| ||||||||||
|
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar BEN BENİM OLUMLAMALARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SALIVERME --------------- * insan dünya üzerindeki deneyimin evren yasaları ile uyumu gereği zamanı var ve lineer algılama halindedir. bu zaman varlığı ve lineer algısı, eşzamanlı evren yasalarını geçmiş – şimdi – gelecek olarak yaşama hissini getirir. her bir insan ayrımsız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #3 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() SALIVERME --------------- * insan dünya üzerindeki deneyimin evren yasaları ile uyumu gereği zamanı var ve lineer algılama halindedir. bu zaman varlığı ve lineer algısı, eşzamanlı evren yasalarını geçmiş – şimdi – gelecek olarak yaşama hissini getirir. her bir insan ayrımsız görece geçmişten özgür olmayı hak ediyordur. geçmişten özgür olma çalışması salıverme/affetme – dir. salıverme olumlaması… BEN BENİM BU ANA KADAR YAŞADIĞIM TÜM DENEYİMLERİMDE ANLARIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ONLARIN EŞLİĞİ İLE YAŞADIĞIM DENEYİLER İLE BİLGE OLUYORUM BU BİLGELİĞİ YANSITIYORUM, PAYLAŞIYORUM BU ANA KADAR BİLGELİK YOLUNDA BİRLİKTE GİTTİĞİM ANNEM BABAM BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM İNSANLARI AFFEDİYORUM VE SALIVERİYORUM GÖRECE GEÇMİŞTEN ÖZGÜRÜM GÖRECE GELECEKTEN ÖZGÜRÜM ANDA MERKEZDE ODAKLI DENGEDEYİM SALIVERİYORUM ÖZGÜRÜM ÖZGÜRÜM ANDAYIM OLUYORUM. YENİDEN DOĞMA ------------------------ * insan dünya üzerindeki deneyimin evren yasaları ile uyumu gereği farkında olduğu yaşamı süresince defalarca kez yeniden doğar. evrende her bir akış bu prensip üzerine kuruludur. değişim & dönüşüm döngüleri ve buna bağlı yeniden doğuşlar ile akış hali… yeniden doğma olumlaması BEN BENİM EVRENİ DÜNYAYI DENEYİMLİYORUM DENEYİMLERİM İLE BİLGE OLUYORUM BİLGELİĞİM İLE EVREN YASALARINI ALGILIYORUM DOĞA İLE BİR OLUYORUM DOĞANIN AKIŞI İLE UYUMLU AKIYORUM DOĞA DÖNGÜLERİ İLE UYUMLU AKIYORUM EVRİLİYORUM EVRİLMELERİM İLE BİLGE OLUYORUM BİLGELİĞİMİ ALIYORUM, YANSIYORUM, YANSITIYORUM HER BİR AN YENİDEN DOĞMAMI KUTLUYORUM, KUTSUYORUM, BU DOĞUMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ÖZÜM İLE YÜKSEK BENLİĞİM İLE HER BİR DOĞUM SONRASI BİR OLUYORUM VARIM OLUYORUM VARIM VARIM VARIM DOĞUYORUM OLUYORUM VARIM. KENDİNE ŞİFA ----------------------- * insan, beden + ruh + zihin olarak bir bütündür. her bir alanın ayrı ayrı şifası olasıdır. tüm bu şifa bütüne hizmet eder. yetişkin insan öncelik ile kendisinden sorumludur. insan ilk önce kendinin şifacısıdır. kendine şifa olumlaması BEN BENİM BEDENİMİN FARKINDAYIM RUHUMUN FARKINDAYIM ZİHİNİM FARKINDAYIM BU ALANLARI BİR BÜTÜN OLARAK ALIYORUM DENGEDE OLUYORUM KENDİM İLE BİRİM BEN KENDİMİN ŞİFACISIYIM BEDENİME ŞİFA YANSITIYORUM RUHUMA ŞİFA YANSITIYORUM ZİHİNİME ŞİFA YANSITIYORUM YANSIYORUM YANSITIYORUM BEN ŞİFACIYIM BEN KENDİMİN ŞİFACISIYIM VARIM OLUYORUM. BAŞKASINA ŞİFA ------------------------- * insan, beden + ruh + zihin olarak bir bütündür. her bir alanın ayrı ayrı şifası olasıdır. tüm bu şifa bütüne hizmet eder. yetişkin insan kendi kendinin şifacısı olduğu gibi başkalarının da şifacısıdır. başkasına şifa olumlaması… BEN BENİM BEDENİMİN FARKINDAYIM RUHUMUN FARKINDAYIM ZİHİNİM FARKINDAYIM BU ALANLARI BİR BÜTÜN OLARAK ALIYORUM DENGEDE OLUYORUM KENDİM İLE BİRİM BEN KENDİMİN ŞİFACISIYIM ANDA DURUYORUM İZİN ALIYORUM BİR BAŞKASINA SEVGİ VE SAYGIM İLE ŞİFA YANSITIYORUM ŞİFA ALIYOR BEN ŞİFA ALIYORUM ŞİFA VERİYORUM ŞİFA OLUYORUZ ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM. GÜNEŞ – AY – DÜNYA ------------------------------ * her bir insanın ayrımsız evren algısı 3 kutsal üçlü ile gerçek olur. yıldızımız GÜNEŞ, uydumuz AY, ev gezegenimiz DÜNYA bu kutsal üçlü algısı içinde evren yasaları ile uyumlu akmak bireysel, kitlesel, global, kozmik yüksek hayradır. güneş – ay – dünya olumlaması….. BEN BENİM EV GEZEGENİM DÜNYADAYIM HAVA – SU – TOPRAK – ATEŞ İLE BİRİM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM YILDIZIM GÜNEŞ İLE YAŞIYORUM ISINIYORUM BÜYÜYORUM UYDUM AY İLE DÖNGÜLER İÇİ AKIYORUM GÖRÜYORUM DUYUYORUM KOKLUYORUM DOKUNUYORUM TADIYORUM BİR OLUYORUM VARIM ALIYORUM VERİYORUM ŞÜKRAN SUNUYORUM OLUYORUM. BİTKİ ALEMİ ------------------ * her bir insan ayrımsız ev gezgen dünya üzerinde bitki alemi ile uyumlu yaşar. doğanın rehberliğinde evren yasaları ile uyumlu akar. bitki alemi için olumlama… BEN BENİM EVREN İLE BİRİM GÜNEŞ İLE BİRİM AY İLE BİRİM DÜNYA İLE BİRİM EVİMDE DÜNYAMDA BİTKİLERE ŞÜKRANLARIMI SUNARIM HAVA İÇİN ATEŞ İÇİN SU İÇİN TOPRAK İÇİN VARLIKLARINI KUTLAR, KUTSAR, ŞÜKRAN İLE SELAMLARIM BİTKİ ALEMİ ÖNÜNDE SEVGİM VE SAYGIM İLE EĞİLİRİM. HAYVAN ALEMİ ------------------- * her bir insan ayrımsız ev gezgen dünya üzerinde hayvan alemi ile uyumlu yaşar. doğanın rehberliğinde evren yasaları ile uyumlu akar. hayvan alemi için olumlama…. BEN BENİM EVREN İLE BİRİM GÜNEŞ İLE BİRİM AY İLE BİRİM DÜNYA İLE BİRİM EVİMDE DÜNYAMDA HAYVANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNARIM HAVA İÇİN ATEŞ İÇİN SU İÇİN TOPRAK İÇİN VARLIKLARINI KUTLAR, KUTSAR, ŞÜKRAN İLE SELAMLARIM HAYVAN ALEMİ ÖNÜNDE SEVGİM VE SAYGIM İLE EĞİLİRİM. YENİ YIL ----------- * her bir insan dünya yaşam deneyimi içinde, evren yasaları gereği zamanı var ve lineer algılar. bu zaman varlığı ve lineer algısı içinde, insan zamanı saymak ve başlangıçlar koymak ve bunları kutlamak hakkına sahiptir. yeni yıl başlangıçları insanlara, topluluklara, geleneklere göre değişir. değişmeyen tek şey, insanın bir günü yeni yıl başlangıcı olarak kutlamasıdır. yeniyıl olumlaması…. BEN BENİM BU ANI VAR SAYIYORUM BU ANI YENİ BİR AN SAYIYORUM HER YENİ ANI YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIYORUM BU BAŞLANGIÇLARI KUTLUYORUM, KUTSUYORUM YENİ BENİ KUTLUYORUM YENİDEN DOĞUŞLARIMA VESİLE YAPIYORUM BÜYÜYORUM EVRİLİYORUM OLUYORUM VARIM BİLGELİĞİMİ SONSUZLUĞA YANSITIYORUM OLUYORUM VARIM YENİYİM VARIM OLUYORUM AŞK ----------- * her bir insan ayrımsız aşk ı yaşamak ve ifade etmek hakkına sahiptir. aşk bir evrimle, öz ve yüksek benlik ile buluşma yolculuğudur. aşk ile önce iki insan bir araya gelir, sonra hem geometrik ya da hem biyolojik olarak insanlar çoğalır. aşk bir başka insanda kendini bulma yolculuğudur, görece son durak ilahi aşk’tır. bu aşk kendine, tanrısallığına duyulan aşktır. her bir insanın bu yolculuğa hakkı vardır. BEN BENİM AŞK İLE GELİYORUM AŞ İLE OLUYORUM BU ANA KADAR AŞK YOLUNDA YAŞAMIMIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARI SEVGİM VE SAYGIM İLE ANIYORUM ŞÜKRAN SUNUYORUM SALIVERİYORUM ANDA KENDİ KENDİMLEYİM AŞK İLE KENDİME BAKIYORUM İÇİMDE AŞK DUYUYORUM DIŞIMDA AŞK DUYUYORUM OLUYORUM ANDA AŞK İLE BAŞKA BİR İNSANIN GÖZLERİNE BAKIYORUM AŞK İLE OLAN O İNSAN İLE RUHEŞİM İLE BİR OLUYORUM AŞK İLE OLUYORUZ AŞK İLE ÇOĞALIYORUZ AŞK İLE EVRİLİYORUZ AŞK İLE BÜYÜYORUZ AŞK BİLGELİĞİNE VARIYORUM ALIYORUM VERİYORUM YANSIYORUM YANSITIYORUM OLUYORUM VARIM BEN AŞK’IM. ÖLÜM ------------ * her bir insan, yeryüzü deneyimi ve evren yasaları gereği değişim & dönüşüm ve döngüleri başlangıçlar ve bitişler olarak algılar. bedensel, fiziksel başlangıçlara DOĞUM bedensel, fiziksel bitişlere ÖLÜM adı verir. her bir insan doğum sevinci duyma hakkına, ölüm yası tutma hakkına sahiptir. her bir insan görece ölüm anında özgür, bağımsız, bağsız hissetme ve gözü arkada kalmama hakkına sahiptir. bu neden ile doğumlar gibi ölümlerin de değişim & dönüşüm olduğu algısı ile kutlanması evrenin yüksek hayrınadır. BEN BENİM VARIM ÖZÜM VE YÜKSEK BENLİĞİM İLE BİRİM EVRENİ, DÜNYAYI BEDENİM İLE ALGILIYORUM ZİHNİM İLE ALGILIYORUM RUHUM İLE ALGILIYORUM DEĞİŞİM DÖNÜŞÜM YOLCULUĞUNDA EVRİLİRKEN BÜYÜRKEN OLURKEN ANDA ÖLÜMSÜZLÜK VE SONSUZLUK OLUYORUM YAŞAM OLUYORUM DOĞUM OLUYORUM ÖLÜM OLUYORUM BİR OLUYORUM HUZURLUYUM GELİRKEN HUZURLUYUM GİDERKEN HUZURLUYUM GELENE HUZUR YANSITIYORUM GİDENE HUZUR YANSITIYORUM YAŞAMIN, EVRİMİN DÖNÜŞÜM BİLGİSİ İLE KENDİMİ ÖLÜMDEN ÖZGÜR KILIYORUM YENİDEN DOĞUYORUM OLUYORUM ALIYORUM VERİYORUM EVRİLİYORUM OLUYORUM VARIM. TATİL ---------- * ayrımsız her bir insanın gereksinim duyduğu zamanlarda tatil yapma hakkı vardır. tatil, değişim & dönüşüm için gerekli yakıtı sağlar. yenilenmenin en verimli olduğu anlar, tatil anlarıdır. bu anlarda değişim, dönüşüm, yenilenme sindirilir, özümsenir. tatil için olumlama. BEN BENİM MİSYONUMA ODAKLI ÇALIŞIYORUM YAŞAMIMIN TÜM ALANLARI DENGEDE ODAKLI AKIYOR BU AKIŞ İÇİNDE TATİL DE YAPIYORUM TATİLİMİ KEYFİME GÖRE DÜZENLİYORUM TATİL DİLİMİM BANA AİT TATİL ANLARINDA DEĞİŞİYORUM, DÖNÜŞÜYORUM, YENİLENİYORUM TATİL AKIŞINDA ÖZ BAĞLANTIM İLE YENİLENMEYİ SİNDİRİYORUM, ÖZÜMSÜYORUM. OLUYORUM. ALINTI
__________________ Bulutlar ağlamasa yeşillikler nasıl güler? |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
benim, olumlamalari |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
Alternatif Kişisel Gelişim ve Olumlamalar BEN BENİM OLUMLAMALARI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız SALIVERME --------------- * insan dünya üzerindeki deneyimin evren yasaları ile uyumu gereği zamanı var ve lineer algılama halindedir. bu zaman varlığı ve lineer algısı, eşzamanlı evren yasalarını geçmiş – şimdi – gelecek olarak yaşama hissini getirir. her bir insan ayrımsız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Olumlamalar telkin cd indir izle İstanbul Olumlamalar nerededir kimdir Olumlamalar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Olumlamalar hipnoz Olumlamalar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Olumlamalar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Olumlamalar kuantum düşünce kitap haberi