![]() |
bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa yutube a giremeyenler için : http://ktunnel.com/index.php/1010110...f06295f0816386 cem adrian bana özel hastayım bu şarkıyaaaa yaww dinleyin mutlaka youtube girebilenlere: YouTube - Cem Adrian - Bana Özel ama kesilio yaw tam değil ama sona yakın yerde kesilio... yaw bulabilirseniz bu versyonun tamamını indirin dinliin sevdiyseniz tabii bitiom bitiom bu şarkıya :D buda aynı şarkı ama başka versyon YouTube - Cem Adrian Bana Özel ( MTV On Stage ) |
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa Cem Adrian Nereye Gidiyorsun ( MTV On Stage )buda süper yaw bu adamın şarkılarına hastayım gerçi iki şarkısına ama olsun sevincli şarkılar oluo işte sevincli 2 tane de çoğuldur dimi amasevinclisevincli link: YouTube - Cem Adrian Nereye Gidiyorsun ( MTV On Stage ) |
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa benim favorim cem adrian-denizhan düeti YAĞMUR şarkının ismi tavsiye ederim.odam kireçtir benim de güzel girlhahahepinizi öptümgirlhaha |
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa hmm daha önce dinlememiştim güzel şarkı gerçektende:) insanı başka yerlere götürüyor:D |
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa Alıntı:
|
|
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa beğenmedim, berbat bir şarkı... |
|
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 PM. |