![]() |
Cevap: SORUYORUM Sorunlar üzerinde düşünmek seni ileriye taşımaz. Sen kendim için ne yapmalıyım diye sormalısın. Başkalarının seni sevip sevmediğiyle ilgilenme. Sen kendinle ne kadar ilgileniyorsun? bir bebek gibi bakmak lazım kendine, beden sağlığına, ruh sağlığına tıpkı bir bebek gibi büyütmelisin kendini. |
Cevap: SORUYORUM ben eş istemiyorum ki.Sevgili bile istemiyorum.Flörtte istemiyorum.Yani ben kafa dengi arkadaş ya da arkadaşlar istiyorum.Belki eş sevgili ileride isterim bilmiyorum. |
Cevap: SORUYORUM sorunlar üzerinde ilgilenmiyorum.Gençliğim geçip gidiyor.Okulun bitmesine şurada 1 1 buçuk ay kalmış milletin arkadaşları takılacak çevresinde insanları var.Hava çok güzel cıvıl cıvıl.Ben o üniversite hayatını hiç yaşamadım.Hiç çimlere uzanmadım arkadaşlarımla oturup konuşmadım.teklif etmedim mi ettim hem de kaç defa ama üstümüz batar şöyle böyle işte zamanım yok.Şöyleyim böyleyim.bem kendim gibi insanları kendime çekemiyorum herhalde.Hepsi böle bi uyuz,hayattan zevk almayan,dertlerini anlatan,bi amacı olamayan,girişken olmayan insanlar.Enerjimi düşürüyolar ama ben kendim gibi de adam bulamadım bu zamana kadar maalesef. |
Cevap: SORUYORUM ben öbür yarımı falan da armaıyorum.Zamanı glediğinde karşıma benim için en uygun insanın çıkacğaını biliyorum.Hayata pozitif bakıyorum.Heşey güzel zaten ekisk bişey yok.Sadece ufak tefek pürüzler var.Ben hayatımdan memnunum Hzurluyum.Mutluyum.allaha şükür.Sadece işte kafa dengi arkadaşım yok.Bişeyler paylaşabileceğim insanlar. |
Cevap: SORUYORUM Alıntı:
|
Cevap: SORUYORUM ışıklı yol ilgilendiğin için sağol.Benim kendime güvenim var ama işte çevrem olmayışı bana set çekiyor.Ben tek başıma da geziyorum.Tozuyoum.% yıldır tek bşaıma geziyorum.Tozuyorum.Kendi işimi yapıyorum.Çevremde insanlar olsa hamleler gerçekleştirebileceğim.Birileriyle bişeyler paylaşmak istiyorum.Ben zaten paylaşyıorum insanlarla ama onlar bleki de benimle olmak istemiyorlar kimse olmadığına göre. |
Cevap: SORUYORUM sözlerinle yaşadıkların çelişiyor. nerede takılıyorsun merak ettim? Hz Şems derki sen bir dağa seslendiğinde o sana mutlaka ses verir. Hemde aynıyla ama sen hala o yolda değilsen o ses sana dönse de sen o sesi duyamazsın. İstersen rüyana danış cevabına bakalım. Bilinçaltında ne var bununla ilgili. Neden insanlarla mutlu ilişkiler kuramıyorum diye sor yatmadan önce, neyi bilmem lazım diye sor. |
Cevap: SORUYORUM niyesözlerimle yaşadıklarım çelişiyor onu anlamadım. |
Cevap: SORUYORUM benzer benzeri çeker çünkü. Mutlaka çekimine birileri kapılır. belkide ben anlayamadım. Anlamak zorunda da değilsin zaten diyebilirsin bana. Eh o da doğru:) |
Cevap: SORUYORUM demek ki benim bu kadar şeye rağamen devrelerde bi yerde bi eksiklik var ki olmuyor bilemedim bilemedim.Anlamak zorunda değilsin tabi ki haa şundan anlamak için kendini yoruyorsun ben buna üzülürüm.Sonuçta bana vkait ayırdın yazdıklarımı okudun.Bu benim için çok dğerli.Sağolasn.İyi ki varsın.İyi ki seni tanımışım. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 PM. |