![]() |
Cevap: beni kimse anlamıyor ben sevdim bu yazıyı.. yanlız 2 sorum olacak. okul başarısını artıran çalışmanız tam olarak neydi. ne üzerineydi. bir de ilgiendiğiniz alanlar neler acaba. |
Cevap: beni kimse anlamıyor Alıntı:
Ayrıca ilgilendiğim alanlar, matematik, teknoloji, felsefe, inanç konuları. Bağlantısını verdiğim kendi sitemizde biraz daha ayrıntılı bilgi var. Ancak daha çok sorun daha çok cevaplandırayım. Sizleri seviyorum. Bana keyif veriyorsunuz.kişisel gelişim-PİRAMİTGENÇ •piramitgenç kişisel gelişim-nedir? nasıl çalışır?-sonuç ne? : misafirlerimize |
Cevap: beni kimse anlamıyor teşekkürler. siteyi en yakın zamanda inceleyeceğim. umarım daha küçük yaş grubu öğrencilere yönelik teknikler de vardır |
Cevap: beni kimse anlamıyor Küçük yaş grupları için 3.çalışmamı bu yaz yapmak istioyum. Ancak siz de kendi birikimlerinizle dönüştürebileceğinizi düşünüyorum. http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:r...tar30237_1.gif |
Cevap: beni kimse anlamıyor paylaşımınız için teşekkür ederim |
Cevap: beni kimse anlamıyor Alıntı:
|
Cevap: beni kimse anlamıyor uzun zamandır giremedim siteye,mailime de gelmiş yazılan konular şimdi gördüm yazayım dedim ki öğrencilerle ilgili okul çalışmalarının olduğunu fark etttim,dolayısıyla öğretmen olduğum için de epey ilgimi çekti.gerçi şu kendini kullanma kılavuzunu indiremedim ama orada yazılan ,angarya denilen bölüm benim hoşuma gitti,hani 3 tembel öğrenci seçin takip edin diye başlayan bölüm.sizin yazılarınızı okumam lazım şu anda elimde etkili öğretmenlik kitabı var onu okuyorum ama bu yazıları da takip edersem orjinal şeyler yakalayacağım gibi geliyor. |
Cevap: beni kimse anlamıyor Sevgili meslektaşım, Değerli öğretmenimiz armoni111, kitap aslında tüm çalışamlarımızın ve bu çalışmaların yıl sonu değerlendirmelerinin öğrencilerin de ifadeleriyle süslemeye çalıştığım. Piramitgenç sitemizdeki kişisel gelişim etiketinin 2. sayfasında 1/1- 1/2- 1/3 şekilinde sayfalar halindedir. Dilerseniz oradan tamamına ulaşabilirsiniz. Ayrıca 3 tembel öğrenci konusu dikkatinizi çekmiş. Benim diğer arkadaşlarımdan da istediğim, hangi bölüm ilgi çekici yada eleştirilecek kısım bulurlarsa eleştiri. selamlar. |
Cevap: beni kimse anlamıyor Armoni arkadaşımın değerlendirmelerini almak isterdim. |
Cevap: beni kimse anlamıyor siz diğerlerini ne kadar dinliyorsunuz.http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:-...r_DSC_0105.JPG |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:16 AM. |