Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Öğretici Bilgiler

Uyarılar

Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bilinenin aksine beynin sınırsız öğrenme kapasitesine sahip, öğrenmek insana zevk verir. Bilgi beynin vitaminidir. Öğrenmek, okumak ve beyin faaliyetleri beynimizi geliştirir. Gelecek, beynini verimli kullananlarındır. Beyni verimli kullanmak, onu çocukluktan itibaren iyi beslemeye, geliştirmeye ve aktif olarak kullanmaya bağlıdır. Beyin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-09-2010, 08:45 AM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Bulunduğu yer: Venüs
Mesajlar: 1,403
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Thumbs up Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin



Bilinenin aksine beynin sınırsız öğrenme kapasitesine sahip, öğrenmek insana zevk verir. Bilgi beynin vitaminidir. Öğrenmek, okumak ve beyin faaliyetleri beynimizi geliştirir.

Gelecek, beynini verimli kullananlarındır.

Beyni verimli kullanmak, onu çocukluktan itibaren iyi beslemeye, geliştirmeye ve aktif olarak kullanmaya bağlıdır.

Beyin karşılaştırarak öğrenir. Yeni bilgileri daha önce öğrendikleri ile kıyaslar. Aynı türden bilgileri aynı dosyaya atar. Bilgileri harika bir şekilde arşivler.

Çok bilgisi olan, yeni bilgileri daha kolay öğrenir; çünkü beynin önceki bilgilerle, yenisini kıyaslama imkânı var. Bilgisi az olanların yeni bilgiler öğrenmesi daha zordur. Ama onlar da tekrar yolu ile ve bilgiye önem vererek öğrenme güçlüklerini yenebilirler. Yeni bilgi öğrenmez, önemli bilgileri tekrarlamaz ve beyninizi aktif tutmazsanız, beyin eski bilgileri de arşive kaldırılır ve unutulur.

Einstein’i, sağ beyni etkili kullanmak başarıya götürdü.

Beynin sağ ve sol yarım küreleri farklı fonksiyonlara sahip.

Ünlü bilgin Einstein; “Sağ beyin kutsal bir armağan, sol beyin ise sadık bir hizmetçidir.” der. Prof. Einstein: “Sağ beynini etkili kullanmak başarı getirir. Hayal kurmayı bilmeli.”


Dünyanın en zeki bilim adamı olduğu kabul edilen Einstein, beynini sadece bilgilerle doldurmuş biri değildi. Okulda iken matematikten sınıfta kaldığı ve hayal kurduğu için üniversiteden atıldığını kayıtlar göstermektedir.

Einstein, görecelik teorisini masa başında otururken değil, yazın bir tepede yatarken buldu.

Yarı kapalı gözlerle yukarı baktığında, güneş ışınları kirpiklerinden içeri süzülmüş ve binlerce ufacık güneş ışını hâlinde dağılmış. Einstein, güneş ışınlarından birine binerse nasıl bir yolculuk yapabileceğini merak etmiş ve hayal gücü ile böyle bir yolculuğa çıkmış. Okullarda öğretilen fizik kurallarına göre böyle bir yolculuk mümkün değil.

Einstein, bu durumdan endişelenmiş ve çalışma masasına dönmüş ve izafiyet teorisin geliştirmiş.

Bundan sonra Einstein, hayal gücünü kullanmanın okuldaki eğitimden daha önemli olduğuna inandı. Beyninde doğan ilhamlara inanarak yeni bir matematik üzerinde çalıştı.

Bu olaydan hareketle şunu söyleyebiliriz:

Einstein, beyin yarım kürelerinin ikisini de etkili şekilde kullandı. Sağ beyni, ona güzel bir hayal yolculuğu yaptırdı. Sol beyin, yeni bir matematik ve fizik formülleri geliştirmek gerektiğini söyledi. İki beyin yarım küresini birlikte kullanmak, Einstein’ı bütün zamanların en önemli bilim adamı yaptı ve tüm zamanların en önemli teorisini ortaya atmasını sağladı.


Beyin Yarım Kürelerini Birlikte Kullanın

Beyin Araştırmacısı Tony Buzan, iki yarım küreyi de dengeli ve birlikte kullanmak sayesinde beynin verimli kullanılabileceğini ifade eder. Beyin yarım kürelerinin yaptığı ekinlikleri bilmek ve her iki yarım küreyi bilinçli olarak kullanmak gerekir.

Sağ beyin temel olarak buluş ve icat yapmaya meyillidir, yenilikler tasarlar, hayal kurar, projeler düşünür; müzik, resim, hat, tezhip, mimarî gibi sanatsal etkinliklerde bulunur, duygusal faaliyetleri yönetir, soyut düşünür; dramatize çalışması, pandomim ve tiyatro yapar; rüya görür, hayatta karşılaştığımız problemlere çözüm üretir; çocuk gibi hürdür, sınır ve kural tanımaz; yine bir çocuk kadar saf, temiz ve önyargısızdır.

Sağ beyin bütünü görür, bütünü öğrenmeye meraklıdır, bilgileri sıra ile öğrenen sol beyne göre öğrenmede daha etkili bir güce sahiptir. Hayal kurmak; mucitlerin, sanatçıların, şair, romancı ve hikâyecilerin en güçlü olduğu yöndür.

Sağ beyin resim ve şekillerle öğrenir. Yazarak çalışmak, bir çeşit resim yapmaktır. Bu sebeple yazarak ders çalışmak öğrenmeyi kolaylaştırır.

Ders dinlerken not almak daha kolay öğrenmeyi sağlar.

Grafik çizmek, resim ve şekiller yaparak ders çalışmak, başarıyı artırır.

Yazarken öğrenci, dikkatini konuya daha iyi verir; bu sebeple yazmak etkili bir öğrenme biçimidir.

Sol beyin yarım küresi mantıklı düşünür, gezi, gözlem ve araştırma yapar, kitap okur, okunanlar üzerine düşünür, yazı yazar, resim yapar, konuşmayı yönetir, eleştirir, matematik işlemleri yapar, ölçer ve değerlendirir, bilgiyi beyinde saklar; analiz ve sentez yapar, kuralları önemser; sınırlar koyar, yeniliklere direnir, rahatı sever, sağ beyni kontrol eder, karşı fikirlerle çarpışır.

Okumak, öğrenmek, yazı yazmak veya günlük tutmak, bulmaca veya problem çözmek, dil öğrenmek, matematik çalışmak, şiir ezberlemek, drama çalışmak, proje tasarlamak sol beyni geliştirir.


Beyninizi ve hayal gücünüzü zorlayın... Yapabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlıdır.






 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
"... I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-10-2010, 05:31 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin

Beyninizi ve hayal gücünüzü zorlayın... Yapabilecekleriniz hayal gücünüzle sınırlıdır.

ne müthiş bir nimet...
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2010, 12:32 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
zamanı_geldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Sep 2010
Bulunduğu yer: tc.
Mesajlar: 463
Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura about
Standart Cevap: Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin

eline sağlık beyinle ilgili çok faydalı bi paylaşım..
__________________
zamanı_geldi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2011, 03:50 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2010
Mesajlar: 93
Tesekkür: 11
83 Mesajinıza toplam 248 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vefalıdost has a spectacular aura aboutvefalıdost has a spectacular aura aboutvefalıdost has a spectacular aura about
Standart Cevap: Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin

paylaşımınız için teşekkür ederim.
vefalıdost isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-01-2011, 03:51 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jan 2011
Mesajlar: 124
Tesekkür: 114
108 Mesajinıza toplam 276 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
asideniz will become famous soon enoughasideniz will become famous soon enough
Standart Cevap: Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin

emeğine sağlık çok güzel tşk ederim
asideniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2011, 03:08 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Nov 2009
Mesajlar: 24
Tesekkür: 1
17 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
caner9444 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin

hayal kurmak gerçektende çok önemli
caner9444 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-07-2011, 04:01 PM   #7 (permalink)
 
papatya75 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 15
Tesekkür: 32
12 Mesajinıza toplam 37 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatya75 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin

hayal kurmak psişik güçleri de geliştiriyor. telepati,durugörü,duruişiti.
kendimi bildim bileli hayal kurarım. duygularımı paylaşmayı pek öğrenemedim. hep içimde yaşadım mutluluklarımı üzüntülerimi.böyle olunca hayallerim cankurtaranım olurdu. zaman geçtikçe düşündüğüm şey kendiliğinden canlamaya başladı. ben artık sadece tanık oluyorum. OSHO nun sırlar kitabında söylediği gibi..ya da birini düşünsem, eğer onunda alıcıları açıksa iletişim hiç zor olmuyor.
papatya75 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Beyninizi ve hayal gücünüzü geliştirin Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bilinenin aksine beynin sınırsız öğrenme kapasitesine sahip, öğrenmek insana zevk verir. Bilgi beynin vitaminidir. Öğrenmek, okumak ve beyin faaliyetleri beynimizi geliştirir. Gelecek, beynini verimli kullananlarındır. Beyni verimli kullanmak, onu çocukluktan itibaren iyi beslemeye, geliştirmeye ve aktif olarak kullanmaya bağlıdır. Beyin ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.