Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Zaman Etkisini Görürüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/)
-   -   nasıl neden niçinn???? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-zaman-etkisini-gorurum/620502-nasil-neden-nicinn.html)

kumralada11 16-01-2012 11:57 AM

nasıl neden niçinn????
 
merhabalar....
bende aranıza yeni katıldım...
tesadüfen bir sosyal paylaşım sitesinde gördüğüm reklamınız beni sayfanıza yönlendirdi...
öncelikle ankisitiye rahatsızlığım var...son 2 senedir düzenli olarakdoktor tedavisi ve beraberinde de tabiyki ilaç tedavisi görmekteyim...ondan öncesi de de deprosyana bağlı rahtasızlıklarım iç,n kişisel ve düzensiz çözümler yaratmış ve yine ilaç kullanımlı kısa süreli tedavileri bilinsizce kullanmıştım malesef..yaklaşık bir hadtadır düzeli olarak cd leri özellikle de ego güven güçlendirici ve berberinde ara ara depresyon dünde kaldı telkinlerini dinlemekteyim.benim sorunumsa bilinç altımın büyük bi direnç göstermesi.
olumlama çalışmalarımda cd dinleme sürecimin başlaması ile birlikte gerçekleşti.
her sabah ve gece dğzenli olarak
kendimi seviyorum .hayatı seviyorum.yaşamayı seviyorum
tüm maddi ve manevi güzellikleri,bolluk ve bereketi hayatıma çekmeyi seçiyorum cümlleri ile yatıp kalkıyorum.
ama iç sesim bana karşı büyük bir direnç gösteriyor ve her fırsatta benimle savaşıyor malesef..
yeni evliyim..çok sevdiğim bir eşim ve ailem var..güzel bir evimiz ve düzenli bir eşim.ma ben herkezden ve herşeyden öle çok sıkılmış durumdayim ki...bi türlü huzurlu olamıyorum..sürekli öfkeliyim insanlara karşı..tabiki de önce kendime...çoğu zaman ölümün daha kolay ve yaşanır olduğunu bile hissediyorum.mutsuzluğum ve huzursuzluğum malesef her hareketimden ve de yüzümden kolayca anlaşılabiliyor kii ben bu durumu gizlemek için öle büyük bir çaba sarfediyorum ki...her başarısızlığımda kızgınlığım ve kırgınlığım fdaha çokartıyor...
ben neyi ya da neleri eksik veya yalış yapıyor olabilirim...fikirlerinizi paylaşıp
yardımcı olur musunuz?

kumralada11 16-01-2012 12:13 PM

Cevap: nasıl neden niçinn????
 
evet ilaç kullanmaya devam ediyorum..ama biliyorum ki o ilaçlarda çözüm değil artık...
benim kendimi sıkmama ,rahat bırakabilme ve olumlu düşünmeyi kendime öğretmem gerekiyor.
sanırım rahatsızlığımın sürekli tetiklemesinin en büyük nedenleri bunlar..
ilginiz için teşekkkür ederim.
dinlemey devam ediyorumo halde telkin cdlerini

Işıldayan Safir 16-01-2012 12:13 PM

Cevap: nasıl neden niçinn????
 
Aşağıdaki başlıkta kendinden çok şey bulacağına inanıyorum.

Sevgiler.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...alintilar.html

azraist_24 16-01-2012 08:13 PM

Cevap: nasıl neden niçinn????
 
Oncelikle aramiza hosgeldiniz...

Ben herseyin ustesinden birlikte gelebilecegimizi biliyorum, buna inancim var, yalniz degilsiniz, bakar misin ne kadar kalabaligiz burada:)

Tavsiyem, olumlamalarina sonuna kadar devam etmen ama genel olumlamalardan ziyade bir konu uzerinden calismani tavsiye ederim.

Ilk onerim, ``Kendini affetme Olumlamasidir`` ve bu olumlamalara bilincin direnc gosterecektir tipki su an oldugu gibi ama sakin endiselenme:) Cunku ne kadar cok direnc olusursa o kadar emin adimlarla bu yolculukta ilerliyorsun demektir...

Bir kac affetme olumlamasi orneklerini bilgine sunuyorum:

Eleştirildiğimde, korktuğumda, utandığımda ve suçluluk duyduğumda kendimi güvende hissetmek için birçok karar almıştım… Bu kararların işe yaramadığını anlıyorum ve bu kararların yerine sevgiyi koyuyorum… Korkularımla ve üzüntülerimle yüzleşmeyi seçiyorum ve onların yerine sevgiyi koyuyorum… Geçmişimde verdiğim işime yaramayan tüm kararları ve inançları sevgiyle affediyorum ve her birini seviyorum…

Eleştiri, korku, suçluluk, pişmanlık gibi utanç duygularını üzerimden attığım zaman özgür olduğumu hissediyorum. Bu sayede kendimi ve diğer insanları affedebilirim. Bu hepimizi özgür kılar.

Geride kalan tüm meseleleri affetmeye hazırım. Çünkü, ne yaşadıysam hepsinin sorumlusu benim… Ben kendimi affedersem eğer, hayat bana her şeyin en güzelini yaşatmaya hazırdır. Yaşanılan her zor şeyde hayatı daha güzel kılacak sırlar saklıdır… Öyleyse kendimi affetmeye daha da hazırım…

Geçmişte yaşamayı sevgiyle bırakıyorum. Uzun zamandır bu yükü sırtımda taşıdığım için kendimi affediyorum. Ben kendimi affettikçe daha da güvende hissediyorum…

Geçmişte kendimi ve başkalarını karşılıksız sevmeyi bilmediğim için kendimi affediyorum. Ve bunun yerine sevgiyi koyuyorum. Ve şimdi herkesi karşılıksız seviyorum… Benim onları affetmemem için hiçbir neden yok… Beni üzmüş, aldatmış, yalnız bırakmış ve değersiz hissettirmiş olabilirler. Bilirim ki her insan kendi davranışlarından sorumludur ve hayatta ne ekerlerse onu biçerler. Ben onları affetmeyerek onlar gibi olurum. Ben kendime yakışanı yapıyorum, onların yaptıklarını kabul ediyorum ve sevgiyle affediyorum…

Kendi adıma kin tutan yönümü bir kenara bırakıyorum… iyileşmeye hazırım…

Affediyorum… affediyorum… affediyorum…

Ve şimdi iyileşiyorum


-ALINTI-

Mutlu UYGULAMALARgirlhaha

Neptün 17-01-2012 12:04 AM

Cevap: nasıl neden niçinn????
 
Selam sevgili arkadaşım,

Tam ben diyecektim ki affetme meditasyonu yap diye sonra azraist-24'ün mesajını gördüm çok sevindim. Bence de senin yapman gereken mühim şeylerden birisi affetme çalışması. Bunun için telkinlerin yanında meditasyon yapabilirsin. EFT biliyorsan onu da uygulayabilirsin.

İnşallah sen de mutlu olursun ve kendi güzelliğinin farkına varırsın.

kumralada11 18-01-2012 12:51 PM

Cevap: nasıl neden niçinn????
 
Çok teşekkür ederim arkadaşlar...
Tavsiyelerininizi hemen hayatıma aksettirip uygulamaya başlıyorum...Bu konuda gösterdiğiniz ilgi ve yol göstericilik için müşekkirim.
Gün içinde 7 ocaktan bu yana sürekli ego güçlendirici suçluluk duyguları telkinlerinin doğa versiyonlarını dinliyorum (sabah 9 akşam 5,30 )
Bununla birlikte yine site içerisinde bulduğum olumlamalardan kendime (İçimde yaşadığım düş kırıklığı,hayattan duyulan bezginlik,yaşamı ve kendimi değersiz görme mutsuzluk gibi semtomlar çok baskın durumda idi.E iç sesim kendimi hiç rahat bırakmayıp sürekli beni bu anlamda sıkan cümleler kurup huzursuzlarımı arttırmaya devam ediyordu ) en uygun olanlardan seçip hazırladığım bir olumlama metninin cep telefonuma sesli kaydedip 2 gündür onu özellikle gece yatağımda onu dinleyerek uyumaya çalışıyorum.
Ayın 7'sinden sonra ilk defa 16 pazartesi günü bu ruhsal sıkıntıyı yoğun bir şekilde yaşadım.Ama ne telkin cdlerini dinlemeyi bıraktım ne de olumlama çalışmalarımı..Sürekli kendimi ve hayatımı sevdiğime tekrar etmeye çalışıyorum.Sanırım atak şeklinde gelen bu sıkın halide alt benliğimin bana verdiği şiddetli tepkilerden biriydi.İletilerinizden bu şekilde yorumladım.
Forumda dikkatimi çeken diğer bir noktada 21 günden bahsediliyor olması.Dinlediğim telkin cdlerinde yer alan olumlamaların bilinaltım tarafından istemsizce kayıt edebilme sürecinin geçmesini bekliyorum.Tabikide dinlemeye devam edeceğim telkinleri ama ara vererek kendimi dinlendirerek ve diğer telkinleride hayatıma alarak.
Buraya kadar umarım bir yanlışım ve de eksiğim yoktur.Bu günden itibaren de yaptıklarıma azrasit arkadaşımın kendini affetme olumlaması üzerine çalışıp bu olumlama cümlelerinide telefonuma kaydedip,geceleri uyumadan önce ve sabahları uyanır uyanmaz bu olumlamaları dinleyeceğim...
Başka tavsiyeleriniz ve de yönlendirmeniz varsa lütfen yazın...Eskisi gibi ışıldayan gözlerim olucak sizlerin sayesinde biliyorum ve inanıyorum.Teşekkür ederim.

juger 18-01-2012 03:04 PM

Cevap: nasıl neden niçinn????
 
Evet, 21 gün sadece bir kuraldır. En yüksek verimi almak için en az 21 gün dinlenmesi tavsiye ediliyor. Ama bu süreç kişiden kişiye değişiyor. Kimisi daha uzun sürelerde etki görebiliyor :)

kumralada11 18-01-2012 03:21 PM

Cevap: nasıl neden niçinn????
 
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...utsal-3-a.html

bu linkteki dosyalara erişilemiyorr arkadaşlar...biligilerinize...

sweeet 18-01-2012 04:12 PM

Cevap: nasıl neden niçinn????
 
Deposit Files

Bir de bunu dene bakalım.

kumralada11 18-01-2012 04:26 PM

Cevap: nasıl neden niçinn????
 
yanlış yapmıyorsam eğer free dowlading tuşuna başıyorum ve
karşıma
Such file does not exist or it has been removed for infringement of copyrights.
metni çıkıyor....???


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:57 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.