Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Mutluluk ve Yaşama Sevinci

Uyarılar

Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancımvar

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancımvar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslim edebileceğine sonsuz bir inancım var Merhaba Arkadaşlar Öncelikle geçenler site içinde gereksiz bir gerginlik yaratığım için özür dilerim.Sanırım o anki gerginliğimi buradan çıkardım.kusura bakmayın lütfen. Sizinle kendi düşüncelerimle yarattığım bir deneyimimi anlatacağım.Biraz uzun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi

Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancımvar

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-01-2011, 12:28 PM   #1 (permalink)
Teğmen
 
can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 115
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancımvar

Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslim edebileceğine sonsuz bir inancım var

Merhaba Arkadaşlar
Öncelikle geçenler site içinde gereksiz bir gerginlik yaratığım için özür dilerim.Sanırım o anki gerginliğimi buradan çıkardım.kusura bakmayın lütfen.
Sizinle kendi düşüncelerimle yarattığım bir deneyimimi anlatacağım.Biraz uzun ve karmaşık olabilir J
Pazartesi günü 2 yıllık ve harika giden ilişkim bir anda bitti. Ve bu bitişi bitiş anını ben kafamda yarattım. Artık farkındalığım sayesinde her şeyi gözlemleye biliyorum çok şükür. Kendimde daha başarmam gereken çok şey var olduğunu biliyorum. Ama kendimde çok yol kat ettim davranışlarımda,düşüncelerimde,konuşmalarımda her şeyimde bunu yürekten yaşıyorum.
İlişkime gelince benim sevgilim her kadının isteyeceği gibi benim kadar kalbi tertemiz, iyi niyetli, vicdanlı,merhametli,hayvan sever,yüreği çok güzel olan ve beni ben olduğum için sevdiğine çok inandığım harika bir insan.
Bundan 2 yıl önce beni hayatına sokmak için 1 ay beklemiş ve çabalamıştı. Bense o zamanlar ailem ile birlikte film gibi bir hayat yaşıyordum öyle bir haldeydim ki bırak hayatıma birini sokmayı dışarı çıkamaz haldeydim ve o zamanlar benim maddi durumum gayet yerinde kendi işimi yapıyordum ,arabam vardı fln. Bu saydığım her şeyde ailecek yaşadığımız korkunun sayesinde elimizden uçtu gitti sağlık olsun. Sevgilim beni o zamanlar aradığında ona arama beni istemiyorum falan diyodum.
Sonra aradan 1 ay geçti ve ben bir gün onun kahve içme davetini tamam dedim.İşte ne olduysa o gün oldu zaten J İçimde ona karşı hiçbir duygu,hiçbir his yoktu heyecanda yoktu buluştuk yine yoktu sonra gittiğimiz yerde ben düşüyordum oda benim elimi tuttu düşmiyeyim diye tam film gibi ve elimi tutuşu o günden bugüne oldu tam 2 yıl hiç bırakmadı elimi yazarken bile o kadar heyecanlı ki ilk gün aynı anda bişey söylemek istersin ya ay tamda ben onu diyetim ağzımdan aldın dersiniz hani aynen öyle bir durum oldu ve o benden önce bana enteresan bir duygu yaşıyorum sanki seninle 4-5 yılldır birlikteymişim gibi hissediyorum.dedi bende o anda söyleyeceğim şey oydu. Ve hayatımın en güzel en huzurlu,en mutlu ve sevgi dolu 2 yılını geçirdim.Onunla birlikteyken ben kötü günler geçiriyordum ve her zaman benim hayata bağlanmam için beni bir arkadaş gibi destekledi.bunun için ona buradan tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Bana olan sevgisi bana o kadar güzel hissettiriyor ki bana gözleriyle binlerce kez seni seviyorum diyişini duydum onun.Beni ben olduğum için beni sevdiğine , bana gerçekten değer verdiğine , o kadar inanıyorum hala daha bu inancım var. Birbirimizi çok iyi tanıdık 2 yıl içinde her zaman uyumlu ve öyle enteresan ki bazen iki çok yakın arkadaş ,bazen aşk dolu iki sevgili rolünü çok iyi başarabiliyorduk.ve ona inanılmaz güveniyordum halada güveniyorum.aklımda hiçbir zaman bir şüphe olmadan olduğu haliyle sevdim onu oda beni .
Gel gelelim bu kadar güzel duygular besliyorsunuz madem neden bitti ki diyorsunuz şimdi J

Bitme sebebi sevginin tükenmişliği değil sevgimizin her geçen gün yoğunlaşmasından dolayı desem tam yeri olacak sanırım.
Benim sevgilim evlilikten korkan bir insan ve evlilik için şu anda hazır olmayan bir insan.
Evlilikten korkmasının sebepleri var tabi 1.sebep annesi ve babası 35 yıllık evliliklerini bitirmişler ama öyle bizim bildiğimiz gibi bi bitirme değil yani bildiğin düşmanca ve çocukları arada bırakarak.ki bunu yaşamadığım için hiçbir zaman onu yargılayamam ve beklide anlayamam.
Öyle bir durum ki babası annesinden annesi babasından nefret ediyorlar ve en ufak bir durumda sende o adamnın oğlu değimlisin aynı şey babasından geliyor falan ve en kötü durumda babası ile birlikte iş yapıyorlar ist dışında maddi yönden babasına bağlı yani. Benim sevgilim de hem babasını hem de annesi inanılmaz düşkün ve onlara çok değer veriyor hiçbir zaman onları kırmamak için kendini parçalıyor.Kıyamıyor ikisine de o yüzden ne anne tarafında nede baba tarafında olamıyor ikisinin tarafında olmayı tercih ediyor.ikisine kaybetmek istemiyor kim kaybetmek ister ki zaten
Babası bencil bir insan babasını bencil diye yargıladığım için özür diliyorum ruhundan.
Sevgilimin bana anlattığı kadar ı ile ben en yapsam onun için yanlış diyo ve bu benim canımı sıkıyor diyordu bana ve bazen babası bunu abarrtığında bizimki bunalıma giriyor yaşamaktan vazgeçiyor falan öyle durumları oldu şahit olduğum kısa ve öz ayrılma sebebimiz benimle evlenmek istiyor ama babasının karşısına çıkıp ben evlenmek istiyorum cesareti bulamıyor kendinde çünkü babası ben istediğim zaman benim istediğim kızla evleneceksin diyormuş hep ona onun karşısına çıkıp ben şu kızla evlenmek istiyorum derse çıkabilcek durumlardan korktuğu için bir süre ayrı kalıp düşünmeye karar verdik.Bana seninde bir ailen var ve 2 yıl dolu ailen hadi ne zaman evleniyosunuz bu çocuk seni oyalıyormu yoksa demicek mi dedi her geçen gün sana çok bağlanıyorum ve daha çok seviyorum ve bu beni inanılmaz çıkmaza sokuyo senide kaybetmek istemiyorum.ama şuandaki durumumda bu dedi.ve bunları bana söylerken bir erkeğin ağlayışını hiç yaşadınız mı bilmiyorum ama kadın dan daha korkunç diyebilirim ağlaya ağlaya seni çok seviyorum diye diye ayrıldık.bir süre ara verdik yani oda ayrılık aslında.
Ben her zaman onun beni yüreğinden sevdiğine benim sevgime sevgisiyle karşılık verdiğine her zaman hissederek yaşadım.ve halada bunu hissediyorum.Beni sevdiğine , söylediklerine, şu anda benden daha çok üzüldüğüne o kadar inanıyorum ki.bu duyguyu tarif etmeye çalışıyorum ama edemiyorum galiba hissedip yaşanılası bir duygu aslında.
Peki nasıl kendin yarattın bu ayrılığı diye bir soru geliyor aklınıza
Son 2 aydır aklımda hep bir ayrılık. Ayrılık sonrası yaşananlar geliyor sonra onları iptal etmeye çalışıyordum ama edememişim demek ki düşüncem hep şöyleydi 2 aydır biz salya sümük ayrılmışız o bana ulaşmaya çalışmış ama ulaşamamış. Aradan bir ay bile geçmeden bana inanılmaz bir özlemle inanılmaz bir sevgiyle onun bana söylediği o sıcacık sözleriyle sana geldim hiç gitmemek üzere demesi aklımda canlanıyor du ve o anda gözlerimden yaş bile geliyordu ve hemen panikliyordum kendimce olumlamar yapıyordum falan bunları düşündüğüm 2 ay içersinde ilişkimiz de hiçbir sorun,hiçbir şey yoktu tam aksi yoğun sevgiyle devam ediyordu.bizi görenler bibirimize sevgi dolu olmamızı hayranlıkla izliyorlardı.Yılbaşında birlikteydik 3 gün birlikteydik ve inanılmaz mutlu,keyifli,huzurluydu.ben Pazar günü eve geldim yolda yine böyle bri düşündüm ve ertesi gün içimdeki hissi size anlatamam konuşmadan önce sanki ayrılmışız gibi hissediyordum 1-2 saat sonra ayrılık konuşması yaptık.çekim gücüme bakın harika dimi J
Vee işte son olarak şuanda hissettiklerim.
Kendimde baya bir gelişme olduğunu bu olayda anladım desem yeri.ve onu gerçekten koşulsuz sevdiğime inanmamı sağlayan bir deneyim yaşıyorum şu anda kendime hayretle ve şaşkınlıkla bakıyorum.
Bi kere hiç ayrılmamış gibi hissediyorum.Sanki yurt dışına gitmiş ve ordan beni 1 ay arayamayacak 1 ay sonra bi süprizle gelecek gibi hissediyorum.O kadar değişik bir duygu ki size anlatamam.
Normalde ben komalık olmalıydım şu durumda kafamda binlerce soru ,öfkeli ,kızgın,üsteleme halinde olmalıydın yani olmalıydım derken eski benden bahsediyorum.eskiden bu şekilde oluyordum.
Oysaki şu anda ayrılık konuşması yaparken ağladım sadece.bugün 4 gün oldu ben hala ağlamadım J
İçimde ona karşı sadece sevgi , kabullenme , ve onun mutlu olması için dua etmek var.yoğun şekilde hissettiğim
Özlem tabiî ki var.ama hep gülümsüyorum aklımda onunla yaşadığım güzel günler ve onun gülen gözleri ve yüzü , bana sarılması var aklımda hep ne bir kızgınlık ,ne bir öfke hiçbir şey yok.sadece sevgi var.
Ve şu anda benim onu düşündüğümden çok onun beni düşündüğünü ve beni çok özlediğini ve üzüldüğünü hissediyorum.
Gerçekten inandığım ve hissettiğimde 1 ay bile geçmeden evlenme kararı ile özlem dolu ,sevgi dolu bana geri döneceğini hissediyorum.Evrene verdiğim siparişte bu zaten bu olay olduktan sonra bilinçli ama bu olay olamadan önce bilinçsizce o 2 ay düşündüğüm süreçte bu olduğunu şimdi fark ediyorum.
Evren benim siparişimi bana dolaylı yönden bana verecek olduğunu fark ettim J
Yani hani ben istedim olmuyor diyoruz ya hem araya olumsuz bir düşünce soktuğumuz için ve hemen ardından onu fark edip düşünceyi değişiştirmeye kalkıştığımız da da evren bize böyle bir güzel sürpriz hazılıyor aslında…
buna çok inanıyorum ve evrene güveniyorum.
Siparişim geldiğinde sizlere mutlaka ama mutlaka buradan yazacağım.
Şunu unutmayın sevgi bu hayattaki en mükemmel yaşanması gereken tek gerçek. Önce kendinizi sonra etrafınızdakiler unutmayın her insanın içinde Allahın ruhu var.buda her şeyi tanımlıyor aslında.
Sevgi,sağlık,ve huzurlu bir gün geçirmeniz dileğiyle J

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

__________________
olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum.
İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "


can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 01:19 PM   #2 (permalink)
Yüzbaşı
 
Alice in Wonderland - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Nov 2010
Mesajlar: 546
Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really niceAlice in Wonderland is just really nice
Standart Cevap: Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancı

evlilik sürecinden korkan birini serbest bırakmakla bence en mantıklı ve en güzel kararı vermişsin :)
sana şunu şunu yap demek haddime düşmez ama tavsiye istersen 3. bir göz olarak ve aynı şeylerin benzerini yaşamış biri olara. tek sana söyleyebileceğim şey. Sakın Arama :) kararlı ol. onu istiyorsan isteklerini evlenmek istediğini belirt. istemiyorsan sen bilirsin teşekkürler de okadar :) ve araama :) seni seviyorsa zaten çok özler . dayanamaz. evlenmek onun için kolaylaşır. çünkü sensizlik daha zordur. ama sabır gerektirir. 4 -5 gün az bi süre. 2,5 ay geçince de üzülmeyip hayatına devam etmen kendini geliştirmen sağlam durman gerekir. :) yazacak çok şey var aslında.
__________________
Alice in Wonderland isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 01:43 PM   #3 (permalink)
Teğmen
 
can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 115
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancı

Alıntı:
Alice in Wonderland Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evlilik sürecinden korkan birini serbest bırakmakla bence en mantıklı ve en güzel kararı vermişsin :)
sana şunu şunu yap demek haddime düşmez ama tavsiye istersen 3. bir göz olarak ve aynı şeylerin benzerini yaşamış biri olara. tek sana söyleyebileceğim şey. Sakın Arama :) kararlı ol. onu istiyorsan isteklerini evlenmek istediğini belirt. istemiyorsan sen bilirsin teşekkürler de okadar :) ve araama :) seni seviyorsa zaten çok özler . dayanamaz. evlenmek onun için kolaylaşır. çünkü sensizlik daha zordur. ama sabır gerektirir. 4 -5 gün az bi süre. 2,5 ay geçince de üzülmeyip hayatına devam etmen kendini geliştirmen sağlam durman gerekir. :) yazacak çok şey var aslında.
Teşekkür ederim.
AYnı deneyeimi yaşamış birinden bu yorumu almak beni mutlu etti.Ben onunla evlenmek istiyorum çünkü onu seviyorum ve sevildiğime inannıyorum .evet dediğin gibi 4-5 gün kısa bir süre ama ben eski halimel kıyaslayınca inanılmaz bir süre bigi geliyo bana... :)
Onu aramamakta kararlıyım.bensizliğin onun için çok zor olduğuna çok inanıyorum zaten.
Bişey sorucam evlenmek istiyorsan belirt demişsin ya belirtirken isim/soyisim evlenmek istiyorum gibimi yada bildiğin uyguladığın bişey varmı ben genelde affetme ve ona sevgi enerjisi yolluyorum ve onun resmini elime laıp onunla konuşuyorum bana hissettirdiklerini anlatıyorum falan ama bildiğin bi olumlama uygulama varsa benimel paylaşırsan çok sevinirim.
Tekrardan teşekkür ederimmm

Sevgiyle Kal :I)
__________________
olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum.
İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "


can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 01:59 PM   #4 (permalink)
Guest
 
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 275
Tesekkür: 828
273 Mesajinıza toplam 1,033 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nicesmyrna1 is just really nice
Standart Cevap: Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancı

Umarım düşündüğün şekilde gelişir herşey, kendine saygı duyup verdiğin kararın arkasında durabilmen takdir edilesi gerçekten...
smyrna1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 02:03 PM   #5 (permalink)
Teğmen
 
can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 115
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancı

Alıntı:
smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Umarım düşündüğün şekilde gelişir herşey, kendine saygı duyup verdiğin kararın arkasında durabilmen takdir edilesi gerçekten...

Teşekkür ederim.
Düşüdüğüm gibi gelişeceğine dair içinde inannılmaz bi inanç ve umut var.İçimdei umudu hiçbir zaman kaybetmeyip o umutla yaşadığım ve deneyimlediğim harkia mucizelerim var bu neden olmasın ki :))
Artık düşüncelerim son derece olumlu.ve yaşadığım herşeyin yaşanması gerektiği için yaşadığımın bilincindeyim çok şükürr :))

Sevgiyle kal :))
__________________
olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum.
İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "


can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 02:37 PM   #6 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 58
Tesekkür: 4
56 Mesajinıza toplam 231 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tnuhlar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancı

can_can,bende senı gıbı duygular içindeydım,aynı olayları yasadım....dilerim hayallerın gerçege döner
tnuhlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 02:51 PM   #7 (permalink)
Teğmen
 
can_can_ny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jun 2010
Mesajlar: 115
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nicecan_can_ny is just really nice
Standart Cevap: Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancı

Alıntı:
tnuhlar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
can_can,bende senı gıbı duygular içindeydım,aynı olayları yasadım....dilerim hayallerın gerçege döner
Teşekkür Ederim.
Aynı dilekler benden sana ozaman inşallah sende kavuşursun.
Ama şunu hatırlamak lazım bu bi hayal değil bu bir seçim.ve sevdiğim ve sevildiğim insanla mutlu bir ömürü seçiyorum.buna inanıyorum.
Ve bunu burda hepbirlikte yaşayıp ,deneyimleyip sevinçten havalara uçacağızzz

Sevgi hep seninle olsun.
__________________
olumsuz tüm düşüncelerimi İPTAL ediyorum.
İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL İPTAL

" Her yeni günün başlangıcında ve bitiminde sevdiklerimin ve kendimin sağlıklı nefes alarak hayata devam ettiğimizi bilerek yaşadığım için şükrediyorum. "


can_can_ny isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 02:55 PM   #8 (permalink)
Teğmen
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 58
Tesekkür: 4
56 Mesajinıza toplam 231 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
tnuhlar is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancı

özür dilerim,"hayal" diyerek yanlıs bır kelıme seçmıs olabılırım,güzel haberlerini bekliyoruz...sevgıyle kal
tnuhlar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2011, 11:56 PM   #9 (permalink)
Yüzbaşı
 
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 813
Tesekkür: 28,333
833 Mesajinıza toplam 3,182 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
arca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to beholdarca is a splendid one to behold
Standart Cevap: Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancı

Bu sonsuz inancını hep korursun umarım can_can_ny herşey dilediğin gibi olsun.........
arca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-01-2011, 01:02 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen
 
strongman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 244
Tesekkür: 27
218 Mesajinıza toplam 839 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
strongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the roughstrongman is a jewel in the rough
Standart Cevap: Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancı

cana_can_ny gerçekten çok duygusal, bu yazdıklarını insan okuyunca duygulanmamak elde değil,aşk çok güzel bişey bunu yaşayan bilir ,zaten insan aşık olunca ne sinir kalıyor nede geçmişi düşünmek kalıyor sanki yeni doğmuş bir bir bebek gibisin herkese sevgiyle yaklaşıyorsun adeta bulutlar arasında uçuyorsun,bence insan hayatan bıkmışsa yada düşüncelerini değiştirmek istiyorlarsa aşık olmayı denesinler inanki herşey çok farklı olacak.arkadaşım bende şuan seninkiyle olmasa bile sana benzer duygular yaşamaktayım inşallah Allah sevenleri kavuşturur.sevgiyle kal:)
strongman isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancımvar

Serbest Kürsü ve Mutluluk ve Yaşama Sevinci Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslimedecğine sonsuz inancımvar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Evrenin siparişlerimizi bazen dolaylı yönden bize teslim edebileceğine sonsuz bir inancım var Merhaba Arkadaşlar Öncelikle geçenler site içinde gereksiz bir gerginlik yaratığım için özür dilerim.Sanırım o anki gerginliğimi buradan çıkardım.kusura bakmayın lütfen. Sizinle kendi düşüncelerimle yarattığım bir deneyimimi anlatacağım.Biraz uzun ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Mutluluk ve Yaşama Sevinci telkin cd indir izle İstanbul Mutluluk ve Yaşama Sevinci nerededir kimdir Mutluluk ve Yaşama Sevinci çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Mutluluk ve Yaşama Sevinci hipnoz Mutluluk ve Yaşama Sevinci olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Mutluluk ve Yaşama Sevinci hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Mutluluk ve Yaşama Sevinci kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.