| ||||||||||
|
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? SORUYORUM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı Değişmek benim doktorluk bişeyim yok.insanları seviyorum.Şöyle iyi vakit gçeirebileceğim,beni arayan soran,merak eden,eğlenen,şen şakrak olan arkadaşlar istiyorum.Ben şen şakrağım,hareketliyim.Haa kendi kendime eğlenebiliyorum.Eğleniyorum müzik açıyorum dans ediyorum,dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum.Daha fazla şeyler ypamak istiyorum.Haa önceden yapmadım mı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #10 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2012
Tesekkür: 239
346 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Benim yaşım sizinkinden küçük ama allaha şükür 7 yıllık kardeş diyebileceğim arkadaşlarım var 2-3 tane ama onlarda herşeye yeter. Kafa dengi arkadaş gerçek hakiki dost bulmak zordur böyle bir dost bulman için ondan beklediğin herşeyi kendinde yapman lazım ve bu dostların nerde ne zaman karşına çıkacağını bilemessin.Ailen konusunda bi yorum yapmayacağım çünkü aileni tanımıyorum Aşk konusuna gelince doğru insan sevince içi kıpır kıpır olur karşısındakine belli etmek ister söylemek ister ama bir çok insan bunu başaramaz ve kendi içlerinde sürekli aşık oldukları kişiyi düşler dururlar bu bana göre dünyanın en saf duygusudur... Nerden biliyosun dersen şuana kadar hiç sevgilim olmadı ve 1 kere aşık oldum biraz özelime girecek ama söyleyim :) 3 yıl boyunca söyleyemedim kendi içimde sevdimde sevdim :) ve söylediğimde beklediğim cevabı almadım sonrada bidaha aşık olmadım olacağımıda sanmıyorum... Sonuç olarak karşınıza doğru insanlar çıkmaması sizin suçunuz değildir belkide sizin için en hayırlı olan budur şimdi diğer insanların sizi sevip sevmemesini onların fikirlerini düşüncelerini bir kenara bırakıp hayatınızı yaşamalısınız mutlu olmalısınız sürekli gülmelisiniz :) (eğer yazımda yanlış birşey yazmışsam afola)
__________________ .................................................. ................................... YAŞAMAK İÇİN DEĞİŞMEK GEREKİR .................................................................. | |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? SORUYORUM Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı Değişmek benim doktorluk bişeyim yok.insanları seviyorum.Şöyle iyi vakit gçeirebileceğim,beni arayan soran,merak eden,eğlenen,şen şakrak olan arkadaşlar istiyorum.Ben şen şakrağım,hareketliyim.Haa kendi kendime eğlenebiliyorum.Eğleniyorum müzik açıyorum dans ediyorum,dışarı çıkıp yürüyüş yapıyorum.Daha fazla şeyler ypamak istiyorum.Haa önceden yapmadım mı ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi