Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Öğretici Bilgiler

Uyarılar

Beyin yılı

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Beyin yılı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beyin Çağı Avrupa Beyin Komisyonu 2014 yılını “Beyin Yılı” olarak ilân etti. Bu,başlangıçtan itibaren,tüm Avrupalıların beyinleri hakkındaki düşüncelerini sonsuza kadar değiştirmeyi hedefleyen büyük bir proje. Hastaların, bakıcılarının ve ailelerin, üniversitelerin, bilimsel toplulukların, sağlık hizmetleri uzmanlarının, bilimadamlarının ve pek çok alandaki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Beyin yılı

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12-04-2013, 09:07 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 334
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Beyin yılı

Beyin Çağı

Avrupa Beyin Komisyonu 2014 yılını “Beyin Yılı” olarak ilân etti. Bu,başlangıçtan itibaren,tüm Avrupalıların beyinleri hakkındaki düşüncelerini sonsuza kadar değiştirmeyi hedefleyen büyük bir proje.

Hastaların, bakıcılarının ve ailelerin, üniversitelerin, bilimsel toplulukların, sağlık hizmetleri uzmanlarının, bilimadamlarının ve pek çok alandaki zihin rahatsızlıkları, nörolojik rahatsızlıklar, beyin cerrahisi,ve temel araştırmaların da dahil olduğu 200 organizasyondan aldığı destek ile proje çok hızlı bir şekilde ivme kazanmıştır..

Ayrıca proje, Avupa Parlementosu ve Avrupa Birliği üye ülkelerinin belirgin ve istekli desteğini de pek çok sayıdaki Avrupa Komisyon Üyelerinin desteklerini de almış durumda.

Yine de, EBC(Avrupa Beyin Komitesi), Avrupa’nın ekonomisinin ve Avrupa toplumlarının yaşadıkları zorlukların, Avrupa Enstitülerinin en önemli odak konusu olduğunun ve bu konun da Avrupa Komisyosyonun önceliğini olduğunun farkındadır. EBC(Avrupa Beyin Komitesi), bir yandan bunu akılda tutarak, EBC liderliğinde sürdürmek şeklinde olmasa da, 2014 yılıının Beyin yılı olması sebebiyle tüm aktiviteleri sürdürmeye de kararalıdır.

Aynı zamanda,bu eşsiz proje sadece Avrupa Birliği ülkeleri tarafından değil, beyin rahatsızlıkları ve bozuklukları ve tüm dünyadaki insanların daha iyi yaşam sürmesi için gerekli olan eğitimi alma ihtiyacını fark eden diğer kıtalardaki ülkeler tarafından da ilgili ile karşılanmışıtr.

Bu geniş çaplı destek ile Avrupa’da “Beyin Yıl”ı ilân edilmeye karar verilmiştir ve bunu takip eden yılda da yani 2015 yılında da Kuzey Amerika’da ve Asya Pasifikte’de 2016’da “Beyin Yılı” ilân edilecektir. Bu yıllara yayılan kampanya doğrultusunda,bu olay, “BEYİN ÇAĞI” olarak ilân edilmiştir. Bu kampanyanın web adresi: The Age of the Brain - About the Project ‘ne girip daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Beyin Çağının amacı, insanların beyinleri hakkındaki düşüncelerini ve sonsuza kadar beyinlerini etkileyen
şartları değiştirmek ve daha da iyileştirmek.

Bu, ancak bizlerin olduğu kadar binlerce kurumun--hükümetlerin, profesyonel toplulukların, hasta gruplarının, endüstrinin, baskı gruplarının, yatırımcıların ve bireylerin ve diğer pek çok organizasyonun koordine edilmiş çabaları ile gerçekleşecektir.

AVRUPA 2014 BEYİN YILI alıntıdır..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-04-2013, 09:21 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 334
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Beyin yılı

Henry Markram İsviçre merkezli İnsan Beyin Projesi başkanıdır. Markram silikon bir insan beyni oluşturmak için geliştirdiği proje ile geçen ay Avrupa Komisyonu tarafından ödüllendirildi.

Avrupalı Araştırmacılar İnsan Beyninin Benzerini yapmak için 1.3 Milyar Dolar maddi destek aldılar.
İnsan Beyin Projesinin süperbilgisayaralarla beyni yaratması 10 seneyi aldı.

Daha önce bir fare beyninin simülatörünü yapmayı başaran Henry Markram, bir seferde bir nöron,insan beynini inşa etmek istiyor.

Ortalama bir kişinin beyninin içinde yaklaşık 86 milyar nöron olamasından dolayı bunun tamamını oluşturmak biraz zaman alabilir...
İsviçre merkezli İnsan Beyin Projesi başkanı olan Markram, silikon bir insan beyni oluşturmak için geliştirdiği proje ile geçen ay Avrupa Komisyonu tarafından ödüllendirildi.
Bu ödülle 1.3 milyar $ kazandı. Her nöron için 1.5 sent.

Avrupa komisyonu verilen bu para ödülünü, araştırmacılara bir nöron üzerindeki hücreler arasındaki sinyalleri birbirine ileten binlerce sinapsla beyin hücrelerini modelledikçe önümüzdeki on yıl boyunca peyder pey verilecektir.

İnsan beyni Projesi Avrupa’daki 80 araştırma enstitüsünün katkıları ile gerçekleştirilmektedir.Araştırma ekibi, nasıl ve hangi genlerin nöronlar tarafından açığa çıktılarını araştırmak için süper bilgisayarlar kullanacaklar.
Bu araştırma için karşılarına çıkan büyük bir meydan okuma, çeşitli sayılardaki nöronların birbirinden nasıl ayırt edileceği olacaktır. Bir başka problem de Markam’ın ihtiyacı olan bilgisayar gücünün henüz mevcut olmaması. Ama bir yandan da ekip beyin araştırmalarıı birleştirecek bir model üzerinde çalışmaya başlayacaklar.

Markam’ın “Mavi Beyin-Blue Brain” projesi yeni proje ile karşılaştırldığında bir Mickey Mouse işi yani daha kolay bir iş. Çünkü Mavi Beyin kabaca bir milyon nöronu modelliyor. Amaç, software upgradesler (yazılımda bir üst seviyelere geçiş) olmadan, insanların yaptığı şekilde yeni görevleri öğrenebilecek bilgisayaralar yaratmak.

Markam, yakında bir gün araştırmacıların yeni ilaçları ve alzeimer gibi nörolojik rahatsızlar için oluşturlan SIMBRAIN (nöral ağları oluturan, çalıştıran ve analiz eden bir araç-beyin cevreleri çin bilgisayar simulasyonları) girişimlerini test edebilecekleri ve ummakta.Bu proje hakkındaki video:




Tabii ki, Markam insanın gri maddesini yeniden yaratma arayışında olan tek bilim adamı değil.

IBM araştırmacıları da son zamanlarda Markam’ın fare beyin simulasyonu kedi beyni simulasyonu çalışması ile bu yoldaki araştırmayı bir yukarıya çekmişler ve geçen yıl 10 milyar nöron simule ettiklerini açıklamışlardır.Bu konudaki bilgileri Science Mag’de Markam ile bir Q&A’da bulabilrsiniz.
Diğer yandan, Spaun Merkezi Sistemler adı ile simule edilmiş 2.5 milyar nöronu modelleyen bir bilgisayar vardır.Ancak, Spaun probleme başka bir noktadan yaklaşmaktadır. O da; tek tek nöronları modellemek yerine, sapun’un bilimadamları davranışsal outcomları, ortaya açıkışları modellemektedirler.
alıntıdır..
gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Beyin yılı

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Beyin yılı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Beyin Çağı Avrupa Beyin Komisyonu 2014 yılını “Beyin Yılı” olarak ilân etti. Bu,başlangıçtan itibaren,tüm Avrupalıların beyinleri hakkındaki düşüncelerini sonsuza kadar değiştirmeyi hedefleyen büyük bir proje. Hastaların, bakıcılarının ve ailelerin, üniversitelerin, bilimsel toplulukların, sağlık hizmetleri uzmanlarının, bilimadamlarının ve pek çok alandaki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.