Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Olumlamalar

Uyarılar

Olumlamalar olumlamalar, pozitif olumlamalar, kuantum olumlamalar, bilinçaltı olumlamaları, olumlama cümlesi, olumlama kartları, para olumlamaları, aşk olumlamaları, eft olumlama, kuantum olumlama kitabı, kuantum olumlamaları, nlp olumlamaları, olumlama mp3, reiki olumlama, kuantum olumlama konuşurken yaratmak, kuantum olumlama örnekleri, kuantum olumlama nasıl yapılır, olumlama indir, kuantum olumlama indir, olumlama sözleri, rüya olumlamaları,

Hadi Arkadaşlar Yeni Yılda Yenilenelim

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Hadi Arkadaşlar Yeni Yılda Yenilenelim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sen Degiş Dünyan Degişsin……… Önce yazılanları baştan aşağıya bir kez okuyun.Daha sonra her çalışmayı derinlemesine uygulayarak bir kez daha çok yavaş bir şekilde okuyun.Kendinize bunun için zaman ayırın.Her bölümün sonunda kendi kendinize telkin yer alıyor.Bu telkin bilincinizi değiştirmek için,olumlu düşüncelerin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi

Hadi Arkadaşlar Yeni Yılda Yenilenelim

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-12-2009, 10:20 AM   #1 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Sep 2008
Mesajlar: 36
Tesekkür: 376
31 Mesajinıza toplam 234 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
H.E.M.R.A.Z will become famous soon enoughH.E.M.R.A.Z will become famous soon enough
Standart Hadi Arkadaşlar Yeni Yılda Yenilenelim

Sen Degiş Dünyan Degişsin………

Önce yazılanları baştan aşağıya bir kez okuyun.Daha sonra her çalışmayı derinlemesine uygulayarak bir kez daha çok yavaş bir şekilde okuyun.Kendinize bunun için zaman ayırın.Her bölümün sonunda kendi kendinize telkin yer alıyor.Bu telkin bilincinizi değiştirmek için,olumlu düşüncelerin zihninizi doldurmadını amaçlıyor.Bunu her gün bir kaç kez tekrarlayın.

Herbirimiz tüm yaşam deneyimlerimizden yüzde yüz sorumluyuz.Aklımızda oluşan her düşünce geleceğimizi yaratmaktadır.Herkes kendinden nefret ve suçluluk duygusu yüzüden acı çeker.Herkes için en büyük mutsuzluk 'yeterince iyi değilim' diye düşünmektir.Bu sadece bir düşüncedir ve düşünceler değiştirilebilir.
Kendimizi gerçekten sevdiğimiz zaman,hayatımız her yönüyle düzene girer.Geçmişimizden kurtulmalı ve herkesi bağışlamalıyız.Kendimizi sevmeye istekli olmalıyız.
Olumlu değişimlerin anahtarı,şimdi ve burada kendimizi onaylamak ve kabul etmektir.
Bedenimizde 'hastalık'denen şeyin yaratıcısı biziz.

İnandıklarımız

' Bilgeliğin ve bilginin kapıları daima açıktır'

Yaşam gerçekten çok basit.Ne ekersek,onu biçiyoruz.Kendi hakkımızda düşündüklermiz,kendi gerçeklerimiz oluyor.İçinde bulunduğumuz olayları yaratıyor sonrada bunlardan duyduğumuz sıkıntı,üzüntü ve düşkırıklığı için bir başkasını suçluyoruz ; böyle yapmakla gücümüzü de başkasına kaptırmış oluyoruz.

Bu cümlelerden hangisi size tanıdık geliyor?

-İnsanlar hep beni kullanıyor,zarar veriyor (Ne sık kullanırız öyle değil mi?)

-İnsanlar hep yardımcı olmaya çalışıyor (Aklınızdan hiç böyle bir düşünce geçti mi? Bunu tekrarlayın hep)

Evren seçtiğimiz her düşünce ve inançta bizi tümüyle destekler.Bunu başka şekilde açıklarsak bilinçaltımız inanmayı seçtiğimiz her şeyi kabul eder.
Evrensel güç bizi asla yargılamaz ve eleştirmez.Ve inançlarımızı ayna gibi yaşamımıza yansıtır.Eğer ' Hayat yalnızlıktır ve kimsenin beni seveceğine inanmıyorum'u seçerseniz hayatınızda hep onu bulursunuz.Ama onun yerine 'Sevgi her yerde.Ben seven ve sevilen bir kişiyim' gibi olumlu bir düşünceyi benimser ve bunu kendinize sürekli tekrarlarsanız,bu da sizin yeni gerçeğiniz olacaktır.Yani hayatınıza sevecen insanlar girecek ve yaşamınızda zaten varolan insanlar size karşı sevecen olmaya başlıyacak.

Çoğumuzun kim olduğumuz konusunda saçma düşünceleri ve hayatın nasıl yaşanması gerektiği konusunda çok çok katı kuralları var.'Erkekler ağlamaz veya kadınlar para işlerinden anlamaz' Yaşamız için ne kadar sınırlı düşünceler bunlar.

Eğer mutsuz,korku,suçluluk yada öfke dolu insanların içinde yetişmişseniz,kendiniz ve hayat hakkında ki görüşlerinizde olumsuz düşüncelerle dolu olacaktır

-Hiç bir şeyi doğru yapamıyorum.
-Bu benim hatam
-Eğer bir şeye kızarsam ben kötü bir insanım (Bunları ne sıklıkla söyluyorsunuz?)

Bu tür inançlar düşkırıklığı dolu bir hayat yaratır.

Yada ;
-Harikasın.Seni seviyorum. (Ya bunu ne kadar sıklıkla söyluyoruz?)

Güç noktası daima şimdi ki andadır

Hayatımızın bu anına kadar yaşadığımız tüm deneyimler geçmişinize dayanan düşünce ve inançlarınızın ürünü.Her deneyim, dün,geçen hafta,geçen ay,geçen yıl,10,20,30,40 yada daha fazla yıllar önce (yaşınıza göre) oluşturduğunuz düşünceler ve kullandığınız sözcüklerle yaratıldı.Ama bunlar da geçmişte kaldı.Yaşandı ve bitti.Şimdi önemli olan bu andan itibaren neyi düşünmeyi,neye inanmayı ve neyi söylemeyi seçtiğiniz.Şuanda ne düşündüğünüze dikkat edin.Olumlu mu,olumsuz mu? Bu düşünce yarınınızı biçimlendirmesini istiyormusunuz? Dikkat edin ve farkında olun.

Geçmişi bırakmak için affetmeye hazır olmalıyız

Nasıl affedeceğimizi bilmeyebiliriz,affetmek istemeyebiliriz ama affetmeye istekliyim demek bile iyileşme sürecini başlatır.

'İstediğim gibi biri olmadığım için seni affediyorum.Seni affediyor ve özgür bırakıyorum.'

Özgür bırakın olumsuzlukları.Affetmek bırakmak,vazgeçmek demek.Göz yummak demek değil.Tümüyle bırakmak demek.Nasıl affedeceğini bilmek zorunda değilsin.Evren nasılların üstesinden gelir , sen sadece istekli ol.Kendimizi olduğumuz gibi onayladığımızda,sevdiğimizde ve kabul ettiğimizde her şey yoluna giriyor.Küçük mucizeler oluşmaya başlıyor demektir.

OLUMLAMALAR :

Beden için olumlama : 'Bedenimin verdiği mesajları sevgiyle dinliyorum.'

Hayatın sonsuzluğunda , bulunduğum noktada her şey mükemmel,bütün ve tam.Bedenime iyi bir arkadaş olarak bakıyorum.Bedenimin her hücresi kutsal zekaya sahip.Bana ne söyledığını dinliyor ve önerilerinin geçerli olduğunu biliyorum.Daima güvendeyim ve Tanrısal olarak korunuyor ve yönlendiriliyorum.Sağlıklı ve özgür olmayı seçiyorum.Dünyamda herşey iyi güzel ve tam. (Bu bir nevi şükürdür ve teşekkürdür)

Zenginlik için olumlama : En iyiye layığım ve en iyiyi kabul ediyorum,şimdi'

Hayatın sonsuzluğunda , bulunduğum noktada her şey mükemmel,bütün ve tam.Beni yaratan Güçle birim.Evrenin sunduğu bolluk akışına tümüyle açığım.Tüm gereksinme ve arzularım,ben daha istemeden karşılanıyor.Kozmik bilinç tarafından yol gösteriliyor ve korunuyorum.Ve kendime yararlı seçimler yapıyorum.Başkalarının başarılarından sevinç duyuyorum,hepimiz için herşeyin bol miktarda olduğunu biliyorum.Bolluğun bilinçli farkındalığını sürekli geliştiriyorum.Her türlü zenginliği kendime çekiyorum.Heryerde karşıma altın fırsatlar cıkıyor.Rüyalarımın bile ötesinde bir şansım var.Ve sürekli artan gelirle bana yansıyor.İyiliğim herkesten ve heryerden geliyor.Dünyamda herşey iyi güzel ve tam.

Başarı için olumlama : Her deneyimim benim için başarı olmasını seciyorum.

Hayatın sonsuzluğunda , bulunduğum noktada her şey mükemmel,bütün ve tam.Beni yaratan Güç ile bir ve aynıyım.İçimde başarı için gereken tüm nitelıkler var.Şimdi başarı formülünün içimden akıp çıkmasına ve yaşamımda ifade bulmasına izin veriyorum.Neye yönelirsem yöneleyim başarılı olacaktır.Her deneyimde öğreniyorum.Dokunduğum herşey başarıya dönüşüyor.Yeni bir başarı bilinci geliştirdim.Başarıdan başarıya,zaferden zafere doğru koşuyorum.Yolum,daha büyük başarılara doğru giden basamaklardan oluşuyor.Dünyamda herşey iyi güzel ve tam.

İş için olumlama : Yaptığım herşeyden her işten derin doyum alıyorum ve işimi seviyorum.Tüm yetenek ve birikimlerimin kullanıldığı,bana doyum veren bir şekilde yaratıcılığımı ifade ettiğim harika yeni bir pozisyona açığım ve hazırım.Birlikte çalışmayı sevdiğim insanlarla calısıyor,onlardan sevgi ve saygı görüyorum.Güzel bir semtte çalısıyor ve bol para kazanıyorum.Patronum eliaçık ve birlikte çalışması kolay bir insan.İşim zevk ve sevinç veriyor


Alıntıı

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Seni Seviyorum

Özür Dilerim

Lütfen Beni Affet

Teşekkür Ederim
H.E.M.R.A.Z isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-12-2009, 10:49 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
naz78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 195
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
naz78 will become famous soon enoughnaz78 will become famous soon enough
Standart Cevap: Hadi Arkadaşlar Yeni Yılda Yenilenelim

harikasın
__________________
. Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar.

Seni Seviyorum
Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim

naz78 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-12-2009, 01:47 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
bayşegül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Mesajlar: 463
Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to beholdbayşegül is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hadi Arkadaşlar Yeni Yılda Yenilenelim

iyiki varsınız
çok güzel bir paylaşım
bayşegül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hadi Arkadaşlar Yeni Yılda Yenilenelim

Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Hadi Arkadaşlar Yeni Yılda Yenilenelim Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Sen Degiş Dünyan Degişsin……… Önce yazılanları baştan aşağıya bir kez okuyun.Daha sonra her çalışmayı derinlemesine uygulayarak bir kez daha çok yavaş bir şekilde okuyun.Kendinize bunun için zaman ayırın.Her bölümün sonunda kendi kendinize telkin yer alıyor.Bu telkin bilincinizi değiştirmek için,olumlu düşüncelerin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.