![]() |
Cevap: Bilinçaltımdaki pislikleri nasıl temizleyebilirim? Alıntı:
|
Cevap: Bilinçaltımdaki pislikleri nasıl temizleyebilirim? İstanbul'da çok daha fazla uzman var. Biraz araştırmayla isteğinize uygun yardım alacağınız birini bulabilirsiniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Bilinçaltımdaki pislikleri nasıl temizleyebilirim? Ben Ankara'da oturduğum için tercihim yukarıda belirttiğim yönde oldu. Başka bir şehirde otursaydım,tercihim şartlar doğrultusunda farklı olabilirdi. Zeriynthianın da belirttiği gibi İstanbulda olduğun için bu konuda da uzmanına ulaşmada şanslı bir konumdasın. Aşağıda verdiğim liste umarım sana yardımcı olur. Past life Regression Worldwide Associated TherapistsAbout Us Quick Links Turkey Engin Emir Izmir Professional Etyemez Tulin Istanbul Certified Guner M. Resat Izmir Certified Sozubir Aydin Istanbul Professional Uner Zahide Istanbul Professional Yalcin Ismet Ankara Professional Yalcin E. Gunay Ankara Certified Yener Guzin Istanbul Certified Yilmaz Diba Ayten Istanbul Certified Yilmaz Muammer Istanbul Professional Yukarıdaki liste Avrupa regresyon terapistleri birliğine üye olanların ülkelere göre listesinden alınmadır. google'da earth-association.org diye aratırsan sitede members başlığı altında therapists bölümünde ülkelerde birliğin üyelerinin listesi var.üye isimlerine tıkladığında adres,telefon,site bilgilerine de ulaşabilirsin. |
Sevgiler. |
Cevap: Bilinçaltımdaki pislikleri nasıl temizleyebilirim? Araştırdıklarıma göre(yukarıdaki isimlerden) istanbul regresyon uzmanlarından işinde uzmanlaşmış, bu konu hakkında kitap yazmış, bkz:Ruhun Derinliklerine Yolculuk, regresyon çalışması yapan Diba Ayten Yılmaz şu noktada dikkatimi çekti: "Sozubir Aydin Istanbul Professional " sertifikasını, Diba Ayten Yılmaz'dan almış; eğer "Regresyon çalışması eğitimi" verebiliyorsa bir uzman alanında çok iyi sayılmaz mı, sizin bu konu hakkında fikriniz nedir? |
Cevap: Bilinçaltımdaki pislikleri nasıl temizleyebilirim? Ya arkadaşlar banada bir konuda yardım edebilirmisiniz?.. Annemle babam çok iyi bir eş sayılmazlardı ben çocukken, hatta bazen kavga ettikleri olurdu, buyüzden olacakki benimde bilinçaltımda sevgisiz bir eş-sevgili yerleşmiş sanırım. Zaten şu an hayatımda biri yok uzun zaman olmadı ama bazen böyle küçük tesadüfler tanışmalar da hep sevgisiz kişileri çekiyorum kendime sevgisiz demek yanlış olur, ilgisiz diyim, işte öyle... Bu durumu nasıl değiştirebilirim lütfen bana yardım edin benim hayalimdeki kişi çok daha farklı, neyapabilirim bu durumu değiştirmek için... Sevgilerimle teşekkür ederim... |
|
hemen hemen her ailede bu kavgalara şahit olan çocuklar yani günümüzün büyükleri var.bize miras olarak yalnız para değil bu olumsuz olaylarda miras olarak kalıyor. şimdi bizlere düşen görev kendimizi bu geçmişten kurtarıp çocuklarımıza sevgi dolu bir gelecek bırakmak. bunuda ancak bilnçaltımızdaki o sevgisiz resmi değiştirmekle olur. bide o anki olayı genelleştirmemek. bütün erkekler babamız gibi veya bütün kadınlar annemiz gibi değil. şimdi bilinçaltındaki annenle babanım ilk kavgasını gözünün önüne getir ve tam kavganın çıktığı anı bir film yönetmeni gibi " stop olmadı kestik "deyip şimdi onları sevgi çerçevesinde dans ederken hayal et. ve senide aralarına alsın. bu durumu bilnçaltına tam kodlanana kadar devam et. hemen birden değişmez bira sabırla devam et. sonucunda çok güzel sevgi hayatının olmsına değmezmi? sevgiyle ve mutlu olman dileğiyle |
|
Cevap: Bilinçaltımdaki pislikleri nasıl temizleyebilirim? Merhaba son umut psikolojik danışmanlık kekemelik konusunda iyidir. Geçen yıl ben orada asistanlık yaptım. Hipnoz ve diğer çalışmalarla size hem bilinçaltı, hem diğer konulardaki sıkıntılarınıza çözüm getiriyorlar.. ÖZelden numaralarını verdim. İlginize.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:56 PM. |