![]() |
her söz pozitif olsun Düşüncelerin pozitif olsun,Çünkü düşüncelerin sözlerin olur. Sözlerin pozitif olsun,Çünkü sözlerin davranışların olur. Davranışların pozitif olsun,Çünkü davranışların alışkanlıkların olur. Alışkanlıkların pozitif olsun,Çünkü alışkanlıkların değerlerin olur. Değerlerin pozitif olsun ,Çünkü değerlerin kaderin olur Gandi Ağzımdan nezaman negatif bir cümle çıksa hemen yakalıyorum.Ya iptal diyor yada hemen cümleyi düzeltip pozitif cümle yapıyorum.Çünkü ağzımızdan çıkan her cümlenin dönüşü yine bana hep mutlu kalın956k |
Cevap: her söz pozitif olsun herzaman da pozitif olunmuyor ki:(:( |
Cevap: her söz pozitif olsun Eğer düşüncelerimizi görebilseydik onların beynimizin önünden çıkıp arkadan yine bize döndüğünü görecektik’’Enstein….. ağzımızdan çıkan sıkça söylediğimiz her sey bumerang gibi bize geri dönüyor bence her zaman her şey pozitif olmalı zor olduğunu düşünmeden mutlu kalınsmileydance Kardeşim sen düşünceden ibaretsin Geri kalan et ve kemik. Gül düşünürsen gülistan olursun. Diken düşünürsen dikenlik olursun. Mevlana |
Cevap: her söz pozitif olsun Alıntı:
sözlerinize dikkat edin, gerçekliğiniz oluyorlar.. Sevgiler. |
Cevap: her söz pozitif olsun ağzımdan çıkan her söz pozitif olmaya başladığından beri hayatım son derece güzel gidiyor.bu sözleri işyerinde masamda evde sıkça gördüğüm her yere asdım.deneyin iyiki varsınız iyiki varsın iyiki varımmmmy789 |
Cevap: her söz pozitif olsun bende bu fikrini deneyeceğim bengüsu. pozitif düşünce, pozitif sözler ve şimdi de pozitif olmaya yönelten yazılar. hatta duvar yazısına bile çevirme fikri uyandırdı bende. Paylaşımın için teşekkürler. |
Cevap: her söz pozitif olsun bir çıktı alıp panoma astım.paylaşım için teşekkürlerblissyblissy |
Cevap: her söz pozitif olsun bengusucum paylaşımın için teşekkürler olumlu düşünmek her zaman mutlulukları birlikte getiriyor... |
Cevap: her söz pozitif olsun bengusu harikasın hepsini kabul ediyorum ve uygulamayı seçiyorum iyiki varsın....sevgiyle kall |
Cevap: her söz pozitif olsun Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:33 AM. |