Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler > Ne Yapmalı?

Uyarılar

Depresyondayım lütfen yardım edın..

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Depresyondayım lütfen yardım edın.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam arkadaslar site gercekten cok guzel yazıları okuyunca ıcım az da olsa ferahlıyor. yasım 17. nerden baslasam bılmıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorum. 3 ay once de aynı duyguları yasadım ve gene basladı ve psıkolojım gercekten cok kotu olmaya basladı yasamaktan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi

Depresyondayım lütfen yardım edın..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-03-2011, 06:02 PM   #1 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Mesajlar: 3
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
baytor is an unknown quantity at this point
Standart Depresyondayım lütfen yardım edın..

Selam arkadaslar site gercekten cok guzel yazıları okuyunca ıcım az da olsa ferahlıyor. yasım 17. nerden baslasam bılmıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorum. 3 ay once de aynı duyguları yasadım ve gene basladı ve psıkolojım gercekten cok kotu olmaya basladı yasamaktan zevk alamıyorum hergun yaptıgım seyler bana cok monoton gereksız gelıyo okul ev-ev okul. hep aynı.3 ay once yasamıstım aynı seylerı hatta bılıyorum cok kotu ama ölmeyı bıle dusundum cok sacma bılıyorum ama psıkolojım gercekten kotu durumda. sımdı aynı seylerı gene yasayınca artık hal kalmadı. yani benım durumumda olanlar benı anlar belkı ama hanı hap alıp ıntıhar etmeyı dusundugum zamanlar bıle oluyor dayanamıyorum artık ve bu psıkoljı vucudumu da etklıyo halszlık mıde bulantısı vs.. ve bunları sureklı ıcıme atıyorum. durduk yere gözlerım doluyo. nıye yasıyorum dıye dusnuyorum. bı ara duzelmıstım ve sımdı gene basladı. olumlu dusunmeye calısıyorum sureklı ama sankı ıcımden bı ses olsa nolcakkı yasamk anlamsız dıye bana haykırıyor. olumlu dusnmeme engel oluyor içimdeki ses.kımseye anlatmadıgım ıcın ıcımı buraya dökmek ıstedım sadece ve sonu nereye varıcak bılmıyorum hayatımı derslerımı herseyımı tamamıyla olumsuz etkılıyor galıba agır bı depresyon gecırıyorum ve bu ıcımdekı sesın bana artık yasama geregı yok öl gitsin gıbı sacma dusuncelerle bana haykırmasından bıktım hanı aklma getırmek ıstemıyorum ama aklıma sureklı ölum gelıyor lütfen yardım edın belkı önerılerınız olur bana ıcımı dökmek ıstedım ..

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

baytor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2011, 07:37 PM   #2 (permalink)
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Depresyondayım lütfen yardım edın..

Merhabalar,

Yanımıza hoşgeldiniz. Çok gençsiniz. Ergenlik de bu tür düşünceler çok daha yaygın oluyor sanırım. Hayatın anlamsız olduğunu düşünmenize neden olan şey sadece okul ve ev arasında gidip gelmeniz mi? Bu durumu değiştirmek için herhangi bir şey yaptınız mı? Sıkıntınız olduğu zaman gözlerinizin dolması ve ağlamak istemeniz aslnıda çok sağlıklı bir durum ve vücudunuz sinyal veriyor. Bunu olumsuz bir durum olarak değil, bir uyarı olarak algılayarak en sağlıklı şekilde faydalanabilirsiniz. İstediğiniz zaman mutlaka ağlamalısınız. İçe ağlamak denilen şey çok doğru bir kavramdır. Ve gözlerinizden akan yaş kadar da masum değildir zehirler sizi. Ağlamaksa o zehrin dışarı atılması anlamına gelir. Çok da rahatlatıcıdır, sakinleştirir kişiyi.

Dilerseniz telkinlere başlayabilirsiniz. Çok da genç bir kardeşimizsiniz. O nedenle kısa sürede etki göreceğinize inanıyorum. Başlangıç telkinleri ego ve suçluluktur. Öncelikle en az 70-80 saat kadar bu telkinlerin dinlenilmesini öneriyoruz. Günde en fazla 8-10 saat kadar dinleyebilirsiniz imkanınız varsa. Uyurken de dinleyebilirsiniz. Ardından listenize sosyallik artırıcı ve mutluluk telkinini eklemenizi öneririm. Ego ve suçluluk telkinleri adresinize gönderilmiştir muhtemelen. Sosyallik artırıcı ve mutluluk telkini de ücretsiz telkinlerimiz arasındadır. www.telkinmp3.com adresinden indirebilirsiniz onları da.

Bu arada telkinleri dinlemeye başlamadan önce mutlaka rehber bölümünü inceleyin.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-rehberi.html

Bunun dışında yine forum içinde çok sayıda yazı, meditasyon, uygulama, eft çalışmalarına rastlayabilirsiniz. İncelerseniz zamanla kendinize uygun çokça yazı, çalışma bulabilirsiniz.

Mutlu ve umutlu günler dilerim.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-03-2011, 11:08 PM   #3 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Mesajlar: 3
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
baytor is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Depresyondayım lütfen yardım edın..

Teşekkür ederim hepsını tek tek ıncelıycem. Acıkcası bu durumu degıstırmek ıcın bı caba sarfetmedım usendım hep cunku. soyutlamak gıbı bısey.eskıden zevk aldıgım seyler de sımdı fazla bı anlam ıfade etmıyo benım ıcın. ve en kötusude bu psıkolojık durumumdanmı kaynaklanıyo bılmıyorum ama mıdem fena halde yoruyo bneı.. yanı mucadele den yoksunum sankı. zaten bu psıkolojıdeyken ustune bıde mıdem kusma vb. eklenınce bu psıkolıjile fazla bı caba sarfedemıyorum mucadele yetenegım yok oldu gıbı kendımı sankı hiçliğe teslim etmısım gıbı . . umarım en kısa zamanda atlatırım bu durumu buraya ıcımı dokmek bıle azda olsa rahatlıyor benı teşekkürler.
baytor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2011, 04:37 PM   #4 (permalink)
Yüzbaşı
 
Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 834
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Depresyondayım lütfen yardım edın..

Arkadaşlar,
Bu tür sorunları olanların, telkin dinlemenin de yanısıra, bir psikiyatrist'inde
gözetiminde olmalılar diye düşünüyorum. Hayat bir at yarışına benzedi gençler için;
okul, ev, dersane bir labirent gibi gençlerin önünde... Gelecek korkusu ve ailelerin
çocuklarının ruhsallıklarına yatırım yapmamaları, daha çok iletişim (ama daha çok
iletişimsizlik) savaş manzaralarının bile naklen yayınlanışı (havai fişek gösterisi gibi)
marka giysiler, türlü türlü cep telefonu, bilgisayar vs. vs. vs.
Gençler, kayıp gençlikler, kaybolan yaşamlar...
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2011, 05:11 PM   #5 (permalink)
Yüzbaşı
 
Berilce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2011
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 834
Tesekkür: 2,207
808 Mesajinıza toplam 2,263 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Berilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of lightBerilce is a glorious beacon of light
Standart Cevap: Depresyondayım lütfen yardım edın..

Bazen değişik düşünceler aklıma geliyor, "beyin fırtınası" diyorum bunlara...
Şimdi bu tür depresyonda olduklarını
ifade eden gençlerin tamamını (genetik ve kilinik psikiyatriye gidecek olanların dışında olanlar)
ıssız bir ada'ya falan koyup, tüm yaşamlarından onların
sorumlu olduklarını söyleyeceksiniz. Yiyeceklerini herşeylerini doğadan ve becerilerine uygun
şekilde karşılayacaklar (survivor gibi) , yanlarınada bol bol her konuda kitap vereceksin, hiç bir kitle iletişim aracı
olmayacak, ailesinden ve akrabalarından kimse olmayacak, bu onları ruhsal olarak büyütür, hatta gerisin geri
modern şehirlere dönmek istemeyebilirler diye düşünüyorum...
Tıpkı "Kumsalda" adlı kitapta bahsedildiği gibi, orada da cennet benzeri bir ada'da yaşayan gençler bir daha kent yaşamına dönmek istememişlerdi... Bu çok başarılı yazılmış bir kitaptır ve yazarı (İngiliz) 25 yaşında iken bu roman'ı yazmıştır. Hatta filme de çekildi (başrolünde Leonardio Di Capriccio vardı)... Fakat cennette bile sorun vardır Sevgili Gençler, nitekim Ada'daki gençlerde de kıskançlık, tutku, şehvet, öldürme arzusu gibi insanoğlunun karanlık yanları ortaya çıkar...
Kitabın yazarı Alex Garland.
Berilce isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2011, 11:07 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Aug 2010
Mesajlar: 43
Tesekkür: 36
36 Mesajinıza toplam 80 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
kirikkalp is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Depresyondayım lütfen yardım edın..

suan gercekden depresyon yasayacagimiz olaylar fazla oldu.bana gore insan iliskilerinin kisitli olmasi en fazla neden.her kendi dunyasina kapiliyr bilgisayar tv ,tel yani sanal aleme daldik aslnda depresyonu yenmekde insanlar arasinda daha kolay olur sanirm bende fazla ise yaramisdi yalnz kalinca hemen depresyona tekrar donuyordum .intahari bende arada dusunuyrduma ama bu siteyle tanisdikdn sonra cok deyisdim cok sukur.suan su dunyada fazla isim oldugunu dusunuyorum o sacma dusunceleri benmi dusunuyordum diyorum kendi kendime .insallah kisa surede toparlanib hayatin guzelliklerinin tadini cikarirsiniz.
kirikkalp isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-05-2011, 11:15 PM   #7 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Mesajlar: 16
Tesekkür: 1
15 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
üye is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Depresyondayım lütfen yardım edın..

Yol onun, varlık onun, gerisi hep angarya:
Yüzüstü çok süründün, ayağa kalk, SAKARYA!
üye isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2011, 12:51 AM   #8 (permalink)
Yüzbaşı
 
house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Bulunduğu yer: Evren ;)
Mesajlar: 420
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough
Standart Cevap: Depresyondayım lütfen yardım edın..

Alıntı:
baytor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam arkadaslar site gercekten cok guzel yazıları okuyunca ıcım az da olsa ferahlıyor. yasım 17. nerden baslasam bılmıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorum. 3 ay once de aynı duyguları yasadım ve gene basladı ve psıkolojım gercekten cok kotu olmaya basladı yasamaktan zevk alamıyorum hergun yaptıgım seyler bana cok monoton gereksız gelıyo okul ev-ev okul. hep aynı.3 ay once yasamıstım aynı seylerı hatta bılıyorum cok kotu ama ölmeyı bıle dusundum cok sacma bılıyorum ama psıkolojım gercekten kotu durumda. sımdı aynı seylerı gene yasayınca artık hal kalmadı. yani benım durumumda olanlar benı anlar belkı ama hanı hap alıp ıntıhar etmeyı dusundugum zamanlar bıle oluyor dayanamıyorum artık ve bu psıkoljı vucudumu da etklıyo halszlık mıde bulantısı vs.. ve bunları sureklı ıcıme atıyorum. durduk yere gözlerım doluyo. nıye yasıyorum dıye dusnuyorum. bı ara duzelmıstım ve sımdı gene basladı. olumlu dusunmeye calısıyorum sureklı ama sankı ıcımden bı ses olsa nolcakkı yasamk anlamsız dıye bana haykırıyor. olumlu dusnmeme engel oluyor içimdeki ses.kımseye anlatmadıgım ıcın ıcımı buraya dökmek ıstedım sadece ve sonu nereye varıcak bılmıyorum hayatımı derslerımı herseyımı tamamıyla olumsuz etkılıyor galıba agır bı depresyon gecırıyorum ve bu ıcımdekı sesın bana artık yasama geregı yok öl gitsin gıbı sacma dusuncelerle bana haykırmasından bıktım hanı aklma getırmek ıstemıyorum ama aklıma sureklı ölum gelıyor lütfen yardım edın belkı önerılerınız olur bana ıcımı dökmek ıstedım ..
canım arkadaşım öncelikle hoş geldin ama ben yazdıklarına çok üzüldüm daha 17 yaşında gencecik bir cocuksun ahh keşke ben senin yaşında olsam...Lütfen böyle düşünme r kelimesini lügatından çıkar bir kere ne kadar inançlısın bilmiyorum ama Allah'ın sana bahşettiği yaşam denilen sihre sen son veremezsin sen saanıyormusun ki ölüp gidince ohhh rahat herşeyden kurtulacaksın hayır asla yok öyle bir şey unutmaki giden sadece senin fiziki bedenin olacak çürüyüp gidecek ama ruhun bir enerji olarak yaşamaya devam edecek ve bilki yaşarken huzur bulmayan ölüncede bulamaz bu asla kurtuluş değil sakın böyle bir düşünme bir daha o kadar güzel bir yaştasınki aslında kıymetini bil, ölüm hiç birşeyin çözümü değildri helede zamansızsa...Hem ailene bunu yaşatmaya ne hakkın var? bence doğru yerdesin bu sitedeki abların abilerin senin sorunları çözerler unutma bunu sakın. Ve senden daha kötü durumdaki insanları düşün genede yaşamak için nasıl çırpınıyorlar, küçücük karıncaları düşün varlığının kaç misli yiyecekleri yuvalrına taşımak için çırpınıyorlaar ve ne kadarlık ömürleri varki bence şöyle çık dışarı kırlara git çıplak ayakla çimlere bak elektiriğini at ve derin nefesler al yaşamakta olduğun dünyanın ne kadar muizevi olduğunu gör kul seslerini dinle rüzgara eşlik et güneşe bak gözlerin acıyana kadar karıncalara bak nasıl pes etmeden yaşıyorlar vs vs aslında hayat o kadar güzelki ve ölüm aslında o kadar kolay değil bence şükret sağlıklısın ailen yanındadır büyük ihtimal ve genceciksin eğer şimdiden kişisel gelişime başlarsan ileride hayatın gül bahçesine döner unutma biz ne düşünürsek o dış dünyada maddeleşir bence sen buraya gelmekle ilahi olarak yönlendirildin ve hayatın çooookk güzel olacak inan bana ve sana şu olumlamayı şiddetler tavsiye ederim Ben kendimi seviyorum onaylıyorum ve affediyorum önce kendini sevmeye başla gerisi çorap söküğü gibi gelir inan bana ama başta inanmasanda saçma gelsede yap bu olumlamayı bak göreceksin ne mucizeler gelcek başına...hadi bakalım güzel paylaşımlarını bekliyorum
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2011, 06:10 PM   #9 (permalink)
 
Üyelik tarihi: Feb 2011
Mesajlar: 3
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 12 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
baytor is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Depresyondayım lütfen yardım edın..

hepinize ilginiz ve önerileriniz için çok çok teşekkür ederim :):) aradan uzun bır sure gectı ama çok şükür artık o halımden eser yok :) olumlama ve farkındalık uygulamalarıyla bır ıkı tane de hobı edınerek atlattım cok sukur o donemlerımı :) tekrardan çok teşekkur ederım ilginiz ve sıcakkanlılıgınız ıcın :)
baytor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-05-2011, 07:20 PM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
yasal06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 486
Tesekkür: 2,608
515 Mesajinıza toplam 3,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud ofyasal06 has much to be proud of
Standart Cevap: Depresyondayım lütfen yardım edın..

ben de tam bunu diyecektim ki zaten çözümü bulmuşsun:) insan farklı birşeylerle ilgilendiğinde bu halini unutabiliyor, çünkü aynı anda iki şey düşünülemez:)
__________________
..neden diye sorma ne olur,cevabını sen bul ve kendine sakla..çünkü bu yolda öyle hakikatler var ki bu yollarda anlatırken bile sır kalmalı..
yasal06 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Depresyondayım lütfen yardım edın..

Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Ne Yapmalı? Depresyondayım lütfen yardım edın.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Selam arkadaslar site gercekten cok guzel yazıları okuyunca ıcım az da olsa ferahlıyor. yasım 17. nerden baslasam bılmıyorum. kendımı cok kotu hıssedıyorum. 3 ay once de aynı duyguları yasadım ve gene basladı ve psıkolojım gercekten cok kotu olmaya basladı yasamaktan ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Ne Yapmalı? telkin cd indir izle İstanbul Ne Yapmalı? nerededir kimdir Ne Yapmalı? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Ne Yapmalı? hipnoz Ne Yapmalı? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Ne Yapmalı? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Ne Yapmalı? kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.