![]() |
Telkin Ekleyip liste kabardıkça etkisi ? Her hafta yeni telkinler ekliyorum.Yeni eklediğim telkinleri arka arkaya 2 tane koyuyorum.Suçluluk telkinini bi pazartesi bide cuma günleri 3 defa filan dinliyorum :)) Uzun zamandır dinlediklerimi 1 er kez listede sabit.Peki yeni telkinlerin etkiside ilk telkinlerdeki gibi olurmu yoksa listenin gittikçe genişlemesi yeni telkinlerin etkisini azaltırmı ? |
Cevap: Telkin Ekleyip liste kabardıkça etkisi ? bu konuyu bende merak etmekteyim.benim telkin listem 1 ay sonra; 1)suçluluk, 2)ego 3)kendine güven 4)kilo verme 5)ertelemeyi bırak bunlar ücretsiz olanlar. ücretli olanlar ise; 6)hızlı okuma 7)yazarlık 8)ingilizce öğrenme 1 yada 2 adet daha ekleyebilirim.sonuçta toplam 10 adet telkin olacak.Ben şimdilik sadece 2 tanesini 8 saat dinlerken ve her telkin genelde 6-8 saat arası dinleyin derken yetkililer ben nasıl hepsini 6-8 saat dinleyeceğim?bunu böyle liste haline getirdikten sonra bende etki edecek miki sonuçta hepsi 10 ar dk lık telkin.hepsi toplam 60 dk olsa ben saat hepsini 1 defa 8 saatte 8 defa dinlemiş olacağım.yani etki edecek mi büyük bir düşünce içindeyim.dinlemeye başlayalı yeni olsada hevesimin kırılmasından korkuyorum.bütün bunları zamanı gelince karışık liste yapıp dinlesek etki eder mi? |
Cevap: Telkin Ekleyip liste kabardıkça etkisi ? telkin listelerine nasıl ulaşabilirim |
Cevap: Telkin Ekleyip liste kabardıkça etkisi ? Listenizi arttirabilirsiniz.Benim listemde 30 adet telkin vardi.Tabii ki önceliklerinizde önemli. Suçluluk ve ego ara verseniz bile mutlaka bir kaç ayda bir listenize tekrar ekleyin. |
Cevap: Telkin Ekleyip liste kabardıkça etkisi ? Alıntı:
1)suçluluk 2)ego 3)kendine güven 4)zayıflama 5) ertelemeyi bırak 6)ingilizce 7)hızlı okuma 8)yazarlık 9)saç dökülmesi bütün bunları listeme ekleyip dinlediğim zaman.hepsinden olumlu ve istediğim etkiyi almam mümkün olur mu?siz liste yapın dinleyin yazmışsınız ayrı ayrı dinlemeyin demişsiniz.yani 1 gün ego 1 gün hızlı okuma vs gibi dinlemeyin diyorsunuz.listem böyle olunca yine etki alabilir miyim istediğim gibi?son sorum ise ben geceleri dinliyorum ve klasik müzik çok iyi geliyor bana.sizden alacağım ücretli telkinleri klasik müzikle yapmanız mümkün mü?teşekkürler... |
Cevap: Telkin Ekleyip liste kabardıkça etkisi ? Bizim önerdiğimiz tüm telkinleri 8 saat dinlemektir.Maksimum 8 saat dinleyiniz.Bunun için uyurken dinlemek ideal zamandir. Yani tek tek 8 saat dinlemek gereksiz. Dinleme şekliniz doğru. Uykuda doğa sesi uygun olur anca klasik müzikde yapabiliriz tabii ki.. |
Cevap: Telkin Ekleyip liste kabardıkça etkisi ? Teşekkür ederim Atakan Ağbey.3 hafta sonra dediğim telkinleri alacağım... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:50 PM. |