![]() |
ne yapacağımı bilmiyorum hih33çok iyi bir arkadaşım vardı.( biraz deil baya bi hava çakıo)şimdi aramız eskisi gibi ii deil.beni küçümsemesini istemiom aramızın ve dğr grp arqlarıyla eskisi daha iyi olmasını isiyorum ama dönüyrum bceriom.Beni derslerde ii dwranıo sırlarda kapı dşrı yapıo çok seviom ama o bni o kdr deil eskisi gbi ii olmk içn brz ktü dwrnmm mı lazim?? +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ............. yerinde uğradığım ktü iftira yzndn dedikoducu tabirine brndm ve bana bu knda çk gck dwrnp itici dawranıo ne ypmlym ne yppmlym bilmiom çk üzülüom çooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkooookkkkkk kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kkkkkkkkkkkkkkk:'( |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum yemın ederım bı şey anlamadım:D:D:D |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum ben hem üzüldüm hem anlamadım! anlamadığım bişiye niye üzüldüm, onu hiçç anlamadım! sustum...dunk56 |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum siyahçaaaa tek bıldığım sen cok deli cok datlu bırısın her okudgumda yuzumdeeee ufaktann ve gıttıkçe buyuyen bı gulumseme oluşturuosun yaww.. |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum bu arada sıyakçaaaaaaaaaaa benım madalyonum varr senın varmı:D:D:D:D:D:D |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum Alıntı:
|
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum durun ben çözdüm şifreyi; ee az casus filmisi izlemedik demi? şimdi arkideş diyor ki; ben bi arkideşi çok seviyordum hala da seviyorum, ama o beni eskisi gibi sefmüo, derslerde iyi davranıyo, teneffüste depiklio, bir iftiraya kurban gittim geçende, beni dedikoducu bişi sandı, bu yüzden benden soğudu Allahın cezası şey diyo..ve eklio; sizce ben bu arkideş insanına kötü davransam bana tekrar yüz verir mi? yüz verse astarını ister miyim? ben kimim? ne işim var burda benim? sonra böle kafasını iki yana iki yana deli tonunda sallıyor... işte mealen bunları söylüyor bilemeyen arkideş...sorusu olan??? ayrıcana dı dızırt insanı, madalyonumu çalmışlar ama olsun! yaşasın halk bisküvi! |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum vayyy akınyıldız sen hepımisi gectın yaww....para bende dıosun olemiii:D:D:D: |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum bu lonuşmayı çzöse çözse 15 yaş altı genç arkadaşlarımız çözer.bire bir çeviri isterseniz kuzenime çevirtebilirim:) Sevgili arkadaşım, birinin sana iyi davranması için o kişiye kötü davranmak gibi bir şey doğru olmaz.yani eğer iyilik istiyosan hayatında iyi davranacaksın.iyi olacaksın.olmak için gayret göstereceksin.hepimizin iyi olamadığı anlar olabiliyo.serbest vırak hayatında ve düşüncelerinde o insanı.hayırlıysda serbest kaldığında çözülür.belki de çözülmez bu bilinmez.yaşadıysan değiştiremezsin.dersini alıp yoluna devam et.2 önemli şeyi kaçırma burada 1-ders çıkar 2- yoluna devam et.Kendini suçlama sürekli olarak. Bunları yaşadığın olumsuz olaylar içn uygulamaya baslarsan,hayatının daha da güzelleşeceğini düşünüyorum.biliyorum ki güzel bi hayatın var, o yüzden daha da güzelleşecek diyorum. yrl78 Hadi bakalım.hayatı yaşayalımy789 |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum eğer bu ilişki böyle havalarda sürecekse ve konuşmana rağmen düzelmiyorsa yol ver gitsin. |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bu sitede yazılarımızı yazarken Türkçemize dikkat edelim.. eğer hayatmızı olumlu yönde değiştirmeyi istiyorsak değersiz gibi görünen şeylere bile değer vermeliyiz.. türkçe yazımı da değerli olmalı.. konuyu açan arkadaşım ne yapmak istediğini tabiki bilemezsin sen daha Türkçeyi katletmekle meşkulken sorununa nasıl odaklanabilirsin ki.. bir oku bakalım yazdığından sen ne anlayabiliyorsun.. bir bak yazdıklarına, biraz saçma olmamışmı sence... şimdi lütfen yazını tekrar düzenle ve öyle yaz.. çooook rica ediyorum.. sonra ne yapabilirsin ona bakarız.... |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum kesınlıkle katılıyorum....once turkçemizi guzel kullanalım..argo da lutfen yazmayalım...kendımızı ıyı ıfade edelım ki guzel ıfadelerle karşılaşalım.ben bunu daha oncede vurgulamıştım başka bı arkadaşımızda ama yanlış anlaşılmıştım......:D |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum z siyahça valla süper anlamışsın bende öyle anladım ama emin değildim sen yazınca ok dedim arkadaş belli çok genç benim kızım gibi cep telefonunda kısaltmalar yaptıkları için birbirlerini anlıyorlar cnm burda kontür yok daha açık yaz tatlım hepimiz sana yardım etcez ablam.... |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum y789 ben senin o cümle kuruşunu yirim yirimmm aplası! (siyahça şeysi yaş itibariynen, 32 yi devirmiş olup, daha büyük rakamı söylemeye ürkmektedir! sitenin tonton ve de dombili babannesi olmaktan korkmaktadır, halka arzedilir!) |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum yaşım 36 görüntüm 25 ruhum 15 nasıl ama ....... bilmiyorum adlı arkadaştan ses çıkmıyo onu bekliyoruuuuz yardım için.... |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum Alıntı:
anlamadım çünkü. |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum şimdi bu arkadaş hangi dilde konuşmuş??hangi okula gitmekte??nerede yaşamakta?? sanırım vücut dili ile anlatmaya çalışmış..o sırada da eli klavyedeymiş.. siyahça..bence ajan arkadaşlar..kripto bilgisi muhteşem :) işin esprisi bir yana siyahçanın tercümelerinden yola çıkarak arkadaşa bi yol göstermek gereklidir bence.. SENDE ONUNLA KÜS..HATTA DERSTE MUHATAP OLMA..TEEFÜSTE İSE HİÇ MUHATAP OLMA..SEN DOĞRUYSAN O PİŞMAN OLUR.. siyahçanın tercümesine istinaden yazılmıştır.. sevgiler.. |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum yaw bız burda kendü kendümüzee azalım bılmıyorum ınsanı_siyahçanın deyımıdır___bence sorununu hallettı bıle:)şşş bılmıyorum!!! nerdeısn yaww?bak butun sıte sana seferber oldu:)) |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum yaw bız burda kendü kendümüzee yazalım bılmıyorum ınsanı_siyahçanın deyımıdır___bence sorununu hallettı bıle:)şşş bılmıyorum!!! nerdeısn yaww?bak butun sıte sana seferber oldu:)) |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum güvenilir bir kaynaktan el değmeden aldığımız son bilgiye göre 'blmyrm' kod adlı, bilmiyorum insanı, hidayete ererek bilenler safına katılmıştır! tüm sevenlerine geçmiş olsun der, havai fişşek patlataraktan mektubumuza son veririz! (daha saçmasını yazana benden, alın bölgesine bir öpücük!) |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum Ne yazacağımı bilmiyorum desen daha iyi olurdu. Öncelikle kendi adına değer versen, sana da birileri yardımcı olurdu. Ancak sen kendi kimliğine değer vermiyorsun, dağınıksısın, işe buradan başla arkadaşların böyle birisini neden önemsiyor olsunlar. |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum Arkadaşın iftiraya tahammül edemeyen bir karaktere sahip sanırım dediğin kadarıyla Ve sen arkadaşının güvenini oldukça sarsmışsın Dönüp bir bakarsak o sensiz yapabiliyor sende onsuz yapmaya gayret göstermelisin. Unutma bu hayatta hepimiz yalnızız her ne olursa olsun tek başına sorumlu tutulacağız |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum pek birşey anlayamadım bendunk56 şimdi arkadaşın seni dedikoducu bilip de seni ortamdan dışlıyormu eğer öyleyse ben hiç takmam gerçek elbet bigün gün yüzüne çıkar ve o utanır. otur sırada al eline bi kitap sana böle davranan bir insan seni nekadar sevebilirki sen onun için üzülüyorsun değmeyecek insanlara değer veriyorsun.sevse seni kollar destek çıkardı ama o seni dışlayıp arkandan dedikoducu dio güzelim yaniii96kl |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum Bir gün birisi kuyuya taş atmış, sonra da kırk kişi o taşı çıkaramamış. |
Cevap: ne yapacağımı bilmiyorum yani?:))))) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:22 AM. |