![]() |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum Ne yazacağımı bilmiyorum desen daha iyi olurdu. Öncelikle kendi adına değer versen, sana da birileri yardımcı olurdu. Ancak sen kendi kimliğine değer vermiyorsun, dağınıksısın, işe buradan başla arkadaşların böyle birisini neden önemsiyor olsunlar. |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum Arkadaşın iftiraya tahammül edemeyen bir karaktere sahip sanırım dediğin kadarıyla Ve sen arkadaşının güvenini oldukça sarsmışsın Dönüp bir bakarsak o sensiz yapabiliyor sende onsuz yapmaya gayret göstermelisin. Unutma bu hayatta hepimiz yalnızız her ne olursa olsun tek başına sorumlu tutulacağız |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum pek birşey anlayamadım bendunk56 şimdi arkadaşın seni dedikoducu bilip de seni ortamdan dışlıyormu eğer öyleyse ben hiç takmam gerçek elbet bigün gün yüzüne çıkar ve o utanır. otur sırada al eline bi kitap sana böle davranan bir insan seni nekadar sevebilirki sen onun için üzülüyorsun değmeyecek insanlara değer veriyorsun.sevse seni kollar destek çıkardı ama o seni dışlayıp arkandan dedikoducu dio güzelim yaniii96kl |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum Bir gün birisi kuyuya taş atmış, sonra da kırk kişi o taşı çıkaramamış. |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum yani?:))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:59 AM. |