![]() |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Gece gündüz bana birdir ah güzelim Çünkü gözlerim hep kördür Kanatsız kuş olmak zordur ah güzelim Denize varmayan ırmak Gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni Sar beni sar beni sar gökyüzüm ol Uç beni uç beni uç yavru kuş ol uç beni Geç beni geç beni geç kanadım ol Bırak uyusun şu deniz kanatlarının altında Gel gezmelere gidelim biz bulutların asfaltında Hiç yaşamamışız gibi olacak sonunda Ben kendi yoluma gideceğim güneş kendi yoluna Takıldım gittim peşinden ah güzelim Bir gemiydi benim sevdiğim Yelkeninde bir beyaz gül ah güzelim Dumanında sevda sözleri yine ezginin günlüğü:) |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Elbette Candan Erçetin Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana (ben neden hep aynı kalayım söyleyinbana) Elbette bazen çiçek açıp bazen solacağım Elbette daldan dala konup sonra uçacağım Elbette bazen hızla dönüp bazen duracağım Elbette bazen söyleyip bazen susacağım İnanmadım asla inanamam Herşeyin bir sonu olduğuna Candan Erçetin Elbette şarkı sözü şarkısının sözleri Elbette |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Guns and Roses - Godfather Theme (Slash guitar solo) actionsmile |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Alıntı:
|
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Güneş her akşam batıp hergün doğuyorsa Çiçekler solup solup tekrar açıyorsa En derin yaralar kapanıyorsa En büyük acılar unutuluyorsa Neden korkulur hayatta söyleyin bana birde unutmadan candan erçetin asalet akan bir bayandır.bütün şarkıları ayrıca çok güzeldir.sanki yaşayarak okuyor.hpm2 |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Bugün canın çok sıkkın Herşey sana zor geliyor Olabilir Bugün aşkın bitmiş O seni terkedip gitmiş Olabilir Sanki Sen hiç bilmediğin Bir kaos içindesin Kimbilir Günlerin getirdiği Senin yitirdiklerin Sanki hiç umut yok Çok yorgunsun Ne olursa olsun Yaşamaya mecbursun Ne olursa olsun Yaşamaya mecbursun Bugün duyduğun haberler Sana utanç veriyor Olabilir Bugün din ve ırk uğruna Cinayet işleniyor Olabilir Mostar köprüsü çökmüş Neretva ne kadar üzgün Kimbilir Günlerin getirdiği Açlık gözyaşı İnsan hep umut eder Biliyorsun bunu Ne olursa olsun Yaşamaya mecbursun Ne olursa olsun Yaşamaya mecbursun (Bulutsuzluk Özlemi) Seçme şansımız var mı?Ne olursa olsun dünü dünde bırakıp ilerliyoruz bir şekilde. |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) what a wonderful world the verve-bittersweet symphony bob sinclar-rock this party besame mucho ve bu kalp seni unutur mu çok güzel şarkılardır ne zaman dinleseniz mutlu hissettirir |
Cevap: mutluluk veren şarkılar =)) Candan Erçetin – İster Sallan Gez Koyver derdin silinsin Yolver öfken durulsun Sonra korkma Göster gönlün görünsün Hoşgör ruhun sevinsin Gel bu günün hakkını ver Yarını yarın düşünsün İster sallan gez İster çalış ister yarış (İster düşün ister taşın) İstersen sallan gez İster değiş ister alış (İster uzak ister yakın) Gel bu günün hakkını ver Yarını yarın görürsün |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:57 AM. |