Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   her söz pozitif olsun (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/386726-her-soz-pozitif-olsun.html)

Sultan 24-09-2009 09:36 AM

her söz pozitif olsun

Düşüncelerin pozitif olsun,Çünkü düşüncelerin sözlerin olur.

Sözlerin pozitif olsun,Çünkü sözlerin davranışların olur.

Davranışların pozitif olsun,Çünkü davranışların alışkanlıkların olur.

Alışkanlıkların pozitif olsun,Çünkü alışkanlıkların değerlerin olur.

Değerlerin pozitif olsun ,Çünkü değerlerin kaderin olur
Gandi
Ağzımdan nezaman negatif bir cümle çıksa hemen yakalıyorum.Ya iptal diyor yada hemen cümleyi düzeltip pozitif cümle yapıyorum.Çünkü ağzımızdan çıkan her cümlenin dönüşü yine bana hep mutlu kalın956k

renkli61 24-09-2009 12:46 PM

Cevap: her söz pozitif olsun

herzaman da pozitif olunmuyor ki:(:(

Sultan 24-09-2009 01:16 PM

Eğer düşüncelerimizi görebilseydik onların beynimizin önünden çıkıp arkadan yine bize döndüğünü görecektik’’Enstein…..
ağzımızdan çıkan sıkça söylediğimiz her sey bumerang gibi bize geri dönüyor bence her zaman her şey pozitif olmalı zor olduğunu düşünmeden mutlu kalınsmileydance

Kardeşim sen düşünceden ibaretsin
Geri kalan et ve kemik.
Gül düşünürsen gülistan olursun.
Diken düşünürsen dikenlik olursun.
Mevlana

aprilrose 24-09-2009 01:39 PM

Alıntı:

renkli61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490658)
herzaman da pozitif olunmuyor ki:(:(

Şu anki bu sözünüz bile bilinçaltına bir emir niteliğinde.. "her zaman da pozitif olunmuyor ki!"
sözlerinize dikkat edin, gerçekliğiniz oluyorlar.. Sevgiler.

Sultan 15-11-2009 08:07 PM

ağzımdan çıkan her söz pozitif olmaya başladığından beri hayatım son derece güzel gidiyor.bu sözleri işyerinde masamda evde sıkça gördüğüm her yere asdım.deneyin iyiki varsınız iyiki varsın iyiki varımmmmy789

genco 15-11-2009 08:16 PM

bende bu fikrini deneyeceğim bengüsu. pozitif düşünce, pozitif sözler ve şimdi de pozitif olmaya yönelten yazılar. hatta duvar yazısına bile çevirme fikri uyandırdı bende. Paylaşımın için teşekkürler.

aybükem 24-12-2009 01:42 PM

bir çıktı alıp panoma astım.paylaşım için teşekkürlerblissyblissy

bayşegül 24-12-2009 01:52 PM

bengusucum paylaşımın için teşekkürler
olumlu düşünmek her zaman mutlulukları birlikte getiriyor...

derya88 24-12-2009 02:07 PM

bengusu harikasın hepsini kabul ediyorum ve uygulamayı seçiyorum iyiki varsın....sevgiyle kall

Sultan 24-12-2009 03:16 PM

Alıntı:

aybükem Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575617)
bir çıktı alıp panoma astım.paylaşım için teşekkürlerblissyblissy

Alıntı:

bayşegül Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575623)
bengusucum paylaşımın için teşekkürler
olumlu düşünmek her zaman mutlulukları birlikte getiriyor...

Alıntı:

derya88 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575630)
bengusu harikasın hepsini kabul ediyorum ve uygulamayı seçiyorum iyiki varsın....sevgiyle kall

çok teşekkür ederim iyiki varsınızy789

vitamin61 11-01-2010 02:07 PM

gerçekten de güzel düşündüğümüzde bütün günümüz güzel geçiyor işte sorun güzel düşünebilmekte her an enerjimizi ve moralimizi yüksek tutmakta hiç bir şeye üzülmemekte...

YESHAPPY 11-01-2010 02:17 PM

Kesinlikle doğru.Her söz pozitif olsun.Amiiiiiin ;)

Sultan 11-01-2010 08:20 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578608)
gerçekten de güzel düşündüğümüzde bütün günümüz güzel geçiyor işte sorun güzel düşünebilmekte her an enerjimizi ve moralimizi yüksek tutmakta hiç bir şeye üzülmemekte...

Alıntı:

YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 578611)
Kesinlikle doğru.Her söz pozitif olsun.Amiiiiiin ;)

çok teşekkür ederim her söz pozitif olsun benim mutluluk sırlarımdan biridir.iyi ki varsınız ve hep mutlu kalasınızy789

Yakut_21 13-01-2010 12:40 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490643)

Gandi
Ağzımdan nezaman negatif bir cümle çıksa hemen yakalıyorum.Ya iptal diyor yada hemen cümleyi düzeltip pozitif cümle yapıyorum.Çünkü ağzımızdan çıkan her cümlenin dönüşü yine bana hep mutlu kalın956k

gandhi'nin bu sözleri çekim yasasının özeti gibi,çok güzelalk78teşekkürler bengusu

commonbabyss 13-01-2010 01:42 AM

ama önce bilinçaltının olumlamaları kabul etmesi gerekiyo,yani kuru kuruya laf değil sadece siz olumlamalara inanarak yolunuzu çiziyorum sanarsınız,bilinçaltı kendi bildiğini okur ve hiç bişey değişmez.burda da telkinler devreye girer...bilinçaltı için

spestnaz 13-01-2010 07:45 AM

Etrafındaki onlarca insanın sana her gün mutlu olduğunu söylediğini düşünn. . sen mutlu olmasa bile onların seni telkin etmesi sonucu böyle hissetmeye başlarsınn actionsmile böyle bir şey neredeyse imkânsız olduğuna göree, telkinlerin de bir yerde bu görevi üstlendiğini kabullenirsekk (ki öyle girlhaha) bilinçaltı bilinçaltı nda kalsınn guitar

sarıpapatyam 02-03-2010 09:49 AM

Alıntı:

bengusu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 490643)

Gandi

her söz pozitif olsun

selda02 12-12-2011 03:30 PM

arada bir negatif olsa kaç yazar hallederim ben sorun yokhappy6happy6

sweeet 12-12-2011 07:06 PM

:)) Bu harika birşey insanlar bütün kötü ve olumsuz kelimelerden arınsa yine de kavgalar çıkar mıydı acaba? Yoksa cennet gibi mi olurdu dünya? :)) Benim için çok değerli her an pozitif olmak düşüncelerinden, konuşmalarına kadar.

Ben de nerede okuduğumu hatırlamıyorum ama şöyle birşeydi "sevdiğiniz insanlar için onun bulacağı yerlere sevgi notları yazın bulduğunda şaşıracaktır ve mutlu olacaktır" diyordu.

Bu uygulamayı kendimiz için de sevdiklerimiz için de yapabiliriz. Duvar yazısı haline getirmek de iyi fikir. Mesela çantanıza küçük kartlar hazırlayıp atabilirsiniz. Olumlama kutusu yaptığınız da her gün rastgele kutudan olumlu bir cümleyi çekip çantanıza koyun ve sıkıldığınız anlarda okuyun. Yine evde çekmecenize, takı veya makyaj kutunuza(erkekler traş malzemelerinin yerleştirdikleri dolaba veya çekmeceye), banyo dolabına, giysi dolabının içine asılabilir bu sözler. Her zaman göz önünde olanların dışında arada bir gözümüze takılanların bizi daha çok şaşırtacağına inanıyorum. Benim öyle ne zaman nereden çıkacağı belli olmayan güzel yazılarım vardır. Bulduğum zamanlar hep bir gülümseme yerleşiyor yüzüme. :))

Örnek notlar:

Gülümse.
Seni seviyorum.
Harikasın.
Bugün güzel bir gün.
Seviliyorsun.
Umut her zaman vardır. Çare arayınca bulunur.
Değerlisin.
Özelsin.
.
.
.

Yüzünün her daim gülsün...

selda02 13-12-2011 10:54 AM

evet ya güzel fikir bence ama ben bu olayı içimde çoktan çözmüşüm zaten ne mutlu bana bende şöyle bişey yaparım oğlumun ilk seni çok seviyorum anne yazdığı kağıdı çantamın bi köşesinde saklarım rutin çanta temizliğinde yada bişey aradığımda onu bulup okuyunca çocuklar gibi mutlu olurum bunun gibi biçok yerde biçok şey acayip motive eder beni

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:20 PM.