![]() |
Cevap: DEĞİŞİM SÖZLÜKÇESİ O kitaptan alıntılar var bu başlık altında. |
Cevap: DEĞİŞİM SÖZLÜKÇESİ kitabı bitirmediğim belli oluyo sweety :) sorunu parçalara ayırarak öyle ele alalım önce alınganlık kelimesi olsun ama alınganlıktan kurtulmak için cümlenin içinde tek bir alınganlık kelimesinin bile yer almaması gerekiyor dicekken sorunun çözümü aklımaa geldiii :) :) :) işe yarıcak mı bilmiyorum ama denemeye değer sizinde tavsiyelerinizi fikirlerinizi bekliyorummm lütfenn yorumlarınız benim için değerli |
Cevap: DEĞİŞİM SÖZLÜKÇESİ Alınganlıktan kurtulmak için hoşlanmadığın bir cümle duyduğunda bu duyduğun şeyin aksine kendini koşulsuz şartsız inandırman gerekir. Alınganlık bence başkalarının düşüncelerini önemseyenlerde had safhadadır. |
Cevap: DEĞİŞİM SÖZLÜKÇESİ bir büyüğümde insanlarla kaynaşmadığın için alınganlık yapıyorsun dedi.. ama seninde dediğin mantıklı aslında neden olmasın onama yöntemini uygulayabilirim Onama; basitçe bilinçaltımıza yerleştirmek istediğimiz hedeflerimizi veya yeni inançlarımızı tekrarlama sürecidir. Bu süreç, söylem bilinçaltına yerleşinceye kadar devam etmelidir Sevgili Sweety Bilinçaltı Onama Meditasyonu hakkında bir bilgin var mı ? meditasyon ne sıklıkla yapılır ? asıl ihtiyacım olan şey benim ''değişime güven konusu eğer bu konuyu halledersem değişimimin önündeki en büyük engeli kaldırıcağımı düşünüyorum |
Cevap: DEĞİŞİM SÖZLÜKÇESİ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:08 AM. |