![]() |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT kesinlikle sana katılıyorumm..bu ay beni ve eşimi çok boğdu..eşim işle ilgili sıkıntılar yaşadı..bende eşimle bu ara sık sık tartışıyorum..uranüs bizim evin üstünden geçiyor heraldedusun2 |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT tamamen katılıyorum bu ayda tv bozuldu .ama güzel tarafı yenisi geldi .cihazlara dikkat denmiş, özellikle oglak bucundakiler için galiba tuttu:) |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT Ben balık burcuyum eşimde yengeç.. çok şükür bizde bir sorun yok şimdilik. zaten balık akrep ve yengeçlere dokunmayacakmış.. Ama dün Marmarada 4,4 lük bir deprem oldu.. Kötü bi durum. Belkide bundan dolayıdır.. 40 günmüş, 29 ekimde sona erecek, daha başka afet yada kötülükler olmadan bitse bare.. Olumlu düşünmek her zaman en iyisi tabiki .. |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT nasıl yaniii???? neler oluyor anlamadımm..:((( |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT başka sayfa yok sanıyordum görmemişim..:))) bnm gezegenim venüs amma velakinn sevdiğimin uranüss :) buaralar ondan uzaklaşsam ii olucak gbii..:)))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM. |