![]() |
Cevap: Basit Bir Yaratıcı imgeleme Uygulaması zamanın birinde bir adam ve bir hoca karşılaşmışlar. adam hocaya sormuş. hocam şu an bu derenin başındayız ve sen bana besmelenin gücünden bahsediyorsun o zaman besmele ile ben bu nehri yürüyerek geçeb,lirmiyim demiş. hoca da evet önmeli olan inanmak besmele öyle güçlü ki batmadan geçersin demiş. adam da besmele çekerek gerçekten karşıya geçmiş. hocaya dönmüş ve hadi hoca siz de geçin deyince hoca dil ben de ama yürek sen de demiş. inanmak önemlidir. inanalar 5000 yıl önce de 2010 da da kazananlardır.. kaybedenler ise inanmayıp inanları eleştiren gariplerdir. keşke sizi inandırabilsek keşke hayatımızı filme alsak ta inançlarımızımn bizi nasıl yükselttiğini size anlatabilsek.. ama dedim ya bu da sizin tercihiniz inanmayıp hayatınızı bu şekilde geçirmeniz sizin terciğiniz saygı duyuyoruz. lütfen siz de saygı duyun en azından bunu yapabilşin. teşekkür ederim.. |
Cevap: Basit Bir Yaratıcı imgeleme Uygulaması Alıntı:
|
Merhaba, İnanıp inanmamakta sizin kendi seçiminiz ve bu seçiminiz doğrultusunda karşınıza çıkan olaylarla karşı karşıya kalacaksınız, bu söylediğim hayal değil, gerçek.. Hayatınızda yaşadıklarınızla düşünceleriniz arasındaki bağlantıyı fark ettiğiniz anda, gerçeklerin farkına varabilirsiniz. Bu sitedeki insanlar, bu yolu seçmiş durumda...Şuanda, bu yolu seçmemek de sizin seçiminiz ama en azından insanlara saygı duyabilirsiniz... Saygılar...^-^ |
Cevap: Basit Bir Yaratıcı imgeleme Uygulaması buch-dich dediğin gibi yıl 2010 oldu ama sen hala cahil kalmışsın arkadaşım. o güldüğün olaylar bilimsel olarak kanıtlanmış. bunlara yorum yapmadan önce bu konuda bi sürü kitaplar var onları oku istersen. |
Cevap: Basit Bir Yaratıcı imgeleme Uygulaması Merhaba arkadaşlar benim eft de olsun imgelemede olsun hayal kurarken konsantre olamama durumum var yani gerçek gibi olmuyo kafamda canlandırdığım olay inandırıcı gelmiyo bana, durum böyle olunca da tatmin olamayıp bırakıyorum ilgili tekniği. Bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bu konsantre olamama konusunda ne gibi önerilerde bulunabilirler ? Şimdiden tşk ederim. |
|
Cevap: Basit Bir Yaratıcı imgeleme Uygulaması muhteşem bir paylaşım tşkr ederim. uzun zamndır anlamaya çalışıpta anlayamadıgım konuda beni aydınlattıgınız için tşkr ederim. başarılı olmam dileğiyle... herkese sevgiler :) |
Cevap: Basit Bir Yaratıcı imgeleme Uygulaması sanırım ben ımgeleme işini başarabiliyorum hayal kurarken o kadar gerçek yaşıyorum ki bu dunyadan kopuyorum bulundugum yerden hayalımdeki yere, ana ve olaya gidip yaşıyorum çoğunlukla hayal kurmayı bitirip gerçek dünyaya o ana geri geldiğimde kendimi, kendi kendime gülerken buluyorum o halde beni gören olsa kesin deli bu kız sıyırmış filan derler:zpzp: gerçekleştimi şimdiye kadar hiç hatırlamıyorum yani gerçekleşecekmi diye takip etmedim ama bundan sonra daha dikkatli olucam utananadam |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:17 PM. |