Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Öğretici Bilgiler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/)
-   -   ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ogretici-bilgiler/615551-onumuzdeki-40-gune-dikkat.html)

Merwish a wish 23-09-2010 12:18 PM

Cevap: ÖNÜMÜZDEKİ 40 GÜNE DİKKAT

Alıntı:

Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769762)
Teşekkürler Merwish, bunu deneyeceğim, zira çok daralmaktan da öte geçiyor bazen, yüreğime taş oturdu resmen. Sakinliğimi korumaya çalışıyorum ancak kendimi zorlayıp sıkmanın da bir anlamı yok değil mi??

Sevgiler

anlıyorum ben de öyleydim 2 gündür fakat 2 günden öteye geçmesine izin vermedim bu durumun:)
bu şekilde çok basit çalışmalarla ciddi sonuçlar elde edebilirsin.
yüreğindeki taşı çıkart ve teşekkür edip uzağa at, onun yerine beyaz veya pembe bir ışık doldur yüreğine.. beyaz tanrıdan aldığımız güç, pembe sevgidir.

sevgiyle kalın,O0

Merwish a wish 23-09-2010 12:20 PM

sizlere de teşekkürler arkadaşlar:)

Alexandra 23-09-2010 02:26 PM

Alıntı:

Merwish a wish Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 769768)
anlıyorum ben de öyleydim 2 gündür fakat 2 günden öteye geçmesine izin vermedim bu durumun:)
bu şekilde çok basit çalışmalarla ciddi sonuçlar elde edebilirsin.
yüreğindeki taşı çıkart ve teşekkür edip uzağa at, onun yerine beyaz veya pembe bir ışık doldur yüreğine.. beyaz tanrıdan aldığımız güç, pembe sevgidir.

sevgiyle kalın,O0

Çok teşekkürler Merwish,

Bütün dileklerinin kabul olmasını diliyorum.

Nefti_ 23-09-2010 02:34 PM

Bunu okuyunca bana da fenalık geldi.Bu ne böyle şu astrologlarda bazen kötü haber tellaı olabiliyorlar..Kış kış cinler kış kış yok buna uymadı :)))Kış kış kötülükler kış kışy789

nazendem 23-09-2010 06:17 PM

tersine ben gayet olumlu duygular içerisindeyim.Hayatımdaki tüm negatif olayların değişeceğine , olumlu değişimlere yol açacağına inanıyorum :)

arca 23-09-2010 07:58 PM

Bende bunun değişim ve yeniliklere işaret olduğunu düşünüyorum. Güzel günler mucizeler bizi bekliyor hazırlıklı olalım...

delimanyak 24-09-2010 12:49 PM

benim de gezegenim jüpiter fakat ben de son günlerde inanılmaz bir mutluluk, coşku, sevinç var.. böyle bir haberi okuyunca çok şşaşırdım..

beni teğet geçmiş herhalde bu enerji : ) : ) : ) : )girlhaha

Perfinya 24-09-2010 01:06 PM

"Bu dönemde Akrep, Yengeç ve Balık burçları çok şanslı olacak."

Doğru bu haber bizleri olumsuz kodluyor. Fakat yukarıdaki cümle beni olumlu kodladı. Çünkü ben Balık burcuyum ve bu olumlu kodlama sayesinde belki büyük adımlar atabilirim. Bu 40 günü fırsat bimeliyim. neseli56

ESOS 24-09-2010 02:10 PM

sevgili dostlarım açığa çıkan bu olumsuz enerjiyi olumluya çevirme ihtimalimiz var bunu unutmayın en iyi yöntem fırsat buldukça meditasyon yapın böylece enerjiyi pozitife çevirerek içinizde yoplayın....sevgiyle kalın

chop.suey 24-09-2010 03:15 PM

yengeç burcunu seviyorum (:

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 PM.