| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar BEN BENİM OLUMLAMALARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ÜSTATLAR -------------- * her bir insanın ayrımsız yaşamı boyunca rehberlik almaya hakkı vardır. bilgeliğini yansıtan, paylaşan kişilerin varlığı, desteği, motivasyonu insanın içindeki cesaret, güç, yaratıcılık alanlarını pekiştirir. üstatlara saygı için olumlama. BEN BENİM YAŞAMIMDA HER ZAMAN REHBERLİK ALIYORUM REHBERLERİMİ ÜSTAT ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ÜSTATLAR -------------- * her bir insanın ayrımsız yaşamı boyunca rehberlik almaya hakkı vardır. bilgeliğini yansıtan, paylaşan kişilerin varlığı, desteği, motivasyonu insanın içindeki cesaret, güç, yaratıcılık alanlarını pekiştirir. üstatlara saygı için olumlama. BEN BENİM YAŞAMIMDA HER ZAMAN REHBERLİK ALIYORUM REHBERLERİMİ ÜSTAT OLARAK ÇAĞIRIYORUM ONLARIN VARLIĞI, BİLGELİKLERİNİ YANSITMALARI VARLIĞIMA DESTEKLERİ İLE GÜÇLÜYÜM CESURUM YARATICIYIM TÜM YAŞAMIM BOYUNCA YOLUMUN KESİŞTİĞİ TÜM ÜSTATLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ONLAR BENİM AYNAM YANSTIMALARI İLE OLUYORUM YANSITIYORUM OLUYORUM VARIM. BAYRAMLAR ------------------ * her bir insan ayrımsız seçmeyi arzu ettiği topluluğa özü bayram/ları kutlama hakkına sahiptir. çeşitli nedenler ile kutlanan bayramlar öz olarak insanları bir tema altında toplayıp, bir likte kutlama olanağı sunar. bayram kutlamaları için olumlama. BEN BENİM MERKEZİMDE, ODAKLI VE DENGEDEYİM. KENDİMİ İFADE EDİYORUM. OLUYORUM. BU BAYRAMIN ANLAMINI FARK EDİYORUM BU ANLAMI ORTAK NEDEN YAPIP KUTLUYORUM BİR LİKTE KUTLUYORUZ BU KUTLAMAYI DEMİRLİYORUM, MÜHÜRLÜYORUM. ANLAMINI YANSITIYORUM YANSIYORUM OLUYORUM VARIM KADIN ------------------ * ev gezegen dünyada insan canlısının dişi bedende olanına verilen ad kadındır. kadına saygı için olumlama BEN BENİM YAŞAMIM BOYUNCA İLK ÖNCE ANNEM OLMAK ÜZERE TÜM KADINLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. KADINDAN YANSIYAN TÜM DEĞERLERİ SEVGİ VE SAYGIM İLE ALIYORUM, KABUL EDİYORUM. KADINA SAYGILARIMI SUNUYORUM. BEN GÜZEL BİR KADINIM KENDİMİ SEVİYORUM HER SABAH KENDİME VE VARLIĞIMA ŞÜKRAN SUNUYORUM KENDİME BAKIYORUM BANA BAKILIYOR BEDENİME SAYGI DUYUYORUM BEDENİME SAYGI VERİLİYOR KENDİME GÜVENİYORUM BANA GÜVENİLİYOR KENDİME SAYGI DUYUYORUM BANA SAYGI DUYULUYOR KENDİMİ TAKDİR EDİYORUM TAKDİR EDİLİYORUM KENDİ KENDİM İLE ZAMAN GEÇİRİYORUM HORMONLARIM İLE İLGİLİ ÖZEL YAŞAM DÖNÜMLERİMDE ANLAYIŞ VE DESTEK GÖRÜYORUM AYLIK DÖNÜMLERİMDE HAMİLE İKEN HENÜZ YENİ ANNE İKEN ANNE İKEN MENOPOZA GİRİNCE ANLAYIŞ VE DESTEK ALIYORUM ÖZEL GÜNLERDE KUTLANIYORUM VE ARMAĞANLARI KABUL EDİYORUM KENDİMİ KONUŞARAK İFADE EDERKEN DİNLENİYORUM – DİNLEMEK – EVİNSANI VE İŞİNSANI OLMAYI AYNI ANDA YAPARKEN DESTEK, İŞBİRLİĞİ ALIYORUM GÖREVLER VE SORUMLULUKLAR VE KARARLAR VE EYLEMLER PAYLAŞILIYOR DOKUNULUYORUM SEVİLİYORUM VARLIĞIM EŞİT GÖRÜLÜYOR ÖZGÜRÜM EŞİTİM OLUYORUM ALIYORUM ALIYORUM ALIYORUM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM VARIM EŞİTİM ÖZGÜRÜM VARIM! BEN KADINIM! VARIM! ŞÜKRAN SUNUYORUM ERKEK --------------- * ev gezegen dünyada insan canlısının eril bedende olanına verilen ad erkektir. erkeğe saygı için olumlama BEN BENİM TÜM YAŞAMIM BOYUNCA İLK ÖNCE BABAM OLMAK ÜZERE TÜM ERKEKLERE ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. ERKEKTEN YANSIYAN TÜM DEĞERLERİ SEVGİ VE SAYGIM İLE ALIYORUM, KABUL EDİYORUM. ERKEĞE SAYGILARIMI SUNUYORUM. ÇOCUK -------------- * ev gezegen dünyada insanın 0 – 11 yaş arasındaki haline verilen ad çocuktur. çocuğa saygı için olumlama BEN BENİM ÇOCUKLUĞUMU KUCAKLIYORUM TÜM ÇOCUKLUĞUM BOYUNCA YAŞADIĞIM ANLARA, BU ANLARDA YAŞAMIMIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. AN DA ÇOCUK OLANLARIN VARLIĞINA SAYGI VE SEVGİ DUYUYORUM ONLARA HAKLARINI VERİYORUM ONLARA REHBERLİK EDİYORUM ONLARA DESTEK OLUYORUM ONLARA BİLGELİĞİMİ SUNUYORUM ÇOCUKLARA SAYGIMI SUNUYORUM. ERGEN ------------ * ev gezegen dünyada insan canlısının 12 – 18 yaş arasındaki haline ergen adı verilir. ergene saygı için olumlama BEN BENİM ERGENLİĞİMİ KUCAKLIYORUM TÜM ERGENLİĞİM BOYUNCA YAŞADIĞIM ANLARA, BU ANLARDA YAŞAMIMIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. AN DA ERGEN OLANLARIN VARLIĞINA SAYGI VE SEVGİ DUYUYORUM ONLARA HAKLARINI VERİYORUM ONLARA REHBERLİK EDİYORUM ONLARA DESTEK OLUYORUM ONLARA BİLGELİĞİMİ SUNUYORUM YETİŞKİN OLMA YOLCULUKLARINI DESTEKLİYORUM ONLARIN ÖZGÜRLÜKLERİNE SAYGI DUYUYORUM ONLARIN KENDİLERİNİ İFADE ETMELERİNE SAYGI DUYUYORUM ONLARIN MESLEKLERİNİ SEÇME YOLCULUKLARINA SAYGI DUYUYORUM ERGENLERE SAYGIMI SUNUYORUM. SOFRA --------------- * ayrımsız her bir insan uyanık olduğu zaman diliminde belli aralıklar ile dengeli, özenli hazırlanmış bir sofrada beslenme hakkına sahiptir. sofra için olumlama. BEN BENİM BEN BEDENİM İLE BİR İM. BEDENİM, ZİHNİM, RUHUM DENGEDE. BEDENİMİ ÖZEN İLE BESLİYORUM BU SOFRADA BESLENİYORUM BESİNLERDEN YANSIYAN SEVGİ VE ŞİFAYI SEVGİM VE SAYGIM İLE ALIYORUM, KABUL EDİYORUM SOFRAM BOLLUK VE BEREKET İLE DOLU SOFRAMDA BİR LİKTE OLDUĞUM İNSANLAR İLE SEVGİ, SAYGI, BOLLUK, BEREKET VE KEYFİ PAYLAŞIYORUM. ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM VARIM. CİNSELLİK ----------------- * ayrımsız her bir yetişkin insan yaşam motiflerinden biri olan cinselliği yaşama hakkına sahiptir. cinsellik üremenin yanı sıra, yaşama sevinci veren bir eylemdir. cinsellik için olumlama. BEN BENİM BEDENİM, ZİHNİM, RUHUM İLE BİR VE DENGEDEYİM AŞK İLE BİRİM RUHEŞİM İLE BİRİM. BEDENİMİ SEVİYORUM RUHEŞİMİN BEDENİNİ SEVİYORUM. BEDENLERİMİZİN VARLIĞINA SAYGI DUYUYORUM. DOKUNMAYI VE DOKUNULMAYI SEVİYORUM RUHEŞİM İLE BİR OLMAYI SEVİYORUM, KUTLUYORUM, KUTSUYORUM BU UYUM İLE AKIYORUM BU AKIŞ BANA YAŞAMA SEVİNCİ VERİYOR ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM VARIM VARIZ BİRİM BİRİZ. BOLLUK ---------------------------- BEN BENİM YÜCE YARADANA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM BOLLUK VE BEREKET ŞİFASINI KABUL EDİYORUM, ALIYORUM, YANSITIYORUM BOLLUK VE BEREKET İÇİNDEYİM BOLLUK VE BEREKET İÇİNDE OLAN TÜMÜ SEVGİM VE SAYGIM İLE SARIYORUM EN GEÇ BU AN DA TÜM KATMANLARIMDAKİ BOLLUK VE BEREKET KODLARINI AKTİVE EDİYORUM EN GEÇ AN DA TÜMÜN TÜM KATMANLARINDAKİ BOLLUK VE BEREKET KODLARINI AKTİVE EDİYORUM BEN İN MERKEZİ DÜNYANIN MERKEZİ GALAKSİNİN MERKEZİ EVRENİN MERKEZİ İLE BİR OLUYOR YÜCE YARADANA, TÜME, BEN E ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ALIYORUM VERİYORUM VERİYORUM ALIYORUM VARIM OLUYORUM alıntı
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 164
166 Mesajinıza toplam 1,153 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() YARATICILIK Ben her şeyi Sevgiyle yaratıyorum Ben Sevgiyle yaratanım Ben başladığım her işi tamalıyorum Kendimi ONAYLAMA Ben bana inanıyorum Ben beni onaylıyorum Ben sadece içimin sesini dinliyorum KENDİNİ SEVME Ben Sevgiyim Ben Her şeyi Sevgiyle yaratıyorum. Ben Sevgiden geliyorum. Herkes ve her şey sevgi Değerlilik Ben Her halimle Değerliyim Ben KAdın/Erkek haimle değerliyim ben paralı/parasız halimle değerliyim Ben başkalarına muhtaç halimle değerliyim. Ben şişman/ zayıf halimle değerliyim Ben pahalı/ ucuz elbiseli halimle değerliyim Ben...... siz de değerliyim. ( noktalı yerlere, eşiniz, oğlunuz, sevgiliniz, anneniz, babanız, arabanız, eviniz, onlarsız olamam dediğiniz her şeyi koyarak) söyleyebilirsinzi.. GÜÇLÜ OLMAK Ben Her halimle güçlüyüm Ben paralı / parasız halimle güçlüyüm değerlilikle ilgili tüm şıkları güçlü olmak ve yeterli olmak la ilgili kullanabilirsiniz.. Yalnızlık Ben bana yeterim Ben kendi içimde tam ve bütünüm Ben benimle ilgilenirim.. vb... kolay gelsin: |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,097
166 Mesajinıza toplam 1,009 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Eline, yüreğine sağlık, çok güzel ihtiyac duyduğum anda sırasıyla okuyacağım. Sevgiyle kalın ((:)) |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
benim, olumlamalari |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar BEN BENİM OLUMLAMALARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız ÜSTATLAR -------------- * her bir insanın ayrımsız yaşamı boyunca rehberlik almaya hakkı vardır. bilgeliğini yansıtan, paylaşan kişilerin varlığı, desteği, motivasyonu insanın içindeki cesaret, güç, yaratıcılık alanlarını pekiştirir. üstatlara saygı için olumlama. BEN BENİM YAŞAMIMDA HER ZAMAN REHBERLİK ALIYORUM REHBERLERİMİ ÜSTAT ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi