![]() |
Ynt: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) Arkadaşlar şunu belirtiyim benim benden daha iyisi diye bi korkum yok zaten mükemmel değilim olmak zorunda da değilim hayatımda bir defa aşık oldum hiç bitmesini istemezdim hatta bu siteyi de o ilişki sonrası buldum şu an yanlızım zaten bunun rahatlığıyla bile yazabiliyorum kız arkadaşımın hiç bir zaman bir başkasına gitmesi korkusu veya benden daha iyisini bulma korkusunu taşımadım bu siteden önce de ben bir başkasının yanımdaki kişiyi süzüp kendi hayal dünyasına dalarcasına bakması fikrine deli oluyorum birisinin hayallerinde bile olsa onu bu şekilde paylaşmak deli ediyo beni ki o kız arkadaşımla birlikteyken kendisinden hoşlanan bunu dile getiren bi çok kişi oldu 3 defa istediler kızı benim böyle bi korkum olsa herhalde bi ata biner gider kaçırırdım kızı ki aramızda 210 km mesafe vardı anlayacağınız benimki korku değil sakın kızdığımı da sanmayın sadece iyice anlatabilmek istiyorum konuyu ayrıca cevaplarınız için teşekkür ederim yine ilginiz gerçekten çok hoş...:) |
Ynt: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) Korkmak derken birebir aaa ben bu durumdan çok korkuyorum demek istemedim lütfen yanlış anlama ki anlamadın zannediyorum bu biras bilinç altından ve deneyimlerinden kaynaklanıyor diye düşündüm. Anlatıklarından sorunu tespit etmişsin zaten super hismiley |
Ynt: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) yazdığınız bu yararlı bilgiler için çok teşekkürler keops. =) bu telkinleri her zaman söylememiz daha etkili olacaktır değil mi ? bende bu konularla çok ilgiliyim.Fakat okul, ders derken bu telkinleri tekrar etmeyi unutuyorum.Hatta bu bir, iki gün sürüyor. yani demek istediğim bu telkinleri günde bir kaç kere tekrarlamak daha etkili olacaktır hayatımızda değil mi ? |
Ynt: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) Alıntı:
|
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) Alıntı:
Eğitimi şimdilik almadan nasıl uygulayabilirm? Var mıdır pratik bi yolu???? Teşekkürler ayrıca çok faydalı bir yazı25889 |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) Alıntı:
|
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) keops çok teşekkürler ççok güzel |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) Herkese iyi geceler.Bir şeyi isterken ilk önce niyet etmemiz gerekiyor diye okumuştum.Tezahür ettiğimiz şeyleri her akşam ve sabah yazacakmıyız yoksa yazdıklarımızı okuyacak mıyız?Merak ettiğim bu.Sitede araştırdım fakat bulamadım.Bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz?Bu konular da çok yeniyim ama çok istekliyim.Çünkü geğişimi seçtim.u859 |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) 6 olumlamalarınızı uyumada önce yapın ki bilinçaltına attığınız olumlama tohumları sizin sağlık,mutluluk ve başarı ağacınız olsun Bunu ben çok yapıyorum ve şöyle yapıyorum. "Sevgili ÜStbenim iş/para konusunda hayatıma bolluk ve güzellik çekmeye niyet ediyorum. Bana bütün gece korkularımı çalıştırıp, yeni olumlamalar yaratmamı sağlamanı seçiyorum" "Bu gece ve her gece verdiğin olumlamaları anımsamatmanı niyet ediyorum. Teşekkür ederim." Maalesef uykudan uyanır uyanmaz çoğu zaman bilinç açılıyor ve bir çok şeyi unutuyorum. Ama olumlamaların gün içinde çok faydasını görüyorum. En azından huzurlu oluyorum. Kolay gelsin... |
Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı) paylaşım için teşekkürler :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM. |