Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Mutluluk ve Yaşama Sevinci (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/)
-   -   evlenmek :D (http://www.hayatimdegisti.com/forum/mutluluk-ve-yasama-sevinci/620047-evlenmek-d.html)

evlenmek_güzel_şey:D 14-11-2011 07:07 PM

Cevap: evlenmek :D

Alıntı:

matri Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811233)
cok idealist gordum sizi :) umarim bu sekilde de gelisir hayatiniz.

inşallah :)

güven87 15-11-2011 12:32 AM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811216)
Bizim sitenin bayanları evlilik diye diye çekim yasası ile seni çektiler. Buyrun bayanlar alın kısmetiniz burada khkh56

khkh56khkh56 işte bu güzeldi Denizcan

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 12:07 PM

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811216)
Bizim sitenin bayanları evlilik diye diye çekim yasası ile seni çektiler. Buyrun bayanlar alın kısmetiniz burada khkh56

haklısın canımın içi.. y789 ne çok evlilik meraklısı var girlhaha artık sayenizde ben de evliliğe sıcak bakmaya başladım..y789
forum aşk kokuyor bu aralar

Electra 15-11-2011 12:41 PM

Valla okulum bitipte öğretmen olmadan evlenmeyi düşünmüyorum ama sevdiğim adamdan evlenme teklifi aldım, evlenelim evlenelim diye de baskı yapıyor. Bende 21 yaşımdayım ve ilk erkek arkadaşım. Daha evvelki 2 birlikteliğim sanaldan olmuştu ve hiç buluşmamıştım. O yüzden onları saymıyorum ve aptallık etmişim hih33
Aslında biz evli gibiyiz, okumama rağmen yanına gidip çalışıyorum. Gerçi çalışmıyorum ama onu görebilmek için aileme çalıştığımı söylemek durumunda kaldım. 2 katı para teklifi edip işten ayrılmamı evime dönmemi rica ettiler ama dünyaları verseler onun yanından ayrılmam :)
İlk yemeklerimi ona yaptım, önceden evin tek çocuğu ve bitanesi olarak suyum bile ayağıma gelirdi. Şimdi her yemeği yapmayı ve hizmet etmeyi öğrendim. Temizlik bile yapmıyordum doğru düzgün onları da yaptım. İşin ilginç tarafı bu kadar güzel ve titiz temizlik yaptığımı ve bu kadar lezzetli yemekler yapacağımı bilmiyordum. Kendim bile yaptığım yemeklere hayran kalarak bol bol yedim ve 4-5 kilo aldım :/
Onun iş yerinde her kesimden insanlarla muhattap olmayı öğrendim. Daha evvel bir kez söylediğimde ya da birşey anlattığımda anlamayan insanlara bağırır ve bir daha aynısını söylemezdim. Kapasitesi düşük insanlara da tahammülüm yoktu ama şimdi insanlara karşı sabırlı olmayı ve sakin olmayı öğrendim, bana çok şey kattı.
Fakat evlilikten korkuyorum, hem daha okulum bitmedi ve mesleğime başlayamadım hem de hiç erkek arkadaşı olmamış birinin günün birinde birini bularak evlenme niyetiyle ailesinin karşısına çıkagelmiş biri olmak istemiyorum. Ayrıca aramızdaki yaş farkını (11 yaş) ve evlenip boşanmış olmasını sorun yapacak olabilirler. Maddi durumu da ailemin ki kadar iyi değil, ama benim paraya değil adam gibi adama ihtiyacım var. İleride bana kalıcak büyük serveti biliyorum ama sırf benden daha altta diye evlenmeme izin vermeyecekleri adamı da bırakmak istemiyorum çünkü o benim ruh ikizim. Karşılaştığım en mükemmel insan, geçmişte çok acı çekmiş ve şimdi acı çekmesine izin vermeyeceğim. Ailemin karşısında durup rahatlıkla rest çekebilirim çünkü herşeyin üstesinden gelebilecek kadar güçlü biriyim.
Eğer bir gün korkularımla yüzleşip evlenmek istersem, pişman olmayacağımdan eminim. O'na değer...

blue jaloon 15-11-2011 12:54 PM

Bu güzel günlerin hatırına aileme rest cekerim diyosun.pişman olmazsın umarım..

Electra 15-11-2011 01:02 PM

Alıntı:

blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811293)
Bu güzel günlerin hatırına aileme rest cekerim diyosun.pişman olmazsın umarım..

Güzel günler için değil, güzel kalpli bir insan için.
Ve şu ana kadar pişman olacağım hiç birşey yapmadım.

blue jaloon 15-11-2011 01:03 PM

Peki canım..

RimA Vita Perfetto 15-11-2011 01:17 PM

hmm dilerim ki pişman olmazsın ama olacağını da sanmıyorum after .. yüreğinin sesini dinlemen çok güzel :)

matri 15-11-2011 01:17 PM

Alıntı:

After Life Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 811294)
Güzel günler için değil, güzel kalpli bir insan için.
Ve şu ana kadar pişman olacağım hiç birşey yapmadım.

siz yinede dikkatli hareket edin. karar vermeden once bir kez daha genel yorumlayin yasaminizi.

juger 15-11-2011 01:47 PM

Böyle zamanda parayı değil de güzel bir gönlü isteyen insanların varlığına ne kadar çok ihtiyacımız var aslında :) After Life, sevginden dolayı seni tebrik ediyorum. Eğer gerçekten böyle sevmeye devam edersen, en güzel evliliği de sen yaparsın, en güzel yuvayı da sen kurarsın. En büyük zenginlikler de senin olur.

Ama matri arkadaşım çok güzel söylemiş. Onun söylediğine çok dikkat et. Haklılık payı var.

Sevgiler :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:14 AM.