Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

KOD ADI: MUTLULUK BULUCUSU

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci KOD ADI: MUTLULUK BULUCUSU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutluluğumuzu arttıracağını düşündüğümüz çoğu şey yanlış yönlendirmelerden kaynaklanan bilgiler ve genelde de çoğu tümüyle yanlış. Genel olarak mutluluğun yolu zenginlik veya başarıdan geçmiyor. Sağlık veya iyi olmaktan da. Bize mutlu olmanın, zayıf olmanın veya para kazanmanın yollarını göstereceğini iddia eden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

KOD ADI: MUTLULUK BULUCUSU

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-02-2011, 02:25 PM   #1 (permalink)
Binbaşı
 
cent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 1,632
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to allcent is a name known to all
Standart KOD ADI: MUTLULUK BULUCUSU

Mutluluğumuzu arttıracağını düşündüğümüz çoğu şey yanlış yönlendirmelerden kaynaklanan bilgiler ve genelde de çoğu tümüyle yanlış.

Genel olarak mutluluğun yolu zenginlik veya başarıdan geçmiyor. Sağlık veya iyi olmaktan da.

Bize mutlu olmanın, zayıf olmanın veya para kazanmanın yollarını göstereceğini iddia eden programlara büyük yatırımlar yapıyoruz. Bunlar için hem zaman hem de para harcayarak sonunda daha mutlu olacağımızı düşünüyor, hevesleniyoruz. Fakat bir süre, genelde tek bir alanı ele alarak bizi mutlu etmeye çalışan bu yöntemler, hayatımızın diğer alanlarıyla çatıştığı için vazgeçiyoruz.

Hayatımızın sadece bir alanına odaklanmak, diğer alanlara zarar vermemize yol açıyor: Daha verimli bir iş hayatı kovalarken, kariyerine fazla odaklanan ve özel yaşamı sorun haline gelen biri gibi. Sosyal yaşamımızı canlandırarak, arkadaşlarımıza zaman ayırdığımızda da kariyer alanı düşüşe geçebiliyor. Buradan da anlayacağımız; yaşamımızın değişik alanları birbirinden bağımsız değil, birbirlerine sıkı sıkıya bağlıdırlar.

Peki, yaşamı gerçekten değerli kılan şey nedir? Gallup araştırmacıları, 150'den fazla ülkede yaptıkları kapsamlı bir araştırmada kişilere genel anlamda doyum alarak yaşamanın ve mutluluğun kaynağını sormuşlar. İnsanların çoğu sağlık ve zenginlik diye cevap vermiş.

Bu ön araştırmadan sonra, bu sorunun gerçek cevabını ortaya çıkarmak için bir yolculuğa çıkmışlar. Hedefleri, "Mutluluk Bulucusu" diye adlandırdıkları bir değerlendirme aracını oluşturmak olmuş. Bu aracı oluşturabilmek için, son 50 yılda oluşturdukları soruları değişik ülkelerde, değişik dillerde ve yaşam koşullarında sormuşlar. Bu araştırmanın sonunda, doyum alarak sürdürülen ve mutlu olduğumuz bir yaşamı birinci derecede belirleyen 5 farklı faktör ortaya çıkmış. Bu faktörler; gelişen ve doyum sağlanan bir yaşamı, acı çekilen bir yaşamdan ayıran ve değiştirebileceğimiz olgulardan oluşan evrensel faktörlerdir. Evrensel denme nedeni bütün kültürlerde ortak olmasıdır.

1. Kariyerinizden kaynaklanan mutluluk: Bu, bütün gün ne yaptığınız ve yaptığınız işi ne kadar çok sevdiğinizle ilgili.
2. Sosyal bağlardan ve ilişkilerden beslenen mutluluk: Yaşamınızda güçlü ilişkiler ve sevginin olması.
3. Parayla ilişki: Ekonomik yaşamınızı etkin bir şekilde yönetmeniz.
4. Fiziksel mutluluk: Bu unsur, fizik sağlığınızın yerinde olması ve gündelik işlerinizi yapabilecek kadar enerjinizin olmasını ifade ediyor.
5. İçinde yaşadığınız toplulukla ilişki: İçinde yaşadığınız topluluğa karşı ne ölçüde sorumluluk duygusu hissettiğinizi içeriyor

Dolayısıyla yaşamdan aldığımız doyum ve mutluluğumuz; yaptığımız işi ne kadar seviyoruz, ilişkilerimizin kalitesi, maddi durumumuzu yönetebilmek, fiziksel sağlığımızın yerinde olması ve çevremize yaptığımız katkılardan duyduğumuz gururun kombinasyonuyla ilgili bir olgudur. En önemlisi, bu beş unsurun nasıl etkileşim içinde olduğuyla ilgilidir.

Küçük İpuçları
İnsanların yüzde 66'sı bu alanların herhangi birinde oldukça mutlu olduklarını söyleseler de, yalnızca yüzde 7'si bu alanların hepsinde mutlu olmayı başarabiliyor. Yalnızca kariyerin veya maddi durumun mutluluk için en önemli şey olduğunu düşünen kişiler, neden mutlu olamadıklarını anlamaya çalışıyorlar.

Bu alanlarda
doyumu ve mutluluğu yakalayamadığını düşünen bir kişinin yapabileceği bir sürü şey var. Bu alanları geliştirmek için bir sürü yöntem olsa da, en büyük engel genelde kişilerin kendisi oluyor. Çoğu insan, kısa vadeli kararlar ile uzun vadede ulaşabilecekleri mutluluğun önünü kesiyor. Örneğin kilo almak istemedikleri halde kendilerini o an iyi hissedebilmek için fazlaca şeker ve çikolata tüketebiliyorlar.

Aslında bu anlık hazların önüne geçilebildiği takdirde, uzun vadede yapılmak istenilen şeyler gerçekleşebilir. Yüksek doyuma ve mutluluğa ulaşmış kişiler, bu soruna çözüm bulmuşlardır: Uzun vadede, kendimize koyduğumuz hedeflerle tutarlı olan kısa vadeli teşvikler bularak doğru kararlar vermek mümkün. Örneğin canımız 'fast-food' çektiği zaman, uzun vadede aşırı şişmanlama ihtimali yerine, yedikten sonra günün geri kalanında hissedeceğimiz rahatsızlığı düşünerek çok daha rahat bir şekilde bu dürtünün önüne geçebiliriz. Veya işe yürüyerek gittiğimizde bilmem kaç ay sonra bizi forma sokacağını düşünmek yerine, günün geri kalanında bu kısacık yürüyüşü yaparak kendimize daha çok enerji katacağını düşünebiliriz. Böylelikle kısa vadede çekilen çile (!) ya da istediğimiz bir şeyi yapmamak, yine kısa vadede bir ödül olarak geri dönebiliyor.

Bu şekilde, hemen bazı sonuçlar alabileceğimizi görebildiğimiz zaman, davranışlarımızı hızla değiştirme ihtimalimiz daha yüksek. İlerde bu tip "olumlu varsayımlar" oluşturarak ve günlük rutinimizde küçük değişiklikler yaparak mutluluğumuzu büyük ölçülerde ve kalıcı şekillerde arttırmanın yollarını araştıracağız.

Kaynak: Rath, J. & Harter, J. (2010) Wellbeing: The Five Essential Elements. New York: Gallup Press.
Yazan : Emre KonukKaynak : www.isteinsan.com.tr



sevgi ve saygıyla kalınız

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
yokluk ,varlıgın aynasıdır.



Dünyayı isterken de sus,
Bir dileğe kavuşmak isterken de.
Öylece seyre dal gitsin…
mevlana
cent isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


KOD ADI: MUTLULUK BULUCUSU

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci KOD ADI: MUTLULUK BULUCUSU Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutluluğumuzu arttıracağını düşündüğümüz çoğu şey yanlış yönlendirmelerden kaynaklanan bilgiler ve genelde de çoğu tümüyle yanlış. Genel olarak mutluluğun yolu zenginlik veya başarıdan geçmiyor. Sağlık veya iyi olmaktan da. Bize mutlu olmanın, zayıf olmanın veya para kazanmanın yollarını göstereceğini iddia eden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.