![]() |
Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. Slm arkadaşlar iki-üç haftadan beri geçmişi bırakma olumlaması yapıyorum... Orda diyorum ki geçmişimi özgür bırakıyorum... Bugün biraz önce yine geçmişimi özgür bırakıyorum derken aklıma şöyle bir soru geldi: Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. İnsan geçmişten tamamen özgür olabilir mi?.. Ve buna tam kesin bir cevap da bulamadım... Siz ne dersiniz?.. |
Cevap: Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. Teşekkür ederim cevabın için.. :) |
Cevap: Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. denizyıldızı Sana bir soru ? "Domates"i düşünme sakın dediğimde ne düşünürsün ? ("Domates" otomatikman aklına gelir demi ?) "Geçmişten kurtulmak" "Geçmişi geride bırakmak" cümleleri yerine "Şimdi" düşüncesini işle Ruhuna ... Şimdide çok güçlü düşünceler üretebilirsin... Gelecek şimdide başlıyor... Her yaptığın geride kalıyor... |
Cevap: Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. Evet haklısın da internetten araştırdım , olumlama yapmadan önce böyle geçmişten kurtulma, affetme olumlamaları yapmalıymşışz arınmak için.. Bende oyüzden böyle bir olumlama yapıyorum... |
Cevap: Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. "Kurtulma" kelimesi seni zaten girdaba çeken bir mıknatıs başlı başına. "Savaşa Hayır" mı "Barışa Evet" mi daha olumlu cümleler ? |
Cevap: Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. Tabiki Barışa evet... |
Cevap: Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. Alıntı:
|
Cevap: Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. Alıntı:
Geçmiş zaten geride kalmıştır öyle değilmi, şu andaki seni sen yapan olduğu için mükemmeldir.... Kabul et yeter..... şimdiye odaklan, unutma 5 dakika sonra oda geçmişin olacak :)... şimdiden tam yaşa ki sonra uğraşmayasın :)... Kabul et ve devam et..... Seçim senin.. Sevgiler Mert. |
Cevap: Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. gerçekten domates örneği çok güzeldi ama ............. |
Cevap: Geçmiş geride bırakılabilir mi?.. Geçmiş elbette geride bırakılabilir. Yaşanılan her şey geride bırakılabilir. Ki bu böyle de oluyor zaten. Bugününe getirdiğin şey geçmişte yaşadığın olaylar değil onun duygusal yüküdür. Bu yükten kurtulmak için yapıyoruz olumlamaları da. Olumlama yaparken bu tarz düşünceler de kaçınılmaz oluyor. Bu düşünceler egonun seni vazgeçirmek için ortaya attığı cümleler. Onlara aldırmadan yoluna devam et bence. Geçmişini bırakmak üzeresin... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:54 PM. |