![]() |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT Alıntı:
bu şekilde çok basit çalışmalarla ciddi sonuçlar elde edebilirsin. yüreğindeki taşı çıkart ve teşekkür edip uzağa at, onun yerine beyaz veya pembe bir ışık doldur yüreğine.. beyaz tanrıdan aldığımız güç, pembe sevgidir. sevgiyle kalın,O0 |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT sizlere de teşekkürler arkadaşlar:) |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT Alıntı:
Bütün dileklerinin kabul olmasını diliyorum. |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT Bunu okuyunca bana da fenalık geldi.Bu ne böyle şu astrologlarda bazen kötü haber tellaı olabiliyorlar..Kış kış cinler kış kış yok buna uymadı :)))Kış kış kötülükler kış kışy789 |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT tersine ben gayet olumlu duygular içerisindeyim.Hayatımdaki tüm negatif olayların değişeceğine , olumlu değişimlere yol açacağına inanıyorum :) |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT Bende bunun değişim ve yeniliklere işaret olduğunu düşünüyorum. Güzel günler mucizeler bizi bekliyor hazırlıklı olalım... |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT benim de gezegenim jüpiter fakat ben de son günlerde inanılmaz bir mutluluk, coşku, sevinç var.. böyle bir haberi okuyunca çok şşaşırdım.. beni teğet geçmiş herhalde bu enerji : ) : ) : ) : )girlhaha |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT "Bu dönemde Akrep, Yengeç ve Balık burçları çok şanslı olacak." Doğru bu haber bizleri olumsuz kodluyor. Fakat yukarıdaki cümle beni olumlu kodladı. Çünkü ben Balık burcuyum ve bu olumlu kodlama sayesinde belki büyük adımlar atabilirim. Bu 40 günü fırsat bimeliyim. neseli56 |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT sevgili dostlarım açığa çıkan bu olumsuz enerjiyi olumluya çevirme ihtimalimiz var bunu unutmayın en iyi yöntem fırsat buldukça meditasyon yapın böylece enerjiyi pozitife çevirerek içinizde yoplayın....sevgiyle kalın |
Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT yengeç burcunu seviyorum (: |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM. |