![]() |
Cevap: hayatta bir amacım yok.Nasıl amaç belirleyebilirim? Alıntı:
|
|
Cevap: hayatta bir amacım yok.Nasıl amaç belirleyebilirim? ben telkin dinlemiyorum.Onları suçlamıyorum artık sadece mevcut durum bu.Onları olduğu gibi kabul edeli çoook oldu.Zateno yüzden mutluyum,huzurluyum.Ego sizi sabote etmesin derken tam olarak ne demek istiyorsunuz. |
|
Cevap: hayatta bir amacım yok.Nasıl amaç belirleyebilirim? önceden istediğim çok şey vardı ama artık istediğim birşey yok.Depresyonda mıyım?Değilim sadece amacım yok.Öyle yaşıyorum.Bu durumumdan memnun değilim ama napayım uğraşıyorum bulmak için.Önceden istediğim çok şey vardı.mesela küçükken bisisklet istedim almadı babam çook istemiştim çoook çünkü herkes bisikletine biniyor topluca ben gelmişim 3. 4. sınıfa hala ilkokul çocuklarının bindiği bisiklete biniyorum.Tekerleri ağırlığımdan böyle inik gibi oluyordu.Sonra okulda halkoyunlarına katılmayı istemiştim ona da izin vermedi babam.Keman çalmayı çok istemiştim.Ona da maddi durumumuz yok diye izin vermediler.Babam herşeye boşverirdi zaten bizimle ilgilenmezdi uzaktan büyüdük biz.Dün aklıma o cd gledi zten onu dinlesem faydası olur mu diye.ben dinledim o cdyi 21 gün neler neler dinlemedim.İşte bizim gibi evlatların kıymeti blinmiyor vardır bunda da bi hayır iti kopuk bi çocuk olsaydık acaba nasıl olurdu. |
Cevap: hayatta bir amacım yok.Nasıl amaç belirleyebilirim? niye kimse yazmıyor? |
Cevap: hayatta bir amacım yok.Nasıl amaç belirleyebilirim? Maksimum başarı kitabını öneririm işine yarayacaktır.. |
|
Cevap: hayatta bir amacım yok.Nasıl amaç belirleyebilirim? bende öyleydim bir zamanlar çalışkan bir öğrenciydim sırf annem istedi diye we ben istemeye istemeye annemin istediği bölüme gittim hukuk'a ama sonra oturdum düşündüm gerçi bana sorsan ben bile ne olmak istediğimi bilmiyordum ama avukat olmak en son isteyeceğim şeydi diyebilirim... 3. sınıfta bıraktım okulu belki aptal diyeceksiniz..ama okulu bıraktıktan sonra okadar rahatladım ki anlatamam sonra nemi yaptım ewlendim :) dünyalar tatlısı bi oğlum war we inat ettim gittim kursa yazıldım yabancı dil ağırlıklı büro yönetimi we yönetici asistanlığı , ve muhasebe we birincilikle bitirdim neden * ÇÜNKÜ ONU KENDİM İSTEDİM şimdi kilolarımla ilgili takıntım war onuda hallediyorum çok şükür ondan sonra istdiğim tarzda bir iş bulana kadar yorulmadan arıycam ama eğer ben o okulu bitirseydim o diploma orda kalacaktı we ben asla istediğim gibi bi hayat yaşamayacaktım.... |
Cevap: hayatta bir amacım yok.Nasıl amaç belirleyebilirim? mutluyum,huzurluyum.Bir sıkıntım yok çok şükür sadece bir hedefim yok.Ne istediğimi bilmiyorum.İsteidğim hiçbir şey yok.İnsanlar yurtdışına çıkmak orada master yapmak,araba almak,ev almak,işte şurada şu pozisyonda olmak ve daha bi sürü hayaller kuruyorlar.Benim ne dil kursuna gitmek,ne gitar çalmak istiyorum.İsteidğim hiçbir şey yok.Yani böyle coşkuyla isteidğim hiçbir şey yok.Hani o şeyi düşündüğünde mutlu olursun,istersin.Böyle yapmak istersin.Beni harekete geçirecek,böyle peşinden coşkuyla koşacağım bir amacım,hedefim yok benim bir hedefim olsa böyle 'gerçekten' istediğim.Kendime güveniyorum.Yapacağıma inanıyorum.Anladınız mı? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:29 AM. |