| ||||||||||
|
Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Yeni Başladım , Sorularım var :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız derdim büyük :( gece uyurken taktım kulaklıkları sabah kalktığımda bozulmuştu ve kulaklarımdan çıkmıştı , neyse bi tane yeni kulaklık aldım öbür gün , gece olunca bu sefer kılıfın içine koyayım dedim sabah kalktığımda bi kulaklık bozulmuştu diğer kulaklıktanda cızırtılı bozuk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #6 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2013
Tesekkür: 5
23 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() derdim büyük :( gece uyurken taktım kulaklıkları sabah kalktığımda bozulmuştu ve kulaklarımdan çıkmıştı , neyse bi tane yeni kulaklık aldım öbür gün , gece olunca bu sefer kılıfın içine koyayım dedim sabah kalktığımda bi kulaklık bozulmuştu diğer kulaklıktanda cızırtılı bozuk ses geliyodu yani buda bozuldu , ben gece uyurken çok dönüyom bu yüzden kulaklığı ezdim kablolarını sıkıştırdım heralde bozuldu . Dedim o zaman haporlörle dinlicem , evde bi radyo var küçük , onda usb girişi var , takarım sabaha kadar çalar telkin orda , ama takamam çünkü odamda abim var , işin öbür yanı evde millet gelip sorcak , gece gece radyoda değişik müzikler dinliyon ne bunlar filan dicekler , ben bu telkinleri anlatamam onlara şimdi . Nabıyım bi yol gösterin çünkü bu telkinleri dinlemem lazım hayatımda bazı şeyleri değiştirmek istiyorum . |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Yeni Başladım , Sorularım var :)) Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız derdim büyük :( gece uyurken taktım kulaklıkları sabah kalktığımda bozulmuştu ve kulaklarımdan çıkmıştı , neyse bi tane yeni kulaklık aldım öbür gün , gece olunca bu sefer kılıfın içine koyayım dedim sabah kalktığımda bi kulaklık bozulmuştu diğer kulaklıktanda cızırtılı bozuk ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi