![]() |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Alıntı:
Alıntı:
Diğer merak ettiğiniz konuda da şunu söyleyebilirim bildiğim kadarıyla,sitedeki ücretsiz mp3 ler tabi ki tek başına yararlı oluyor.Zaten en çok tercih edilen telkinler ve ilk önce dinlenmesi gereken suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinleri ücretsiz ve birçok kişi bundan yararlanıyor.Ücretli olan cdler kişiye(isime)özel hazırlanıyor ve bu dinlemek istediğiniz telkine göre tabi ki bu cdlerden alıp almamak size bağlı :) Umarım biraz da olsa bilgi verebilmişimdir.Mutlu kalın... |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Bu soru için konu açmak istemedim... Ben telkinleri telefon kulaklığıyla dinliyorum..Ama arada bir tek kulaklıkla dinlemek zorunda kalıyorum..Bunun farklı bir etkisi olurmu Yani tek kulaklıkla dinlemenin bi eksisi olurmu Cvp verirseniz sevinirim.. |
Ben de uzun süredir bu şekil dinliyorum tek kulaklıkla mp 3 ten ; Sorunuza binaen ben de bu soruyu sormuş olayım bilen kardeşlerimize |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Tamamen kendi dinlemem üzerinden .Kulaklı dinlerken tek kulaklıla dinlediğim yada dinlemek zorunda kaldığım zamanlar etkilerini normale göre daha az hissediyorum.Sanki yeteri kadar etki etmiyor gibi ama bu benim düşüncem yanılıyor olabilirim.İki kulaklıkla etkileri gayet güzel hissediliyor.EN güzel ve en sağlıklısı hoparlörle dinlemek.Tabi başka fikirleri olanlar da paylaşırsa iyi olur.Saygı ve sevgilerimle. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Evet dedikleriniz mantıklı..Ancak doğru cevabı cevabı alabilseydik iyi olurdu..Bilgilendirirseniz sevinirim |
Sevgiler. |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Gürültü önleyici derken dışardaki sesleri duymamamız mı ? |
|
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? atakan bey anladığım kadarıyla müziği duyabileceğimiz kadar çok Az bile açsak ve bu sesi başka ses(tv, başka müzik) dinlerken duymasak problem olmuyor ? yani tek başımıza hiç ses olmadan net duyabildiğimiz ama çok kısık olan sesi başka seslerden anlamasak bile etki ediyor değil mi ? |
Cevap: Nasıl Dinleyebilirim? Merhabalar, Siteye yeni katıldım. Uzun süre önce üye olmuşum fakat bugün doyasıya inceleyebildim ancak. Sabahtan beri o konudan öbür konuya atlıyorum. :) O kadar motive oldum ki şimdiden anlatamam. Telkinleri dinlemekle ilgili bir sorum olacak. Günde 8-10 saat dinlemenin uygun olacağını belirtmişsiniz. Bu 8-10 saat boyunca aralıksız olarak mı dinlemeliyiz? Yoksa ara ara dinleyerek, 8-10 saati mi tamamlayacağız? O kadar şey varken ben buna takıldım. :) Teşekkürler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:00 PM. |