| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar KADINLAR İÇİN OLUMLAMALAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BEN GÜZEL BİR KADINIM KENDİMİ SEVİYORUM HER SABAH KENDİME VE VARLIĞIMA ŞÜKRAN SUNUYORUM KENDİME BAKIYORUM BANA BAKILIYOR BEDENİME SAYGI DUYUYORUM BEDENİME SAYGI VERİLİYOR KENDİME GÜVENİYORUM BANA GÜVENİLİYOR KENDİME SAYGI DUYUYORUM, SAYGI GÖRÜYORUM. BANA SAYGI DUYULUYOR KENDİMİ TAKDİR EDİYORUM TAKDİR EDİLİYORUM. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #4 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tesekkür: 305
186 Mesajinıza toplam 549 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() BEN GÜZEL BİR KADINIM KENDİMİ SEVİYORUM HER SABAH KENDİME VE VARLIĞIMA ŞÜKRAN SUNUYORUM KENDİME BAKIYORUM BANA BAKILIYOR BEDENİME SAYGI DUYUYORUM BEDENİME SAYGI VERİLİYOR KENDİME GÜVENİYORUM BANA GÜVENİLİYOR KENDİME SAYGI DUYUYORUM, SAYGI GÖRÜYORUM. BANA SAYGI DUYULUYOR KENDİMİ TAKDİR EDİYORUM TAKDİR EDİLİYORUM. KENDİ KENDİM İLE ZAMAN GEÇİRİYORUM HORMONLARIM İLE İLGİLİ ÖZEL YAŞAM DÖNÜMLERİMDE ANLAYIŞ VE DESTEK GÖRÜYORUM HER AN ,AYLIK DÖNÜMLERİMDE ANLAYIŞ VE DESTEK ALIYORUM. HAMİLE İKEN ANLAYIŞ VE DESTEK ALIYORUM. HENÜZ YENİ ANNE İKEN DESTEK VE ANLAYIŞ ALIYORUM. ANNE İKEN ANLAYIŞ VE DESTEK ALIYORUM. MENOPOZA GİRİNCE ANLAYIŞ VE DESTEK ALIYORUM HER ANIMDA ANLAYIŞ VE DESTEĞİ HİSSETMEYİ SEÇİYORUM ÖZEL GÜNLERDE KUTLANIYORUM VE ARMAĞANLARI KABUL EDİYORUM KENDİMİ KONUŞARAK İFADE EDERKEN DİNLENİYORUM. ANLAŞILIYORUM ANLIYORUM- EV İNSANI VE İŞ İNSANI OLMAYI AYNI ANDA YAPARKEN DESTEK, İŞBİRLİĞİ ALIYORUM EŞİMLE GÖREVLERİ NEŞE VE UYUMLA PAYLAŞIYORUZ EŞİMLE EYLEMLERİ NEŞE VE UYUMLA PAYLAŞIYORUZ EŞİMLE SORUMLULUKLARI NEŞE VE UYUMLA PAYLAŞIYORUZ EŞİMLE KARARLARI NEŞE VE UYUMLA PAYLAŞIYORUZ DOKUNULUYORUM SEVİLİYORUM VARLIĞIM EŞİT GÖRÜLÜYOR ÖZGÜRÜM EŞİTİM OLUYORUM SEVGİYLE ALIYORUM. sevgiler |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar KADINLAR İÇİN OLUMLAMALAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız BEN GÜZEL BİR KADINIM KENDİMİ SEVİYORUM HER SABAH KENDİME VE VARLIĞIMA ŞÜKRAN SUNUYORUM KENDİME BAKIYORUM BANA BAKILIYOR BEDENİME SAYGI DUYUYORUM BEDENİME SAYGI VERİLİYOR KENDİME GÜVENİYORUM BANA GÜVENİLİYOR KENDİME SAYGI DUYUYORUM, SAYGI GÖRÜYORUM. BANA SAYGI DUYULUYOR KENDİMİ TAKDİR EDİYORUM TAKDİR EDİLİYORUM. ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi