|
![]() |
|
| New! Use your Facebook, Google, AIM & Yahoo accounts to securely log into this site, click logo to login |
|
| Uyarılar |
Hayatım Değişti Klubü de ve Mutluluk Veren Şarkılar Forumumuzda Bulunan Atiye feat teoman KAL! Konususundasınız üye olmak için mail onayı gerekmez.Telkinli mp3 linkleri ve rehber mailinize gönderilir
Değerli konuk bu konular arama yapılıyor Atiye feat teoman KAL! için kişisel gelişim konusunda www comAtiye feat teoman KAL! Kesinlikle tavsiye edebileceğim yeni bir şarkı sözleri çok bomba tam bizlik:) Videos Posted by Müzik: Atiye Feat. Teoman - KAL | Facebook Daha çok küçücüksün Yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen Yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir izle indir dinle![]() |
|
LinkBack | Seçenekler | Arama | Stil |
|
|
#1 (permalink) | ||||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 9
75 Mesajinıza toplam 281 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
Kesinlikle tavsiye edebileceğim yeni bir şarkı sözleri çok bomba tam bizlik:) Videos Posted by Müzik: Atiye Feat. Teoman - KAL | Facebook Daha çok küçücüksün Yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen Yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek Yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde Yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın Bazen bunalırsın hayattan Biliyorum ben böyleyim Yeter ki iste sakın korkma hayattan Farkındayım seninleyim Kal kal kal Hep yanımda kal Kal kal kal Hep hayatta kal Tut elimi Duy sesimi Belki zor olacak İçini yakacak düşsen bile Kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini Kalllllllllllllll Birgün herşey değişir Anlamak zor gelir bazen Birgün herkes değişir Yenilmek zor gelir zaten Benim hayallerim var Benim bitmeyen umutlarım Ama bazen yanlızım Sessiz, solgun sokaklarda Bazen sıkılırsın Bazen bunalırsın hayattan Biliyorum ben böyleyim Yeter ki iste sakın korkma hayattan Farkındayım seninleyim Kal kal kal Hep yanımda kal Kal kal kal Hep hayatta kal Tut elimi Duy sesimi Belki zor olacak İçini yakacak düşsen bile Kalk yeniden bana sarılarak göster sevdiğini Kalllllllllllllll Ne kadar zor gelsede bazen Ağlamak gelsede içinden En karanlık günde bile Sakın korkma güneş doğsun içinde Kallllllllllllll |
||||
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Teğmen
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 10
17 Mesajinıza toplam 81 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() |
güzzel olmuş, tşkler paylaşım için.
|
||
|
|
|
| İyi ki varsın cado_8 ve hep beraber iyi ki varız seni seviyorum teşekkür ederim lütfen beni affet özür dilerim diyenler: | doris (17-02-2010) |
![]() |
| Bookmarks |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Konuk) | |
|
|
Hayatım Değişti Klubü ve Mutluluk Veren Şarkılar Atiye feat teoman KAL! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link portal tıklayınız . Kesinlikle tavsiye edebileceğim yeni bir şarkı sözleri çok bomba tam bizlik:) Videos Posted by Müzik: Atiye Feat. Teoman - KAL | Facebook Daha çok küçücüksün ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Atiye feat teoman KAL! telkin cd indir izle İstanbul Atiye feat teoman KAL! Ankara nedir nerededir kimdir Atiye feat teoman KAL! forum İzmir bursa Atiye feat teoman KAL! hipnoz Atiye feat teoman KAL! seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Atiye feat teoman KAL! hakkında bilgi Atiye feat teoman KAL! kitap haberi