Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

Ölmekten Korkmak Ölmekten Korkmak

bu gün mü küçük kuş ?

Korku ve Fobiler Cd'leri ve Ölmekten Korkmak bu gün mü küçük kuş ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Ölmeyi öğrendiğinde yaşamayı da öğrenmişsin demektir..." Bugün mahallemizden ,çok sevdiğim bir büyüğümün ölüm haberiyle başladım güne..Aslında bu konuya günlüğümde yer vermeyi düşünüyordum, ama bu konu başlığını okuyunca uygun yerin burası olduğuna karar verdim.Çünkü ölüm hakkında şimdiye kadar hissetmediğim duyguları hissettim... ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ölmekten Korkmak telkin cd indir izle İstanbul Ölmekten Korkmak nerededir kimdir Ölmekten Korkmak çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ölmekten Korkmak hipnoz Ölmekten Korkmak olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ölmekten Korkmak hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ölmekten Korkmak kuantum düşünce kitap haberi

bu gün mü küçük kuş ?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-09-2008, 02:22 AM   #2 (permalink)
Super Moderator

yeni bir hayat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant futureyeni bir hayat has a brilliant future
Standart Ynt: bu gün mü küçük kuş ?

"Ölmeyi öğrendiğinde yaşamayı da öğrenmişsin demektir..."

Bugün mahallemizden ,çok sevdiğim bir büyüğümün ölüm haberiyle başladım güne..Aslında bu konuya günlüğümde yer vermeyi düşünüyordum, ama bu konu başlığını okuyunca uygun yerin burası olduğuna karar verdim.Çünkü ölüm hakkında şimdiye kadar hissetmediğim duyguları hissettim...

Ölümün bir yokoluş olmadığına inananlardanım.İnsana hüzün ve acı verse de,iyi yanlarını gözönüne getirdiğinizde mutluluk veriyor(muş).Bu dünyadaki sevdiklerinden -kısa bir süreliğine de olsa- uzak kalmanın,diğer alemdeki sevdiklerine kavuşmak olduğunu, onların da en az yanımızdakiler kadar bize özlem duyduklarını anlıyoruz. Eğer ardınızda bıraktıklarınız gerçekten hayata dair güzel şeylerse,geriye baktığınızda kimseyi üzmemişseniz ölümün de güzelliğini yaşayarak veda ediyorsunuz...

Bugün aramızdan ayrılan Kenan amca,birgün önce rahatsızlanarak yoğun bakıma alınmıştı.Ertesi gün de aramızdan ayrıldı.O'nu hep yaptığı iyiliklerle, hoş latifeleriyle andık bugün. Sanki O'nu anışımızdan haberdar ,yakınımızda biryerlerde gülümseyerek bize bakıyordu.Gittiği yerde mutlu olduğunu hissettim,garip bir manevi huzur kaplamıştı içimi..Sanki o an, ölüm yaşamdan daha iyiydi.Daha tasasız, dertsiz, huzurlu gibi...

O gün bugün olmadan, sevdiklerimize değer verdiğimizi hissettirmeliyiz,Zira tatlılıkla,gönlü bollukla sarfetmeyip içimizde bastırdığımız tüm o sevgi sözcükleri, sevgimizin nesnesi kaybolunca tek tek bizi vuruyor...
Geçenlerde annesini kaybeden bir arkadaşım, annesiyle çok iyi geçinememesine rağmen,onun gidişiyle hissettiği duyguları çok yoğundu:
"Ona bir daha onu ne kadar sevdiğimi, ne kadar özlediğimi hiç ama hiç söyleyemeyeceğim.Aramızdaki sevgi çok ama çok yoğundu.Elle tutulur , gözle görülür birşeydi.Ama ben şimdi onunla ne kadar didişip kakıştığımı düşünerek dehşet içinde kalıyorum."demişti..

Ölümü sık hatırlamakta fayda var, "son 24 saatinizi nasıl geçirirsiniz?", sorusunu daha sık sorarsak kendimize, çevremizdekilerin kıymetini daha iyi anlayacağız... O gün bugün olmadan ...

yeni bir hayat isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

« Ölüm Korkusu ve Kamera Şakası(Video) | Endiseleri ve korkuyu yenmenin basit bir yolu »