Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Nefes Çalışmaları

Uyarılar

Nefes Çalışmaları nefes çalışmaları, nefes çalışması, müzik etkinliğinde nefes açma çalışmaları, ses ve nefes çalışmaları, nefes açma çalışmaları, nefes alma çalışmaları, holotropik nefes çalışması,

Korkulardan özgürleşmek için nefes çalışması

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları Korkulardan özgürleşmek için nefes çalışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Korkulardan özgürleşmek için nefes çalışması Korkularınızla yaşadığınızı biliyor ve bunlardan kurtulmayı gerçekten istiyorsanız; bu çalışmayı dikkate alın ve uygulamak için kendinize zaman ayırın. Bu çalışma holotropik çalışmalara katılarak korkularını açığa çıkarmak, yüzleşmek ve özgürleşmek isteyenlere de ön çalışma olarak anlam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi

Korkulardan özgürleşmek için nefes çalışması

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04-03-2009, 08:46 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 214
Tesekkür: 71
138 Mesajinıza toplam 598 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cicek1973 will become famous soon enoughcicek1973 will become famous soon enough
Standart Korkulardan özgürleşmek için nefes çalışması

Korkulardan özgürleşmek için nefes çalışması

Korkularınızla yaşadığınızı biliyor ve bunlardan kurtulmayı gerçekten istiyorsanız; bu çalışmayı dikkate alın ve uygulamak için kendinize zaman ayırın. Bu çalışma holotropik çalışmalara katılarak korkularını açığa çıkarmak, yüzleşmek ve özgürleşmek isteyenlere de ön çalışma olarak anlam kazanabilir.

Öncelikle anne karnında başlayan, doğum anından beri gelen sürec içinde yaşanılan stres ve üzüntü algılamalarının duygusal travmaları ve genetiğimizle gelen DNA mızda kayıtlı bütün acı algılamaları bilinçaltımızda korku formları olarak çözüm beklemektedir. Bu travmalar bütün şeçim ve davranışlarımızda etkin rol almakta, sınırlı, akış içinde olamayan davranışlar geliştirmemize sebebiyet vermekte ve genellikle yaşamımızı kabusa çevirmekte ve içinden çıkılmaz bir hale getirmektedir.

Korkularımızı özgürleştirmek için yapacağımız çalışmadan önce bir nefes meditasyonu yaparak ne gibi korkulara sahip olduğumuz konusunda düşünce geliştirmemiz uygun olabilir.Daha sonra meditasyonda aklımıza gelen bütün korkularımızı kağıda yazabilir, düşündükçe normal zamanda hiç aklımıza gelmeyen değişik korkularımız olduğunun farkına varabiliriz.

Örnek olması için bazı genel korkularımızı belirleyebiliriz
Ölüm- yakınlarını kaybetme, sahip olduğu maddi değerleri kaybetme, sağlığını kaybetme (sakatlanma,felç,bilinç kaybı vs..) iflas etme – işten kovulma, bir yerde sıkışıp kalma – asansörde kalma,yüksekte kalma,sokakta kalma,evsiz kalma, soğukta kalma, havasız kalma,yalnız kalma, terk edilme, ihanete uğrama, çıplak görülme, taciz edilme, saldırıya uğrama, dolandırılma, incitilme, eleştirilme, saygı görmeme, sevilmeme, hakarete uğrama, rencide edilme, hayalet görme, silah,yırtıcı kuş böceklerden korkma v.s..

Daha sonra sırt üstü uzanılarak gözler kapalı bir şekilde sadece burundan nefes alıp sadece ağızdan nefes vererek meditatif ve telkine açık hale gelmek için kısa bir süre nefes çalışması yapılır.Sonra her bir korku için nefes alınır, tutulur ve nefes tutulu olarak tesbit ettiğimiz her bir korkunun sebepleri, anlamsızlığı ve gereksizliği hakkında düşünce geliştirilir.Korkuyu yaratan sebep ve kişiler hatırlanıyorsa affederek, onurlandırarak, teşekkür edilerek düğümleri çözmek ve salıvermek gerekir.Dayanma gücünüz oranında nefesi vererek tamamen nefessiz beklemeler daha yüksek bir enerji oluşturmanıza ve korkularınızla daha kolay yüzleşmenize uygunluk oluşturabilirler.

Örneğin korktuğunuz veya karşılaşmak istemediğiniz bir kişi ile uygun bir ortamda karşılaştığınızı hayal edin.Korkmanız için hiçbir sebebin olmadığını düşünün.Canınızı sıkan sebeplerin tamamen sizinle ilgili olduğunu sizi size aynaladığını düşünerek önce kendinizi, sonra korktuğunuz kişiyi affedin.Sarılarak kucaklayın, içinize alarak genişleyin.

Örneğin böcek korkunuz için nefesinizi tutuktan sonra, tiksindiğiniz veya korktuğunuz tek bir böceği parmağınızda gezdirmeyi imajine edin.Daha sonra kolunuzda ve vücudunuzda gezdirin.Bu olabiliyorsa birden fazla böceği elinize almayı ve sayıyı çoğaltmaya çalışın.Sadece var olmalarından sebep onurlandırılmalarını ve sevilmeleri gerektiğini, biçimsel bir farklılıktan başka aranızda engel olmadığını, aslında özde bir ve tek oldugunuzu kabul edin.

Salıverme aşamasında tekrardan sadece burundan alınan ve sadece ağızdan verilen nefes uygulamasına geçilir.Yavaşca alınan burun nefesi, ağızdan sert bir şekilde verilir.Her nefes verdiğinizde içinizdeki korkuyu dışarı çıkarmanız amaçlanır ve korkunun enerjisel olarak dışarı çıkışı imaje edilir.Çalışma esnasında veya çalışma sonrasında bedeniniz titreşime geçebilir, korkularınızı vizyon olarak algılayabilir ve korku duygusunu deneyimleyebilirsiniz.Bunu normal kabul ederek, oluşuna izin vermeniz çok önemlidir.Çalışma her bir korku için tekrarlanmalı, korkunun etkilerinden arınma sağlanıncaya ve undan emin oluncaya kadar çalışmaya devam edilmelidir.

Çalışmadan çok kısa bir süre sonra çekim yasasının önümüze getireceği korkularımızla gerçek bir karşılaşma yaşayacağımızı ve bilinçaltımızla hesaplaşmamız için çok uygun ortamın oluşacağını bilmemiz gerekiyor.Korkularımızdan gerçek anlamda kurtuluşumuz, o anda oluşturacağımız duygu ve davranışımızla belirginleşecektir.Tesir üretmeden, nötr kalmaya gayret ederek karşı direnç oluşturmadan ve kabullerimizi çoğaltarak olayın üstesinden gelmemiz durumunda bu korkumuzu aşmamız ve tamamen özgürleşmemiz mümkündür.

Mustafa Kartal

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

cicek1973 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
calismasi, icin, korkulardan, nefes, ozgurlesmek

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Korkulardan özgürleşmek için nefes çalışması

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları Korkulardan özgürleşmek için nefes çalışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Korkulardan özgürleşmek için nefes çalışması Korkularınızla yaşadığınızı biliyor ve bunlardan kurtulmayı gerçekten istiyorsanız; bu çalışmayı dikkate alın ve uygulamak için kendinize zaman ayırın. Bu çalışma holotropik çalışmalara katılarak korkularını açığa çıkarmak, yüzleşmek ve özgürleşmek isteyenlere de ön çalışma olarak anlam ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:38 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.