Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Nefes Çalışmaları

Uyarılar

Nefes Çalışmaları nefes çalışmaları, nefes çalışması, müzik etkinliğinde nefes açma çalışmaları, ses ve nefes çalışmaları, nefes açma çalışmaları, nefes alma çalışmaları, holotropik nefes çalışması,

Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak Zihnimiz hayal edebilecegimizden daha fazlasının var oldugunu kabul ettiği her defasında yeni bir manyetik alan yaratır.Enerji kendisiyle temas eden herşeyle içine konulan niyete bağlı olarak karşılık verir. Derin derin nefesler alın.Her nefes alışverişinizle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi

Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26-02-2009, 06:57 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 214
Tesekkür: 71
138 Mesajinıza toplam 598 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cicek1973 will become famous soon enoughcicek1973 will become famous soon enough
Standart Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak

Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak

Zihnimiz hayal edebilecegimizden daha fazlasının var oldugunu kabul ettiği her defasında yeni bir manyetik alan yaratır.Enerji kendisiyle temas eden herşeyle içine konulan niyete bağlı olarak karşılık verir.

Derin derin nefesler alın.Her nefes alışverişinizle enerjinin taç çakranızdan beyninize girdiğini, beyninizin uyuyan bölümlerini, özellikle beyninizin sağ lobunda bulunan bolluk anlayışını uyandırma işlemini başlatan elektriksel impusları tutuşturmaya başladıgını hissedin.Bu sizin yıkmakta ve genişletmekte zorluk çektiğiniz sınırlarınızın, kalıplarınızın parçalanmasına ve bu sıkışık anlayışların bolluk ve berekete dönüşmesine yardımcı olacaktır.

Nefes alın ve aldığınız enerjinin alanınızı sarmasına, yerleşmesine ve alanınızın sınırlarını genişlettiğinin farkına varın.Nefesinizle, alanınıza taşıdığınız enerjilerin kendimize karşı olma ve kendimize değer vermeme düşüncelerini değiştirmesine, aza razı olmamızın ve yoksulluk bilinçliliğimizin bolluk bilincine dönüştürmesine izin verin.İzin verinki sevgisizlik ve ego hakimiyetinde donmuş kristal kalıpları, sıkışmış manyetik alanları parçalamaya başlasın.

Bolluğun bizimle teması küçük şeylerle başlayabilir.Bunları göz ardı etmeyin, çünkü bunlar sizi bolluk potansiyellerine taşıyacak daha büyük adımları hazırlayacaktır.Nefes farkındalığı yaşam sevgisi, para sevgisi, huzur, barış, sevinç ve uyum sevgisini varlığımıza taşır.Bırakmanız gereken tek şey para korkunuz, yani gelecekten endişe duymanızdır.Kazandığımız şeyleri kaybetme korkusuyla elimizdekileri korumak ve elimizdekini kaçırmama telaşı yüzünden bizi bolluğa taşıyabilecek ne daha fazlasını düşünüyor, ne istiyor, nede bu konuda bir girişimde bulunabiliyoruz.

Zaman ve buna bağlı olarak enerjiler değişti ve değişmeye devam ediyorlar. Biz değişen değerler karşısında gerekli gelişimi ve değişimi oluşturamadığımızdan yaratma, iyileştirme yerine sınırlama, acı, zorluk, yoksulluk ve kurban bilinciyle hareket ediyoruz.Bilinçli nefeslerden elde edeceğimiz güçle kalıplarımızdan uzaklaşmak ve kristalleşmiş kalıplarımızı anlayışlarımızı kırmak imkanını yakalayabiliriz.Arzuladığınız bolluğa sahip olmak için yapmanız gereken şey budur.

Varlığımızın ait olduğu elektromanyetik alanımızı bu boyut içindeki bolluk enerjileriyle eşleştirme işlemini kolaylaştırmamız gerekiyor, fiziksel, duygusal ve zihinsel bedenlerimizle, bolluk enerjilerini uyumlu eşleştirmelerle birleştirmemiz gerekiyor.

Aldığımız nefeslerle imajinasyon ve niyetimizi benliklerimizdeki sınırlılığa, korkuya, yoksunluğa ve ıstıraba yol açan bilinçli, bilinçaltı ilişkili ve bilinçsiz tüm enerjilerin bağlantılarının kesilmesini, salıverilmesini, sökülmesini, en azından yerinden oynatılmasını istememiz ve üzerine yogun olarak odaklanmamız gerekiyor.

Sevginin, sevincin, uyumun, kendini değerli görmenin, kendini sevmenin, kendini kabul etmenin, başarının, bolluğun en iyi en uyumlu şekilde varlığımızla eşleşmesi niyet ve arzusunu oluşturmalıyız. Kendimizi korku dolu düşünce, davranış, koşullanma davranışlarını bilinçli olarak salıvermeyi seçmemiz ve buna izin vermemiz gerekiyor.

Ayaklarınızın yere temas edeceği rahat bir yere oturun, gözlerinizi kapayın ve nefes alıp vermeye başlayın.Burnunuzdan derin nefesler alın ve verin.İçinize çekip sonra dışarı soluduğunuz havaya odaklanın.Her dakika nefes alıp vermemize ragmen bir sonraki nefesin geleceğinden hiç endişe duymadan nefes alıp verirsiniz. Sizi hayatta tutan havanın bolluğunu kabul eder ve ona o kadar güvenirsiniz ki, uykuya dalarken ve bilincinizin olmayacağı bir anda dahi havanın daima orada olacağını bilirsiniz. Şimdi nefes alıp vermeye devam ederken, havanın ne kadar bol oldugu düşüncesine odaklanın.Etrafınızdaki havanın bolluğunu düşünün.Bu hava sadece sizi değil düşünebildiğiniz bütün canlıları besler.Yeteri kadar olduğunu bildiğiniz havayla para fikrini değiştirin.Her ikisininde enerji olduğunu her ikisinin de bize yaşam veren hiç bitmeyecek sonsuz kaynaklar olduğunu ve herkese yetecek kadar var olduğunu bilerek her türlü sınırlamalarımızı kaldırarak bolluğu yaşamınıza çekin.

Varlığımızın ait olduğu bilinçli, bilinçaltıyla ve bilinçsiz tüm zamanlarda yaşamış ve deneyimlemiş olduğu sınırlılıklarımızın yoksulluk bilinçliliğimizin, kurban bilinçliliğimizin genetik damgalarını bilinçli olarak silmeyi ve salıvermeyi seçmeliyiz.Varlığımızın orijinal formatına uygun uyum ve dengelenmesini bilinçli olarak oluşturmalıyız.Sevginin, iradenin en iyi şekilde bizimle buluşması için derin bir nefes alın ve içinizde tutun.Nefesinizi verirken enerji alanınızda dönüştürüp değiştiremediğiniz duygu ve düşünce kalıplarını ve sınırlarını dışarı gönderin.Nefesinizle genetik mühürünüzü yeniden mühürleyin.

Bacaklarınızı, kollarınızın ve bütün fizik bedeninizin rezonansa girerek titreştiğini, atom altına kadar işleyerek kilitlenmiş ve şartlandırılmış proğramların parçalanarak eridiğini, bilinçaltındaki sınırlarınızın yeni bilinciniz tarafından absorbe edildiğini, bolluk bilincine değiştirilip dönüştürüldüğünü ve dönüşmeyen duygu ve düşüncelerin çekip gideceğini hissedeceksiniz.

Her sabah uyandığınızda birkaç dakikanızı havayı bilinçli solumak için ayırın.Nefes alıp vermek, bu yazıyla başlatabileceğiniz niyet ve imajinasyonu tetikleyerek destekleyecek ve bollukla ilgili eşleşmenizi hızlandıracaktır.Bu niyet ve imajinasyon içinde olmaya devam ettiğinizde amaçladığınız konuyla ilgili olarak ya bolluğa kavuşacaksınız yada bollukla ilgili anlayışınızı değiştireceksiniz.Eşzamanlılığı deneyimlemeye, doğru zamanda doğru yerde olmaya başlayacaksınız.Hangi konuda sınırlarınızı genişletebilirseniz o konuda bolluk içine çekileceğinizi ve yaşamınızda genişlediğiniz konuyla ilgili olarak çok belirgin değişimler olacağını bilmenizi isterim.

Mustafa Kartal

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

cicek1973 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-02-2009, 08:04 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen
 
alestason - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 242
Tesekkür: 191
243 Mesajinıza toplam 2,405 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the roughalestason is a jewel in the rough
Standart

mustafa kartalın tüm yazılarında olduğu gibi bu alıntıyıda bir solukta okudum.
paylaştığın için sana teşekkür ederim çiçek.
alestason isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-04-2010, 04:48 AM   #3 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Jun 2009
Mesajlar: 23
Tesekkür: 3
21 Mesajinıza toplam 99 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
balamcan is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak

nefes çalışma seans ücretleri çok yüksek biraz daha uygun olsa bende dahil biçok kişi katılabilir neden bu kadar pahalı
balamcan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2010, 07:49 PM   #4 (permalink)
Teğmen
 
nevin aydoğmuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 39
Tesekkür: 56
43 Mesajinıza toplam 163 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nevin aydoğmuş is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak

evet fazlası ile pahalı ruhsal gelişimle ilgili herşey pahalı bu zaman spiritüellikten para kazanma zamanı insaf ları yok hiç senin gelişmen gelişmemen umurlarında değil sedece kazançlarına bakıyorlar ne yazık
nevin aydoğmuş isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-11-2010, 07:56 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
matri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: May 2010
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 587
Tesekkür: 1,012
541 Mesajinıza toplam 1,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
matri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura aboutmatri has a spectacular aura about
Standart Cevap: Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak

evet :) bende denemeliyim..
__________________
forum sitelerine bayiliyorum...
matri isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2011, 04:16 PM   #6 (permalink)
Üsteğmen
 
papatyagibiyaşamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 266
Tesekkür: 242
240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatyagibiyaşamak is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak

Teşekkürler, mükemmelbir paylaşım, deneyecğim.. :)
papatyagibiyaşamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks

Etiketler
bolluk, kaldirmak, nefesle, ortadan, sinirlari, yaratmak


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak

Alternatif Kişisel Gelişim ve Nefes Çalışmaları Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Nefesle sınırları ortadan kaldırmak ve bolluk yaratmak Zihnimiz hayal edebilecegimizden daha fazlasının var oldugunu kabul ettiği her defasında yeni bir manyetik alan yaratır.Enerji kendisiyle temas eden herşeyle içine konulan niyete bağlı olarak karşılık verir. Derin derin nefesler alın.Her nefes alışverişinizle ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nefes Çalışmaları telkin cd indir izle İstanbul Nefes Çalışmaları nerededir kimdir Nefes Çalışmaları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nefes Çalışmaları hipnoz Nefes Çalışmaları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nefes Çalışmaları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nefes Çalışmaları kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.