Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   evlenmek :D (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/620047-evlenmek-d.html)

evlenmek_güzel_şey:D 14-11-2011 04:16 PM

evlenmek :D

merhaba herkese güzel hayırlı günler diliyorum :).evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ben 21 yaşında bir erkek olarak evlenmeyi çok güzel buluyorum.Allah nasip ederde bir bayan bulursam kendime göre ciddi bir evlilik yapcam.benim gibi bekar yada evlenmiş olanlar evlilik hakkında düşünceleriniz nelerdir.evlenenler evlendikten sonra hayatınızda ne gbi değişiklikler oldu ? y789f678h

juger 14-11-2011 04:38 PM

Cevap: evlenmek :D

Bizim sitenin bayanları evlilik diye diye çekim yasası ile seni çektiler. Buyrun bayanlar alın kısmetiniz burada khkh56

evlenmek_güzel_şey:D 14-11-2011 04:47 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811216)
Bizim sitenin bayanları evlilik diye diye çekim yasası ile seni çektiler. Buyrun bayanlar alın kısmetiniz burada khkh56

khkh56khkh56

azraist_24 14-11-2011 04:48 PM

Alıntı:

evlenmek_güzel_şey:D Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811215)
merhaba herkese güzel hayırlı günler diliyorum :).evlenmek hakkında ne düşünüyorsunuz ben 21 yaşında bir erkek olarak evlenmeyi çok güzel buluyorum.Allah nasip ederde bir bayan bulursam kendime göre ciddi bir evlilik yapcam.benim gibi bekar yada evlenmiş olanlar evlilik hakkında düşünceleriniz nelerdir.evlenenler evlendikten sonra hayatınızda ne gbi değişiklikler oldu ? y789f678h

21 yas biraz erken degil mi kuzum8977

evlenmek_güzel_şey:D 14-11-2011 04:50 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811220)
21 yas biraz erken degil mi kuzum8977

evet abla erken ama biriyle tanışıp kaynaşma süresinide katarsak yaşım büyür y78989778977

nurbanu25 14-11-2011 04:53 PM

evlilik mutlaka güzel bişeydir.insanın sevdiğiyle aynı evi,hayatı paylaşması,mutlu eder.21 yaşında bir erkek olup ta evliliğe kendini yakın hissetmen ilginç.ben 26 yaşındayım fakat henüz kendimi hazır hissetmiyorum.sanırım gamofobim var.dusun2
bence evlilik,sadece eşle evlenmekle bitmiyor.eşinin ailesiyle de evleniyosun.hele bir bayan,kendi ailesini bırakıp,yeni bir aileye 'gelin' olarak gidiyor.farklı adetler,farkı insanlar...evlilik gerçekten büyük bir iş.Allah herkese hayırlı evlilikler nasip etsin...

evlenmek_güzel_şey:D 14-11-2011 04:55 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811222)
evlilik mutlaka güzel bişeydir.insanın sevdiğiyle aynı evi,hayatı paylaşması,mutlu eder.21 yaşında bir erkek olup ta evliliğe kendini yakın hissetmen ilginç.ben 26 yaşındayım fakat henüz kendimi hazır hissetmiyorum.sanırım gamofobim var.dusun2
bence evlilik,sadece eşle evlenmekle bitmiyor.eşinin ailesiyle de evleniyosun.hele bir bayan,kendi ailesini bırakıp,yeni bir aileye 'gelin' olarak gidiyor.farklı adetler,farkı insanlar...evlilik gerçekten büyük bir iş.Allah herkese hayırlı evlilikler nasip etsin...

Teşekkürler abla yorumun için :).bende tam olarak hazır hissetmiyorum ama ne biliyim güzel bişey düşününce.:)terli345

azraist_24 14-11-2011 04:57 PM

Alıntı:

evlenmek_güzel_şey:D Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811223)
Teşekkürler abla yorumun için :).bende tam olarak hazır hissetmiyorum ama ne biliyim güzel bişey düşününce.:)terli345

Tatlim anliyorum seni, sana su an saka gibi geliyor guzeldir tabi ki ama hayatinin kumari bana goreO0

evlenmek_güzel_şey:D 14-11-2011 05:02 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811224)
Tatlim anliyorum seni, sana su an saka gibi geliyor guzeldir tabi ki ama hayatinin kumari bana goreO0

Öyle düşünme abla :)).karşımıza Allah'ın izniyle doğru kişi çıkarsa güzel bir evlilik olur.Ben buna inanıyorum inşallah.Eğer birgün evlenmek nasip olursa eşimi çok sevcem başkasını gözüm görmüycek Rabbim herkese mutlu evlilikler nasip etsin.::)krz56krz56

matri 14-11-2011 06:56 PM

cok idealist gordum sizi :) umarim bu sekilde de gelisir hayatiniz.

evlenmek_güzel_şey:D 14-11-2011 07:07 PM

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811233)
cok idealist gordum sizi :) umarim bu sekilde de gelisir hayatiniz.

inşallah :)

güven87 15-11-2011 12:32 AM

Alıntı:

khkh56khkh56 işte bu güzeldi Denizcan

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 12:07 PM

Alıntı:

haklısın canımın içi.. y789 ne çok evlilik meraklısı var girlhaha artık sayenizde ben de evliliğe sıcak bakmaya başladım..y789
forum aşk kokuyor bu aralar

Electra 15-11-2011 12:41 PM

Valla okulum bitipte öğretmen olmadan evlenmeyi düşünmüyorum ama sevdiğim adamdan evlenme teklifi aldım, evlenelim evlenelim diye de baskı yapıyor. Bende 21 yaşımdayım ve ilk erkek arkadaşım. Daha evvelki 2 birlikteliğim sanaldan olmuştu ve hiç buluşmamıştım. O yüzden onları saymıyorum ve aptallık etmişim hih33
Aslında biz evli gibiyiz, okumama rağmen yanına gidip çalışıyorum. Gerçi çalışmıyorum ama onu görebilmek için aileme çalıştığımı söylemek durumunda kaldım. 2 katı para teklifi edip işten ayrılmamı evime dönmemi rica ettiler ama dünyaları verseler onun yanından ayrılmam :)
İlk yemeklerimi ona yaptım, önceden evin tek çocuğu ve bitanesi olarak suyum bile ayağıma gelirdi. Şimdi her yemeği yapmayı ve hizmet etmeyi öğrendim. Temizlik bile yapmıyordum doğru düzgün onları da yaptım. İşin ilginç tarafı bu kadar güzel ve titiz temizlik yaptığımı ve bu kadar lezzetli yemekler yapacağımı bilmiyordum. Kendim bile yaptığım yemeklere hayran kalarak bol bol yedim ve 4-5 kilo aldım :/
Onun iş yerinde her kesimden insanlarla muhattap olmayı öğrendim. Daha evvel bir kez söylediğimde ya da birşey anlattığımda anlamayan insanlara bağırır ve bir daha aynısını söylemezdim. Kapasitesi düşük insanlara da tahammülüm yoktu ama şimdi insanlara karşı sabırlı olmayı ve sakin olmayı öğrendim, bana çok şey kattı.
Fakat evlilikten korkuyorum, hem daha okulum bitmedi ve mesleğime başlayamadım hem de hiç erkek arkadaşı olmamış birinin günün birinde birini bularak evlenme niyetiyle ailesinin karşısına çıkagelmiş biri olmak istemiyorum. Ayrıca aramızdaki yaş farkını (11 yaş) ve evlenip boşanmış olmasını sorun yapacak olabilirler. Maddi durumu da ailemin ki kadar iyi değil, ama benim paraya değil adam gibi adama ihtiyacım var. İleride bana kalıcak büyük serveti biliyorum ama sırf benden daha altta diye evlenmeme izin vermeyecekleri adamı da bırakmak istemiyorum çünkü o benim ruh ikizim. Karşılaştığım en mükemmel insan, geçmişte çok acı çekmiş ve şimdi acı çekmesine izin vermeyeceğim. Ailemin karşısında durup rahatlıkla rest çekebilirim çünkü herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü biriyim.
Eğer bir gün korkularımla yüzleşip evlenmek istersem, pişman olmayacağımdan eminim. O'na değer...

blue jaloon 15-11-2011 12:54 PM

Bu güzel günlerin hatırına aileme rest cekerim diyosun.pişman olmazsın umarım..

Electra 15-11-2011 01:02 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811293)
Bu güzel günlerin hatırına aileme rest cekerim diyosun.pişman olmazsın umarım..

Güzel günler için değil, güzel kalpli bir insan için.
Ve şu ana kadar pişman olacağım hiç birşey yapmadım.

blue jaloon 15-11-2011 01:03 PM

Peki canım..

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 01:17 PM

hmm dilerim ki pişman olmazsın ama olacağını da sanmıyorum after .. yüreğinin sesini dinlemen çok güzel :)

matri 15-11-2011 01:17 PM

Alıntı:

After Life Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811294)
Güzel günler için değil, güzel kalpli bir insan için.
Ve şu ana kadar pişman olacağım hiç birşey yapmadım.

siz yinede dikkatli hareket edin. karar vermeden once bir kez daha genel yorumlayin yasaminizi.

juger 15-11-2011 01:47 PM

Böyle zamanda parayı değil de güzel bir gönlü isteyen insanların varlığına ne kadar çok ihtiyacımız var aslında :) After Life, sevginden dolayı seni tebrik ediyorum. Eğer gerçekten böyle sevmeye devam edersen, en güzel evliliği de sen yaparsın, en güzel yuvayı da sen kurarsın. En büyük zenginlikler de senin olur.

Ama matri arkadaşım çok güzel söylemiş. Onun söylediğine çok dikkat et. Haklılık payı var.

Sevgiler :)

evlenmek_güzel_şey:D 15-11-2011 01:51 PM

oo benim konu coşmuş :D.bakalım bende kendime göre bi kız bulursam nasip meselesi işimide kurdummu evlencem çok güzel birşey bence düşününce.:))

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 02:03 PM

canım sana evlilik hakkındaki düşüncelerimi yazamadan geçemicemmm..
şimdi neticede ben iş kadını olucam.. yani bir mesleğim olacak.. sabah kalk herif uyusun sen kahvaltı hazırla bi yarım saat uykudan mahrum kal.. sonra kahvaltı yapılsın ev toparlansın işe git.. eve gel yemek yap.. bulaşığı yıka.. herifle ilgilen, çayını kahvesini getir. 2-3 yıl sonra bebe de istemeye başlar bu elin adamı .. ee sanki kendisi bakacak..
bebeklik döneminde uykusuzlular, gerginlikler, yorgunluklar....
bi yandan herif bi yandan çocuk bi yandan işindeki sorumlulukların bi yandan evdeki işler.... ohoooo...
yhauu yapamam ben bunlarııı.. üstüne üstlük bunlar yetmiomuş gibi kocanın ailesiyle uğraş dur. onlar çok iyi bilio yaa çocuk yetiştirmeyi bi sürü akıllar falan verirler..
zaten olur da evlilik gibi bir hata yaparsam asla muhattap olmam ailesiyle falan.. hiççççççç çekemem.. eve gelirlerse bile ben yokken gelsinler :D:D:D

sen tabi keyf süreceksin. her şey ayağına gelecek.. erkek için evlilik elbette güzel. her türlü zorluğu kadın çekiyor..
(umarım sevgilim okumuyordur bunları :D )

sweeet 15-11-2011 02:08 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811224)

Hayatın kumarı şeklindeki düşüncen seni engelleyen bir düşünce olmasın kuzum. Hem ideal eşini istiyorsun hayatında hem de bu düşüncenle onu itiyor olmayasın. :(

matri 15-11-2011 02:39 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811305)
şimdi neticede ben iş kadını olucam.. yani bir mesleğim olacak.. sabah kalk herif uyusun sen kahvaltı hazırla bi yarım saat uykudan mahrum kal.. sonra kahvaltı yapılsın ev toparlansın işe git.. eve gel yemek yap.. bulaşığı yıka.. herifle ilgilen, çayını kahvesini getir. 2-3 yıl sonra bebe de istemeye başlar bu elin adamı .. ee sanki kendisi bakacak..
bi yandan herif bi yandan çocuk bi yandan işindeki sorumlulukların bi yandan evdeki işler.... ohoooo...
yhauu yapamam ben bunlarııı.. üstüne üstlük bunlar yetmiomuş gibi kocanın ailesiyle uğraş dur. onlar çok iyi bilio yaa çocuk yetiştirmeyi bi sürü akıllar falan verirler..
zaten olur da evlilik gibi bir hata yaparsam asla muhattap olmam ailesiyle falan.. hiççççççç çekemem.. eve gelirlerse bile ben yokken gelsinler :D:D:D

sen tabi keyf süreceksin. her şey ayağına gelecek.. erkek için evlilik elbette güzel. her türlü zorluğu kadın çekiyor..

bu yazdiklarin coook onyargili.. hic yakismamis dostum.

evlenmek_güzel_şey:D 15-11-2011 02:47 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811305)

bence sevdiğin olduktan sonra sabah gözüne uyku bile girmez.ona kahvaltı hazırlamak çok zevkli olur (bayanların açısından bakınca).:D.
biz erkekler sadece yatcaksınız dedin ama mesela ben sevdiğim kız için sabahtan akşama kadar çalışcam ekmek getircem sonra beraber yiycez aynı suyu iççez bunlar için değer.bulaşık felan sorun değil bunları takma kafana :D.kısaca bence evlilik süper bişey partysmiley

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 02:52 PM

Sewgili matriii biliyorum yakışmadığınııı.. ama ben özgürlğüne çok düşkün bir kadınım maalesef. evlilik bana göre değil üzgünüm. zaten illa ki herkes evlenecek diye bir şey yok :))
gelelim sana arkadaşım aşık olduğum ve çok sevdiğim bir sevgilim mevcut zaten.. ama hiç de zevk gibi gelmiyor bana.. hem öyle olsa bileee belli bir süreden sonra bayar :))))

evlenmek_güzel_şey:D 15-11-2011 02:53 PM

hmm tabi saygı duyarım :))).herkesin kendi düşüncesi.ister evlenir ister evlenmez.ama bişey sorcam sevgilin varsa evlenmeyi düşünmüyosan sevgilinle elbet birgün ayrılcaksınız neolcak o zaman?:D.

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 02:57 PM

Alıntı:

evlenmek_güzel_şey:D Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811314)
hmm tabi saygı duyarım :))).herkesin kendi düşüncesi.ister evlenir ister evlenmez.ama bişey sorcam sevgilin varsa evlenmeyi düşünmüyosan sevgilinle elbet birgün ayrılcaksınız neolcak o zaman?:D.

güzel soruuuu.. :))) eğer o da kabul ederse ben birlikte yaşamaktan yanayım.. ama kabul etmezse herkes kendi yoluna :))
bu arada birlikte yaşamak derken illaki bi imam nikahı şart y789

evlenmek_güzel_şey:D 15-11-2011 02:59 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811315)
güzel soruuuu.. :))) eğer o da kabul ederse ben birlikte yaşamaktan yanayım.. ama kabul etmezse herkes kendi yoluna :))
bu arada birlikte yaşamak derken illaki bi imam nikahı şart y789

yani direk bırakırım diyon :D.bence sen onu "gerçekten" sevmemişsin.ben birini seversem inşallah "Tabi en iyisini Allah bilir" ama zor bırakırım :D

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 03:01 PM

Alıntı:

evlenmek_güzel_şey:D Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811316)
yani direk bırakırım diyon :D.bence sen onu "gerçekten" sevmemişsin.ben birini seversem inşallah "Tabi en iyisini Allah bilir" ama zor bırakırım :D

y789hayırrr canımm onu çokkk seviyorum.ama mantıklı bir insanım.. seviyorum diye hayatımı karartmaya niyetim yok :)

evlenmek_güzel_şey:D 15-11-2011 03:03 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811317)
y789hayırrr canımm onu çokkk seviyorum.ama mantıklı bir insanım.. seviyorum diye hayatımı karartmaya niyetim yok :)

bence ilerde evlenmeyi istersin yaşın daha genç o yüzden korkuyo olabilirsin :D.herkes evlenip mutlu olurken sen yalnız kalınca anlarsın :D

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 03:08 PM

yok kardeşciğim .. bakalım hayırlısı. bakmışsınız seneye evlenmişim. :))
biriniz de çıkıp demedi ben eşime ev işinde de çocuk bakmada da yardım ederim diye.. bazen ben çayını kahvesini de geitirim diyen çıkmadı. :)) işte bu yüzden çok doğru kararlar aldığımı düşünüyorum..
bu arada arkadaşlarımın çoğu evli zaten hatta aynı yaşta olmamıza rağmen 6 yaşında çoocuğu olan bile var :))

evlenmek_güzel_şey:D 15-11-2011 03:10 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811319)
yok kardeşciğim .. bakalım hayırlısı. bakmışsınız seneye evlenmişim. :))
biriniz de çıkıp demedi ben eşime ev işinde de çocuk bakmada da yardım ederim diye.. bazen ben çayını kahvesini de geitirim diyen çıkmadı. :)) işte bu yüzden çok doğru kararlar aldığımı düşünüyorum..
bu arada arkadaşlarımın çoğu evli zaten hatta aynı yaşta olmamıza rağmen 6 yaşında çoocuğu olan bile var :))

ben eşim isterse sabah kahvaltısınıda hazırlarım kahvesinide yaparım.isterse masaj ta yaparım.herşeyi yaparım onun için.çünkü o benim hayat yolcum.bir ömür boyu aynı yastığa baş koycaz.bence sen yanlış düşnüyürosun.benim gibi düşünen çok erkek vardır dünyada.:)))

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 03:12 PM

Alıntı:

evlenmek_güzel_şey:D Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811320)
ben eşim isterse sabah kahvaltısınıda hazırlarım kahvesinide yaparım.isterse masaj ta yaparım.herşeyi yaparım onun için.çünkü o benim hayat yolcum.bir ömür boyu aynı yastığa baş koycaz.bence sen yanlış düşnüyürosun.benim gibi düşünen çok erkek vardır dünyada.:)))

senin gibi düşünen bir erkek bulduğum an hiç bırakmayacağımdan emin olabilirsin. gerçi hoş ben şu anda sevgilimle bunları hiç konuşmadım. belki yardım eder bana blook
eşin çokk şanslııııııı :)))cat56

evlenmek_güzel_şey:D 15-11-2011 03:16 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811321)
senin gibi düşünen bir erkek bulduğum an hiç bırakmayacağımdan emin olabilirsin. gerçi hoş ben şu anda sevgilimle bunları hiç konuşmadım. belki yardım eder bana blook
eşin çokk şanslııııııı :)))cat56

:))).bende hayırlı birini bulursam inşallah dediklerimi yapcam bakalım ama daha çıkmadı işte o kız karşıma:)))smileydance

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 03:31 PM

bu arada açıklama yapma gereği hissettim. benim iki fobim var. biri su föbim diğeri de evlilik fobim. çevremdeki herkes 'keşke evlenmeseydim, şu kadar derdim oldu şöyle işkence böyle işkence' diye diye beni bu hale soktu. 11 yaşından beri evlilikten nefret eden biriyim. oysa küçük bir çocuk ne anlar evlilikten falan.. en basiti de annem.. 5 çocuğu var garibimin. ee hepizmizinn arasında da bir yaş fark var zorlanmış haliyle.. yıllardır da evlenmez olaydım deyip durur..
neticede ortada büyük bir çekirdek inanç mevcut. ve kırılması bayağı zaman alacak bir çekirdek bu.
çok şükür her şeye pozitif yaklaşabiliyorum ve sorunlar benim için hiç bir zaman sorun değil öğretmen konumundaydı. ama gelgelelim evlilik beni çok geriyor..
bu konuda en büyük destekçim sevgilim. alıştırmaya çalışıyor beni evlilik düşüncesine.. ama yetmiyor.. ya da zaman ve sabır gerekiyor..

evlenmek_güzel_şey:D 15-11-2011 03:35 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811325)
bu arada açıklama yapma gereği hissettim. benim iki fobim var. biri su föbim diğeri de evlilik fobim. çevremdeki herkes 'keşke evlenmeseydim, şu kadar derdim oldu şöyle işkence böyle işkence' diye diye beni bu hale soktu. 11 yaşından beri evlilikten nefret eden biriyim. oysa küçük bir çocuk ne anlar evlilikten falan.. en basiti de annem.. 5 çocuğu var garibimin. ee hepizmizinn arasında da bir yaş fark var zorlanmış haliyle.. yıllardır da evlenmez olaydım deyip durur..
neticede ortada büyük bir çekirdek inanç mevcut. ve kırılması bayağı zaman alacak bir çekirdek bu.
çok şükür her şeye pozitif yaklaşabiliyorum ve sorunlar benim için hiç bir zaman sorun değil öğretmen konumundaydı. ama gelgelelim evlilik beni çok geriyor..
bu konuda en büyük destekçim sevgilim. alıştırmaya çalışıyor beni evlilik düşüncesine.. ama yetmiyor.. ya da zaman ve sabır gerekiyor..

evet haklısın.böyle etraftan hatta kendi ailenden hep evlilik şikayeti duyunca evliliği sevmemen çok normal.senin açından bakınca bende evliliğe biraz korkardım.herkesinki kötü ya benimkide kötü olursa gibi düşünceler geliyodur aklına.Ama inşallah sevgilinle hayırlı ve mutlu bir evlilik yaparsın da bu fobinden kurtulursun.herkese de örnek olursun ve oluruz inşallah.bakalım senden önce ben evlenirsem ve inşallah mutlu olursam belki beni kıskanırsın demek böyle evliliklerde varmış dersin evlenirsin belli mi olur :D

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 03:40 PM

Alıntı:

evlenmek_güzel_şey:D Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811326)
evet haklısın.böyle etraftan hatta kendi ailenden hep evlilik şikayeti duyunca evliliği sevmemen çok normal.senin açından bakınca bende evliliğe biraz korkardım.herkesinki kötü ya benimkide kötü olursa gibi düşünceler geliyodur aklına.Ama inşallah sevgilinle hayırlı ve mutlu bir evlilik yaparsın da bu fobinden kurtulursun.herkese de örnek olursun ve oluruz inşallah.bakalım senden önce ben evlenirsem ve inşallah mutlu olursam belki beni kıskanırsın demek böyle evliliklerde varmış dersin evlenirsin belli mi olur :D

y789ben 2013 de evleneceğim :))
daha senin askerliğin var :)))
dolayısıyla ben erken evlenmiş olacağım.. beni anladığın için de teşekkürler :)O0

evlenmek_güzel_şey:D 15-11-2011 03:41 PM

Alıntı:

RimA Vita Perfetto Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811328)
y789ben 2013 de evleneceğim :))
daha senin askerliğin var :)))
dolayısıyla ben erken evlenmiş olacağım.. beni anladığın için de teşekkürler :)O0

askerliğime daha çok var tecil ettirdim açıköğretim okuyorum.:D
ee daha yeni evlenmiycem diyodun? :D

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 03:44 PM

Alıntı:

evlenmek_güzel_şey:D Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811329)
askerliğime daha çok var tecil ettirdim açıköğretim okuyorum.:D
ee daha yeni evlenmiycem diyodun? :D

canımsın evlilik mecburi gibi bi şeyy :))) elim kolum bağlı mecbur yani :)girlhahagirlhaha

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:54 AM.