| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Bilinçaltı Olumlama Çalışmaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar... bilinçaltı olumlamalarının sayısını sınırlı tutmak gerekiyor mu? mesela hedefimizi belirledik ve hedefimizle ilgili olumlamaları tercih ettiğimiz yöntemle yapıyoruz, tamam.. onun dışında ben hayatımda olmasını istediğim ( bolluk,bereket,ev, yeterlilik, karizma, toplum önünde konuşabilme,güven, başarı, yaratıcılık....... vs. vs. vs.) durumlar hakkında ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #17 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 615
22 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() merhabalar... bilinçaltı olumlamalarının sayısını sınırlı tutmak gerekiyor mu? mesela hedefimizi belirledik ve hedefimizle ilgili olumlamaları tercih ettiğimiz yöntemle yapıyoruz, tamam.. onun dışında ben hayatımda olmasını istediğim ( bolluk,bereket,ev, yeterlilik, karizma, toplum önünde konuşabilme,güven, başarı, yaratıcılık....... vs. vs. vs.) durumlar hakkında ve güncel karşıma çıkan durumlarda olumlamalar yapmaya kalkarsam onlarca olumlama oluyor.. yapıyorum da.. ..bu doğru mu? yoksa (hedefimle ilgili olan dışında) bazı konulara öncelik verip sınırlı mı tutmalıyım olumlamalarımı? çünkü ben bazen arabayla giderken .. yürüyüş yaparken, kendime reiki verirken ve çakra dengeleme çalışması yaparken sürekli beşlikler halinde olumlamalar yapıyorum...bunlar birbirlerini destekleyen olumlamamalar.. kendime reiki verirken ve çakra dengelerken olumlama yapmamın sebebi o boşlukta aklıma olumlu olmayan düşünceler gelebiliyor..bu düşünce boşluğu yaratmamak ve olumlu olmayan düşünceleri engellemek için olumlamalar yapıyorum.. doğru mu yapıyorum.. başka önerileriniz var mı? teşekkürler... sevgiler |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar Bilinçaltı Olumlama Çalışmaları Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar... bilinçaltı olumlamalarının sayısını sınırlı tutmak gerekiyor mu? mesela hedefimizi belirledik ve hedefimizle ilgili olumlamaları tercih ettiğimiz yöntemle yapıyoruz, tamam.. onun dışında ben hayatımda olmasını istediğim ( bolluk,bereket,ev, yeterlilik, karizma, toplum önünde konuşabilme,güven, başarı, yaratıcılık....... vs. vs. vs.) durumlar hakkında ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi