![]() |
Cevap: hadi affedip özgürleşelim mi? geçmişimde affedemediğim ve hayatımı çok etkiliyen bir şey vardı bende affetmeyi seçtim artık daha mutlu ve huzurlu olacağıma inanıyorum.iyiki varsın çok teşekkür ederim. |
Cevap: hadi affedip özgürleşelim mi? Alıntı:
|
Cevap: hadi affedip özgürleşelim mi? Çok teşekkürlers456 Dışınızdan yüksek sesle okumayı deneyin, ben çok rahatladım, benim de uzun zamandır affedemediğim bir kişiyi affedebilmem için dönüm noktası oldu. Hemen kopyaladım yazıyı, artık belgelerimde bir dosya daha vargirlhaha iyiki varsın bengusublissy |
|
Cevap: hadi affedip özgürleşelim mi? ne affetmesi telefonumu çalanı yakalarsam kafasını kıracam |
Cevap: hadi affedip özgürleşelim mi? güzel paylaşım affetmem gereken bir kaç kişi var hemen deneyim sevgilerle mutlu kalınO0 |
|
Cevap: hadi affedip özgürleşelim mi? affetmem gereken bir kişi vardı derinden yaralanmıştım.bunları okudum ve affettim. çok rahatladım teşekkürler bengusu |
Cevap: hadi affedip özgürleşelim mi? hayatın iyilikleri onların üzerine olsun : ) bir insan karşısındaki kişi için ne düşünürse aslında kendisi için istermiş.. o yüzden biizi kıranlar üzenler yaralayanlar için yapmamız gereken en önemli şey onlar için iyilik istemek (mİş) bilinçaltınün gücü kitabında böyle bahsetmiştir yazar affetmekten : ) affetmeyi seçiyorum..ve affediyorum.. ben özgürüm onlar da özgür.. hayatın iyilikleri onların üzerine olsun.. : ) |
Cevap: hadi affedip özgürleşelim mi? Cidden rahatlatıyor insanı. Beni bu şekilde yetiştirdiği için sürekli sitem ettiğim annemi ve son dönemde çok kırdığımı anlayıp elimden gelen ne varsa yaptığım halde gururunu arkadaşlığımızdan üstün gören arkadaşımı affediyorum. Kin, nefret, suçluluk, eziklik, burukluk,vs... Tüm bunları fazlasıyla yaşadım ve yaptığım yanlış davranıştan dersimi fazlasıyla aldım. Karşı taraf bunu istese de kendimi bunlarla yiyip bitirecek kadar değersiz görmüyorum. Teşekkürler bengusu. İyi ki varsın... Tüm site; iyi ki varsınız.O0 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:08 AM. |