![]() |
bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa yutube a giremeyenler için : http://ktunnel.com/index.php/1010110...f06295f0816386 cem adrian bana özel hastayım bu şarkıyaaaa yaww dinleyin mutlaka youtube girebilenlere: YouTube - Cem Adrian - Bana Özel ama kesilio yaw tam değil ama sona yakın yerde kesilio... yaw bulabilirseniz bu versyonun tamamını indirin dinliin sevdiyseniz tabii bitiom bitiom bu şarkıya :D buda aynı şarkı ama başka versyon YouTube - Cem Adrian Bana Özel ( MTV On Stage ) |
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa Cem Adrian Nereye Gidiyorsun ( MTV On Stage )buda süper yaw bu adamın şarkılarına hastayım gerçi iki şarkısına ama olsun sevincli şarkılar oluo işte sevincli 2 tane de çoğuldur dimi amasevinclisevincli link: YouTube - Cem Adrian Nereye Gidiyorsun ( MTV On Stage ) |
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa benim favorim cem adrian-denizhan düeti YAĞMUR şarkının ismi tavsiye ederim.odam kireçtir benim de güzel girlhahahepinizi öptümgirlhaha |
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa hmm daha önce dinlememiştim güzel şarkı gerçektende:) insanı başka yerlere götürüyor:D |
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa Alıntı:
|
|
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa beğenmedim, berbat bir şarkı... |
|
|
|
|
ha benim dinlediğim tarzın pek önemi yok ama madem sormuşsun yazayım. biraz arabesk, biraz rock, biraz halk müziği, biraz kitaro, biraz piyano enstrümentalleri, biraz romen tarzı (bizim çingenelerin klarnetli davullu dügün müzikalleri değil, romanyalıların müziği :)) anlayacaın ondan bundan ortaya karışık bişey... ama malesef bu kadar şeyin arasında cem adrian yok :)) |
|
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa ben de neden paylaştın diye seni yargılamadım :) sadece şarkı madem paylaşılmış onu dinlediğim ilk etapta uyanan izlenimleri öne sürdüm. neyse iyi geceler sana... |
|
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa Cem Adrian aslında oldukça ünlü birisi.Ses yönünden de özel bir insan.Ses tellerinin normal insanlardan 3 kat fazla olduğu söyleniyor.Gerçi bu bir bozuklukmuş heralde öyle birşeyler okumuştum:) Ama neticede işine yarıyor.Sesinin kimi yerde 6 kimi yerde 7 oktav olduğu gibi bilgiler var.Müzik eğitimini de Fazıl Say'la tanıştıktan sonra almış.Benim kardeşim de bir ara takılmıştı bir parçasına ama ben dinleyemiyorum.Ses habire değişiyor, bir kadın mı söylüyor erkek mi anlamak güç.Tuhaf geliyor bana:) |
|
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa evet çok yetenekli olduğunu bende duymuştum ama yorumu ve şarkıları benimde kalbimi çalamadı maalesef. |
|
Cevap: bu şarkıya hastayım dinleyin mutlakaaa mutlulukk FERİDUN DÜZAGAC dıyorumm baskada konusmuyorumm ...benımmm mutlulugum buuuu bee |
Paylaşımın için teşekkürler Melisciğim. Tarz olarak Cem Adrian çok hoşuma gitmese de şarkıyı beğendim. Sözleri çok anlamlı geldi. Phantomm'un dediği gibi dinlerken gerçekten ses kadın mı erkek mi diye düşündürdü beni de. girlhaha Düetimsi bir şey gibi geldi. İkincisini de dinledim orada ses daha erkeksi geldi. Ama ben ilkini beğendim yine de. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:15 PM. |