Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Ne Yapmalı? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/)
-   -   20 yasındayım ve kendimi çirkin buluyoru ve artık hayata baslamak istiyorum (http://www.hayatimdegisti.com/forum/ne-yapmali/227288-20-yasindayim-ve-kendimi-cirkin-buluyoru-ve-artik-hayata-baslamak-istiyorum.html)

murat_10009 11-03-2009 12:18 AM

y aaslında yerile alaksı olurmu bilmyrum ama bi kız var gibi de fikirlerini almak ne yapama gerketigini ögrenmek istyrumda ama yeri burasımı bilmiyrum uygun değilse cevaplamayın uygunsa yardımını ziçin tsk ederim:)

traveller 11-03-2009 04:37 AM

akışına bırak. eğer kendine olan güvenini tam manasıyla sağlamadan bir ilişkiye başlarsan çok yıpranabilirsin. zaman herşeyin ilacı. değerli zamanını seni geliştiricek değiştiricek kendine güvenmeni sağlayacak şeylere harca. sonra bir bakmışsın kızlar senin peşinde koşar olmuş. o zaman tebessümle hatırlarsın bu günlerini. sen önce kendini sevmeyi öğren ondan sonra sağlıklı mutlu güzel ilişkilerin olur ;)

melodiss 11-03-2009 10:35 AM

krz56krz67super

murat_10009 12-03-2009 12:50 AM

ya aslında bi arkdasıma dedim o da yeni tanıstı onla sevgilisi var mı yokmu ögrensin dei oda sormus yokmus sonrada kendisi demiş senden hooslaana biri var kim demiş söleyemem demiş sonra yeni tanıdgım birimi demişş eetth demiş oda saonrada arkdas benim yanıma geldi kız baan baktı anladı dururmu simdi hiç ii bi durumda değilim cunku tek atımlık barututm kaldı kızlada muhabbettim yok ama ne yapacagımı b,lm,iyrum burası ilişklier yeri değil bilyrum ama paylasmak istedeim

murat_10009 12-03-2009 10:35 PM

traveller in tavsiyesine uyuyum yoksa baska yerde mi tartısalım burayı ilişki forumna dönusturmek istemyrumda ondan soruyrum:)tavsiyeniz nedir içim içime sıgmıyor cunku

justagirl 13-03-2009 12:26 AM

belki bu konuda en son ahkam kesecek kişi benim ama bir şeyler daha söylemek istiyorum sana...

zaman geçtikçe insanların duyguları yaşayışları her şeyleri değişiyor murat. bir zaman gelecek ve dert ettiğin şeylerin bir önemi olmadığını düşüneceksin. hayatını nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa. unutma kendini sınırlayan tek kişi yine sensin. bence bir ilişkiye başlamayı düşünmek yerine kendini düşün. sevgiyi güveni nasıl bulabilrim diye düşün. bunu neden söylüyorum biliyor musun? çünkü sen oyalanacak başka şeyler buldukça, erteledikçe her seferinde daha ağırıyla daha komplikesiye karşılaşıyorsun. evrenin çalışma sitemi bu. sen halletmedikçe temeldeki sorunu, başka bir şey oluyor. o geçiyor sen yine unutuyorsun sonra hop başka bir şey. öyle olmaya devam edersek kısır döngü...
sana tavsiyem bir an önce enerjini kendin için kullan. ilişkiye gelince inan bana olması gereken zamanda sen istesen de istemesende oluyor. zorlama. traveller'ın dediği gibi akışına bırak..

sevgiler

murat_10009 20-03-2009 07:42 PM

tesekkürler hepinize bunu yenmeye calsıcagım baslayrum hatta ama içim onu görunce kıpır kıpır oluyor neden bilmiyrum elimden kaymasından korkuyorum beklersem eger benim bunu yenmeme ne kadar surer bilmyrum ama ınuda kacırmak hiç istemiyrum bu noktada yapabilcegim bisey var mı daha once kızla olan dururm anlatmıstım

yas_min 20-03-2009 11:31 PM

Sevgili murat yazilarini acele etmeden yazarsan, inan seni daha kolay anlayacagiz.Sms dili gibi yaziyorsun, sahsen okumak zor geliyor.

Sevgimle.

Ayrica bence çirkinlik diye bir sey yok temelimizde...Hepimiz guzel insanlariz, sanirim biraz bakim ve kendine guvenince dedigin gibi YAKISIKLI olursun.

murat_10009 21-03-2009 01:55 AM

saol yasmin peki ben usstteki önerileri dinlemeye calısıyorum ama hızlı olmasam kız kacabilir :)

yas_min 21-03-2009 02:39 AM

Sen relax ol, inan tam tersine kizlar sana gelirler..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:37 PM.