![]() |
namasteeee müzik Uzaklardasın şimdi, dünya kadar Duymadım ki sesini, ömür kadar Belki görmem yüzünü, ölene kadar Eğer bir gün görmezsem Seni yeniden şu hayatta x2 Bilmeni isterdim bir şeyi Söylemek isterdim bir şeyi Seni ne çok sevdiğimi Seni nasıl sevdiğimi Uzaklardasın şimdi, dünya kadar Duymadım ki sesini, ömür kadar Belki görmem yüzünü, ölene kadar Eğer bir gün görmezsem Seni yeniden şu hayatta Bilmeni isterdim bir şeyi Söylemek isterdim bir şeyi Seni ne çok sevdiğimi x3 Seni nasıl sevdiğimi Seni ne çok sevdiğimi x3 Seni neden sevdiğimi Seni nasıl sevdiğimi |
Cevap: namasteeee müzik Cihan Dökmez 2012 Yeni Klip - Ömrümün Tek Sebebi - YouTube Ömrümün Tek Sebebi Hüzün sarar dört yanımı Korkular çığlıklarını Atar gider karanlığa Düşlerim sorgular beni Dilim söylüyor ismini Mızrap okşarken telleri Yüreğime yazdım seni Ömrümün Tek Sebebi Bunlar söylerken sana Hayatım paramparça Canım rüzgarla savrulsa Yinede unutmam seni Dilim söylüyor ismini Mızrap okşarken telleri Yüreğime yazdım seni Ömrümün Tek Sebebi |
Cevap: namasteeee müzik Jessie J - Who You Are - YouTube Jessie J - Who You Are I stare at my reflection in the mirror... Aynadaki yansimama bakiyorum Why am I doing this to myself? Neden bunu kendime yapiyorum? Losing my mind on a tiny error, Ufak bir hatada aklimi kaybediyorum I nearly left the real me on the shelf ... Neredeyse terkediyorum, rafa kaldiriyorum gerçek beni "no,no, no, no..." "hayir,hayir,hayir,hayir.." Dont lose who you are, in the blur of the stars Onca yildizin içinde kim oldugunu kaybetme Seeing is deceiving, dreaming is believing, Aldatici görünür, rüyalara inanmak Its okay not to be okay... Bunun tamam oldugu, tamam oldugunu degildir... Sometimes its hard, to follow your heart. Bazen kalbini takip etmek zordur Tears dont mean youre losing, everybodys bruising, Gözyaslari kaybettigin anlamina gelmez, herkes yanar Just be true to who you are Sadece kim oldugun hakkinda dogru ol (who you are)x11 (kimsin sen?)x11 Brushing my hair, do I look perfect? Saçlarimi yikiyorum, mükemmel mi görünüyorum? I forgot what to do to fit the mold , yeah Fit olmak için ne yaptigimi unuttum, evet The more I try the less is working yeah yeah yeah Daha fazla denedim az çalismayi evet evet evet Cause everything inside me screams, "no,no,no,no..." Çünkü her sey bana çigliklar için "hayir, hayir, hayir, hayir..." Dont lose who you are, in the blur of the stars Onca yildizin içinde kim oldugunu kaybetme Seeing is deceiving, dreaming is believing, Aldatici görünür, rüyalara inanmak Its okay not to be okay... Bunun tamam oldugu, tamam oldugunu degildir... Sometimes its hard, to follow your heart. Bazen kalbini takip etmek zordur But tears dont mean youre losing, everybodys bruising, Gözyaslari kaybettigin anlamina gelmez, herkes yanar Theres nothing wrong with who you are Yanlis bir sey yok kim oldugunla Yes, Nos, egos, fake shows Evet, hayirlar, egolar, sahte sovlar "woo", just go,leave me alone "Woo" gibi, sadece gidin ve beni yalniz birakin Real talk, real life, good love, goodnight, Gerçek konus, gerçek hayat, iyi ask, iyi gece With a smile ... Gülümsemeyle Thats my own (that is my own) "no,no,no,no..." Ben kendimim (ben kendimim) "hayir,hayir,hayir,hayir..." Dont lose who you are, in the blur of the stars Onca yildizin içinde kim oldugunu kaybetme Seeing is deceiving, dreaming is believing, Aldatici görünür, rüyalara inanmak Its okay not to be okay... Bunun tamam oldugu, tamam oldugunu degildir... Sometimes its hard, to follow your heart. kalbini takip etmek zordur Tears dont mean youre losing, everybodys bruising, Gözyaslari kaybettigin anlamina gelmez, herkes yanar Just be true to who you are Sadece kim oldugun hakkinda dogru ol yeah yeah yeah evet evet evet |
Cevap: namasteeee müzik Bir deniz kıyısında gördü onu gözlerim.. Bir sabah kuytusunda, değdi ona ellerim.. Saçları rüzgar gibi savurur geçer beni.. Taze bir bahar gibi sardı beni sevgilim.. Şimdi çok uzaklardan geçmişe bakıyorum.. Gökyüzünde yıldızlar hep onu arıyorum.. Kalbin bir yaprak gibi avcumun içindeki.. O sanki sonbahar gibi sardı beni sevgilim.. Sevgilim... Sevgilim... Sevgilim... Her aşkın bir şarkısı var... |
Cevap: namasteeee müzik maskott - nefessiz (tuval 2010) - YouTube Maskott Nefessiz İzleri derin aklımda Aynı hayatın bize bıraktığı izler gibi Yolumu kaybettim Geri dönsem neye yarar Bazen herşey boş geliyor Kaderin ellerinde Kanrevan içinde Feleğin çemberinde Nefessiz bir şekilde Öldüm... Bir ışık gördüm çok parlak Hissi çok masum masum, Kendi bedenim dışarıdan Ne kadar masum, masun Kanrevan içinde Feleğin çemberinde Nefessiz bir şekilde Öldüm... |
Cevap: namasteeee müzik |
Cevap: namasteeee müzik Alıntı:
Nihayet benden başka maskott dinleyen birilerine rastladım. Ghost sound'ları çok iyi yapıyor Koray. İnsanı alıyor götürüyor. |
Cevap: namasteeee müzik Teşekkür ederim Mahalle Muhtarı, içten yapılan herşey değerlidir benim için... Kehribar (Kargo) - YouTube Kargo Kehribar Şarkı Sözleri Şafak kızıllığı önümde bir çorba Ayçiçekleri yolun karşısında Güller çoşmuş gazetem elimde Boş bir odanın kokusu anılarda Camın ardındaki sessiz gülümsemen Bitmeyen hüznün kirpiklerinin gölgesinde Öyle yakın öyle taze Hiç hesapta yoktun Kehribar Kavga ettiğimiz gecenin sabahında Anıları koyup gitmiştin bavuluna Rüzgar savurdu şimdi ikimizi Yarısına bile gelmemiştik yolun daha Öyle yakın öyle taze Hiç hesapta yoktun Kehribar Şimdi tatlı bir rüzgar beklerim Yürüyebilseydik yanyana Kehribar |
Cevap: namasteeee müzik Amy Winehouse - Valerie / Back to Black - YouTube Amy Winehouse - Valerie / Back to Black (COVER Conor MAYNARD) he left no time to regret o üzülecek zaman bırakmadı with his same old safe bet aynı eski kesin iddiasıyla me and my head high and my tears dry ben ve dik başım ve kuruyan göz yaşlarım get on without my guy erkeğim olmadan doğruldu you went back to what you knew so far removed yakın zamana kadar uzaklaştırdığını bildiğin ne varsa onlara geri gittin from all that we went through yaşadığımız herşeyden and i tread a troubled track, my odds are stacked.. ve üzücü bir şarkıyla yürüdüm,tuhaflıklarım yığınla... i'll go back to black siyaha geri döneceğim nakarat: we only said goodbye with words kelimelerle güle güle dedik sadece i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin and i go back to, i go back to us ve ben de geri gidiyorum, ben bize geri dönüyorum i love you much, it's not enough seni çok seviyorum, bu yeterli değil you love blow and i love puff sen esmeyi seviyorsun ben esintiyi and life is like a pipe ve hayat bir düdük gibi and i'm a tiny penny rolling up the walls inside ve ben içerde duvarlarda gezinen küçük sıska peniyim we only said goodbye with words kelimelerle güle güle dedik sadece i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin when i go back to ben geri gittiğimde black, black, black, black siyaha, siyaha, siyaha, siyaha black, black, black, siyaha, siyaha, siyaha, i go back to geri gidiyorum i go back to geri gidiyorum we only said goodbye with words kelimelerle güle güle dedik sadece i died a hundred times yüz kere öldüm you go back to her ona geri gittin and i go back to black ve ben siyaha geri döndüm |
Cevap: namasteeee müzik Bahadır Tatlıöz - Yıllar - 2011 (Full HD 1080p) - YouTube Bahadır Tatlıöz - Yıllar Okulda bir kız sevdim ben O tatlı bakışları Tam can yakan cinsinden Çocuksu bir kız sevdim ben O narin tavırları Nasıl anlatsam bilmem Kantinde bir kez gördüm ben Büfeden su alırken Ürkek bir ceylan misali Masada yalnız otururken Çok yakınken uzak gibi Bir mesafedirki bilmem Çocuk gibi korktuğumdan Sadece hep bekledim yenisarkisozu.net ben Amman hayat hiç insana adil davranmıyor Yıllar yaprak yaprak takvimden kopuyor Şimdi o nerede ben nerede Allah bilir Sorma hiç sorma Amman hayat hiç insana adil davranmıyor Yıllar yaprak yaprak takvimden kopuyor Şimdi o nerede ben nerede Allah bilir Sorma hiç sorma |
Cevap: namasteeee müzik Gökhan Özen - Seni Özledim (Trio) * Orjinal Ses Kalitesi * - YouTube Gökhan Özen - Seni Özledim Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, OOOF sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman seni özledim o kader ki meşhur sanık omzunda melekler tanık içimde mektuplar yanık seni özledim off seni özledim Seni özledim gittiğim her yerde özlemin var inanmıyor kalbim sözlerime sensiz seni özledim, çok özledim sensiz her şey değersiz unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman seni özledim o kader ki meşhur sanık omzunda melekler tanık içimde mektuplar yanık seni özledim hıhımhımhıımm seni özledim gittiğin günden beri hergün ikiz sanki rakamlar düşüyor takvimlerden, üzerime üzerime bıraktığın yerde gel de bul beni bana bir gel desen o yolları hiç geçilmemiş sayarım hafızamı kurban eder aslalardan cayarım bir gel desen sana orucumu bozar sensizliğe doyarım bana bir gel desen... seni özledim.. unuttuğum büyük yalan gururumdan arta kalan sensiz düşman geçen zaman seni özledim o kader ki meşhur sanık omzunda melekler tanık içimde mektuplar yanık seni özledim off seni özledim |
Cevap: namasteeee müzik Cem Adrian - Sen Yağmurları Sevdiğinde 2012 Yeni Klip - YouTube Cem Adrian - Sen Yağmurları Sevdiğinde Yarın çok geç olacak. Bugün henüz, henüz erken. Büyüdükçe güzelliğini kaybeden her şey gibi; Sen de, ben de kaybedeceğiz. Yarın çok geç olacak. Bugün henüz, henüz erken. Büyüdükçe masumiyetini yitiren herkes gibi; Sen de, ben de yitireceğiz.. Sen yağmurları sevdiğinde; ben vazgeçmiş olacağım. Bu şehir ismimizi bildiğinde; ben gitmiş olacağım. Al elimi koy kalbine, seni son kez duyacağım. Tanrı bizi sorduğunda; ben sessiz kalacağım.. |
Cevap: namasteeee müzik Volkan Konak - Bir Dost Bulamadım Gün Akşam Oldu (Lifor 2012) - YouTube Volkan Konak - Bir Dost Bulamadım Gün Akşam Oldu Seyyah oldum şu alemi gezerim Bir dost bulamadım gün akşam oldu Kendi efkarımca okur yazarım Bir dost bulamadım gün akşam oldu İki elim gitmez oldu yüzümden Ah ettikçe yaşlar gelir gözümden Bir sır bu gördüm kendi özümden Bir dost bulamadım gün akşam oldu Bozuk şu dünyanın düzeni bozuk Tükendi daneler kalmadı azık Yazık şu geçen ömre yazık Bir dost bulamadım gün akşam oldu Kul Himmet üstadım tufana dalan Gidenler gelmiyor bir haber alan Çok giyindim çok kuşandım bir zaman Bir dost bulamadım gün akşam oldu |
Cevap: namasteeee müzik Sokrat ST ft. Anıl Piyancı - Çizgimi Çektim - YouTube Anıl Piyancı - Çizgimi Çektim İnan umrumda değil artık hiç kimse benim. Sıkıldım herkesten içkimi verin. Kafamı toplicam geeri çekilin.. Hava çok soğuk üstümde deri ceketim.. Değeri yok ki insan hayatının. Herkes diyo ki bilsem doğar mıydım ? Bu durumda olmamız sence doğal mıdır ? Dünya bi akrepse biz yelkovan mıyız ? İsyanlar başımda derler ki kaşınma. Bu yol sana göre değil boşuna karışma. Gerçekle tanışmaz yalanla alışan.. Yaşamak kurallarından dik bi yarışma.. (2x) Neden .. Neden .. diye sormana gerek yok Çünkü buna yoktur cevap.. Anlamsız olup bitenler Nefes alıp vermek ve konuşmak... - Nakarat- Boş yarında istemiyorum kimseye inanmak.. artık kendi çizgimi çektim uçup gitti her şey bir anda. - Sokrat ST Verse : Biraz daha gerçekci bak ! Sen ettin ve sen çektin ah! Ve konu benken güneş doğmayı başaramadı ki ! Çünkü hayatı bir dakika bile kaçırmamak adına, Geceleri uyumadığım için Gündüz yaşamı yaşayamadım hiç! Bi sigara daha yak kendine. Bi kerede olsa bence olur Bugün sadece kendini düşün.! Sonuç ; iki seçeneğin olduğu dünyaya Baş kaldırdıkça canını yak ya da Boyun eğdikçe kendini düşün ! Ota boka gülüp geçen ya da Otla hapla kulüplerde falan takılan Embesillerden olmadık hiç. Belki de bu yüzden bizi sevdiniz.. Hatta belki de bu yüzden sevmeyenler olmuştur Muhakkak ! Neyse ... Konuyu dağıtmıyım.. Hayatımız bize olmasa da başkasına da ait değil ! Anlamı yok mücahitliğin Bizim ki dert değil. Bu yüzden şarkılarda giderek kaybolur sertliğim... Nakarat- Boş yarında istemiyorum kimseye inanmak.. artık kendi çizgimi çektim uçup gitti her şey bir anda. |
Cevap: namasteeee müzik Kings of Convenience - Know-How - YouTube Kings Of Convenience - Know-How Riding on this know-how Never been here before Peculiarly entrusted Possibly that's all Is history recorded? Does someone have a tape? Surely, I'm no pioneer Constellations stay the same Just a little bit of danger When intriguingly Our little secret Trusts that you trust me 'Cause no one will ever know That this was happening So tell me why you listen When nobody's talking What is there to know? All this is what it is You and me alone Sheer simplicity What is there to know? All this is what it is You and me alone Sheer simplicity What is there to know? All this is what it is You and me alone Sheer simplicity Jack Johnson - You And Your Heart - YouTube |
Cevap: namasteeee müzik Gökhan Türkmen - Yan Sen (JoyTurk Akustik) - YouTube Gökhan Türkmen - Yan Sen Hiç aklıma gelirmiydi bu ayrılık Kendime soruyorum cevap yok neden ayrıldık Hiç hesapta yokken böyle durup dururken Yine aynı telaş yine aynı hüzün yeniden yalnızlık Ah acıyor bak canım bazen Ama gel diyemem gelme hiç diyemem Yar dönüyor bak tüm aşklarım bazen Sende dön diyemem yanma hiç diyemem Yan sen Bir ses gibi herkes gibi dünler gibi yan Geçtim tüm hayaller gibi düşler gibi yan Git ne yapıyorsun ben nasılsa görmeyeceğim Sonra geri dönme ölsen dönmeyeceğim |
Cevap: namasteeee müzik Toygar Işıklı - Sen Bilirsin - YouTube! Toygar Işıklı – Sen Bilirsin İnan bu yol çok uzun Ayrılığa dönüyor bak yüzün En başından aşka söz vermedik mi? Başka bir sözün yaralar beni Son gelince elden gelen koca bir hiçtir anlarsın Yok yere beni nasıl kırdığın aklına gelir ağlarsın Sen bilirsin Gelme bitsin Yol çok uzun demiştim Ben ki hayata zor yetiştim |
Cevap: namasteeee müzik ? ? - Göz?érimdé Sé? v??sı? - ? ? - YouTube Gözlerimde sen varsın aklımda sen varsın yıldızlara baktığımda karşımda sen varsın Bir kerede kalbim senin için atsın damarlarımdaki kan senin için dolsun İlk defa kalbimin sesiyle hareket ediyorum rüyalarımda bile hep seni görüyorum Aşk meleğim senden vazgeçemiyorum gözlerinde o eski günleri arıyorum Bu bana cezaysa çektim artık beni karanlıkta bırakma yeter artık Sıkıntılarım üst üste bindi artık yaşamak zor geliyor anla yeter artık Gözlerimde yaş kalmadı akacak gözlerimde hal kalmadı dünyaya bakacak Gittikçe solan bir çiçek gibiyim gittikçe solan anla beni sevgilim -------------------------------------------------------------------- Gözlerimde sen varsın aklımda sen varsın yıldızlara baktığımda karşımda sen varsın Dünya ikiye bölünse yine yanımdasın, sen benim tek tek tek bağımsın Senin için ne yapmalıyım kalbimi verdiğim yetmez mi yetmezse gel bura içeri senin için ölmeye de razıyım! Razıyım ama şunu bilki ben senin için yaşıyorum unut değil de kalanları git, bitsin ki Önümüzdeki yıllara bakalım sadece sen ve ben olalım, gökteki yıldızlar gibi parlayalım Hep birbirimize sımsıkı tutunalım, bunun olması lazımsa ölümüne kadar bu yolda hep beraber olalım -------------------------------------------------------------------- Sensiz olmuyor sensiz güneş yüzüme parlamıyor, yanımda sen yoksun ya hayat beni istemiyor Beni bana bıraktın ya içimden ölmek geliyo yazılmışsa kaderime ben böyle kaderi sevmiyo Senin için yaptıklarımın harbi hesabı yok sadece senden istedim biraz ilgi o da sende yok Kalbim acıyo, istediklerimin hiçbiri hiç bi şekilde nie olmuyo |
Cevap: namasteeee müzik Çağıl Serbeş - Dünya Dönsün Yerli Yersiz - YouTube Loss - Dünya Dönsün Yerli Yersiz Bir çocuk oldum , ellerim yaralandı Bir güneş oldum , gözlerimden yaş aktı Bir yaprak oldum , damarlarım kan ağladı Bir aşık oldum , her gece efkarlıyım Bir içki oldum ,yıllandıkça değer kazanan Bir ülke oldum , herkesin mal varlığı Bir kum tanesi , ufak ve savrulan Bir deniz oldum , balık gibi ve oynayan Her gün farklı bir benim Her gün aynı değildi Her gün farklı bir şehir Her gün ayrı bir rüzgar Çeker kolumdan savurur beni Geçen günlerim gençliğimdir benim Bakış açısı değişik bir çok insan Hepsi farklı herkes aynı olsa Her gün monoton devam eder Bilinen tek rüya Dünya döner Nakarat : x2 Dünya dönsün yerli yersiz Hayaller farklı farklı söndü Umudu kırılan bi çok insana Dua etmek uzaktan hoş görüldü Yeni bir gün , yeni bir yıl ... Yeni bir sayfa açtım Günde 4 saat boyunca Yolculukla nereye varcam ? Okul desen boş , kavga gürültü Dayanmak istedim ve bi hayli süründüm 17 yıl çok perişan Dünlerime tek bir ricam olsa derdim ; "Bekle biraz" .. İsterken tek bir şans hakkım olsa "Ölmek" olur Yarına bakıcak yüzüm yok ki -YOK- Acımı dindireyim Perdelerimin arkasında saklı bi mazi Yolumdan çıktığım anlarda dengelendi terazi Velakin en adi dostlarımda gördüm sadakati Güvenmek istedim ; engel oldu meleklerim Yalansa yalan be Söyle bana be kardeşim Senn varsın inandığım bir de o var düşlediğim Çok mu şey istedik ? Birazcık mutluluk Sonunda biz bizeyiz yalanlarla avutulup Nakarat : x2 Dünya dönsün yerli yersiz Hayaller farklı farklı söndü Umudu kırılan bi çok insana Dua etmek uzaktan hoş görüldü LOSS - Ne olur gel - YouTube LOSS - Ne olur gel Kapatır giderim gözlerimi Ben hayata karşı son bir seçimle Yalnız kaldığım senelerde Düşünüp durdum kendimi seninle Bir çıksan karşıma özledim desem ve tutunsam hayata seninle Kendimi bıraksam ben kollarına Gururumu ayaklara seripte Son bir şans istedim bebeğim Üzgünüm üzdüm kendimi senide Sandımki gerçek bu hayallerimden sıyrılıp gelirim seninle Yaşatırım ben sevgimi sen merak etme ölüm bu son değil yinede Yanına gelmek ister kalbim Tut elimden son bir kerede Tut elimden son bikere umutlu bakmam artık her gece been sen giderken gözlerimden gell gel ne olur Her gece ayrı sitem her gecem ayrı geçer yalnız sen Kurtarsan beni bu deli yüreğin derdinden yine yeniden Sandımki yarın çok yakın sandımki yolun sonundayım Yalnızlıgımın tek nedeni sen kaçıpta gitsem! Çok bekledim dönmeni her gece kandırdım kendimi yeniden Yalnızlıgımın bedeli bu vazgeçtim hayallerimden Yeni yılımız kutlu olsun aşkım Senelerce hep bir yolumuz Sonsuzluğumun korkusuyum Yalnızlığımız son bulsun!! Tut elimden son bikere Umutlu bakmam artık her gece been Sen giderken gözlerimden Gell gel ne olur |
Cevap: namasteeee müzik Şanışer(Sarp Palaur) - Belki - 2012 Rip by bL00keRs - YouTube Sarp PALAUR - BELKİ dostlarım gider arkadaşlıklarım biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. çıkar mahsülü münasebetleri biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. özlemle beklemekteyim hala ilkbaharı ya da yazı. yüzümü güldürebilen tek şey bu, bi dostumun araması.. iyi değilim olamam da sanki her gün karavası.. çünkü üstümde kara bulutlar göremiyorum hava nasıl.. oradasın.. kal gitme hiç budur benim bütün derdim. solun tenli kalbimdeki sıcak küçük figür sensin.. sen gül diye ağlardım ben çocuk gibi ki gülmezdim. başka birisi güzel yüzünü güldürebilir bi gün belki.. dostlarım gider arkadaşlıklarım biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. çıkar mahsülü münasebetleri biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. yıldızlarımı giyindim üstüme ama ruhum çok zayıf halen.. bana kızma ağzım gel diyoken bile sana dur derse ifadem. yeni şeyler öğreniyo insan yaklaşınca gerçeğe manen.. ve anlıyosun ki hayat güzel, güzel olmayan her şeye rağmen. sürekli yenilmekteyim hayatımda yok sonran. hatalarımı anlıyorum ama sen gittikten çok sonra.. yerden kalkmak zor geliyo her tarafım toz toprak.. sanırım dünyadaki en zor şey sonsuza dek dost olmak.. dostlarım gider arkadaşlıklarım biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. çıkar mahsülü münasebetleri biter elbet, ama ben kalırım.. hatırlanırım da belki.. |
Cevap: namasteeee müzik Doktor (Sefa Topsakal) - YouTube Sefa TOPSAKAL- Doktor Çaresiz derdimin sebebi belli, Dermanı yaramda arama doktor, Şifa bulmaz gönlüm senin elinde, Boşuna benimle uğraşma doktor. Bedenimde değil, kalbimde derdim, Tek alışkanlığım, bir zalim sevdim, Sen çekil yanımdan sevgilim gelsin, Boşuna zamanını harcama doktor. Aşk yarasıdır bu; ilaç kapatmaz, Verdiğin teselli beni avutmaz, Dermanı yardadır sende bulunmaz, Boşuna benimle uğraşma doktor, Dokunma benim gönül yarama, dokunma doktor... |
Cevap: namasteeee müzik Belki (Erdem Yener) - YouTube Erdem Yener - Belki Belki bir parça ömür bulunur bir yerde, Belki içine biraz hayat konulur. Belki ölmeden insan olunur yine, Belki biraz da hava solunur. Belki bir gün Agaçlar kök salinca, hepsi gögsüme batinca Tek odali kagittan satomda Uyanirim belki. Yalnizken kirik yatagimda, alisirim zamanla. Bu kadari var bana hayatta, Yetinirim belki. Belki bir parça akil bulunur bir yerde, Belki içine zeka konulur. Belki bir gün Agaçlar sararinca, rüzgar gögsüme dokununca Camdan disari bakinca Anlarim belki. Yatagimi onarinca, dayanamam yalnizliga Daha fazlasi var hayatta, Isterim belki. |
Cevap: namasteeee müzik cem adrian - aşığım sana - YouTube Cem Adrian - Aşığım sana Karşıma ilk çıktığında durdu zaman dönmedi dünya tutuldum sana ilk bakışta... zor oldu ama buldum seni sonunda konusmaya basladık bir anda dilimtutuldu çöz beni askınla... o tatlı güzel yüzün yangınımı körükler gülüşün... gözlerin beni benden alır benim olmayısın içimi ACITIR... |
Derinden etkilendiğim bir eserdir... Cem Adrian - O Kirpik Hala Bende Sevgilim - YouTube Cem Adrian - O Kirpik Hala Bende Sevgilim Elleri üşüyordu Kalbi sanki karda Aldım sardım, sarıldım ona Dedim ki artık hiç korkma Durdu, sustu, dokundu saçlarıma Bir kirpik düştü yanağına.. Özledim, özledim Saçlarımda oysa hala ellerin Özledim, çok özledim O kirpik hala bende sevgilim.. Eleri üşüyordu Kalbi sanki karda Bu gece şehre yağıyor yine Usul usul binlerce kelime Bir çocuk duruyor Yine o pencere de Can çekişen bir kalp ellerinde Özledim, özledim Saçlarımda oysa hala ellerin Özledim, çok özledim Sımsıkı kapalı gözlerim Özledim, çok özledim Bileklerimde oysa hala izlerin Özledim, çok özledim Sanki hala yanımda nefesin Özledim, çok özledim Saçlarımda oysa hala ellerin Özledim, çok özledim O kirpik hala bende sevgilim. |
Cevap: namasteeee müzik Cem Adrian - Hayat Ben - YouTube Cem Adrian - Hayat Ben Çok sevdim seni, çok üzdün beni... Uykusuz bir gece ve saat epey geç... Aklımda bir soru var ve bir de cevap. Sabah olsa,ben bir kere sızsam.. Ve sonra tekrar uyanıpta konuşsam: -Hayat, hayat! diye ben; -Hayat hayat! Dinle beni,bırak peşimi. Ben vazgeçtim. Bu dünya çok elips, hayat çok edepsiz. Adımı bile koymuşlar benden habersiz. Belki konuşmakta yaşamak gibi. Belki çok gereksiz. Bedenim senin ama hayat ruhum asla... diye ben; Hayat,hayat masumum! Bırak peşimi,peşimi bırak benim!Ben vazgeçtim... Geri ver her şeyi, her şeyimi, her şeyi baştan, yeni baştan. Çok üzüldüm, çok üzdüler beni sayende. O insanlar var ya; hepsi kadar en çok masum ve biraz da suçluyum Ama sen çok günahkarsın hayat.. Hala masumum hayat ama herkes kadar herkes kadar günahkarım, çok üzdün çok üzdün beni hayat... Çok çok sevdim seni hayat, sevdim seni ama. Hayat seni ben seçmedim. Çok üzdün beni.. Hayat seni ben affetmedim. |
Cevap: namasteeee müzik Bruno Mars - Just The Way You Are [Official Video] - YouTube Just The Way You Are - Bruno Mars Oh onun gözleri, gözleri Yıldızları parlamıyormuş gibi gösteriyor Saçları, saçları O denemediği halde kusursuzca dalgalanıyor O çok güzel Ve bunu ona her gün söylüyorum Evet biliyorum, biliyorum Ona iltifat ettiğimde Bana inanmayacak Ve inanmıyor, inanmıyor Benim gördüğümü onun görmemesi üzücü Ama bana “iyi görünüyor muyum” diye her sorduğunda Şöyle diyorum Yüzünü gördüğümde Değiştirmek isteyebileceğim bir şey yok Çünkü inanılmazsın Bu halinle Ve gülümsediğinde Tüm dünya durur ve bir anlığına seni izler Çünkü inanılmazsın Bu halinle Onun tırnakları, tırnakları İzin verse tüm gün onları öpebilirim Gülümseyişi, gülümseyişi O bunu hiç sevmiyor ama bence çok ateşli O çok güzel Ve bunu ona her gün söylüyorum Oh biliyorsun, biliyorsun, biliyorsun Değişmeni asla istemedim Aradığın şey mükemmellikse Böyle kal Sormaktan çekinme Güzel görünüyorsan Söylerim biliyorsun Yüzünü gördüğümde Değiştirmek isteyebileceğim bir şey yok Çünkü inanılmazsın Bu halinle Ve gülümsediğinde Tüm dünya durur ve bir anlığına seni izler Çünkü inanılmazsın Bu halinle Bu halinle Bu halinle İnanılmazsın Bu halinle Yüzünü gördüğümde Değiştirmek isteyebileceğim bir şey yok Çünkü inanılmazsın Bu halinle Ve gülümsediğinde Tüm dünya durur ve bir anlığına seni izler Çünkü inanılmazsın Bu halinle |
Cevap: namasteeee müzik Aşk Dediğin (Erdem Ergün) - YouTube Erdem Ergün - Aşk Dediğin Mevsimler gelir geçer ben aynı yerde Çok sürmez canım diye kandırma beni Ağzım kuru gözüm yaş düşlerim yangın Ya söndür ya da yolumdan caydırma beni Ne umdum ne buldum Amansız gözlerin kurbanı oldum Israrımdan merhum Küfürsüz sözlerin erbabı oldum Aşk dediğin dört duvardır bulunur göklerde Yıksan altında kalırsın Yıkmasan içerde inan Aşk dediğin dört duvardır bulunur göklerde Yıksan altında kalırsın Yıkmasan içerde inan yine Bir resim daha var mı senle ben gibi Ansızın siyahlarla doldurma beni Yavrum gülüm halimi gel de kendin gör Uzaktan ona buna sordurma beni Ne umdum ne buldum Amansız gözlerin kurbanı oldum Uykusundan mahrum Sabahsız günlerin efkarı oldum Aşk dediğin dört duvardır bulunur göklerde Yıksan altında kalırsın Yıkmasan içerde inan Aşk dediğin dört duvardır bulunur göklerde Yıksan altında kalırsın Yıkmasan içerde inan yine |
Söylese O Ben Söyleyemem (Mabel Matiz) Söylese O Ben Söyleyemem (Mabel Matiz) - YouTube Söylese O Ben Söyleyemem (Mabel Matiz) Dalları ayaz alır yüreğimi bir ince keder aman Gül seni yazar bülbül çilesine büyür iç eder aman Bir dokunursa bin aşka doyar rengimi ellerin ateşi Bir bahar akşamıdır bana gam gözlerineyle batan güneşi Ben yanarım külleri savurur içimdeki köz Sönse de gün ay ben sönemem dilde mühür Yollara sürülür ah içimdeki söz Söylese o ben söyleyemem sevdiğimi ... |
Cevap: namasteeee müzik . Cem Adrian - Emir - YouTube . CemAdrian - Emir Tüm sözler seninse sessizlik benim. İçimde açan bu siyah şey senin, Yüzümden, elimden, kalbimden damlayan, Yerlere saçılan bu renkler senin, Elinden tutar hep götürür seni, Kapılar kapatır bırakır beni, Geride derinde gecenin içinde, Seni izleyen o gölge hep benim. Uzaklar seninse, tüm yollar benimdir, Gördüğüm yüzünse sevmek bana emirdir, Sana uzanan sadece ellerimdir, Hissetmelisin! Kalbim en sağlam, en yıkılmaz kalemdir, Yıldızlar seninse, karanlık benimdir, Sözlerim en dokunulmaz mabedimdir, Gitmemelisin. Hoşçakal deme… Kal.. Uzaklar seninse, tüm yollar benimdir, Gördüğüm yüzünse sevmektir emir, Sana uzanan sadece ellerimdir, Hissetmelisin! Kalbim en sağlam, en yıkılmaz kalemdir, Yıldızlar seninse, karanlık benimdir, Sakın vazgeçme... Sakın vazgeçme... Gitmemelisin... Hoşçakal deme… Kal.. |
Cevap: namasteeee müzik cem adrian (yagmur) - YouTube . Korkmuyorum artık senden gece Korkmuyorum hiç karanlık Üzerime gel istersen Sar beni ben kaçıp gitmem Korkmuyorum artık senden yalnızlık Korkmuyorum hiç korkmuyorum Yüreğime vur vur istersen Kalmadı hiç kaçıp gitmem Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur Geceleri başucumda duran yağmur Avucumda ellerin yerine yağmur Vur yüzüme vur yüzüme Saçlarımda nefesin yerine yağmur Dudağımda dudağın yerine yağmur Gökyüzünden çaresizliğimi yağmur Vur yüzüme hadi vur yüzüme Yağmur.. Korkmuyorum artık senden gece Korkmuyorum hiç karanlık Üzerime hep gel istersen Sar beni ben kaçıp gitmem. Korkmuyorum artık senden yalnızlık Korkmuyorum hiç korkmuyorum Yüreğime vur vur istersen Kalmadı hiç kaçıp gitmem Sokaklarda yanımda dolaşan yağmur Geceleri başucumda duran yağmur Avucumda ellerin yerine yağmur Yur yüzüme vur yüzüme Saçlarımda nefesin yerine yağmur Dudağımda dudağın yerine yağmur Gökyüzünden çaresizliğimi yağmur Vur yüzüme hadi vur yüzüme Daha hızlı yağmur Yağ hadi yağmur Ağlar gibi yağmur Vur yüzüme vur yüzümeee yağmur Yağ hadi yağmur Çok üzgünüm çok üzgünüm çok üzgün yağmurr Kaybedecek neyim kaldı ne kaldı yağmur Vur yüzüme hadi vur yüzüme Yağmur... Cem Adrian (Makina Canli Performans) - YouTube |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 AM. |