Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Öğretici Bilgiler

Uyarılar

Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yazar Danzae Pace'e göre "Stres, modern yaşamın çöpüdür. Hepimiz onu üretiriz; ama ondan uygun bir biçimde kurtulmazsanız, birikir ve yaşamınızda önemli bir baskı unsuru olur." 21. yüzyıl insanı için, stressiz bir yaşam sürmek neredeyse imkansızdır. Sevdiğiniz bir işi yapsanız ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi

Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-08-2010, 04:34 PM   #1 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi

Yazar Danzae Pace'e göre "Stres, modern yaşamın çöpüdür. Hepimiz onu üretiriz; ama ondan uygun bir biçimde kurtulmazsanız, birikir ve yaşamınızda önemli bir baskı unsuru olur."

21. yüzyıl insanı için, stressiz bir yaşam sürmek neredeyse imkansızdır. Sevdiğiniz bir işi yapsanız ve tatmin edici bir ilişki yaşasanız bile, fark etsek de etmesek de, stres günlük çöp gibi birikir.

Ciddi bir hastalık, boşanma, evlilik, mezuniyet ya da yeni bebek gibi yaşamı değiştiren olaylar karşısında kendini stresli hissetmek doğaldır. Ama genellikle dışa ya da içe patlamamızın nedeni, baskıların, ertelemelerin ve beklenmedik taleplerin zaman içinde birikmesidir. Yapılacak işler listelerimiz uzadıkça, e-posta ve sesli mesaj kutularımız taştıkça, sevdiklerimiz daha fazla ilgi istedikçe ve hedeflerimiz büyüdükçe, stresten kurtulmak, imkansız bir hayal gibi görünebilir.

Yazarlar Susan Mitchell ve Catherine Christie ("Bir Kurabiye İçin Adam Öldürürdüm"), "bazen sürekli artan yapılacaklar listenizin kendinizi tamamen çürümüş hissetmenize yol açtığı görülür" diyerek kederlerini paylaşıyorlar. Kırılma noktasına ulaşıncaya kadar çok az insanın strese karşı düzenli önlem aldığını duymak şaşırtıcı değildir.

Dolayısıyla, henüz stresli değilken, stres yönetimine yönelik basit tekniklerle deneme yapmak yararlıdır. Bir yaşam dengesi koçu ve sertifikalı hipnoterapist olarak, stresi azaltmanın, müşterilerimin kendi kendine tedavi süreçlerinde önemli bir yer tuttuğunu gördüm. Düzenli olarak bebek adımları atmak, onları stresten kurtarıyor ve günlük yaşamın önlenemez yeni stresleriyle çok daha kolay ve hızlı başa çıkmada yardımcı oluyor.

Stres yönetiminde favori tekniklerim şöyle:

• Bakış açınızı değiştirin: Saatlerce bilgisayar başında çalıştıktan ya da telefonda durmaksızın konuştuktan sonra "aşırı bilgi"yle yüklendiğinizi hissettiğinizde, ortamınızı değiştirmek, hem fiziksel hem de zihinsel stresi anında ortadan kaldıracaktır. İçerideyseniz dışarı çıkın ve yakın civarda yürüyüş yapın. Bu, hem kan dolaşımını ve daha derin nefes almayı teşvik ederek stresi azaltır, hem de yaratıcılığınızı desteklemek için yeni beyin sinapsları yaratır.

• Toprağa dokunun: Çoğu insan, son günlerde uyanık olduğu saatlerin önemli bir bölümünü iç mekanlarda geçiriyor. Dolayısıyla, artık çok nadir olarak toprağa doğrudan temas ediyoruz. Hepimiz toprağın enerjisinden daha hızlı ve sürekli hareket eden elektronik enerjiyle ayakta duruyoruz. Toprak enerjisinin gel gitleri vardır ve insanın enerji ritimleriyle daha uyumludur. Öyleyse, bahçeyle uğraşarak, uzun bir yürüyüşe çıkarak, yüzerek ya da yalnızca bir parkta ağaç ve çiçeklerin yanında oturarak stresi yönetmek, kendimizi tükenmiş hissettiğimizde bizi hızla yenileyebilir. Toprağın enerji ritimlerine uyum sağlamak –suyun sakin sakin akması, ağaç ve bitkilerin yavaşça büyümesi, yıldız ya da bulutların huzurla hareket etmesi gibi-, fiziksel enerjimizi yeniden doldurur ve bize duygusal denge ve zihinsel açıklık kazandırır.

• Olumsuz düşünceler, gerilim ve beklentilerden kurtulun: Kendimiz, başkaları ve genel olarak yaşam hakkındaki fiziksel gerilim ve gerçekçi olmayan beklentilerden kurtulmak, düşünce ve duygularımızı bir anda olumsuzdan olumluya çevirebilir. Her tür meditasyon, derin nefes alma, gerinme ya da yoga (özellikle Kahkaha Yogası), fiziksel ve zihinsel stresi bir sihir gibi yok eder. Aktif zihinleri Zen ya da Doğu stili meditasyon teknikleriyle "sakinleşip rahatlayamayacak" kadar "dolu" olan insanlarda, hipnoz ya da güdümlü betimleme işe yarar. Müzik dinlemek –sizi sakinleştiren hafif ezgiler ya da sizde dans etme isteği uyandıran enerjik ritimler- de ruh halinizi tükenmişlikten dinamiğe çevirebilir.

• Enerji toplamak için yiyin: Stresliyken daha fazla protein almak ve taze sebze yemek, güçlü kaslarınız olmasını sağladığı gibi, düşüncelerinize de açıklık kazandırır. Yüksek şeker ya da karbonhidratlı atıştırmalar, çoğu insanın kan şekeri seviyelerinin düşmesiyle sonuçlanır. Bu da fiziksel endişe ve ardından duygusal/zihinsel baskı hissi yaratır. Yoğurt, peynir, dilimlenmiş hindi ya da tavuk, badem gibi yüksek proteinli yiyecekler atıştırmak, yalnızca fiziksel enerjiyi artırmaz, aynı zamanda endişeyi ortadan kaldırır. Öyleyse kendinizi endişeli hissettiğinizde, kan şekerinizi sağlıklı bir biçimde yükseltecek birşey yiyin ve endişenizin ne kadar çabuk buharlaştığını görün.

• Mışıl mışıl ve derin uyuyun: Çok çalıştığımızda, geceleri doğal olarak iyi uyumak isteriz. Ama elektronik enerjiyle ayakta durduğumuzda ve kan şekeri seviyelerimizi fırlatan yiyeceklerle beslendiğimizde, özellikle yatmadan önceki saatlerde uykuya dalmak ve gece boyunca huzur içinde uyumak genellikle zordur. Zihinlerimiz ve duygularımız, hatırlasak da hatırlamasak da, rüyalarımız kanalıyla "evi temizlediğinden" –başka bir deyişle, stresi yok ettiğinden-, en az 6, tercihen 8 saat deliksiz uyumak, uyandığımızda kendimizi sakin ve dengeli hissetmek açısından önemlidir. Olumlu şeyler düşünme ya da yavaş yavaş uykuya dalarken hedeflerinizi gözünüzün önüne getirme alışkanlığı edinmek de rüyalarınızın olumlu enerjinizi güçlendirmesine, ayrıca taahhüdünüzün arzularınızı yerine getirmesine yardımcı olur.
• Olumlu insanlarla zaman geçirin: Yaşlandıkça, yalnızca eğlenceli ve olumlu insanlara ve nesnelere yöneliyorum. Biri sürekli şikayet ediyorsa, bu tür insanların enerjimi tüketmelerine artık tahammül edemiyorum. Olumlu insanlarla zaman geçirmek, enerjiyi tüketen insanların etrafında olmakla kıyaslandığında, sizi stresten kurtarır ve enerjinizi artırır. Yapılanlardan kendi de keyif alan olumlu insanlarla eğlenceli şeyler yapmak, size iki kat enerji kazandırır ve stresinizi yok eder.

Stresi azaltmaya yönelik bu kolay enerji değişimlerini denemek, bedeninizi, zihninizi ve duygularınızı her yönüyle dönüştürebilir. Bunlar çok hızlı işe yarar ve "çok kolay" gibi görünürse, lütfen bunlardan vazgeçmeyin. Bu, stres yönetimi tekniklerinin işinize yaradığını gösterir. Unutmayın; stresten kurtulmak, her zaman sakin olmak demek değildir; yaşamın zorlukları karşısında hızlı ve kolay hareket edebilmek için daha odaklı olmaktır.

1950'de "stres" kelimesini hayatımıza sokan Psikolog Dr. Hans Selye'nin söylediği gibi, "Doğru tavrı benimsemek, olumsuz stresi olumlu strese dönüştürebilir." Tavrınızı elinizden geldiğince değiştirmek, stresten kurtulmanın ilk adımıdır.

Yazar: Barbara Schiffman

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-08-2010, 05:04 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
strongman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 244
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
strongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the rough
Standart Cevap: Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi

guzel paylasim.tsk
strongman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-08-2010, 05:53 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen
 
elccy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 286
Tesekkür: 391
287 Mesajinıza toplam 962 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
elccy is on a distinguished road
Standart Cevap: Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi

PAYLAŞIMIN HARİKA.. TEŞEKKÜR EDERİM.
__________________
Sevgi,sağlık ,şans,huzur ve bolluk hepimizle olsun
elccy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-08-2010, 06:52 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi

Rica ederim, selamlar.
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-08-2010, 08:37 PM   #5 (permalink)
Üsteğmen
 
Parlayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 427
Tesekkür: 851
418 Mesajinıza toplam 1,764 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Parlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of lightParlayan is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi

Güzel paylaşım teşekkürler...
__________________
Parlayan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-08-2010, 10:05 AM   #6 (permalink)
Yüzbaşı
 
tolgaasya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 736
Tesekkür: 2,123
781 Mesajinıza toplam 3,631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura abouttolgaasya has a spectacular aura about
Standart Cevap: Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi

Alıntı:
Sümbülii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Güzel paylaşım teşekkürler...
Rica ederim.
__________________
Aman dikkat!!! Aklınıza gelen, başınıza gelebilir. Bu yüzden pozitif düşünün, olumlama yapın, her anın tadına varın. Güzel düşünün, iyi yaşayın. Karamsarlıktan, umutsuzluktan, enerjinizi düşürecek her şeyden uzak durun.
tolgaasya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi

Serbest Kürsü ve Öğretici Bilgiler Stresten Kurtulmak İçin 6 Basit Enerji Değişimi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Yazar Danzae Pace'e göre "Stres, modern yaşamın çöpüdür. Hepimiz onu üretiriz; ama ondan uygun bir biçimde kurtulmazsanız, birikir ve yaşamınızda önemli bir baskı unsuru olur." 21. yüzyıl insanı için, stressiz bir yaşam sürmek neredeyse imkansızdır. Sevdiğiniz bir işi yapsanız ve ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Öğretici Bilgiler telkin cd indir izle İstanbul Öğretici Bilgiler nerededir kimdir Öğretici Bilgiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Öğretici Bilgiler hipnoz Öğretici Bilgiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Öğretici Bilgiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Öğretici Bilgiler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.