Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Olumlamalar (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/)
-   -   OLUMLAMALAR (http://www.hayatimdegisti.com/forum/olumlamalar/1736-olumlamalar.html)

YAZGÜLÜ_81 27-07-2007 02:23 AM

OLUMLAMALAR

Kendi kendimize yapacağımız , her konu hakkında olumlama örneklerini birbirimizle paylaşmak istedim arkadaşlar hadi buyrun paylaşmaya smiliyface Gün içinde kendimize ne gibi içten telkinlerde bulunuyoruz, örneğin bu olumlamayı çok beğendim ve hergün uygulamaya çalışıyorum.Sizlerin de çok severek uyguladığınız olumlamaları birlikte paylaşalım coffe2

Her gün,her şekilde daha iyi oluyorum,
Her şey bana kolay ve zahmetsizce geliyor,
Işık ve sevgi ile dolu,neşe saçan bir varlığım,
Doğal olarak aydınlandım,
Hayatım bütün bir mükemmellikte çiçek açıyor,
Keyif aldığım her şey şimdi burada,
Hayatımın patronu benim,
İhtiyacım olan her şey zaten bende,
İstediğim neşeye sahip olmam uygundur.
Bu zengin bir evren ve hepimiz için bolluk var,
Bolluk benim doğal varoluşumdur,Bunu şimdi kabul ediyorum,
Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor,
Her gün mali olarak bolluğa kavuşuyorum,
Daha çok verdikçe daha çok aldıkça daha mutlu hissediyorum,

Sevgili Asisler in bilinçaltı ile ilgili yazılarından bir alıntıdır hismiley

YAZGÜLÜ_81 02-08-2007 07:30 AM

Ynt: OLUMLAMALAR

Evren BOLLUK içinde.

Evrenin bolluğu bana akıyor.

Para bana çoğalarak geliyor.

İhtiyacım olan her şeyi ihtiyacım olduğu anda evren bana verir.

Ben çok parayı hak ediyorum.

Ben çok paraya layığım.

Not:Sn. Bülent Asöcal'ın türkçeye çevirdiği olumlama örneklerindendir.

YAZGÜLÜ_81 02-08-2007 07:31 AM

DEĞİŞİME GÜVEN

Geleceğimde her şeyin iyi olduğunu bilerek güven ve huzurla ilerliyorum.

Eskiyi rahatça ve kolayca bırakıyorum.

Yeniyi sevinçle karşılıyor ve kabul ediyorum.

Ben emin ellerdeyim.

Ben kendimi seviyor, beğeniyor ve onaylıyorum.

Ben her an her yerde güven içindeyim.

Ben kendi yolumu açıyorum.

Ben kendi yolumu açtığımı kabul ediyorum.

Ben kendi yolumu açtığım için kendimi takdir ediyorum.

Ben kendi yolumu açtığım için şükrediyorum.

Not:Sn. Bülent Asöcal'ın türkçeye çevirdiği olumlama örneklerindendir.

YAZGÜLÜ_81 04-08-2007 05:24 AM

Her gece yatağıma uzandığımda , tüm bedenimin ayaklarımdan başlayarak gevşediğini hissederim, hatırlarım açık ve berrak bir biçimde .Huzur içinde yatağıma uzanır, uykudaki yaşamın bana sunacağı armağanları almak için hazırlanırım. Bilinçaltımın ve ruhumun işbirliğinde tüm gücün benim elimde olduğunun bilincinde gözlerimi kapatır, kendimi berrak, akıcı, net rüyalarıma bırakırım. Hatırlıyorum. Açık ve berrak bir biçimde. Rüyanın içinde , gördüğüm rüyanın farkında olduğumu bilir ve sabah uyandığımda aldığım armağanları hatırlar.uyanık yaşamıma aydınlık adımlarla ilerlerim.. Uyanık bir sakinlik içindeyim. Hatırlıyorum, tümüyle açık ve berrak bir şekilde gördüğüm sembollerin anlamları ve o sıradaki duygularımı. Tüm sesleri, kokuları, renkleri, sayıları ve anlamlarını hatırlıyorum. Hayatımı açık bir zihinle planlayabiliyorum. Sezgilerim ve ilhamlarım bana yol gösteriyor. Her sabah uyandığımda, başucumda duran defterime rüyalarımı yazarım. Uyku ve uyanık yaşamın işbirliği içinde keyifle yol alırım.Bütün bir gece uykunun keyfini çıkarırım.. Rüyalarım içsel dünyamın bir tiyatrosudur. Sabah uyandığımda kendimi dinlenmiş ve zinde hissederim. uykulusmile

Şanal-Işık Elçi Günseli

YAZGÜLÜ_81 04-08-2007 05:26 AM

RAHAT BİR UYKU OLUMLAMASI

Derin, huzurlu bir uyku için hazırım. Sabah sakin, neşeli ve canlı bir biçimde kalktığımda tamamen dinlenmiş olduğumu bilirim. Bu işlem her akşam ve her sabah benim için güneşin doğuşu kadar kesin ve açık bir gerçek olacak...Şimdi dikkatimi şu cümleye odaklıyorum...Her şey her zaman benim sonsuz hayrım için olmaktadır. Tüm Dünya ve Ben bir bütünün parçalarıyız ve her saniye hayatıma beni geliştiren yükselten armağanlar girer..... Tanrıyla birlikteyim. O benimle birlikte. Nereye gidersem benimle gelir. Her zaman güven içinde uyur ve uyanırım. Bütün bedenim gevşiyor. Uykunun dinlendirici kucağına kendimi bıraktığımda, içsel bilgeliğimin kapılarını da açmış olurum. Zihnimde seyreden düşünceleri sadece izliyorum. Geleceği düşünmek zorunda değilim yada geçmişi. Sevdiklerimin ihtiyaçlarını sorunlarını düşünmek zorunda değilim. Hepsi Tanrının sonsuz koruması altında. Ruhumun derinliklerinde varolan bilgeliğin tümüne ulaşabilirim. İhtiyacım olan her şey bana oradan gelir. Şimdi hazırım görmeye anlamaya ve yapmaya.Rahat ve keyifli bir uykuya kendimi bırakıyorum. uykulusmile

Şanal-Işık Elçi Günseli

YAZGÜLÜ_81 04-08-2007 05:30 AM

BOLLUK BEREKET

� Sonsuz kaynak benim içimdedir ve ben onu harekete geçiriyorum.�

Bolluk ve bereket içindeyim.

Bütün ihtiyaçlarımı rahatlıkla karşılayacağım kaynaklara sahibim ve bunu kullanıyorum.

Gürül gürül akan bir çağlayan gibi hayatın nimetleri akıp gelir sürekli.

O çağlayanın içinde neşe ve huzurla yıkanıyor ve doya doya içip kanıyorum.

Her zaman içimdeki sonsuz kaynakla birlikte olduğumu bilirim.

Benim asıl zenginliğim işte ona sahip olmaktır ve bu duygu bütün zenginliği bana çeker.

Bolluk duygusu sahip olduğum şeyler dolayısıyla hissettiğim bir şey değildir.

Varlığımın kendisi zaten ihtiyaçtan uzaktır.

Temizlenmek ve gelişmek ve olgunlaşmak için çıktığım bu yolda benim için en uygun araçlar her zaman yolumun üzerinde beni bekler.

Hayatımda bol sevgi, bol para, yeterli zaman, ve sonsuz bilgi her zaman mevcut.

Onlar tam zamanında karşıma çıkıyorlar.

Ben de uzanıp onları alıyorum.

O beni yarattı ve bütün ihtiyaçlarımın garantisini verdi bana. O beni sever.

O�nun katında ve yanında özel bir yerim olduğunu bilirim.

Şimdi ve gelecekte bütün ihtiyaçlarım O�nun garantisi altındadır.

Çalışarak, üreterek ve paylaşarak yaşadıkça bolluk bana akar.

Sahip olduğum bolluğu paylaşırken verdiklerimin bana çoğalarak geri geldiğini bilirim.

Bir elim bana sunulan bolluğu sunmak için yukardaysa, diğer elim ihtiyaçta olana vermek için aşağıdadır.

Böylece ben alma verme döngüsünü sürdürmüş olurum.

Kimsenin kalbini kırmamaya, hakkını yememeye özen gösteririm.

Böylece bolluğun önünü kesecek enerjileri hayatımda barındırmam.

Her günümü neşe, mutluluk ve kahkaha ile doldururum.

Her bir saniyeyi bir gün gibi, her bir günü bir hafta kadar verimli yaşarım.

Cebimdeki her bir lira bin lira gibi bereketlenir.

Her yaptığım işe bütün dikkatimi, bütün sevgimi katarım.

Her ne yapıyorsam en iyisini, en kalitelisini yaparım.

İşim benim imzam gibidir.

Ve her ürettiğim şey bana bir çok zenginlik katar. Çünkü ben ürettiklerimle insanların hayatlarına anlayış, sağlık, umut ve konfor ve güzellik katarım. Ürettiklerim onların hayatlarında fark yaratır.

Onlar da bana bunun bedelini sevinçle ve bolca öderler.

Bu arada gereksiz israftan, boşuna ve gösterişe yönelik harcamadan kaçınırım. Çünkü bilirim ki Tanrı israftan hoşlanmaz.

Gereksiz harcamalarda dikkatli, ama kendim ve başkalarının hayatına katkıda bulunacak harcamalar için cömertim.

Bolluğu hayatıma çeker ve bolluğu oluştururum.

Her an yaratıp çoğaltan Tanrının bu oyununa ben de katılmış olurum böylece.
Şanal-Işık Elçi Günseli

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 12:33 AM

Sevgili Yüksek Benliğim; seni, burada, şimdi Varolmanın amacına yönelik potansiyelimi ortaya çıkarmaya programlıyorum.
- Sevgili Yüksek Benliğim, benim için en uygun olasılıkları, en hızlı biçimde, bereket ve bolluğa dönüştürmeni istiyorum.
- Sevgili Yüksek Benliğim, yaşamdan almam gereken tüm derslerin; zamana, mekana ve duruma en uygun olasılıklar içinde programlanmasını ve yaşama geçirilmesini istiyorum.
- Sevgili Yüksek Benliğim, gelişimime engel nitelikteki herşeyle ilgili tüm işaretleri sunmanı, onları ortadan kaldırmama yardım etmeni istiyorum. Amacıma uygun tüm potansiyelleri ve olasılıkları yaşamıma davet ediyorum. Tüm bunların, kolaylıkla ve çabasızca, gerçek varlığımı ortaya çıkarmasını ve fiziksel gerçeklik alanına yansımasını istiyorum.
- Huzur, barış ve dinginlik içindeyim. İçimdeki potansiyeli, dışarıya sınırsız olasılıkla aktarabiliyorum.Yaşamımda işlevini yitiren tüm ilişkileri sevgiyle ardımda bırakıyorum. Özgürlüğü ve mutluluğu seçiyorum.

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 12:39 AM

BİLİNÇALTININ GÜCÜ

“Bu dünyadaki amacımız büyüyüp dağ olmaktır, küçülüp kum tanesi olmak değil”

“Damladan vazgeç, okyanus ol” Mevlana

Daha sağlıklı olmak ve daha iyi bir yaşam yaşamak istiyorsak önce kendi bilinçaltımızı nasıl kullanacağımızı öğrenmemiz lazım. Güzellikleri ve şansı nasıl kendimize çekeceğimizi öğrenmemiz gerekmektedir.

Bilinçaltımızı programlamayı öğrenmek için şu kurallara uymamız gerekmektedir.

* Bilinçaltını kullanmak için en ideal zaman uykuya dalmadan önce veya uyandıktan sonraki 10dk.dır. Gevşeme pozisyonları bilinçaltının bilgiyi sünger gibi emdiği zaman dilimidir.
* İsteklerimizi gelecekte olacakmış gibi değil şu anda olmakta imiş gibi hissedin. Çünkü bilinçaltı için zaman ve mekân kavramı yoktur. Gün içersinde olumlamalar kullanın ve tekrarlayın. Sayısı önemli değil. Bir düşünce ya da hareketi, bilinçaltımızda izler bırakacak kadar sık tekrarladığımızda bilinçaltımızda alışkanlık modelleri oluşturmuş oluruz. Sağlıkla, başarıyla ve bollukla ilgili onaylamalar dersler de zaten size verilmektedir.
* Olumsuzu değil, olumluyu düşünmek ve zihnimize olumlu düşünceler ekmek gerekmektedir. Çünkü ne ekersek onu biçeriz. Biz evrene ne yollarsak o bize katlanarak geri döner.
* Başkalarının mutluluğu bizi mutlu ederse, biz de mutlu olmayı hak ederiz. Dilediğimiz her şeyin evrenin ve herkesin hayrına olması gerekmektedir. Başkasının işsiz kalmasını dileyerek statü atlamayı istemek doğru bir dilek değildir.
* İsteklerimizi imgelemeyle veya hayal ile destekleyelim. Bunlar bir süre sonra deneyim, olay olarak bize geri döner. Unutmayalım zihnimizdeki bir resim söyleyeceğimiz binlerce sözcüğe bedeldir.

Bilinçaltı ile ilgili kısa bir bilgi vermekle yetindim. Teknik ve uygulamalar derslerde daha kapsamlı öğretilmektedir.

Yazıyı bir Çin atasözü ile bitirmek sanırım özetlemek olur.”Gül veren ele, kokunun birazı her zaman bulaşır”
Siz de çevrenizdeki insanlara sevgi, hoşgörü ve iyi dilekler ekin ki bilinçaltınız bu modelleri alarak hayatınıza sevgi ve iyilikleri çeksin.

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 05:40 AM

Suçluluk Duygusu için olumlama: Geçmişimi sevgiyle arkamda bırakıyorum, kendimi affediyorum, huzur içindeyim.
Güvensizlik Duygusu: Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Kendi değerimi görmeyi seçiyorum. Ben güçlüyüm.
Yasam korkularının olması: Güvendeyim, her şey olması gerektiği gibi, huzur içindeyim
Bağımlıkların olması: Özgür olmayı seçiyorum, geçmişi arkamda bırakıyorum, kendimden zevk alıyorum.
Güçlü öfke duygusunun olması: Kendimi bağışlıyorum, kendimi seviyorum ve kendi iyiliğim için herkesi bağışlıyorum.
İletişim Sorunları: Rahatça konuşuyorum, kendimi anlatıyorum ve insanları anlıyorum.
Başarısızlıklar yasama: Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Ben her zaman ve tamamen yeterliyim.
Kendini çirkin bulma: Ben güzelim, değerliyim ve mutlu olmayı seçiyorum.
Kendini pis hissetme: Bedenimi ve zihnimi seviyor ve onaylıyorum. Geçmişi arkada bırakıyorum, ben harikayım.
Konsantrasyon Sorunu: Düşüncelerimi istediğim yerde odaklıyorum ve merkezimdeyim. Her şey yolunda.
Stres: Tamamen gevşiyorum ve rahatlıyorum. Her şey olması gerektiği gibi oluyor. Ben yeterliyim.
Kararsızlık: Ben kararlıyım, kararlarıma sadığım ve kendimi destekliyorum.
Geçmiş saplantısı: Geçmişi bırakıyor ve yeni olanı sevgiyle kabul ediyorum. Her şey benim hayrıma çalışıyor.
Duygusal sorunlar: Kendimi seviyor ve onaylıyorum. Mutlu olmayı seçiyorum ve sevgiyi her yerde buluyorum.
Mükemmellik ihtiyacı: Yaşamımda her şey yeterli ve kendimi seviyorum. Her şey olması gerektiği gibi kolayca oluyor.
Başkalarınca yönetilme: Gücümü geri alıyorum ve kendi kendimi yönetiyorum. Ben özgürüm.
Gereksiz Endişeler: Yasama güveniyorum, yaşamımda her şey yeterli ve her şey yolunda

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 05:43 AM

BOLLUK VE BEREKET BİLİNCİ
Bolluk ve bereket bir zihin durumudur. Yaşamınıza daha çok bolluk enerjisi çekmek zihinsel durumunuzu bereket içinde yasayanların zihinsel durumlarına uygun hale getirmekle mümkündür. Bolluk bilincini kazandığınız anda yasamanızda sadece para’nın değil, arkadaşların, bilgilerin, paylaşımların ve sevginin de bol olduğuna şahit olacaksınız.
Bolluk ve Bereket hem maddi hem manevi zenginlik demektir. Yaşamınıza bu enerjiyi daha çok çekmeniz için iste size 10 tane ipucu;

1- Almayı Öğrenin
Bazı insanlar sadece vermek isterler almak onlar için kotu ve yanlış bir şeydir. Ben vermeyi çok severim ama almak beni rahatsız eder diyen insanlardansanız öncelikle sunu bilin ki bolluk enerjisi sizi ziyaret etmeyecektir. Kim istenmediği yere gider ki. Verdiğiniz gibi almayı da bilmeli ve aldıklarınızı hak ettiğinizi bilmelisiniz. Almak da vermek kadar doğaldır ve unutmayın almayı bilmeyenin, verecek bir şeyi kalmaz.
2- Para Kirli Değildir.
Bazı insanlar için para pis bir şeydir. Zenginlik günahkârlıktır. Her gördükleri zengin için kim bilir bu parayı kimin canini yakarak kazandı diye düşünürler. Oysa evrendeki her şey enerjidir ve para da bir enerjidir. Para nötr bir enerjidir onun iyi mi kotu mu algılanacağı size bağlıdır. Bir insan parasıyla iyi güzel şeylerde yapabilir. Ya da para temiz bir şekilde de kazanılabilir. Tüm zenginler kotudur düşüncesiniz aklınızdan çıkartın ve parayı pis bir şey gibi görmeyin. Kendinizle ilgili olumlu kanılarınız varsa para içinse olumsuz kanılara sahipseniz paranın size gelme olasılığı hemen hemen yok olur. Nasıl mı? Ben iyiyim, para kotu ikilemi su noktaya gider. Para bana gelmeyecektir. Bu düşünceyi değiştirin.
3- Sözlerinize dikkat edin
Bolluk ve bereketi size çeken önce zihinsel durumunuz, sonra sözlerinizdir. Ben paraya hiç değer vermem, zaten hep kaybederim, para ile aram yoktur gibi sözleriniz parayı sizden uzaklaştıracaktır. Bilinçaltınızı bu sözlerle programlarsanız, bilinçaltı bu komutları gerçekleştirmek için sadik bir hizmetkâr gibi çalışacaktır ve kendi kendini gerçekleyen kehanetiniz ortaya çıkacaktır. Zenginlik, bolluk ve bereket ile ilgili olumlamalar yapmanızı öneririm. Örneğin; Her gecen an para bana artarak geliyor, Bolluk ve bereket içindeyim, yaşamımda her şey yeterli, yasamım bolluk ve bereket içinde, bana gelen parayı severek alıyorum ve o da daha çok geliyor gibi olumlamaları yapabilirsiniz.
4- Koşulsuz isteyin
İnsanlar genelde bir istekleri olduğu zaman bunu bazı koşullara bağlarlar. Su arabayı satsam da ameliyat olsam, falanca gelse de su isimi halletse, şuraya gitsem de sunu elde etsem gibi. Oysa istekleriniz size birçok farklı yoldan gelebilir, siz bir yola dikkatinizi ve enerjinizi vererek diğer yolları tıkamış olursunuz. Örneğin ameliyat için arabayı satmak isteyen kişinin gerçekte istemesi gereken şey şifadır. Şifa bir insana birçok yoldan gelebilir, araba satılmasa da, ameliyat olacak para başka bir şekilde gelebilir. Hatta o ameliyatı olmadan bile şifa bulabilir. Oysa kişi dikkat ve enerjisini arabayı satarak şifaya verdiği için diğer yolları kapamış oldu. Koşulsuz istemek yasamda amaçlara kavuşmanın temel şartlarından biridir. Şartları, durumu, mantığı bir kenara bırakın sadece isteyin. Ne istiyorsanız onu isteyin. Para mı,ask mı, is mi her ne istiyorsanız onu....
5- Yaşamınızda boşluk oluşturun
Evren boşluk sevmez ve mutlaka doldurur. Eğer eviniz tıka basa eşya dolu ise ve eşyaları yenilemek istiyorsanız paranızın olmasını beklemeyin. Eşyaları daha en basından atin (tabi yasamak için gerekenleri değil) Bir sure sonra yeni eşyalar bir şekilde gelecek. Yeni elbiseler istiyorsanız eskileri fakirlere verin. Eğer yaşamınızda yeterince bolluk ve bereket yoksa bunun için yer açıp açmadığınıza bakin. Yaşamınızda yeniliklere ve bolluğa yer acın ki gelsin. Bunun için önce evde kullanmadığınız eşyalarla, eskimiş elbiselerle, uzun suredir birikmiş ıvır zıvırla başlayın. Siz eskiyi bıraktıkça yeni gelecek. Unutmayın evren boşluk sevmez.
6- Borçları değil, Kazançları Düşünün
Bir zamanlar bir öğrencim bir ayin kirasını ödeyince diğerini düşünüyorum demişti ve para sorunundan yakınmıştı. Bende borcunu değil, kazanacaklarını duşun demiştim. Dikkatinizi neye verirseniz onu büyütürsünüz. Borçlara verirseniz borçları, kazançlara verirseniz kazançları. Bu en basit formüllerden biridir. Dikkatinizi kazançlarınıza verin ki onlar buyusun. Bu öğrencim bu formülü basarî ile uyguladı. İsten ayrıldı, serbest çalışmaya başladı, simdi meslektaşlarına Gore 4–5 kat daha fazla para kazanıyor. Unutmayın ancak fakir insanlar parayı kafalarına takarlar.
7- İmgeleme yapın
İmgeleme bolluk ve bereketi kendinize çekmeniz için en etkili yöntemlerden biridir. Bol bol imgeleme yapın. Dikkat edin hayal kurun demiyorum. Hayal kurmak daha basından isteklerinizin hayal olduğunu kabul etmektir! İmgeleme bundan başka bir şeydir. İsteklerinizi imgeleyin, imgenize duygu yükleyin ve evrene gönderin. İmgelemede istediğinizin olduğunu hissedin, aynı heyecanı duyun, mutluluğu yasayın ve bunun olacağına yürekten inanın.

8- Düzenli olun.
Zengin insanların ortak yanları, son derece düzenli olmalarıdır. Evleri, ofisleri, arabaları çok temiz ve düzenlidir. Gerçekten de benzer enerjilerin bir birini çektiği suptil dünyada bolluk enerjisini çekmek için temiz enerji alanına sahip ortamlarda yaşamalısınız. Düzensiz ve pis ortamlarda biriken negatif enerji ancak kitlik enerjisini kendisine çeker. Bolluk ve bereket için temiz ve düzenli ortamlarda yasamanız, is yapmanız gereklidir. Simdi çekmecelerinizi ve dolaplarınızı düzenleyin. Pis şeyleri temizleyin ve düzenleyin. Zengin olmak istiyorsanız zenginler gibi davranmayı öğrenmelisiniz.
9- Büyük Düşünün
Evrende her şey enerjidir. Bir tabak yemek de, son model arabada. Eğer yemek bulmak kolay ama araba zor derseniz isleyişi algılamadınız demektir. İstediğiniz arabada olsa yemek de ikisini de elde etmeniz ayni mekanizma ile çalışır. Oysa yemeği her gün buluyorsunuz, çünkü bulacağınızı biliyorsunuz, buna inancınız tam. Oysa son model arabayı bulacağınıza inancınız yok. Eğer doğru şekilde istemeyi bilirseniz, yemek de araba da ayni şekilde size gelecektir. Ancak arabayı da bulacağınıza, yemeği bulacağınız kadar emin olmanız ya da arabayı da açken yemek ister gibi istemeniz gerekir. İkisine sahip olmanın en önemli farkı budur. Bu yüzden büyük düşünün ve hayallerinize sinir koymayın. Sonuç da ne isterseniz elde etmenizin koşulları ayni.
10- Vermeyi de unutmayın
Küçük bahşişler, küçük hediyeler ve arkadaşlarınıza yemek ısmarlamalar. Bunların hepsi aldıklarınızı paylaşmanız için önemlidir. Unutmayın evrene ne gönderirseniz size 10 kati geri gelir. Evrene bolluk içinde olduğunuzun mesajını gönderin. Vermeyi bilin ki alasınız. Şükretmeyi ve diğer insanları da düşünmeyi unutmayın.

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 05:48 AM

ŞÜKRAN DUASI

· Kendi standartlarıma göre yaşadığım için şükran duyuyorum.

· Başkalarından onay beklemek yerine enerjimi, OLMAK, YAPMAK ve SAHİP OLMAK için istediğim alanlara odaklıyorum.

· İnsanları olduğu gibi kabul ediyorum ve bu kabul hayatımı daha huzurlu kalıyor.

· Kendimi motive gücüme şükran duyuyorum.

· Başkalarını da motive etme gücüm artıyor.

· Tebessüm ettiğimde insanlar da bana tebessüm ediyor.

· Hayatıma tebessümle yaklaşıyorum.

· İnsanlar benimle olmaktan çok mutlu.

· Çünkü onların içindeki iyiyi ortaya çıkarmalarına aracı oluyorum ve bu beni mutlu ediyor.

· BOLLUK BİLİNCİM her gün gelişiyor.

· Ekonomik koşullarım her gün gelişiyor, artıyor ve çoğalıyor.

· Nereye görsem olanakları görüyorum ve değerlendiriyorum.

· Para bir enerji değiş tokuş sembolüdür. Enerjim her geçen gün artıyor.

· Kullandığım enerjiyle yaşamımda bolluk yaratıyorum.

· Para yaşamımda özgürce ve sürekli dolaşıyor.

· Gelirim gittikçe artıyor.

· Bolluk, zenginlik benim en doğal hakkım.

· Huzurlu, dengeli ve güven doluyum.

· İçimdeki öz, korkularımı yok ediyor.

· Sakin, huzurlu ve rahatım.

· Gerçek gücüm olan Öz’üme güveniyorum.

· Kazanmak, başarmak ve üretken olmak için doğdum.

· Üstlendiğim her konumda başarılıyım.

· Öz’ümle uyum içinde sevecen ve huzurlu bir insanım.

· Evrenin tüm iyiliğine ve bolluğuna açığım.

· Bu bolluğu hak ediyor ve kabul ediyorum.

· Ben para mıknatısıyım.

· Hayatın her alanında bolluğu kendime çekiyorum.

· Büyük düşünüyorum. Büyük düşündükçe bolluğun hayatıma akmasına izin veriyorum.

· Yaşamımda gerçek yerimi buldum. Sevdiğim işi yapıyorum.

· İnsanlığa daha fazla hizmet edebilmek için içimdeki yetenekler ortaya çıkıyor.

· Önüme yeni olanakların açıldığını biliyorum ve kabul ediyorum.

· Kendimi en yararlı şekilde ifade edebilmek için yol gösterildiğimi biliyorum ve güveniyorum.

· Düşlerimin ötesinde zenginleştiğimi kabul ediyorum.

· Nerede çalışırsam çalışayım takdir ediliyorum ve emeğimin karşılığını bolca alıyorum.

· Kıtlık bilincinden bolluk bilincine doğru yol alıyorum.

· Ekonomik durumum bu değişimi yansıtıyor.

· Bugün harika bir gün. Para bana beklediğim ve beklemediğim yollarla geliyor.

· Sınırsız seçimlerim var. Olanaklar, imkanlar her yerde.

· Hayatta birbirimize destek vermek ve birbirimizi geliştirmek için bulunduğumuza yürekten inanıyorum. Bu inancı günlük hayatımda davranışlarımla ifade ediyorum.

· Başkalarının kazanmasından mutluluk duyuyorum. Onlar da benim gibi bolluk içinde yaşamayı hak ediyor.

· Başkalarının zenginleşmesini destekliyorum ve buna katkıda bulunuyorum.

· Hayat da beni harikulade yollarla destekliyor.

· Sevdiğim işi yapıyorum ve iyi kazanıyorum.

· Bana gelen paranın değerini biliyorum. Bir kısmını zevkle kullanıyorum; bir kısmını da iyi günlerde kullanmak üzere biriktiriyorum.

· Bolluk evreninde sevgiyle uyumlu bir şekilde yaşıyorum ve sahip olduğum her şey için şükran duyuyorum.

· Evrende her şey bol ve ben bu sınırsız bolluğa açığım.

· Hayat tüm ihtiyaçlarımı bolluk içinde karşılıyor. Hayata güveniyorum.

· Çekim yasası, düşüncelerime uygun olarak yaşamımı iyileştiriyor.

· Kendimi daima ekonomik güvence içinde hissediyorum. Bu güvencem iç özgürlüğümden ve bolluk bilincimden kaynaklanıyor.

· Sahip olduklarıma şükran duydukça hayatımda şükran duyacağım şeyler artıyor.

· Faturalarımı sevgiyle ödüyorum.

· Şu anda sınırsızlık zenginlik ve güç kullanıma hazır, ona sahip çıkmamı bekliyor.

· Ben değerliyim ve bunu hak ediyorum.

· En iyiye layığım ve en iyiyi kabul ediyorum.

· Arzularımı maddi boyuta dönüştüren güçle bir bütünüm.

· Hedeflerimi büyütmeye hazırım.

· En iyi versiyonum olabilmek için destek her yerden ve herkesten geliyor.

· Öz benim gerçek kaynağım. Sınırsız Bilinç benim gerçek kaynağım ve gerçek koruyucum. Bu kaynak bende var. Bu kaynak içimden özgürce akıyor.

· Kendi gerçek değerimi biliyorum.

· Yeteneklerimi özgürce veriyorum, paylaşıyorum.

· Bunun karşılığı harikulade yollarla bana geri geliyor.

· Bolluk, zenginlik benim doğal hakkım.

· Başkalarına verebilecek şeylerim olduğu için şükran duyuyorum.

· Hayatın olumlu tarafını görmeyi seçtiğim için şükran duyuyorum.

· Aldığım her nefes için şükran duyuyorum.

· HAYATA şükran duyuyorum.

AMİN.

kaynak: GÜN, Nil." Çekim Yasası"

YAZGÜLÜ_81 05-08-2007 05:53 AM

Kendimi seviyorum ve onaylıyorum. Çok sağlıklıyım. Ruhsal ve Fiziksel bedenim dengede ve uyum içinde. Evrenin sonsuz bolluk bereketi içinde yaşıyorum. Sonsuz sevgi benimle beraber. Evren tarafından destekleniyorum, korunuyorum, seviliyorum. Hayatımı sevdiğim insanlarla beraber mutlu yaşıyorum. Evrenin bana sunduğu enerjiyi kabul ediyorum. Kendimi geçmişteki yapmış olduğum hatalardan dolayı affediyorum ve özgür bırakıyorum. Geçmişte kurmuş olduğum olumsuz kalıplarımı iptal ediyorum ve yerini sonsuz sevgi ile dolduruyorum. smiliyface

YAZGÜLÜ_81 08-08-2007 06:48 AM

1. Bolluk ve zenginlik içinde yaşamayı hak ediyorum.
2. Hem para kazanıp hem de kendimi eğlendirmeyi hak ediyorum.
3. Ebedi varlık ve ebedi bilince olan kişisel bağım bana büyük bir servet sağlayacak kadar kuvvetli.
4. Para benim dostum.
5. Çok param var.
6. Arzularımı maddi boyuta dönüştüren güçle bir bütünüm.
7. Sadece varlığım bile değerli sonuçlar ortaya çıkarıyor.
8. Hedeflerimi büyütmeye hazırım.
9. Güzellik, güç ve uyum zihnimde birbirine kaynaşmış durumda.
10. Zengin bir kadın (erkek) olmak benim için çok eğlenceli.
11. Artik başkalarının mali başarılarımı desteklemelerine izin veriyorum.
12. Benim refahımın mali basarımla bir ilişkisi yok.
13. Parayı insanları kontrol etmek adına kullandığım için kendimi affediyorum.
14. Boşa harcadığım paralar için kendimi affediyorum.
15. Ben hayal edebildiğimden daha fazla mutluluk, sevgi ve paranın hayatıma girmesine izin veriyorum.
16. Zenginliğim benim ve başkalarının canlılığına can katar.
17. Ben paraya hükmedebilirim.
18. Fazla para kazanmaya hazırım.
19. Tüm arzularımı gerçekleştirmek için yeteri kadar zamanım, enerjim ve param var.
20. Anne ve babamı yasadıkları mali problemlerden dolayı affediyorum.
21. Artik eminim ki benim için her şeyden yeteri kadar var.
22. Gelirim harcamalarımdan daha fazla.
23. Ben diğer insanları kalkındırmayı istedikçe onlarda beni kalkındırmayı istiyorlar.
24. Harcadığım her para bana katlanarak geri donuyor.
25. Kendimi ve yaptıklarımı sevgi ile görüyorum.
26. Emin ellerdeyim.
27. Kendimi hayatın akışına bırakıyorum.
28. Sevgiyle iletişim kuruyorum.
29. Kendi merkezimdeyim, sakinim ve dengeliyim.
30. Evren beni onaylıyor, her şey yolunda.
31. Hayatın tüm ihtiyaçlarımı kolayca ve rahatça sağlamasına izin veriyorum.
32. Yüksek Benliğime güveniyorum.
33. Sağlık, zenginlik ve mutluluk hayatımı sürekli olarak renklendirir.
34. Yaşamının genel olarak rahat ve başarılı bir gidişatı var.
35. Ben her bakımdan zengin ve başarılı biriyim.
36. Sağlığım her açıdan mükemmel.
37. Refah ve başarı, şimdi ve her zaman hayatımı kolay ve neşeli hale getirmektedir.
38. Hayatımda düzenli ve bol miktarda para akışı var.
39. Hayatıma neşe, sevgi, samimiyeti davet ederim.
40. Sevgi sürekli olarak beni sarmalar.
41. Ben sevilen, neşeli bir insanım.
42. Yaratıcılığımı kolayca ve coşku ile ifade edebiliyorum.
43. Yaratıcılığım kim olduğumun bir ifadesi gibi serbestçe akmakta.
44. Ben yetenekli, yaratıcı bir insanım.
45. İçimdeki çocuk güvende ve mutlu.
46. Yaratıcılığımı kendim için en iyi yollarla ifade edebilmede içimdeki bilgeliğe güveniyorum.
47. Yaratıcılığıma güvenirim ve bunu ifade etmek için kendime zaman ve mekan sağlarım.
48. Hayatımdaki tüm insanlar beni desteklemekte ve sevmektedirler.
49. Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım.
50. Doğru zamanda doğru yerdeyim ve doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşırım.
51. Kariyerim başarılı, ilham verici ve karlı işlerle doludur.
52. Hayatımın işini yaparak büyüyor ve gelişiyorum.
53. Kariyerim boyunca hayatımın amacını gerçekleştiriyorum.
54. İşim yaratıcılığımın, neşemin ve hevesimin ifadesidir.
55. Pek çok olumlu fırsat ve durumla karşılaşmaktayım.
56. Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum.
57. Sürekli olarak öğrendiğimin ve büyüdüğümün bilincinde olarak, yaşamımın her anında rahatım.
58. Bildiklerimi başkaları ile paylaştığımda huzurlu ve sakinim.
59. Bu evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi, ayrım yapmaksızın kabul etmeye ve almaya istekliyim ve kabul ediyorum. Ve onu bilinçle ve sorumlu bir şekilde paylaşmak için elimden geleni yapıyorum.
60. Her çıkan fırsattan mümkün olduğu kadar fazla yararlanıyorum ve her kaçan fırsattan da mümkün olduğu kadar az üzüntü duyuyorum.
61. En yüksek akıl yetilerimi geliştiriyorum. Duygularımı kusursuz biçimde eğitiyorum.
62. Bilinçaltının en derinlerine varıyor ve oradan günlük hayatıma yardım edecek olan sessizliği, olgunluğu ve inancı çıkarıyorum.
63. Yüce Işık ve yüce Sevgi benim kanalımla akıyor ve çevremdeki her şeye yayılıyor.
64. Ben yüce ışık ve yaratıcı enerji ile doluyum.
65. Bu zengin bir evren ve onda hepimiz için her şey var.
66. Bolluk benim gerçek var olma halimdir. Ben şimdi onu tümüyle ve sevinçle kabul etmeye hazırım ve kabul ediyorum.
67. Tanrı tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır.
68. Yaşamın bana sunabileceği tüm refah ve mutluluğu kabul etmeye hazırım ve kabul ediyorum.
69. Şu anda parasal olarak büyük bir bolluk yaşıyor ve bunun tadını çıkarıyorum.
70. Yaşam neşe dolu ben onun zevkini çıkarıyorum.
71. Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor.
72. Zengin bir bilince ve isteklerimi gerçekleştirme gücüne sahibim.
73. Ben sevecen ve şefkatliyim ve başkalarıyla paylaşacak çok şeyim var.
74. Hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum.
75. İyi olan her şey bana kolayca geliyor.
76. Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum.
77. Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum.
78. Her şeyi kolayca elde ediyorum.
79. Ben ışık ve sevgi dolu, neşe saçan bir varlığım.
80. Doğal bir biçimde öğreniyor, aydınlanıyorum.
81. Kendi hayatımın efendisiyim.
82. Yaşadığım anın tadını çıkarmak için ihtiyacım olan her şeye sahibim.
83. Gereksindiğim her şey içimde zaten var.
84. Yüreğimde kusursuz bir bilgeliği taşıyorum.
85. Sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum.
86. Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum.
87. Kendimi daha çok sevdikçe, başkalarına vermek için daha fazla sevgiye sahip oluyorum.
88. Sevgiyi özgürce veriyor ve alıyorum.
89. Sevgi dolu, doyum verici, mutlu kılıcı ilişkileri hayatıma çekiyorum.
90. Daima açık ve etkin bir biçimde iletişim kurabiliyorum.
91. İstediğim her şeye sahip olmayı onaylıyorum.
92. Yalnızca yaşadığım için kendimi mutlu ve neşe dolu hissediyorum.
93. İçimdeki Tanrı’nın ışığı şimdi hayatımın her aşamasında kusursuz sonuçlar üretiyor.
94. İçimdeki ışık burada ve şimdi hayatımda mucizeler yaratıyor.
95. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor.
96. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum.
97. Hayatımın yüce planı adım adım ortaya çıktıkça onu tanıyor, kabulleniyor ve uyguluyorum.
98. Şu anda sağlık, zenginlik, mutluluk ve kusursuz bir kendini ifadeyle dolu hayatım için şükranlarımı sunuyorum.
99. Kendim olmaktan mutluyum. Yeterliyim. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum.
100. Kızgın olduğumda, hata yaptığımda, kıskançlık duyduğumda, insanları sevemediğimde kendimi reddetmem gerekmez.
101. Yüce sevgi burada ve şimdi bolluk yaratmak için benim kanalımla çalışıyor.
102. Ben yüce doğam ile “bir”im ve sonsuz yaratıcı güce sahibim.
103. Yüksek Benliğim yaptığım her şeyde, her konuda bana yol gösteriyor.
104. Yüce sevgi bana yol gösteriyor ve ben daima korunuyorum.
105. Evren gereksindiğimiz her şeyi daima verir.
106. Işık saçan bir sağlık ve enerji ile doluyum.
107. Bedenimi bütünüyle seviyor ve kabulleniyorum.
108. Ben hayatımın yaratıcısıyım. Hayatımı tam isteğim gibi yaratıyorum.
109. Hayatın en güzel şeylerine layığım ve kendime sevecenlikle her şeyin en iyisini kabul etmeye izin veriyorum.
110. Neşeli, mutlu ve özgürüm.
111. BEN, BEN’İM. · BEN Huzur ve Barışım, BEN Gücüm, BEN Var olan Her Şeyim , BEN Işığım.

pakguc 08-08-2007 10:12 AM

elifcim çok güzel çok teşekkürler 956k

YAZGÜLÜ_81 08-08-2007 03:28 PM

Rica ederim izumicim ben uyguluyorum hepimiz uygulamaya çalışalım diye buraya da konu açtım hep birlikte yükselelim kiss3

YAZGÜLÜ_81 11-08-2007 09:03 AM

Şu bilinçaltımız muhteşem bir şey y789

YAZGÜLÜ_81 13-08-2007 12:03 AM

* Kendimi olduğum gibi seviyor ve onaylıyorum.
* Ben güzelim ve sevgiyi hakkediyorum.
* Mutluyum ve başarıya hazırım.
* Yetenekliyim, deneyimlerimi başka insanlarla paylaşıyorum.
* Tüm çevremle uyum ve denge içindeyim.
* Hayatta emin adımlarla ilerliyorum.
* Doğru zamanda ve doğru yerdeyim.
* Yaşamla bütünleştim,bolluk ve huzur içindeyim.
* Tüm düşlerim birbiri ardına gerçekleşiyor.
* Zengin olmaya ve bolluk içinde yaşamaya hazırım.
* Sağlıklıyım.
* Geçmişimi sevgiyle affediyorum.
* Hayatla derin bir uyum içindeyim

yildizlar 05-10-2007 05:21 PM

Olumlamalarla ilgili çok güzel bir kaynak. Her şeyi yazmışsın Elif. Geriye bunları uygulamak kalıyor.

Sevgiler...

YAZGÜLÜ_81 05-10-2007 05:44 PM

Birçok olumlama örneklerini paylaşmaya çalıştım burda ve kendim de uyguladım çalışmadığım dönemde ve işe yaradı sevgi ve saygı olan bir ortamda çalışmak istiyordum şimdi öyle bir ortamda çalışıyorum insanlar bana ben onlara karşı saygı ve sevgi duyguları içindeyiz ve sırada başka hedeflerim de var olumlamalarıma bayramdan sonra yine ciddi bir şekilde başlıyorum bakalım sonuçlarını hep birlikte paylaşırız ve bilinçaltının gücü isimli kitabı okudum kitap gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim sevgiler saygılar tüm güzellikler bizlerle olsun hayat herşeyiyle çok güzel kiss3

Merto 05-10-2007 05:52 PM

Ne güzel gelişimler sağlamışsın....
olumlamalar gerçekten içselleştirince oldukça etkili hayatta...
Ellerine sağlık paylaşmışsın...

Bu arada Bilinçaltının gücü adlı kitabı bende en az 4 kez okudum....
Kesinlikle elif in tavsiyesine katılıyorum.....

YAZGÜLÜ_81 08-10-2007 06:10 PM

Benim de kitabı üçüncü okuyuşum hatta artık çevremdekiler dalga geçmeye başladılar bir kitabı bitiremedin diye tekrar tekrar okunması gereken ve çok güzel bir kitap hismiley onayi

bubu 14-10-2007 07:16 PM

Paylaşımın hepsi çok güzel, elinize sağlık.Bende hergün şükran duasını okumaya çalışıyorum. sevgiler alk78 art56art56 art56art56

pakguc 14-10-2007 07:43 PM

ben de bugün İstanbul buluşması için Taksim'e giitim ve dönerken Bilinçaltının Gücü kitabını aldım... hemen başlıyorum blissy
olumlamaları düzenli olarak uygulayamasam da hergün defalarca kez teşekkür ediyor ve şükrediyorum...
sanırım bu da iyi utananadam
kiss3

yildizlar 14-10-2007 07:49 PM

ben de almak istiyorum o kitabı.

Alınacak kitaplar birikti. "sedona yöntemi"ni de alacağım.

Hepsini hemen okumak istiyorum.

pakguc 14-10-2007 07:52 PM

bende de birikti
hatta bugün bir de Seyhan'dan büyücünün yolu isimli kitabı öğrendim, almayı çok istiyorum ama
tüm İstiklalde aradım bulamadım 4897

su_oguz@hotmail.com 14-10-2007 09:14 PM

birde Quantum düşünce tekniğini yi deneyin güzel bir kitap 8977 8977 8977

YAZGÜLÜ_81 18-10-2007 01:24 AM

Benim de almak istediğim kitaplar birikti hepsini alıp okumak istiyorum fakat vaktim yok çok yoğunum şimdi hayal mühendisliği isimli kitabı okumaya başladım o da çok güzel bir kitap coffe2

TR-ance 21-10-2007 04:41 PM

Çok Güzel OLumlamalar.. Teşekkürlerimi Sunuyorum Size.. smiliyface

üç_gömlek 28-10-2007 12:14 PM

elif yazdığın olumlama örnekleri için teşekkürler.

YAZGÜLÜ_81 09-11-2007 09:56 AM

rica ederim canlarım yeter ki birbirimize faydalı olalım ve yararlarını görelim

umelihad 17-06-2008 09:25 AM

Olumlamalar ve konularınız çok güzel.değişik konu ve alanlar açıyorsunuz.katılan herkese teşekür ederim. Benim ençok kullandığım söz * Sizin hayırlısı neyse öyle olsun * * Benim için hayırlısı neyse o olsun*

Bazen ilk anda göremiyoruz iyi mi kötümü.

ziyaretcixy 28-06-2008 02:14 AM

harika bir konu daha... teşekkür ederimmm

MagNetiC 10-07-2008 05:49 PM

eline sağlık.. ark5 mükemmelsin.. 96 teşekkürler bizimle paylaştığın için.... alk78 alk78

alen 26-07-2008 10:20 PM

agl34

ya bu olumlamalar bilinç altı temizliği yapılmadan yapıldığında ters tepiyormuş...hatta zihin dalga geçiyormuş bu olumlamalarla...ben yazarak sürekli olumlamalar yapıyordum, bunu çok bilgili kültürlü bu konunun uzmanından duydum ve müthiş demorolize oldum :( ama çok nadir insanlarda işe yarıyormuş...nadir insanları anlamadım..
ya ltfn görüşlerinizi yzın ne demek bu?? acayip kötü hissediyroum kendimi şu anda..bu olumlamalarla mutluydum ben :(

güllerinperisi 26-07-2008 10:54 PM

alen; olumalamlar san a mutluluk veriyorsa zihnin bunu içsellleştirebiliyor demektir..aksi takdirde gerginlik ve huzrsuzluk duyardın... bu olumlamaları dile bile getiremezdin..... evet mutlaka içsel temizliğin yapılması ile daha çok işe yarıyordur....bir de şöyle düşün ,olumlamalarına engel teşkil edecek büyük çatışmalar yok içinde...onun için seni mutlu edebiliyor... super amaç kendini mutlu ,huzurlu hissetmek degil mi?eeeeee daha ne? kiss3

Novos 26-07-2008 11:06 PM

sen boşver o uzmanın dediklerini, sen zaten telkinleri dinleyerek bir çok şeyi temizledin, başardın, bunu görebiliyoruz yazdıklarından olumlamalara devam bence çok faydası var, bir an mutsuz hissetsem ben mutluyum, ben huzurluyum diyorum, 5 dk geçmiyor mutlu oluyorum. takma, boş ver her uzmanın dediği doğru olsaydı ohoooo, o kadar uzman konuşuyor ki kendileri bile inanıyor mu dediklerine bilmiyorum. gulensmiley

alen 26-07-2008 11:30 PM

hiç olumlama yapasım yok agl34 büyük bir iştahla word belgesi açar olumlamalarımı yazar sonra okur silerdim... ama bana şöyle dedi sürekli zayıfım sürekli zayıfım olumlaması yap dedi 90 kiloluk kişi 3 ayda 120 kiloya çıkıyor mu çıkmıyor mu bak dedi...kendisiyle çok konuştum ve beni acayip etkiledi...
bana eft önerdi,eft eğitimi al sonra olumlamalar yap dedi. o zman gerçekten işe yarar dedi.aksi takdirde hiçbir işe yaramaz dedi...
kendisinin adını vermeyeceğim ama kendisine çok saygı duyuyorum çünkü gerçekten bir insanın kültürlü olup olmadığı konuşmalarından, yazı dilinden ,kurduğu cümllerlerden anlaşılır bu adam müthiş yada ben çok büyüttüm gözümde :D doğru söylüyor olabilir... olumlamalarla zayıflayan varmı aranızda yada olumlamalarla herhangi somut bir gelişim yaşayan varmı??? bir örnek inancımı perçinleştirir...

alen 26-07-2008 11:40 PM

--------------------------------------------------------------------------------
Telkinler zaten bilinçaltı temizliği yapiyor.Suçluluk duygularınızdan kurtulmanızı sağlıyor.
Böyle bir şey olsa bile bu sitede olumlama yapan kişiler için geçerli değildir.
Yaptiğiniz olumlamaların mutlaka faydalarını görürsünüz..

Atakan abinin cevabı özelden sordum kendisine böyle bir cevap verdi...neyse rahatladım biraz hepinize teşekkürler arkadaşark kısa süreli buhran dönemi yaşadım ama şimdi rahatım..hadi öpüyorum sevgiyle kalın...olumlama yapaım ben biraz :D:D:D

Mustang 27-07-2008 09:00 AM

Alen telkinleri sakın bırakma çok faydalı bununla birlikte EFT sedona peat veya hipnozla içsel temizlik yaptığında kendini daha rahat hissedeceksin .Ben kendime bir çok konuda EFT yaptım alerjilerim geçti tekrar ederse yeniden yaparım .Sanada tavsiye edrim olumlamalara gelince bende hayatımdaki bir çok olumsuzluğu olumlu kelimelerle değiştirdim.Ayıp günah yasak üçlemesinden kurtulmadan olumlu düşünmek biraz zor .Toplum içimize kazımış Dinlediğimiz şarkılar seyrettiğimiz flimler çevremizdeki insanlar bile bize olumsuz kelimeler üretiyor .Ben şimdi olumsuz bir kelime kulandığımda iptal diyorum .Mücevherin bir paylaşımında okumuştum gerçekten işe yarıyor. smiliyface

shamanic 29-07-2008 12:21 PM

sevgili alencim..

elbette uzmanın bir noktaya kadar haklı.. lakin bende dahil hiçbirimizin sözlerinin peşinden evet bu doğrudur diyerek süreklenip gitmemek..

uzmanın eğer çok bilinçli olsaydı;sözlerinin karşısındaki kişinin (ki bu özellikle kendisine yüksek saygı ve sevgi besliyor ise )
bilinçaltına girerek tohum niteliği taşayacak kadar değerli olduğunun farkında olurdu..

olumlamanın safhaları ve bir takım dikkat gerektiren püf noktaları vardır..

öncelikle olumla niçin yapılır sorusunu ele alalım..
bir kişi yaşamında beğenmediği durumları olumlu hale getirme sürecini hızlandırmak ve bunun için bilinçaltı gücünü açığa çıkarmak amacıyla
olumsuzları - olumlu olanlarla değiştirmek için olumlama yapar..

vücudumuz bizim doğal olumlama kaynağımızdır.. biz bir veririz o bize bin olarak geri verir..
harika bir sinir ağımız vardır ve gerekli koşulları oluşturursak sinir ağımız her konuda başarılı olmamız için yanımızda yer alır..

yaptığımız her eylem.. duygu ve düşünce.. ile beynimizde nöron bağları oluşmaktadır..
beynimiz canlıdır esnektir ve bizim ona sunduklarımız doğrultusunda sürekli olarak yeni bağlantılar oluşturur..

beynimiz yaklaşık olarak 100 milyar sinir hücresinden oluşur.. bunlara nöronlar diyoruz..
her nöronda 100 ila 10,000 sinapsis yani nöronların diğer nöronlara bağlandıkları parçacıklar bulunur..

nöronlar bu parçacıkları kendi aralarında bağlar kurmak için oluşturur..
bu bağlantıları bir nöron şebekesi olarak düşünebiliriz..

daha yalın bir dille her nöron ağı ; bir düşünceyi .. bir beceriyi.. bir bilgi parçasını temsil eder..

nöron ağları da yalnız değildir.. hepsi bir birine bağlıdır.. böylelikle karmaşık fikirleri anıları duyguları inşaa ederler..

örneğin; kalem nöron ağı sadece basit bir nöron şebekesi değildir..
o aynı zamanda ince uzun yazı aracı renkler mavi kırmızı siyah... ucuz pahalı ..hediye (geçmişte aldıysak ya da verdiysek )
eski sevgili arkadaş aldatılma mutluluk ( o kişi ile yaşanmışlıklar doğrultusunda )
bir çok nöron ağı ile bağlantılı olur..

ve bir kalem gördüğümüzde ya da imgelediğimizde bu nöron ağı diğer tüm ağları ateşler.. (ateşler diyorum çünkü bildiğimiz elektirik akımı oluşturur )

hepimizin olağan konular ile ilgili olarak farklı tepkiler vermemizin sebebide budur..
farklı tecrübelerimiz farklı yaşanmışlıklarımız vardır..

dr. joe dispanza nın açıklaması ile ; bütün tecrübeler nörolojik açıdan algımızda olup bitenlerin , dünyamızın dokusunu belirliyor..
çevreden bir uyaran geldiğinde (kalem gibi) bu nöronağlarının bir kısmı ateşlenir ve beyinde bir kimyasal değişimler yaratır..
bu kimyasal değişimler ise duygusal tepkiler üretip algımızı belirler ve hayatımızda ki insanlara ve olaylara verdiğimiz tepkileri koşullandırır..

nöron biliminin temel kuralına göre aynı anda ateşlenen sinirler birbirine bağlanır .. bir şeyi bir kez yaptığınızda buna tepki olarak nöronlar
gevşek bir ağ bağlantısı kurarlar.. fakat davranışı tekrar etmezseniz o davranış beyinde bir patika açmaz.. bir şeyi tekrar tekrar uyguladığımızda
ise bu beyin hücreleri giderek daha fazla bağlantı kurar.. beyin şebekesini ateşlemek daha da kolay olur..

buna öğrenmek de diyorlar.. istenmeyen davranışları değiştirmek çoğu zaman bunun için bizleri zorlar..
örneğin; bir yetişkin ilk kez sigara içtiğinde çok üzgün travmatik bir olayın arkasından bu eylemi gerçekleştirmiş olsun..
bu bir nöron ağı oluşturdu.. o üzüntülü olayla ilgli olarak.. eğer bu davranışı çoğu kez tekrarladıysa nöronağı başka bir çok ağla bağlanarak kuvvetlendi..

daha sonra siğara eylemini arkadaşlarıyla dertleşirken..
başka bir arkadaşı onunla dertleşirken..
keyifli bir sohpet ortamında..
yemeklerden sonra..
bir bardak keyif çayıyla .. kahvesiyle..
güzel bir manzara karşısında.. vb. ..
tekrarladıkça bir çok farklı nöron ağları oluşturdu ve bunların hepsi sigara başlığının çağrıştırdıkları oldu..

geniş bir şebekeye hoşgeldiniz.. bunun gibi benzer ve birbirini tetekleyici bir çok şebekemiz vardır..

bunlar sadece olumsuz değil olumlu davranışlarımız içinde geçerlidir..

başta ne demiştik;
ateşleme yani her tetikleyici veride ağlar arasında ateşlemeler oluyor ve şebeke harekete geçiyordu..
şimdi biz tetikleyici olduğunda ateşlemeyi kesintiye uğratırsak ne olur?
bağlar zayıflar.. ateşlenmeyen hücreler birbiri ile bağlanmazlar..
nöron şebekelerinin kendini alışkanlık düzeyinde gösteren süreci her kesintiye uğrattığımızda bağlar giderek zayıflar..
her seferinde konuyla ilgili harekete geçen sinir ağı ile arasındaki bağ zayıflar.. ilişkilendirme ortadan kalkmaya başlar..

yine dr. dispenza nın bir örneğini vermek istiyorum;
üniversitedeki oda arkadaşınızdan ayrılırken yılların getirdiği birlikteliğin dostluğun arkadaşlığın uzaklaşma arifesinde bir çok söz verilir..
mektuplaşmalar.. mailler telefonlar vesaire..
ilişkiyi korumak ve birbirlerinin ne yaptığından haberdar olmak için verilen sözler..

zaman geçtikçe verilen sözlerden uzaklaşılır.. önce haftada bir olan ayda bir e ardından yılda bir e doğru ilerler.. zayıflar zayıflar ve biter...

bu etki beynin içerisinde de böyledir.. ev arkadaşınız hakkında giderek daha az düşündüğünüz vakit.. nöronağı bağlantısı azalır..
ve sonunda hiç bir bağlantı kalmaz..
olan şudur; hücreden çıkan ve diğer hücrelere bağlanan dentritlerin (ateşleme ile ) bağlantılarını çözüp diğer mevcut sinir hücrelerine
bağlanmak için beklemeleri ve eski alışkanlıkların eriyip yerine yeni alışkanlıkların getirilmesidir..

bu bilgilerin ışığında olumlama konusunu tekrar ele almanızı isterim..
tezahür sanatında doğru olumlama ile ilgili püf noktaları verdim.. onun için burada ikna edici olumlama nasıl oluru anlatmıyorum..
(http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/)
bu püf noktalara ihtiyaç duymamızın sebebi mantıklı sinirağları oluşturabilmek için..
ve seçimlerimiz ne kadar mantıklı olursa eski olumsuz bağlarımızı o kadar kolay yıkarız..

bilinçaltının temizlenmesi demek bu esasa dayanır.. telkinler bizim bu konuda ki en büyük avantajımızdır..
telkinleri dinlerken sürekli kendimizi desteklemenin öneminden bahsediyorum bunun sebebi yeni sinirağlarını bir an evvel oluşturabilmeniz içindir..

ne eft ne sedona nede başka bir şey mucize yaratmaz.. mucize biziz.. ateşleme sistemini sekteye uğratmak için
olumlama eft sedona d. peat daha bir çok yol yöntem vardır.. önemli olan bunları düzgün bir şekilde kullanmaktır..

bir yangın var (değiştirmek istediğimiz konu )
bir çok su dolu bidonumuz var.. ( olumlama.. eft .. sedona.. v.b )
yangın var suyum var neden yangın sönmüyor..
suyu alıp ateşin üzerine dökmediğimiz sürece yangın hep var olacak..
elimizdeki düzgün ve yapabildiğimiz en iyi şekli ile kullanmalıyız..

beynin iki temel yolla öğrenir..
ilk yol anladığımız veya ezberlediğimiz olgusal yol..
ikincisi ve genellikle en güçlü olanı deneyimsel yol..

bisiklet kullanımı hakkında onlarca kitap okuyabilir ya da bir bisiklet alıp kullanabilirsiniz..

sevgiler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:09 PM.