| ||||||||||
|
Nasıl Dinleyebilirim Hangi mp3 leri hangi sırayla dinleyeceksiniz |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Telkin Ekleyip liste kabardıkça etkisi ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Her hafta yeni telkinler ekliyorum.Yeni eklediğim telkinleri arka arkaya 2 tane koyuyorum.Suçluluk telkinini bi pazartesi bide cuma günleri 3 defa filan dinliyorum :)) Uzun zamandır dinlediklerimi 1 er kez listede sabit.Peki yeni telkinlerin etkiside ilk telkinlerdeki gibi olurmu yoksa listenin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: İzmir
Tesekkür: 232
246 Mesajinıza toplam 1,161 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Her hafta yeni telkinler ekliyorum.Yeni eklediğim telkinleri arka arkaya 2 tane koyuyorum.Suçluluk telkinini bi pazartesi bide cuma günleri 3 defa filan dinliyorum :)) Uzun zamandır dinlediklerimi 1 er kez listede sabit.Peki yeni telkinlerin etkiside ilk telkinlerdeki gibi olurmu yoksa listenin gittikçe genişlemesi yeni telkinlerin etkisini azaltırmı ?
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 331
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bu konuyu bende merak etmekteyim.benim telkin listem 1 ay sonra; 1)suçluluk, 2)ego 3)kendine güven 4)kilo verme 5)ertelemeyi bırak bunlar ücretsiz olanlar. ücretli olanlar ise; 6)hızlı okuma 7)yazarlık 8)ingilizce öğrenme 1 yada 2 adet daha ekleyebilirim.sonuçta toplam 10 adet telkin olacak.Ben şimdilik sadece 2 tanesini 8 saat dinlerken ve her telkin genelde 6-8 saat arası dinleyin derken yetkililer ben nasıl hepsini 6-8 saat dinleyeceğim?bunu böyle liste haline getirdikten sonra bende etki edecek miki sonuçta hepsi 10 ar dk lık telkin.hepsi toplam 60 dk olsa ben saat hepsini 1 defa 8 saatte 8 defa dinlemiş olacağım.yani etki edecek mi büyük bir düşünce içindeyim.dinlemeye başlayalı yeni olsada hevesimin kırılmasından korkuyorum.bütün bunları zamanı gelince karışık liste yapıp dinlesek etki eder mi?
__________________ Forumuna Sahip Çık!..Forumunu Aktif Tut... Telkin Listem 1) Topluluk Kar.Konuşma 2) Sosyallik Arttırıcı 3) Düş.Önemsememe Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011 |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 0
1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() telkin listelerine nasıl ulaşabilirim |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Listenizi arttirabilirsiniz.Benim listemde 30 adet telkin vardi.Tabii ki önceliklerinizde önemli. Suçluluk ve ego ara verseniz bile mutlaka bir kaç ayda bir listenize tekrar ekleyin. |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |
353 Mesajinıza toplam 1,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
1)suçluluk 2)ego 3)kendine güven 4)zayıflama 5) ertelemeyi bırak 6)ingilizce 7)hızlı okuma 8)yazarlık 9)saç dökülmesi bütün bunları listeme ekleyip dinlediğim zaman.hepsinden olumlu ve istediğim etkiyi almam mümkün olur mu?siz liste yapın dinleyin yazmışsınız ayrı ayrı dinlemeyin demişsiniz.yani 1 gün ego 1 gün hızlı okuma vs gibi dinlemeyin diyorsunuz.listem böyle olunca yine etki alabilir miyim istediğim gibi?son sorum ise ben geceleri dinliyorum ve klasik müzik çok iyi geliyor bana.sizden alacağım ücretli telkinleri klasik müzikle yapmanız mümkün mü?teşekkürler...
__________________ Forumuna Sahip Çık!..Forumunu Aktif Tut... Telkin Listem 1) Topluluk Kar.Konuşma 2) Sosyallik Arttırıcı 3) Düş.Önemsememe Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011 | |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bizim önerdiğimiz tüm telkinleri 8 saat dinlemektir.Maksimum 8 saat dinleyiniz.Bunun için uyurken dinlemek ideal zamandir. Yani tek tek 8 saat dinlemek gereksiz. Dinleme şekliniz doğru. Uykuda doğa sesi uygun olur anca klasik müzikde yapabiliriz tabii ki.. |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() | ![]() Teşekkür ederim Atakan Ağbey.3 hafta sonra dediğim telkinleri alacağım...
__________________ Forumuna Sahip Çık!..Forumunu Aktif Tut... Telkin Listem 1) Topluluk Kar.Konuşma 2) Sosyallik Arttırıcı 3) Düş.Önemsememe Dinleme Başlangıcı: 05.06.2011 |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Nasıl Dinleyebilirim Telkin Ekleyip liste kabardıkça etkisi ? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Her hafta yeni telkinler ekliyorum.Yeni eklediğim telkinleri arka arkaya 2 tane koyuyorum.Suçluluk telkinini bi pazartesi bide cuma günleri 3 defa filan dinliyorum :)) Uzun zamandır dinlediklerimi 1 er kez listede sabit.Peki yeni telkinlerin etkiside ilk telkinlerdeki gibi olurmu yoksa listenin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Nasıl Dinleyebilirim telkin cd indir izle İstanbul Nasıl Dinleyebilirim nerededir kimdir Nasıl Dinleyebilirim çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Nasıl Dinleyebilirim hipnoz Nasıl Dinleyebilirim olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Nasıl Dinleyebilirim hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Nasıl Dinleyebilirim kuantum düşünce kitap haberi