Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/)
-   -   Kedini Tanı Anketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/622698-kedini-tani-anketi.html)

Işıklı yol 16-03-2013 11:04 PM

Cevap: Kedini Tanı Anketi

çok fırın ekmek yemem gerekiyo galiba :) Öyle olsaydı obezler, hayatın sırrını çözmüş olurdu :))
Teşekkür ederim. Ne kadar hoş cümlelerle tanımlamışsın. 'Döktürmüşün' felan,hamd olsun, Allah layık etsin güzel düşüncelerinizegirlhaha

Işıklı yol 16-03-2013 11:07 PM

Bir de boğaz çakrasıyla ilgili bir eft çalışması paylaşmıştım. Eft de ses önemlimi başlığı altında tam bu konuyla ilgili güzel bir çalışma olur gibi geldi bana. Hayret vallahi cuk oturdu:)

annie hall 16-03-2013 11:18 PM

Ya çok ilginç kalbimiz birmiş, eft her yerde karşıma çıkıyodu ama pek araştırmamıştım. O başlığı görünce araştırmaya karar vermiştim bu gece. Sağol valla :)

heromaster 17-03-2013 07:02 AM

Ben de katıldım bakalım pek verimli olduğu söylenemez ama çünkü yarın çözsem farklı cevaplar verirdim..:))

Andayaşa 22-03-2013 02:06 PM

Eğer bu geliştirmek gereken yönlerinizi geliştirmek istiyorsanız mail adresim :bahadirgolcuk@hotmail.com bana eğitim için buradan ulaşabilirsiniz .

mehtap1606 22-03-2013 03:56 PM

bi ben eksiktim ben de çözdüm :)

sweeet 22-03-2013 05:14 PM

Ben anketi pek beğenmedim. Sanki illa sorun bulmak amacıyla yapılmış gibi geldi bana.

Işıklı yol 22-03-2013 10:04 PM

Benim sonuç gelmiyo arkadaşlar. Galiba benimle ilgili bir sonuca varamadılar. :)

zynp0 23-03-2013 02:02 PM

Sonuç gönderileceğinden bile şüpheliydim ama gelmiş :) Spam kutusunda buldum, genc liderim adresinden gönderilmiş. Bir tane iyi cümle yazmamışlar, sweeet'e katılıyorum :)

Yeteneklerinizi kullanırken tam tatmin bulamıyorsunuz. Kendinizi ifade edişinizden yeterince memnun değilsiniz. Zaman zaman zor durumda kalabiliyorsunuz. Hedef koymuşsunuz ve sık sık bu hedefi değiştirebiliyorsunuz. Hedef konusunda attığınız adımlardan bir türlü memnun değilsiniz. Hedefin hakkını vermek isteyip, engellerde yıkılıyorsunuz.Kendinize zaman zaman önem vermiş, fiziki yapı ihtiyaçlarını karşılamak derdinde iken iç ihtiyaçlarınıza hiç önem vermemişsiniz.Etkilenmiyor, etkiye alarak tatmin oluyorsunuz. Etkilerken ezme tarafınız ağır basıyor ve eğitmek anlamında bakamıyorsunuz.

sweeet 24-03-2013 08:28 PM

Alıntı:

Olaylardan ve insanlardan etkinlendiğinizin ve zararının farkındasınız. Bir türlü kendinizi de ortaya koyamıyorsunuz. "Hayır" demek kitabınızda neredeyse yazmıyor. Yeteneklerinizi kullanırken tam tatmin bulamıyorsunuz. Kendinizi ifade edişinizden yeterince memnun değilsiniz. Zaman zaman zor durumda kalabiliyorsunuz. Kendinizi hiçbir zaman araştırmamış, dışa dönüş, uydu gibi bir hayat yaşamışsınız.Koyduğunuz hedef yolunda ilerlerken her engeli ezip geçiyorsunuz. Hedefe ulaşıyor fakat sadece üstün gelmenin hazzını yaşıyor, tam huzur bulamıyorsunuz.
Bu da benim sonucum. Kendimi tanıyorsam ben ki uzun zamandır bunu büyük ölçüde başarmış olduğumu düşünüyorum. Yukarıda yazılanlar bana hiç de uymuyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:39 AM.