Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/)
-   -   Kedini Tanı Anketi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/622698-kedini-tani-anketi.html)

Andayaşa 04-03-2013 08:54 PM

Kedini Tanı Anketi

Arkadaşlar bu hafta bir anket yaptım kendime.Doldururken kendimi tanımaya başladım ve aslında yüzyüze geldim kendimle.Sonuçları ise o kadar net ve tam nokta atışı sanki hayatımda bilmediğim yönlerimi ortaya koymama ve geliştirmem gereken yönlerimi çıkarmama yardımcı oldu.

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFY0STNfS0pMeFZWUWFlLURySmlpckE6M Q

Vaveylaaa 04-03-2013 10:35 PM

Cevap: Kedini Tanı Anketi

ne kadar süre sonra bize geri dönüyorlar anket sonucu için

Işıklı yol 04-03-2013 10:49 PM

Gönderdim fakat pek parlak bir sonuç beklemiyorum. Bakalım ne dicekler?

UqUr 05-03-2013 10:09 AM

Testi çözdüm, üç yanlış bir doğruyu götürüyor mu? y789

maviinci 05-03-2013 08:11 PM

teşekkür ederim. faydalı olacağına inanıyorum.. eğer çıkacak sonuçtan tatmin olursam, hayatımın kalanı için Bursa'yı bir seçenek olarak eklemeyi düşündüm şu an...

beyazhuzun 05-03-2013 10:10 PM

sonuçlar ne kadar sürede geliyor acaba?

annie hall 15-03-2013 06:27 PM

Ben de yaptım, sonuçlar 3-4 gün içerisinde geldi. Cümleler biraz alelacele yazılmış gibiydi, çözene kadar anam ağladı :) Ama çözdüğümde gördüm, evet, gerçekten de tam yerinde tespitler yapıyolar. Hiç bilmediğim yönlerimi öğrenmiş oldum. Mesela "hayatta bi hedefiniz yok, hedef sizin için bişey ifade etmiyo" demişler, ilk okuduğumda "oha ne alaka ya varki benim hedefim" dedim. Biraz zaman geçti, sordum kendime "peki ne senin hedefin?" diye. Cevap yok. O an dank etti :) Tavsiye ederim arkadaşlar, arzu eden yapabilir bu testi.

Bir_Tutam_CENNET 15-03-2013 06:56 PM

bende testı cözdum cvp beklıyorum sımdı:)

çekim yasası 16-03-2013 02:47 PM

ben yaptım cevap gelmedi kusursuzum herhal:)

çekim yasası 16-03-2013 02:48 PM

yaptıralı iki hafta oldu:)

exilee24 16-03-2013 03:07 PM

benim sonuç:
Olaylardan ve insanlardan etkinlendiğinizin ve zararının farkındasınız. Bir türlü kendinizi de ortaya koyamıyorsunuz. "Hayır" demek kitabınızda neredeyse yazmıyor. Kendinize inanmak istiyorsunuz. Fakat nasıl yapacağınız konusunda yeterli cesareti bulamıyorsunuz. İletişim kurmak isteyip geri durabiliyorsunuz.Kendinizi hiçbir zaman araştırmamış, dışa dönüş, uydu gibi bir hayat yaşamışsınız.Hedef koymanın doğal bir ihtiyaç olduğunun farkındasınız. Fakat bir türlü o hedefi koyacak inancı bulamıyorsunuz.

Işıklı yol 16-03-2013 05:19 PM

Hmmmm, benim de hala gelmedi. Hatta ben bu testi yaptığımı bile unutmuştum.y789

annie hall 16-03-2013 07:24 PM

"Kendinizi hiçbir zaman araştırmamış, dışa dönüş, uydu gibi bir hayat yaşamışsınız."
Bu cümle benim sonucumda da vardı, bi tek bunun ne anlama geldiğini çözemedim. İnsan psikolojisini araştırmayı çok severim ama acaba kendi duygularımla karşı karşıya gelmekten mi korkuyorum? Uydu gibi bir hayat yaşamak... Bunu çok düşündüm ama bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum :)

Işıklı yol 16-03-2013 07:32 PM

Ama bu çok kolay, uydu nedir başka bir dünyaya bağımlı. Var olan o, sense başkalarının etrafında pervane. Vazgeç dediler vazgeçtin, kal dediler kaldın, yap dediler yaptın demek bana göre.

exilee24 16-03-2013 07:38 PM

bencede hep başkalarının dediğini yaptın başkalarının yaşa dediğini yaşadın demek heralde

annie hall 16-03-2013 07:42 PM

Evet kolaymış utandım şimdi :) Kendinizi hiç araştırmamışsınız diyo ya, ben de daha derin anlamlar arıyorum duygularımla aklım uydu gibi benden çok uzaklarda heralde diye, ay ne şapşalım :))

exilee24 16-03-2013 08:12 PM

insan hep başkalarını mutlu etme için uğraşırsa kendine bakmıyorki hiç bu bir gerçek o yüzden artık bundan sonra ilk önce kendine değer ver şapsal falanda deme kendine bilinçaltı şakadan anlamaz ona göre :-)

maviinci 16-03-2013 08:33 PM

Alıntı:

exilee24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 837998)
benim sonuç:
Olaylardan ve insanlardan etkinlendiğinizin ve zararının farkındasınız. Bir türlü kendinizi de ortaya koyamıyorsunuz. "Hayır" demek kitabınızda neredeyse yazmıyor. Kendinize inanmak istiyorsunuz. Fakat nasıl yapacağınız konusunda yeterli cesareti bulamıyorsunuz. İletişim kurmak isteyip geri durabiliyorsunuz.Kendinizi hiçbir zaman araştırmamış, dışa dönüş, uydu gibi bir hayat yaşamışsınız.Hedef koymanın doğal bir ihtiyaç olduğunun farkındasınız. Fakat bir türlü o hedefi koyacak inancı bulamıyorsunuz.

Olaylardan ve insanlardan etkinlendiğinizin ve zararının farkındasınız. Bir türlü kendinizi de ortaya koyamıyorsunuz. "Hayır" demek kitabınızda neredeyse yazmıyor. Kendinizi tamamiyle özgüvensiz hissediyorsunuz. İçinize kapanık bir yapınız var. Kendinizi hiç adam yerine koymuyorsunuz.Kendinize zaman zaman önem vermiş, fiziki yapı ihtiyaçlarını karşılamak derdinde iken iç ihtiyaçlarınıza hiç önem vermemişsiniz.Hedef koymanın doğal bir ihtiyaç olduğunun farkındasınız. Fakat bir türlü o hedefi koyacak inancı bulamıyorsunuz.

Alttaki de benim sonucum.. Pek de özenilmeden, seçimlerimize karşılık olarak koyulan cümlelerin liste halinde bize geri sunulduğu bir örnekle karşı karşıya olduğumuz düşüncesindeyim..

smileydance

Işıklı yol 16-03-2013 10:32 PM

Evet, olabilir. Bazen bazı testler çok aptalca olabiliyor. Çok da ciddiye almamak gerekli diye düşünüyorum. Uydu tam olarak başkalarının dediğini yapmak değil de galiba başkalarını merkeze koymak, kendisini başkaları için feda etmek daha doğru bir tanım olur gibi geliyor bana. Onun zevklerini, onun düşüncelerini, onun seçimlerini hep kendine tercih etmek. Bu anne babada olabilir, çocuklarda, sevgilide olabilir. Ailende olabilir. Mesela bazı insanların merkezinde hep el alem ne der oluyor. Annemin öyle mesela, el alem ne der? Onun için tam bir sınırlayıcı, hayatımda bu kadar el alemin ne dediğine takılan birini daha görmedim. Allah yardımcısı olsun. Ve hepimiz için gereçli bu, farkında olmadan ne çok şeyi kendimize tercih ediyoruz kim bilir?

annie hall 16-03-2013 10:57 PM

exilee24, doğru diyosun geri aldım lafımı kendimden :)
Ben biraz dik başlı birisiyim, söz konusu kendi canımın istediği olunca başkasının ağzına pek bakmam. O yüzden o cümleyi kendime yakıştıramadığım için içerisinde başka bi anlam aradım galiba. Ama bazı durumlarda başkalarının uydusu olmak çoğumuzun yaşadığı bi durum değil midir? Gayet insani bi duygu bence. Sevdiğimiz kişiyi kaybetmek, yalnız kalmak korkusuyla ne kadar çok susmuş, kendimizden ödün vermişizdir. Aşması çok zor geliyo. Of ne biliym daha çok fırın ekmek yemem gerekiyo galiba. Işık abla yine döktürmüşsün ağzına sağlık :)

Işıklı yol 16-03-2013 11:04 PM

çok fırın ekmek yemem gerekiyo galiba :) Öyle olsaydı obezler, hayatın sırrını çözmüş olurdu :))
Teşekkür ederim. Ne kadar hoş cümlelerle tanımlamışsın. 'Döktürmüşün' felan,hamd olsun, Allah layık etsin güzel düşüncelerinizegirlhaha

Işıklı yol 16-03-2013 11:07 PM

Bir de boğaz çakrasıyla ilgili bir eft çalışması paylaşmıştım. Eft de ses önemlimi başlığı altında tam bu konuyla ilgili güzel bir çalışma olur gibi geldi bana. Hayret vallahi cuk oturdu:)

annie hall 16-03-2013 11:18 PM

Ya çok ilginç kalbimiz birmiş, eft her yerde karşıma çıkıyodu ama pek araştırmamıştım. O başlığı görünce araştırmaya karar vermiştim bu gece. Sağol valla :)

heromaster 17-03-2013 07:02 AM

Ben de katıldım bakalım pek verimli olduğu söylenemez ama çünkü yarın çözsem farklı cevaplar verirdim..:))

Andayaşa 22-03-2013 02:06 PM

Eğer bu geliştirmek gereken yönlerinizi geliştirmek istiyorsanız mail adresim :bahadirgolcuk@hotmail.com bana eğitim için buradan ulaşabilirsiniz .

mehtap1606 22-03-2013 03:56 PM

bi ben eksiktim ben de çözdüm :)

sweeet 22-03-2013 05:14 PM

Ben anketi pek beğenmedim. Sanki illa sorun bulmak amacıyla yapılmış gibi geldi bana.

Işıklı yol 22-03-2013 10:04 PM

Benim sonuç gelmiyo arkadaşlar. Galiba benimle ilgili bir sonuca varamadılar. :)

zynp0 23-03-2013 02:02 PM

Sonuç gönderileceğinden bile şüpheliydim ama gelmiş :) Spam kutusunda buldum, genc liderim adresinden gönderilmiş. Bir tane iyi cümle yazmamışlar, sweeet'e katılıyorum :)

Yeteneklerinizi kullanırken tam tatmin bulamıyorsunuz. Kendinizi ifade edişinizden yeterince memnun değilsiniz. Zaman zaman zor durumda kalabiliyorsunuz. Hedef koymuşsunuz ve sık sık bu hedefi değiştirebiliyorsunuz. Hedef konusunda attığınız adımlardan bir türlü memnun değilsiniz. Hedefin hakkını vermek isteyip, engellerde yıkılıyorsunuz.Kendinize zaman zaman önem vermiş, fiziki yapı ihtiyaçlarını karşılamak derdinde iken iç ihtiyaçlarınıza hiç önem vermemişsiniz.Etkilenmiyor, etkiye alarak tatmin oluyorsunuz. Etkilerken ezme tarafınız ağır basıyor ve eğitmek anlamında bakamıyorsunuz.

sweeet 24-03-2013 08:28 PM

Alıntı:

Olaylardan ve insanlardan etkinlendiğinizin ve zararının farkındasınız. Bir türlü kendinizi de ortaya koyamıyorsunuz. "Hayır" demek kitabınızda neredeyse yazmıyor. Yeteneklerinizi kullanırken tam tatmin bulamıyorsunuz. Kendinizi ifade edişinizden yeterince memnun değilsiniz. Zaman zaman zor durumda kalabiliyorsunuz. Kendinizi hiçbir zaman araştırmamış, dışa dönüş, uydu gibi bir hayat yaşamışsınız.Koyduğunuz hedef yolunda ilerlerken her engeli ezip geçiyorsunuz. Hedefe ulaşıyor fakat sadece üstün gelmenin hazzını yaşıyor, tam huzur bulamıyorsunuz.
Bu da benim sonucum. Kendimi tanıyorsam ben ki uzun zamandır bunu büyük ölçüde başarmış olduğumu düşünüyorum. Yukarıda yazılanlar bana hiç de uymuyor.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:45 AM.