![]() |
Cevap: SORUYORUM Alıntı:
Ayrıca güzel sözlerin için ben teşekkür ederim. Ben böyle iyileşiyorum. Ben bir borderline hastasıyım. Fakat çoook yol almış bir borderline. Kötü değilim anlatılanlar kadar. Fakat geldiğim yolları bilseniz. Nasıl karanlık günler geceler yaşadım. Biranda gelen bir boşluk duygusu. İçim bomboş. Ve kendime yabancılaşıyorum. Kimim bilemiyorum! Anlamım ne? işte o günlerde benim elimden mesnevi tuttu. Ah o mesnevi öyle bir pınar ki içtikçe içtim. Şükürler olsun. Çok sorumun cevabını buldum ben onda. Kendimi sevmeyi, değerimi, insanlığımı.. |
Cevap: SORUYORUM Alıntı:
Benim yaşım sizinkinden küçük ama allaha şükür 7 yıllık kardeş diyebileceğim arkadaşlarım var 2-3 tane ama onlarda herşeye yeter. Kafa dengi arkadaş gerçek hakiki dost bulmak zordur böyle bir dost bulman için ondan beklediğin herşeyi kendinde yapman lazım ve bu dostların nerde ne zaman karşına çıkacağını bilemessin.Ailen konusunda bi yorum yapmayacağım çünkü aileni tanımıyorum Aşk konusuna gelince doğru insan sevince içi kıpır kıpır olur karşısındakine belli etmek ister söylemek ister ama bir çok insan bunu başaramaz ve kendi içlerinde sürekli aşık oldukları kişiyi düşler dururlar bu bana göre dünyanın en saf duygusudur... Nerden biliyosun dersen şuana kadar hiç sevgilim olmadı ve 1 kere aşık oldum biraz özelime girecek ama söyleyim :) 3 yıl boyunca söyleyemedim kendi içimde sevdimde sevdim :) ve söylediğimde beklediğim cevabı almadım sonrada bidaha aşık olmadım olacağımıda sanmıyorum... Sonuç olarak karşınıza doğru insanlar çıkmaması sizin suçunuz değildir belkide sizin için en hayırlı olan budur şimdi diğer insanların sizi sevip sevmemesini onların fikirlerini düşüncelerini bir kenara bırakıp hayatınızı yaşamalısınız mutlu olmalısınız sürekli gülmelisiniz :) (eğer yazımda yanlış birşey yazmışsam afola) |
Cevap: SORUYORUM değişmek bu samimi yazın için sana çok teşekkür ediyorum.Ben nasıl bir arkadaş istiyorsam öyle arkadaşlık yaptım arkadaşlarıma. Bak bu yukarıda yazdıklarımı yaptım çvremdekilere arkadaşlarıma,annem babama.Arkadaşlarıma onlarda grçekten olan güzel şeyleri söyledim buna pişman değilim çünkü içimden geldi söyledim.Yine söylüyorum onlar aradığında moralleri bozuk olduğunda destek oluyorum ama bana kimse söylemiyor.Ben söylesinler diye de beklemiyorum ama insanım biraz merak edilmek,hatrımın sorulması,birileri tarafından sevildiğimi hissetmek istiyorum.Çok mu şey istiyorum. |
Cevap: SORUYORUM Belki de farkındalığım yüksek olduğu için bunları hissediyorum.mesela babam aslında kimseyi svmiyor ağzıyla seviyorum diyor ama içinde sevmiyor.Babalığı,evlatlığı bir görevmiş gibi yapıyor.Annem de öyle defalarca yüzüme beni sevmediğini söyledi.Şimdi ben bunlara üzülsem elime ne geçecek.Yaa şu dünyada bi tane sevenim yok bunu biliyorum.Yalnızım gerçekten yalnızım fiziki olarak ama ruhen değil.Arada bir yalnızlığımı hisseidyorum işte şimdilerde olduğu gibi.Haa değişmek yazında yanlış bişey yok rahat ol. |
Cevap: SORUYORUM Sen sana yetersin boşver diğer insanlar sevmesin seni sen kendini hayatı sev yeter malesef her istediğimiz olmuyor bu hayatta :( |
Cevap: SORUYORUM olmuyor doğru ama insan arada insan arıyor. |
Cevap: SORUYORUM ben onları dertlerini dinledim şimdi benim dei çim sıkılıyor biirleriyle konuşmak istiyorum hani nerede o insanlar nerede haa.o 'sözde' arkadşalarım sözde telefonlak onuşyuoruz hepsi Ankara'da oturuyor beni bi kere bile evlerine davet etmediler sözde yakınız.Benim evim Ankara'da olsa ben onlrı kaç defa davet etmiştim.Hiç şöyle düzgün bi arkadaşım yok.Ben yer gleinceonları saatlerce dinledim.Aramayacğaım bundan sonra kimseyi.Annemi babamı,kardeşimi o arkadşaım dedidğim ama hiçbiri arkadaşımo lmayan arkadaşlarımı.Kimse beni aramıyor kimse sormuyor kimse merak etmiyor o zmana sen ara diyorsunuz arıyorum arıyorum hpe ben aradım sordum ama bende istiyorum sevilmek,merak edilmek.Babamı anamı bile ben arıyorumo nlar bein aramıyolar.Okula gitmek istemiyorum.Yerimden kalkmak isteimyorum.İçim açılsın diye dışarı çıktım.Bi o. |
Cevap: SORUYORUM anam babam kardeşim bile bana bir kere içten seni seviyorum demedi.Onlar destek olsun bari onlar. |
Cevap: SORUYORUM niye kimse bişey yazmıyor. |
Cevap: SORUYORUM Bana göre önce insan kendi içinde kendini severse diğer insanlar da onu fazlasıyla sevmeye başlar. Ben kendi hayatımda kendimi seviyorum, kendime saygılı davranıyorum, özen gösteriyorum, kendime değer veriyorum diğer insanlarda bunları bana fazlasıyla veriyor. Ve bende değeri, saygıyı, sevgiyi, özeni insanlara doğallıkla yansıtıyorum, bu bir doğa kanunu kendini affet, kendini sev.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:12 AM. |