![]() |
Cevap: Neden etkisini göremiyorum? ego ve suçluluk telkinlerini dinledindeki deyşiklikler çok az oluyo fark edemeyebilirsin 3 hafta yeterli bi süre yeni bi listee yap 5 farklı telkin koyabilirsin haftada 1 gün kendine istirahat ver hazmı kolaşsın ayrıca etkisini görememek diye bişey yok zaman la alkalı kişiden kişiyede deyişiyo çok sorunlu yada çok az sorunlu olabilirsin devam etmelisin sonuçlarına inanamicaksın |
Cevap: Neden etkisini göremiyorum? Merhaba arkadaslar bende yaklasik 15-20 gundur sucluluk kendine guven ve ego dinliyorum bugun cekirdek inanc cd im geldi sadece bunu mu dinlemem gerekiyo yoksa yeni telkinlerde eklemelimiyim listeme ? |
Cevap: Neden etkisini göremiyorum? Bence çekirdek inanç CD si içindeki telkinleri dinlemen yeterli olur. |
Cevap: Neden etkisini göremiyorum? Tesekkurler sweet.bu arada 10 gun dinleyip 3 ara vermem gerekio sanirim bide cekirdek inanc etkilerini ne zaman görürüm acaba... |
Cevap: Neden etkisini göremiyorum? fanus bende çekirdek inaç tespiti yaptırdım 10 içinde gormeye başladım sende oyle olacaksın muhtemel sadece farkına varkendini takşp et once nasıl dım şimdi nasıl bunu goreceksin kuş gbi hafifiliceksin rahatlıcak sın dinledin telkne gore değişmler olcak sabırlı ol dinlmeyi aksatma soylenildi gibi yap okadar.956k |
Cevap: Neden etkisini göremiyorum? Ne kadar profosyonelce yanitlar, tebrik ediyorum hepinizi:))) |
Cevap: Neden etkisini göremiyorum? Etkisini görmeye hazr olduğunda yeterli farkındalığa ulaştığında göreceksin etkisini de yaşadığın değişimleri de. Sevgiler. |
Cevap: Neden etkisini göremiyorum? Her üye olan ve telkin dinlemeye başlayan bu soruyu soruyor, hatta bende bundan şikayetçi olmuştum. Ben 2 hafta suçluluk ego dinledim, şimdi listeme mutluluk, kendine güven telkinlerini de ekledim. Şuan sadece arkadaşlarımla konuşurken daha rahat konuşuyorum. Ama inanıyorum her şey daha güzel olacak. Umutsuzluğa kapılmak bence en mantıksızı. Sen değişmek için çaba gösterdikçe, değişimini kendi gözlerinle göreceksin Az sabr.. :) |
Cevap: Neden etkisini göremiyorum? ben bişey sölim nisandan beri dinliyorum migren solkoluumda damar tıkanıklıgı vardı sevepsiz yere o dahil bütün sorunlarımı çözdüm sabret 2 ay 5 ay dinle bence |
Cevap: Neden etkisini göremiyorum? Dinlemeye devam etmeni ve sabirli olmani tavsiye ediyorum, hepimiz dinledigimiz sure icerisinde zaman zaman bu tarz ` Dalganlamalar`` yasamis olup gecici oldugunu bilerek dinlemeyi surduruyoruz... Emin olun sabriniza omur boyu degecek bir kisisel gelisime sahit olmus olacaksiniz... Herseyden onemlisi kendiniz olacaksiniz, var mi bundan daha guzeli.. KALIN SEVGIYLE.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:37 AM. |