![]() |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Merhabalar. Suçluluk(doğa) ve Ego (klasik müzik) telkinlerini indirip dinlemeye başladım. Özellikle klasik müzik uzun süre dinledikten sonra bıktırıyor biraz. Şunu sormak istiyorum. Playlistime ego ve suçluluk telkinlerinin değişik versiyonlarını ekleyebilir miyim? yani şu şekilde: 1-Suçluluk-Ney 2-Ego-Klasik 3-Suçluluk-Doğa 4-Ego- TSM 5-Suçluluk- Klasik 6-Ego-New Age |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi sadece kendi görüşümü paylaşacağım.dediklerimin kesinliği yok sadece bugüne kadarki okuduklarım şeylerden yola çıkarak bu soruyu yanıtlayacağım. bir başka konudada bu soru gibi bir soru görmüştüm.altındaki cevaplara baktım ve telkinlerde müzik türünün önemli olmadığını gördüm.yani telkin içeriği suçluluk-ney dede aynı suçluluk-klasiktede aynı suçluluk-doğadada aynı vs. hangi müziği dinlerken keyif alıyorsanız onu dinleyin.bende öyle yapıyorum sevgiler |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi İstediğiniz versiyonu dinleyebilirsiniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi İlginiz için teşekkür ediyorum. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi herkese selam telkinleri dinlemeye devam ben bi şey soracam telkinlerin ney li olanlarında alttaki subliminal sözleri kısmen duyuyorum ama doğa sesindekileri duymuyorum. telikinleri duymanın bir sakıncası var mı yada neden ney de duyuyorumda diğerlerinde duyamıyorum. telkinleri duymak pozitif bir katkı sağlar mı ? duyuyorum derken birinin konuştuğunu anlıyorum manasında yoksa ne sölendiğini pek anlayamıyorum cvb nızı bekliyorum |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Telkini duymanın direnç oluşturabileceğini okumuştum.bu yüzden müziğin sesini telkinlerin duyulmayacağı şekilde açmakta yarar var diye düşünüyorum. Ayrıca telkinleri dinlerken dikkatinizi telkinli müziğe değilde başka bir yere verirseniz. örneğin tv , bilgisayar vb. sonuçların daha iyi olacağını okumuştum. birde uyuyken dinlemek daha etkiliymiş dediklerim kendi yorumum.kesinlik yok. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi meraba benim bi sorum vardı ben 3 gun oldu telkinleri dinleyeli ve geceleri yatarken dinliorum.ve gozlerimi kapattıgım an korkunç şeyler gormeye başlıorum korkunç ruyalar goruorum ve hergun annemi çagırıorum tek başıma uyuyamıorum açaba bunun nedeni telkinlerden mi kaynaklanio cvp verirseniz sevinirim tşkler. |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/ruyalarda-degisim/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...r-musunuz.html Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Genel Kullanım Rehberi peki bu ne zamana kadar surer hep bole korkarak mi uyuyçam bide içimden aglamak gelio bunlar geçiçi şeylermi? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:00 PM. |