Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Öğretici Bilgiler

Uyarılar

Hayal İçinde Hayal..

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Hayal İçinde Hayal.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tüm Gördüğümüz, Hayâl İçinde Hayâlden Başka Bir Şey Değil! -Gerçek nedir? Gerçeği nasıl tanımlarsınız? -Varolduğunuzu nasıl biliyorsunuz? -Sezgisel olarak.. -Sezgi bir kanıt değildir. Bu konuda ne gibi somut bir kanıt mevcut? -Hmm.. Düşünüyorum öyleyse varım! -Bu iyi, bu çok iyi!Ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Hayal İçinde Hayal..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28-03-2013, 01:02 AM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 334
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Hayal İçinde Hayal..

Tüm Gördüğümüz, Hayâl İçinde Hayâlden Başka Bir Şey Değil!

-Gerçek nedir? Gerçeği nasıl tanımlarsınız?

-Varolduğunuzu nasıl biliyorsunuz?

-Sezgisel olarak..

-Sezgi bir kanıt değildir. Bu konuda ne gibi somut bir kanıt mevcut?

-Hmm.. Düşünüyorum öyleyse varım!

-Bu iyi, bu çok iyi!Ama başka birşeyin varolduğunu nasıl biliyorsun?

-Algı araçlarım sayesinde.

-Bu kötü, gerçekten kötü. Şimdi dinle beni. İşte büyük soru geliyor:Senin algılama araçların vesilesi ile algıladıklarının doğru olduğunu nereden biliyorsun?

- ...eğer neyi kokladığından, hissettiğinden ya da tattığından bahsediyorsan, bu açıdan baktığımızda “gerçek”; beynin elektrik sinyallerini yorumlamasıdır.

-Varmak istediğim nokta şu:tecrübe ettiğin tek şey sadece algılama araçları vasıtasıyladır.Sadece elektriksel impulslarından oluşan bu duyusal-algısal veriler senin bilişim merkezini uyarır.

-Bir başka deyişle, dış dünya hakkında tüm bildiğim, elektriksel bağlantılarım kadar iledir.

-Kesinlikle.

- Tamam. O zaman bu şu demek: dış dünyanın nasıl olduğu konusunda gerçek anlamda bir fikrim aslında yok!

-evet, işte bu!

- ...dolasyısıyla hafif el yordamı ile “gerçeğin ne olduğunu” tespit etmeye çalışan kör insanları gerçekten de seviyoruz!...

-Dünyayı sadece “eğer”lerle algıla. Bir bilinç üzre dünyamızı oluşturuyoruz. Bu evren,alem bilinç üzerine kurulu. Dünya-evren bilinçtir.Bilinç herşeyin temelidir. Kuantum fiziği bunu apaçık ortaya koymakta.

- Sadece “ölçme” konusunu dile getirin ve kuantum fizikçisinin gözlerinde gözündeki korkuyu görün. Ölçme konusu şudur: Atomu ölçerseniz, sadece belirli bir yerde gözükür!Bir başka deyişle, atom her yerdedir, ta ki bilinçli bir gözlemci ona bakmaya karar verene kadar..dolayısıyla ölçme işlemi ya da gözlemi, tüm evreni yaratmaktadır.

-Bugün *lsd çekmiş genç biri, tüm maddenin düşük titreşimler halinde yoğunlaşması ve nesnel olarak kendini deneyimleyen TEK BİR BİLİNÇ olduğunu, “ölüm” diye bir şeyin olmadığını ve yaşamın sadece bir hayâl olduğunu ve kendimizin de kendi hayâlimiz olduğunu fark etmiştir.

*(young man on acid:argo şeklindeki ifade: uyuşturucu ile bilincin lds adlı madde ile farklı bir boyuta geçmesini işaret ediyor)

-... ve bu pek çok yıldır mistiklerin-sufilerin de tam olarak anlatmaya çalıştığı şeydir. Bu da: “Dünya bir hayâl ve gerçek dünya, evren soyuttur.

-Evren, başlıca titreşimsel şeylerden meydana gelmiştir ve bu da benim kuantum fizikten anladığım şeye bağlanıyor.Çünkü kuantum fizikte, tüm maddenin yapısında var olan ve ondan meydana gelen kuantum dalgalardan, titreşimlerden bahsederiz...

-Atomlar sadece düşünülemez-tasavvur edilemez değil, ayrıca onlar kendileri ile çelişir, ters de düşerler; hem parçacık hem de dalga şeklinde davranırlar ve daha da tuhaf bir hal alır..ona bakmadığınızda dağılmış dalga şeklinde bir davranış, ona baktığınızda da parçacık şeklinde bir davranış ortaya koyar.

-Kuantum fizik hakkında temel varsayımlardan bir tanesi de; tüm maddenin kuantum dalga yapısıdır.Gözlemlenmeyen madde, kendi halinde olan madde, dalgalar halinde hareket eder. Neyin dalgaları?Ses dalgaları, elektrik dalgaları mı?...hayır! aslında bunlar “hiç bir şeyin-hiçlik”in dalgalarıdır.

-..ama bir müziği hayâl edin, o müziği yapabilmek için onu kısımlara ayırmak için bir “es’e-sessizliğe” ihtiyacınız var. Eğer bir gerçeklik yapıyorsanız, o zaman da ikisi arasında bir “boşluğa-uzaya” ihtiyacınız vardır. Dolayısıyla, gerçek, boşluğun-uzayın çeşitli parçalara ayrılmış, bölünmüş halidir.

- Uzayın boş olduğuna inanırız. Ama boş değildir.Uzay canlı, yaşayan varlıklarla, materyallerle doludur. Bunu anlamaya başlamalıyız. Bu bir. İkincisi,işin gerçeği, ki bu artık gerçektir, bedende yaşadığımız deneyim ile, uzaydaki bilgi kanalları vasıtasıyla bedenimizin ötesinde bir etki yaratıyoruz.

-İnsanlara: “ bu masa katı mı?” diye sorsanız, “katıdır bu”, derler. Aslında değildir! Atomlardan meydana gelmiştir ve atomlar katı değildir. Zihnimiz, titreşimsel alanları zahiren görünür fiziksel objelere çevirerek, bunu katı olarak algılar.

-Kaşığı eğmeye çalışma! Bu imkansız!Bunun yerine gerçeği idrak etmeye çalış!

-Hangi gerçek?

-Kaşık yok!

-Kaşık yok?!

- O zaman göreceksin ki; eğilen kaşık değil, biziz!

- Sonuç şudur:Herşey bilinçtir! Yaradılış diye tanımladığımız,kendini farklı şekillerde ortaya koyan sonsuz enerji okyanusudur.

-Şeyler arasındaki boşluk yoktur. Tamamen canlı, yaşayan, titreşen varlıklar mevcut. Dolayısıyla yeni bilim bunu tek bir terimle anlatmalı. Bazıları bunu anlatmada kulağa çok teknik gelecek bir terim kullanıyor: “kuantum hologram”. Apollo’nun astronotu Doktor Edgar Mitchell, buna “doğanın zihni” diyor, Stephen Hawking “Tanrının Zihni” diyor, diğerleri “alan” diye tanımlıyor. 1944 yılında kuantum fizikçi Max Planck, bu “alan”ın varlığını tanımladı ve buna “matrix” adını verdi.O dedi ki: “Gördüğümüz herşey, bedenimiz de dahil, etrafımızdaki dünya, bilinçli, akıllı bir zihin olmalıdır.” Bu Onun 1944 yılındaki ifadesidir. Bu zihin tüm maddenin matrixidir.Onun bu açıklaması ile aynı adlı film serisi yapıldı ve bugün sahip olduğumuz pek çok fikir ortaya çıktı. -Senin şuandaki görünümün, bizim tabirmizle “kalıcı özgörüntün”.Yani “dijital varlığının zihinsel yansıması”.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2013, 01:05 AM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 334
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayal İçinde Hayal..

Arkadaşlar konu çok ilgi çekici..birlikte fikir jimnastiği yapabilirsek devamında farklı yazılarda eklemeye çalışıcam..
gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2013, 02:36 PM   #3 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hayal İçinde Hayal..

Matrix 1 ve 2 filmini bir kaç ay önce izledim. Muhteşem mesajları olan çok felsefik bir film. Bir tek son filmi eksik kaldı bende. Onu da izliyeceğim. Beyni buna inandırmak zor. Çünkü dokunuyorsun hissediyorsun. Eee düşüncelerin bize çizdiği sınırları biliyoruz. Oysa rüyalarda her şey daha mümkün. Peki hayat bir rüya ise? Peki neden her şey o kadar zor geliyor imkansız geliyor. Gerçekten düşününce i,şin içinden çıkamadığım bir mevzu. Matrix var mı? Yok mu? Olanı olduğu gibi bırakıyorum. Sonra Elbet bir gün cevabıma kavuşacağım.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2013, 04:10 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen
 
seniha. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 406
Tesekkür: 591
326 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
seniha. will become famous soon enough
Standart Cevap: Hayal İçinde Hayal..

hayat bir rüya . ama imtihanı olan bir rüya. uzun bir rüya. rüya görürüz uyanırız ama gördüğümüz rüya 3-5 saniye. oysaki uyandığımızda 3-5 saniyeden daha fazla şeyler yaşadığımızı hatırladığımız rüyalar olur. ayette de insanlara dünyada ne kadar kaldınız diye sorulduğu (Dedi ki: "Yıl sayısı olarak yeryüzünde ne kadar kaldınız?"Onlar, “Bir gün, ya da bir günden daha az bir süre kaldık. Hesap tutanlara sor” derler.müminun suresi)belirtilir. olaylara bakış açımız bize hayatı zorlaştırıyor. teslimiyet içerisinde olsak, bunu yaşamam gerekirmiş ,bu olaydan ne ders almam gerekir diye düşünsek daha kolay olur. önceleri insanları anlamakta zorlanırdım,şimdi nefs katlarını ve bu katların özelliklerini daha iyi anladım o yüzden yaşadığım olay üzerine üzülüyorum ama etkisi çok sürmüyor. o insanlar bir figüran. biz de başka insanlar için bir figüranız. herkes birbiririnin öğretmeni aslında. kendi enerjimize benzer insanları çevremize çekiyoruz ya da bir özelliğimiz var bu özellikten kurtulmak istiyoruz ,karşımıza da sert enerjili insanlar çıkıyor. hakkını arayan bir insan olmak istiyorsun ,hak yiyen insanların bulunduğu ortama çekiliyorsun.artık dayanamıyorsun. hakkını arıyorsun :) .hayat hiçbir zaman cennet değil. şu da varki yeryüzünde bir mazluma haksızlık yapılsa gökyüzü bekçileri hareketlenir. çok güzel değil mi :)
seniha. isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2013, 05:41 PM   #5 (permalink)
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Hayal İçinde Hayal..

Ne kadar güzel ifade etmişsiniz. Bana göre hayatın tamamını niyetlerimiz oluşturuyor. Niyetlerimiz ve neticesinde seçimlerimiz. Biliyor musunuz, ben mesnevilerden ve kuantumdan yola çıkarak matrix olayını çözmüştüm zaten. Bir arkadaşıma bundan bahsettiğimde "sen matrixden söz ediyorsun izle de bak" dedi bana. Muhteşem her şey. Harika doğrusu bir senaryoda oyuncusun. Gerçek sandığın, ama zaten gerçeğe o kadar benziyor ki ayırdına varamıyorsun. Mesnevide " sen yokluk alemini var. Gayb alemini yok sanıyorsun" deniyor. "Oysa asıl varlık aleminden yokluk alemine akıp geliyor her şey." İnsan bunun farkında olunca çokta üzülmüyor olanlara. Ve her şey bir hediyeye dönüşüyor.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-03-2013, 05:49 PM   #6 (permalink)
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Hayal İçinde Hayal..

Gülücan arkadaşım o alana islamda esir maddesi denir. Şimdilerin kuantum alanı dedikleri şey eski tabiri ile esir maddesi. Yaratılış alanı. Her şey önce bir fikir, sonrasında ona varlık çiziliyor. En vurucu olan bana göre, ortak bilinç. Yani sen bir şeyi gizlediğini düşünürsün oysa Hz Şems "Bütün varlık görünmez bağlarla birbirine bağlıdır " der yani ortak bilinçle bunu herkes zaten bilir. Orta da bir büyük monitör var ve o monitöre bağlı milyarlaca küçük monitör. Arada bilgi alış verişi devam ediyor ve birbiriyle etkileşim halindeler. Bazen çevremde ki insanlara benim rüyam diye bakarım. İşte seni sana gösteren aynalar derken kasıt tam da bu. Allahu Alem
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2013, 12:45 AM   #7 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 334
Tesekkür: 309
288 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gülücan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Hayal İçinde Hayal..

Kuantum Gerçeği: Herşeyin içindeki Sınırsız Potansiyel



Nobel ödüllü fizikçiler, fiziksel dünyanın bir enerji denizi olduğunu, milisaniyelerde varlıkta bir görünür, bir görünmez olduğunu ve bunun sürekli tekrarlandığını kanıtladılar.

Hiçbir şey sabit ve katı değildir. Bu kuantum fiziğin dünyasıdır.

Bu bilimadamları, düşüncelerin, sürekli değişen bu enerji alanını gördüğümüz objeler halinde birleştirdiğini ve birarada tuttuğunu ispatladılar.

O zaman neden yanıp sönen bir enerji kümesi yerine bir kişi, beden görüyoruz?


Bir film makarasını düşünün.

Film yaklaşık 24 karenin biraraya toplanmış halidir. Her kare bir boşluk ile ayrılır. Fakat, bir kareden diğerine geçiş hızı nedeniyle gözlerimiz aldanarak sürekli ve hareketli görüntü izlediğimizi düşünürüz.

Bir televizyon tüpü basitçe, bir sürü elektronun ekrana belirli bir yönde çarpması ile form ve hareket iluzyonunu oluşturur.

Televiyonu düşünelim.
Televizyonda objeler her durumda olabilirler. Beş fiziksel duyumuz vardır: görme, duyma, dokunma, koklama ve tatma.

Her bir duyumuzun özel bir spekturumu vardır. Örneğin bir köpek duyduğunuzdan daha farklı bir aralıktaki sesleri duyar, bir yılan gördünüzden farklı bir ışık spekturumunda görür.

Başka bir deyişle, duyularınız enerji denizinden sınırlı bir kısmını algılar ve bundan bir imaj oluşturur.
Bu ne tamdır, ne de kesindir. Sadece bir yorumdur.
Bütün yorumlarımız sadece gerçekliğin bizdeki iç haritasına dayalıdır, mutlak doğru değildir. Haritalarımız kişisel hayatlarımızın ortak deneyimlerinden oluşmaktadır.

Düşüncelerimiz bu görünmez enerji ile bağlantılıdır ve enerji formlarını belirler. Düşünceleriniz evreni parçacık temelinde değiştirerek fiziksel hayatınızı oluşturur.

Etrafınıza bir bakın.
Fiziksel dünyamızda gördüğümüz herşey önce bir fikir olarak başlar. Fikir, paylaşılana ve ifade edilene kadar gelişir, fiziksel obje olana kadar birkaç aşamadan geçer.
En çok neyi düşünüyorsanız ona dönüşürsünüz.
En çok neye inanıyor ve hayal ediyorsanız hayatınız o olur.
Dünya tam olarak aynanızdır, size gerçeğiniz olarak tutunduğunuz fiziksel düzlemde deneyimlemenize olanak verir, taa ki siz onu değiştirene kadar.

Kuantum fiziği bize gösteriyor ki; Dünya göründüğü gibi katı ve sabit değil. Dünya, bireysel ve ortak düşüncelerimiz kullanılarak oluşturulan çok değişken bir yer.

Doğru diye düşündüğümüz şey, bir ilüzyon, neredeyse bir sihirbaz numarasıdır.

İyi ki ilüzyonu ortaya çıkarmaya ve daha da önemlisi değiştirmeye başladık.

Bedeniniz neyden yapılmıştır?
İnsan bedeni dokuz sistemden oluşur: dolaşım, sindirim, endokrin, kas, sinir, üreme, solunum, iskelet ve üriner sistem.

Bunlar neyden yapılmıştır?
Dokular ve organlar.

Dokular ve organlar neyden yapılmıştır?
Hücreler.

Hücreler neyden yapılmıştır?
Moleküller.

Moleküller neyden yapılmıştır?
Atomlar.

Atomlar neyden yapılmıştır?
Atom altı parçacıklar.

Atom altı parçacıklar neyden yapılmıştır?
Enerji!

Siz ve ben, en güzel ve en akıllı şekilde yapılandırılmış saf enerji-ışığız. Enerji yüzeyin altında sürekli değişiyor ve siz güçlü zihniniz ile onu kontrol ediyorsunuz.

Siz tek büyük bir yıldız ve güçlü insanoğlusunuz.

Kendinizi güçlü bir elektron mikroskop altında görebilseniz ve kendi üzerinizde deneyler yapabilseydiniz, elektron, nötron, proton ve bunun gibi biçimlerde şekillenmiş, sürekli değişen bir enerji kümesinden oluştuğunuzu görürdünüz.

Çevremizdeki herşey de böyledir. Kuantum fiziğinin bize söylediği şey, bir objeyi gözlemleme eylemi, onun nerede ve nasıl gözlemlediğimizi doğurur.

Bir obje gözlemciden ayrı olarak var olamaz! Gördüğünüz gibi gözleminiz, birşeye olan dikkatiniz ve ilginiz gerçekten o şeyi oluşturur.

Bu bilimseldir ve ispatlanmıştır.

Dünyanız, ruh, zihin ve bedenden yapılmıştır.
Bu üç şeyden her birinin, ruh, zihin ve bedenin kendine özel benzersiz fonksiyonları vardır ve diğeri ile paylaşılmaz.

Gözlerinizle gördüğünüz ve bedeninizle deneyimlediğiniz fiziksel dünyaya "VÜCUT" diyoruz. Vücut bir sebep tarafından oluşturulan bir etkidir.
Bu sebep "DÜŞÜNCE"dir.

Vücut yaratamaz. O sadece deneyimler ve deneyimlenir. Bu onun benzersiz fonksiyonudur.

Düşünce deneyimleyemez, o sadece hazırlar, oluşturur ve yorumlar. Düşüncenin kendini deneyimleyebilmesi için göreceli bir dünyaya (fiziksel dünya, vücut) ihtiyacı vardır.

Ruh, DÜŞÜNCE ve VÜCUDa hayat verendir.

Vücudun yaratmak için gücü yoktur, buna rağmen güç ve benzerlerinin ilüzyonlarını verir. Bu ilüzyon bir çok hayal kırıklığının sebebidir. Vücut sadece bir etkidir ve yaratmak gücü yoktur.

Bütün bu bilgilerin anahtarı, evreni şu an gördüğünüzden farklı olarak görmeyi öğreniz ve böylece samimiyetle arzuladığınız herşeyi açıkça beyan edebilmenizdir.
gülücan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2013, 03:46 PM   #8 (permalink)
Administrator
 
sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2009
Mesajlar: 4,053
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Hayal İçinde Hayal..

Bazen Yok olup aslında var olmak, Var olup yok olmak istiyorum. Asıl istediğim özüme ulaşmak. Beden kafesindeki canı özgür kılmak olması gerektiği gibi. Ama sabır gerek ya hak her şeyin bir vakti var daha burada öğrenecek, deneyimleyecek çok şey var.
__________________
Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html



Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2013, 03:50 PM   #9 (permalink)
Super Moderator
 
Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jan 2013
Mesajlar: 2,480
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Hayal İçinde Hayal..

Hz Mevlana evrensel aklı bir deniz olarak nitelendirir. Ve der ki insanoğluna "sen canlı olduğunda batar boğulursun. Oysa deniz ölü olanı başında taşır. " Yani uğraşmayı bırak teslim ol, nefsinin arzularını yok say. Ölmeden önce öl. Bu çok büyük bir sır ölmeden önce ölmek. Allah nail eylesin
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

« Beyin.. | sonsuz »

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Hayal İçinde Hayal..

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Hayal İçinde Hayal.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Tüm Gördüğümüz, Hayâl İçinde Hayâlden Başka Bir Şey Değil! -Gerçek nedir? Gerçeği nasıl tanımlarsınız? -Varolduğunuzu nasıl biliyorsunuz? -Sezgisel olarak.. -Sezgi bir kanıt değildir. Bu konuda ne gibi somut bir kanıt mevcut? -Hmm.. Düşünüyorum öyleyse varım! -Bu iyi, bu çok iyi!Ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.